Сакам да кажам [стара тема]

Discussion in 'Кафе-муабети' started by Marley, Jan 17, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Sparks

Sparks Популарен член

Сакам да кажам...

СДК - кога најмалку очекуваш тогаш најдобро си поминуваш. Една од најубавите дочеци на Новава година. Никогаш не мислев дека ќе се сврти тркалото, но ете. :inlove: :inlove:

Среќна Нова година уште еднаш феминки, да се дружиме и понатаму вака убаво.

LivingGlam likes this.
  2. Offspring

Offspring Форумски идол

3. Srekicka

Srekicka Популарен член

Сакам да кажам...

Се споија сказалките, се осветли небото со огномет, тивка музика и првиот бакнеж за Новата Година на две заљубени души, кои си ветија верност и љубов за цел живот. :inlove:
    Најмаце очекувано, а најубаво поминат дочек на Новата Година...шампањско, вечера, романтика и свеќи...
    СРЕЌНА ДА НИ Е НА СИТЕ НОВАТА ГОДИНА :*

4. 2468

2468 Популарен член

Сакам да кажам...

Преубава вечер :inlove:
    Жени, Среќна Нова годинаааа :party: :party:
    И да, изгледа сум била онлајн цела вечер :rofl: :rofl: заборавена :$ :rofl:

5. skyAngel

skyAngel Популарен член

Сакам да кажам...

Вечер ,здравје има да играм ехеееееееееее. :rock: :rock:
    Ич нема да ме биде гајле за носот мој кој сеуште е затнат !

6. SexyLady

SexyLady Популарен член

Сакам да кажам...

Еве вака:
    ОД денес ќе се фрлам на работа за пишување на анализи :D
    До сега не бев во можност поради зафатеноста и слабиот нет, преминатиот лимит... :worried:
    Така да сега ќе им платам дупло на оние што им ветив :D :D
    И да кажам - им се извинувам на оние малку повеќе што почекаа за моите анализи, ама стварно не бев во можност! Еве го мојот список:

Ema.Sk
    Fearless
    TheCandy880
    blond
    julie77
    Miss-Independent
    mina
    skyAngel
    BoaVista
    senza.parole
    Hipica
    mims-89
    Phyramide
    Shelea
    baguf4e
    2468
    Lolipop23
    Speechless
    k.i.m
    veri
    BeYourself
    savana
    HeidiDiWalt
    x.Daisy.x
    Angelche

од кои болдираните се оние за кои веќе напишав... :)

Сега прва на список ја ставам x.Daisy.x просто од причина зашто мноогу позитивно ме изненади со анализичката за мене. :*

BoaVista, x.Daisy.x and skyAngel like this.
  7. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Сакам да кажам...

Сдк....охооо мн мови фотографии го бомбандираат фб.... :) насмевки,пијани фацички,весели личности,играње и многу љубов....МИЛО МИ Е :) Можеби немам фотографии за да ја искажам убаво поминатата вечер но тоа и не ми е толку битно,битно е дека ЈАС си знам колку убаво си поминав,и сфатив дека има некои личности кои мислат на мене и кои ме почитуваат :*

http://www.youtube.com/watch?v=Af3Lwjrf ... re=related

8. Lovely

Lovely Популарен член

Сакам да кажам...

СДК дека без разлика на се многу добро си поминав... Само ич несум спиела... Сега ке одам да преспам некој саат, па пак на славење...
    Среќна Нова година уште еднаш на сите, сите желби да ви се остварат...

9. Ashling

Ashling Популарен член

Сакам да кажам...

Среќна нова година на сите членови и тие што не читаат :)
    Ви посакувам се' најубаво.
    Многу здравје, успех и да бидете среќни во секој момент.
    Ве поздравува Ashling

10. NelChe

NelChe Истакнат член

Сакам да кажам...

СДК дека не можам да ги отворам очите и не можам да стојам на нозе. Се прибрав во 7 со скршена штикла и неизбежните осмици. Изедов кило мандарини и кило јаболки. Си поминав неочекувано преубаво за дочекот. Без помпезни и исфорсирани луѓе околу мене. Се забавував. Престанав да бројам после петтата чаша. Играв на столови и маси. Со и без штикли... Ако ми е целата година како што ја започнав, ќе сум најсреќната девојка на светот.
    На крај, да ви посакам***СрЕќНа НоВа 2011***, бидете живи, здрави и заљубени... Се' друго можете да најдете во продавница! :*

11. TheCandy880

Сакам да кажам...

Сдк....дека нешто ме фати мрза да станам од пред компјутер да се средам,се мислам дали фармерчиња за вечер да си облечам или :?: а да се шминкам или не треба хихих ..аххх мрла си станала КЕНДИ :$ :)

SexyLady likes this.
  12. SexyLady

SexyLady Популарен член

Сакам да кажам...

Леле и јас некако ич немам волја да станам... До пред малку си седев во пижамчиња, ама ни дојдоа гости, па морав да се пресоблечам! :D :D :D

TheCandy880 likes this.
  13. TheCandy880

Сакам да кажам...

Ајде море да си станиме да си се :makeup: ,да си се спастриме и вечерва убаво да биде да не пропаднат преостанатите пијалоци од синоќе :)

SexyLady likes this.
  14. SexyLady

SexyLady Популарен член

Сакам да кажам...

Тоа да... :D
    Само нозевее... ме кинат! :worried: А јас планирам пак вечер по штикли :D :D :drunk:

15. blueeparadise

blueeparadise Популарен член

Сакам да кажам...

Епа ајде и јас да ви пожелам СРЕЌНА НОВА ГОДИНА! Искрено вечерта не беше нешто посебно. Некоја безвезна музика, што не се ни слушаше нешто посебно.. Машките беа скоро цело време надвор и се утепаа од пукање петарди :@ а покасно и ракети и огномети. Ај барем тоа подобро е.. Расположението беше под ниво, никој не сакаше да игра, а јас бев сигурно една од нив. Само две девојчиња сакаа, машкиве сите беа испоседнати по столови а и другите девојчиња. Чипсот, смоките и ресаните скоро останаа нечепнати, само беа 'уметнички' расфрлани по подот и испогазени, со што се доби прекрасна атмосвера. Соковите испоистурени доле и по ѕидовите. Јас уште кога дојдов си имав намера да се напијам нешто, не да се (о)пијам :!: и не бев расположена пред да ми стигнат пијалоците. :lol: Виното, киселата вода и брендиито :!: ми стигнаа после пола саат и јас бев меѓу првите што одма се нафрлив да земам шприцер.. оф лелее. Искрено, ич не ми се свиѓаше вкусот, беше кисело и горчеше.. Испив една ипол чаша и оставив.. И некако одма ми дрмна во глава, и си реков ај остај дур е време, ништо не зема за јадење да не ти се слоши. И сум фатила чипсови да зимам, ресани.. И после некое време се напив бренди помешано со кока кола, со значително количество на кока кола а тоа проклетото како се осеќаше :!: ии тоа неможев да го допијам. И нормално пак ми удри во глава, и некако се осеќав зашеметено а и плус музика, сите се дерат, викаат, пукаат петарди, надвор внатре.. и знаете што се добива. Ми беше топло во грлото, стомакот ми се мучкаше цела бев зашеметена ама не ме болеше глава.. И кога фатија сите, Блу, пијана си па пијана си. Па почнаа да вадат приказни како сум се клацкала по маси, дури една у фаца ми го рече тоа. |( А нема везе. Се изнакезив малце ама и тоа брзо ми помина. Се освестив ама се памтев и ништо лошо не сум направила. :!: И не ме болеше глава сабајлето! Сите преувеличаваа. Еден па ми вика нешто наведни се, пијана си друг на токсикологија да те носиме. Блаа бла |( Сеедно.. Досадни луѓе, досадна музика, глупо место.. Да се напијам малце, тоа ми преостануваше. :D И другаркиве сите коа почнаа да ме обвинуваат, прва пијаница ме направија. Ееј, ние не пиеме. |( Па знаете ни јас не пијам. НГ е, сакав да се развеселам малце. Не морате така да ме глеате, да ме стрелате со погледи ко којзнае што да сум направила. Од тоа и се развеселив. Ама сепак, се беше под просечно..

16. teddybear

teddybear Популарен член

Сакам да кажам...

ајде и јас да си напишам импресии ... :P
    спонтаното е најубаво нели ... :)

Убава вечер со саканиот ...без грам алкохол со многууу романтики и еротики... Дочекана Новата година со него ... Ништо повеќе не би барала. :$ :$ :$

17. Whatsername

Whatsername Популарен член

Сакам да кажам...

Дефинитивно поубав помин од очекувано :rofl: Си поминав најубаво, се изнаиграв како никогаш во животот и се згазив од смеење :) Убав почеток на 2011, тоа е сигурно. :rock:

18. Sunshine88

Sunshine88 Истакнат член

Сакам да кажам...

СДК дека си поминав најубо, се беше совршено, онака како што испланирав. Да, новата година ми започна со него, но тој пак неможе да се реши. Се разбудив до него, ме расони со бакнеж.....Преубаво.......Сакам назад, ама назад нема....

19. RainBow

RainBow Глобален модератор Staff Member

Сакам да кажам...

СДК седам на феминчево и пијам винце. Чекам да дојде десет, па да идеме да се журкаме малце :)
    И вечер така ќе се пицнам и има да му играм во скут цела вечер :rofl: Уф сум решила паметот да му го свртам 8) :rofl:

20. TheCandy880

Сакам да кажам...

Look , there's an aeroplane up in the sky!
    :) :lol:

Едит: Отидов ...заминав :hai: ајде и оваа вечер убава да е :) папа се читкаме утре

Thread Status:
Not open for further replies.