Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. BeYourself

BeYourself Популарен член

Се зачлени на:
    12 септември 2010
    Пораки:
    1.493
    Допаѓања:
    2.949
    Сакам да кажам...

Сдк- си ги налакирав ноктите.. не се толку професионални, ама мене ми се сепак ептен убавки :$ :inlove:
    Е сега не знам што друго да си направам.. се мислам цело време!? па има време до 20:00часот..

2. LivingGlam

LivingGlam Форумски идол

Се зачлени на:
    28 септември 2010
    Пораки:
    6.270
    Допаѓања:
    57.130
    Сакам да кажам...

СДК дека добив една прекрасна честитка по меил. Еве еден извадок:
    Во празничните денови обично облекуваме убави алишта, но многу ретко така се облекуваме и однатре. Убаво е во овие денови да се сетиме на својата духовна суштина, на оние што ги сакаме, на сите луѓе. Сите оние на кои ќе пoмислиме ќе ги допре нашето споменување. Замислете дека во тој момент се случува нешто чудесно: единствено тогаш сите луѓе, радосни или тажни, мислат на едно нешто - сите сакаат нешто подобро. Сите посакуваат за себе и за другите среќа и здравје. Во тој момент сите, барем за миг, мислат позитивно. Замислете колку позитивна енергија се ослободува во тие неколку минути пред и по полноќ. Во моментите на празнување, почувствувајте ја таа вибрација. Тоа што го чувствувате во тие мигови го чувствуваат милиони луѓе. Таа енергија, како огромен бран, може нечија убава мисла да ја подигне многу високо и да ја однесе многу далеку. Доволно далеку за да може некој да ја чуе. Но треба да биде чиста, да биде добра.

Па сакам да ја искористам истата мисла за да ви посакам Среќна Нова Година, Феминки мои драги.
    Поминете си најубаво на цел свет и Македонија, и почувствувајте ја магичната енергија во воздухот.

Прикачени фајлови:

На BeYourself, macysh, teddybear и 2 други им се допаѓа ова.
  3. savana

savana Популарен член

Се зачлени на:
    18 август 2010
    Пораки:
    1.770
    Допаѓања:
    9.567
    Сакам да кажам...

СДК одам да ги лакирам ноктите и полека полека да се спремувам :) Поздрав до сите и
    [​IMG] :) :d:

4. ciribiribela

ciribiribela Популарен член

Се зачлени на:
    12 август 2010
    Пораки:
    1.272
    Допаѓања:
    652
    Сакам да кажам...

И јас завршив со лакирање на ноктите, сега ќе си ја пеглам косата и во 19 се собираме 8)

5. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.989
    Сакам да кажам...

Јас цела година ви посакувам по нешто убаво....па еве на крај остана да ви посакам да ви се оствари барем дел од она што ви го посакувам!
    - Да имате здравје.....тоа е најбитно! :!:
    - Следува љубовта втора по важност во животот, да ја имате во изобилство (дури и за извоз што би рекле) :inlove: :inlove:
    - Потоа среќа да ве следи цела наредна година :)
    - Да зрачите со радост и позитивна енергија :sun:

Дочекајте ја новата година со раширени раце :hug: и огромна насмевка :D
    Новата година ви носи нови искуства, нови доживувања......обидете се да ја искористите максимално секоја секунда од новата година почнувајќи од вечерва на полноќ!
    :* :* :*

На BeYourself, LivingGlam, macysh и 3 други им се допаѓа ова.
  6. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.012
    Сакам да кажам...

Јас абер немам да почнувам да се спремам. Таква мрза ме фатила, та нејќе да ме пушти :rofl: А треба да ја пеглам грмушкава на глава, што ќе ми одземе сигурно саат време и повеќе |( И да, само јас ќе сум со падобранки гаќи за Нова година :puke:

:yawn: :yawn: :yawn:

Убаво да си поминете каде и да одите, да бидете среќни, насмеани, расположени и убави како и секогаш!

:* :* :*

7. skyAngel

skyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    16 август 2010
    Пораки:
    1.530
    Допаѓања:
    2.768
    Сакам да кажам...

Низ градот ептен разиграно денес :) Уште во 15ч.во кафичите трештат тупаните , сите со алкохол во рака се подготвуваат за вечер.
    Влеговме со другарка ми во еден кафич на чај за да ни помине времето за отидеме да си ја земеме сликата со Дедо ни Мраз. :D И во кафичот музиката што да ти кажам :worried: сепак некако се трепеше се додека не почна Милјонерче не си подигравај , давај ,давај бркни подлабоко. :rofl: :worried:
    Си се погледнавме така загрижено и бришка да не нема... :D

8. annii

annii Популарен член

Се зачлени на:
    16 април 2010
    Пораки:
    3.344
    Допаѓања:
    5.893
    Сакам да кажам...

Феминки која каде и да оди најубаво да си помине. На сите ви посакувам одлична вечер, исполнета со насмевки, музика, јадење и по некоја чашка. :D :d:
    Иако ја нема таа еуфорија која беше пред тоа за НГ, сепак ќе си поминеме сите одлично, зар не? :)
    Ви посакувам и убава вечер на оние како мене што ќе си останат дома и ќе се дружат со свинското месо. :lol:
    Вечер петарди азис. :!:
    Ми умре комшијата, а воедно и роднина кој секоја НГ точно кога ќе се спојат стрелките имаше една сирена и вртеше на неа. Цела населба ечеше. Оваа година и без петарди и без сирени. Ако де, јас ќе си ја направам оваа вечер интересна. И да заспијат моите јас сама ќе си продолжам со мојата забава. :)

Накај 8 ќе почнам да си се спремам, полека, полека, ама ништо чудно и во пижами да си останам.
    И мислам дека е доволно од мене. Овој пост ќе биде последен од мене во темава Сакам да кажам за 2010 година. :)
    *Ама може ќе ми текне нешто друго во меѓувреме. :)

На Angelche му/ѝ се допаѓа ова.
  9. ludacaa

ludacaa Истакнат член

Се зачлени на:
    30 мај 2010
    Пораки:
    749
    Допаѓања:
    181
    Сакам да кажам...

Сдк Среќна нова на сите искрено ви посакувам здравје љубов пари успех и многу многу секс... :rofl:

10. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    Сакам да кажам...

Абе јас уште не сум свесна дека вечерва е таа ноќ :tmi:
    Да си помините најубаво каде и да сте, и запомнете дека тоа дали ќе ви биде убаво зависи само од вас. Не дозволувајте никој да ви расипе ништо, едноставно насмевката задржете ја на вашето убаво лице.
    Барем оваа ноќ заборавете на проблемите, и на она што не чека утре. Едноставно, правете што ви се сака, и да не ви е гајле за никој :D
    А тоа останатото, ќе ви посакам утре како што е редот.
    Дефинитивно една од најважните работи по кои ќе ја паметам годинава ќе бидите вие феминки, и овој прекрасен форум што спои толку луди глави на едно место :D
    Ве гушкам :hug: :*
    Бидете најубави :makeup:

На viki44e и Go-Girl им се допаѓа ова.
  11. baguf4e

baguf4e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    4.671
    Допаѓања:
    11.435
    Сакам да кажам...

СДК би го кажала она што сите денес го кажуваат и во наредните денови ќе го кажуваат,клишето Среќна Нова 2011 година,љубовта да ви биде исклесана во иднината,среќава и здравјето да ви бидат најверни пријатели и се` најубаво што може да се посака ви го посакувам токму вам феминки,колешки-модераторки и се разбира - "виновниците" за постоењето на овој сајт-нашите драги администратори :)
    Убаво да си помините кај и да сте,среќна нова... :*

На Angelche му/ѝ се допаѓа ова.
  12. UniqueCreature

UniqueCreature Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јули 2010
    Пораки:
    221
    Допаѓања:
    44
    Сакам да кажам...

СД ви посакам на сите да си поминете најубаво каде и да сте, да бидете весели и насмеани и Новата Година да ви биде најсреќната од сите до сега :) :dance: :party:

13. SpoiledBaby

SpoiledBaby Истакнат член

Се зачлени на:
    10 април 2010
    Пораки:
    890
    Допаѓања:
    305
    Сакам да кажам...

СДК Среќна Нова 2011 на сите многу среќа,љубов и здравје пред се,убав помин оваа вечер на сите феминки па се читкаме догодина :)
    Поздравии

14. Srekicka

Srekicka Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2010
    Пораки:
    1.863
    Допаѓања:
    2.848
    Сакам да кажам...

На плоштад е лудница...сите со кеси растрчани, брзаат, ги купуваат последните ситници за вечер, а од кафичите ечи гласна музика. Бината е поставена, се чекаат уште Грашо и Даниела да настапат и да почне лудувањето. Со шампањ, жижици, љубовта и добро друштво, оваа Нова Година ќе ја дочекам на плоштад, а кога ќе се спојат сказалките за сите (посебно за нас Феминките), ќе посакам здравје, среќа, љубов и мир... Насмејте се и убаво да си поминете каде и да одите :*

15. AngelGirl

AngelGirl Истакнат член

Се зачлени на:
    5 февруари 2010
    Пораки:
    264
    Допаѓања:
    78
    Сакам да кажам...

СДК ........ имам некое чуваство незнам какво , веројатно добро :) само ме натера да пуштам некоја солза, сега кога направив мала ретроспектива на оваа година сванав дека всушност била многу убава година од мојот живот и со доста важни моменти .....
    Посакувам на сите феминки да си поминете нај нај убаво, да ја пречекате Новата Година среќни и со насмеани лица но така да останете и преку целата година. И оваа година многу среќа, љубов,пари, радост оваа година искористете ја максимално , нека биде предизвик за остварување на напосакуваните желби :* :hug:

16. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Сакам да кажам...

Сдк решен проблем..каков пат какви будалштини...Се спремам и одлетувам кај телето.... ммм :inlove: :inlove: :inlove:

17. thatsmysecret

thatsmysecret Истакнат член

Се зачлени на:
    27 мај 2010
    Пораки:
    452
    Допаѓања:
    215
    Сакам да кажам...

Среќна сум. Се е среќно околу мене, и ми одговара.
    Цел ден лепев сијалички по прозори, се живо се одлепило.
    Друго што сакав да кажам е како и повеќето што кажаа, имајте среќна нова година.
    Ете еден нов почеток, секој може по нешто да си промени за да му биде оваа поубава од минатата година.
    Ви посакувам да ширите љубов, да се смеете што почесто, никако ширење негативна енергија, бидете дупло по заљубени. Ма што набројувам.
    НАПРАВЕТЕ НЕШТО ШТО МИСЛИТЕ ДЕКА ЌЕ ВЕ НАПРАВИ ПОСРЕЌНИ, ПОВЕСЕЛИ, ПОНАСМЕАНИ.

Ете така. А сега испробувајте шминка, лакирајте нокти, правете фризура, испрскајте се со омилениот парфем, имајте ја најубавата ноќ.
    Ви посакува детсмајсикрет. :*

18. Speechless

Speechless Популарен член

Се зачлени на:
    14 април 2010
    Пораки:
    4.306
    Допаѓања:
    5.984
    Сакам да кажам...

Ајде и јас да ви честитам, пред да почнам да се спремам официјално. :wasntme:
    Среќна нова Година на сите, оваа година да ви биде исполнета со дупло повеќе среќни моменти од претходната, да ви дојде принѕот од соништата ( ако ви доаѓал само коњот! :lol: ) .. да имате голем успех, кај и да е.. Во школо, на факс, на работа.
    Ве сака,вашата Спичлес ( лудото мало насмеано. :rock: )

:* :* :* :* :* :* :*

19. x.Daisy.x

x.Daisy.x Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    3.889
    Допаѓања:
    13.460
    Сакам да кажам...

И последниот пост за 2010, токму во СДК.

Сдк! Сдк многу работи! :)

Ај, за последен пост го оствам тоа што, денес си поминав прекрасно, бевме и на лизгалишете, и не сум била толку лош лизгач, само еднаш паднав. :lol:

Епа мили, по втор пат, СРЕЌНА НОВА ГОДИНА, да си поминете најубаво, најлудо, и секако по ваша желба!

ВЕ САКА ВАШАТА ДЕЈЗИ. :* :* :* :* :*
    [​IMG] [​IMG]

20. Strumfeta93

Strumfeta93 Популарен член

Се зачлени на:
    24 октомври 2010
    Пораки:
    2.191
    Допаѓања:
    3.858
    Сакам да кажам...

Си се спремкам полека.. се надевам ќе бидам готова без никакво брзање. Убаво да си поминете мои феминки каде и да сте :*

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.