Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.923
    Допаѓања:
    163.911
    Сакам да кажам...

Сдк какво убаво педерче сум си видела...леле мори мајче милаааа...да го грабнеш и бегаш,само што освен муабет за мажи други ништо заедничко нема да имам со него!Ууууууф!

2. Latinna

Latinna Истакнат член

Се зачлени на:
    31 декември 2010
    Пораки:
    125
    Допаѓања:
    108
    Сакам да кажам...

Сакам да кажамм...I'm not in love :mm:

На TheCandy880 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. stella83

stella83 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 јуни 2010
    Пораки:
    218
    Допаѓања:
    131
    Сакам да кажам...

Прво СДК АЈ НЕКА НИ Е СРЕЌНА И БЕРИЌЕТНА НОВАТА ГОДИНА И СЕКОЈА ОД НАС ДА СИ ГО ДОБИЕ ОНА ШТО И ФАЛИ ЗА ДА БИДЕ СРЕЌНА И ИСПОЛНЕТА!!! :)

Друго, СДК решив да ја послушам Трендафилка и да си се "почестам" вечерва се подразбира со што, па да тргне годинава со романтики. ;)
    ПА АЈ НЕК СЕ УГОДЕ! :D
    1. sexy долен веш-check
    2. sexy музиче-check
    3. винце-check
    Останува уште mi bebito да дојде ииии полетувамее!!! :D

4. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.303
    Сакам да кажам...

Сдк...од дека бе волку фотографии од синоќе :?: :^)
    btw нека ми е со среќа новото :f: :handshake: :inlove:

На SexyLady му/ѝ се допаѓа ова.
  5. MileyCyrus1Fan

MileyCyrus1Fan Истакнат член

Се зачлени на:
    4 декември 2010
    Пораки:
    122
    Допаѓања:
    130
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам дека за прв пат пржев компири и ми изгореа и така ги јадев :rofl:
    И да на сите нека ви е среќна новата година и се најубаво :) :*

На pink4ever му/ѝ се допаѓа ова.
  6. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.838
    Сакам да кажам...

What happens in Vegas, stays in Vegas!
    What happens in elevators, MAY NOT STAYS IN ELEVATORS! :)
    :rofl: :rofl: :rofl:

На SexyLady му/ѝ се допаѓа ова.
  7. TheCandy880

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.303
  8. OzzyAngel

OzzyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    17 март 2010
    Пораки:
    1.884
    Допаѓања:
    1.227
    Сакам да кажам...

сдк дека сум застрашена од сенсот за мода што го имаат нашите фолкерки... :puke: :puke: :puke: :puke:

На Latinna му/ѝ се допаѓа ова.
  9. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.077
    Сакам да кажам...

Драги мои и јас доцна но оправдано не бев во можност да пристапам на интернет ( а искрено не ни сакав) :) Повторно ви ја честитам новата 2011 и ви посакувам се најубаво но да не ви се исполнат сите мечти да не нема ништо за наредна година :) :*

Мимс си помина прекрасно, бакнежи прегратки очи насмеани, љубов се беше прекрасно и волшебно!
    Лепо друштво сите пијаници само јас несмеев да помирисам алкохол, сепак имаше одлична атмосфера и + фаќав сеири :lol:

Сега морам да прочитам што сте правеле додека ме немаше мене :) :*

На Go-Girl и Phyramide им се допаѓа ова.
  10. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.076
    Сакам да кажам...

Љубовта е основа за сè. Сакајте сè себеси пред сè. Тогаш раширете ја љубовта наоколу!

На Phyramide, anastasija85 и HoneyBun им се допаѓа ова.
  11. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
  12. SpoiledBaby

SpoiledBaby Истакнат член

Се зачлени на:
    10 април 2010
    Пораки:
    890
    Допаѓања:
    305
    Сакам да кажам...

СДК Среќна Нова 2011 на сите сега ви честитам пошто не се бев уклучила од лани..и се најубаво да се случува во новата година...
    Поздравче до ситееее!!!

13. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Сакам да кажам...

Сдк колку и да сме големи на нашите секогаш ке им бидеме мали ... Чудно ама точно ... Интересно но и жално ... Времето лета и лета а јас како вчера да беше кога имав 6 години и играв со брат ми пеејќи ја што мислеше што мислеше а не знаевме ни за што е всушност песната ... Аххх не сакам да пораснам ... Така натажена ја прашав мама пакетче дали ке ми купи и се смее и плаче жената не знае што да си мисли :wasntme: Ама ке ми купи :D

Инаку јас поминав 4 саати над шпорет ... Не ми е жал ама ич ... додека ги гледав тие 10 минути моите како јадат и уживаат и не остана ни трошка благо ни вечера ... ми се наполни срцето за цела година ... плус масата ја наместив толкууу најубаво .... како што би знаел само еден бик да го стори тоа :bow: ... (и јас јадев со нив секако сами во таков момент не ги оставам :rofl: .)

имам љубов ... Имам топол дом .... не ме интересира ништо ... Сакам годинава да ми биде добра како и што почна. :)

На skyAngel, Bozica1980, OzzyAngel и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  14. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.129
    Сакам да кажам...

Ако според кажувањата, тоа што ќе го правиш на првиот ден од годината, ќе го правиш цела година, тогаш мој пост нема да видите на Фемина.
    Ама тргна годинава, машала!!
    Играње, пеење, атмосфера на ниво, сексови, чуда и врагови... :rock:
    И се си заслужив, поготово затоа што успешно ја одиграв улогата на секси баба Мразица.

Се надевам дека и вие имавте убав почеток на новата година. И дека оваа година на сите ќе ни биде уште подобра од ланската. :*

15. OzzyAngel

OzzyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    17 март 2010
    Пораки:
    1.884
    Допаѓања:
    1.227
    Сакам да кажам...

Теди ме разнежи со постот, затоа што се пронајдов во него. Знам како со сати сум стоела вкујна и сум правела пити, торти, ручеци и сум местела маса за да јадеме сите заедно. сега веќе не сакам ни да застанам да направам нешто... Ништо не е исто, никој нема да ужива да ужива во тоа, ни да ме пофали како што знаеше татко ми :(
    Сум стоела на нозе со саати во јули на +30 дома да му направм роденденска торта и секогаш место една бројка правев прашалник, за да не се знае колку години прави, за да ми остане млад засекогаш!

На marama, teddybear и ludoto19 им се допаѓа ова.
  16. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Сакам да кажам...

Оз ... се извинувам што со мојот пост допрев во болно место ... Немав намера.
    Знаеш и сама колку ми е жал и што и да кажам ке биде за џабе ... Но едно со сигурност знам ...

Каде и да е татко ти ... Сака да си среќна ... Сака да си весела ... Сака ти да бидеш ти ... Кога ти треба разговор со него знаеш кај да го најдеш .... А и знаеш дека Господ неретко ги зема добрите луѓе ...
    Знам дека боли ... тоа е болка која не поминува ама и знам дека си силна и верувам дека ке успееш да научиш да живееш со таа празнина ....
    Ми фали еден муабет со тебе ... Добааар муабет .... Те гушкам силнооооооооооооо Тенисерче мое ,најсилно .... Ама пазам некоја коска да не ти скршам гушкајќи те. :hug: :hug: :hug:

На OzzyAngel му/ѝ се допаѓа ова.
  17. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.526
    Допаѓања:
    92.229
    Сакам да кажам...

СДиК на Ози и на сите други на кои ни недостига некој што не е повеќе тука со нас - овие денови треба да се убави, сеќавајте се на НИВ по убаво, не размислувајте како е без нив, зошто тие да се надеваме се секогаш тука со нас.
    Девојки па доаѓа и Бадник тогаш со какво расположение ќе бидеме? Болно е , но тие секогаш се дел од нас.
    СДК ми фалиш тато :(

18. OzzyAngel

OzzyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    17 март 2010
    Пораки:
    1.884
    Допаѓања:
    1.227
    Сакам да кажам...

Баш затоа што се убави овие денови, затоа е тешко... Овие празници се слават со семејството, а кога тоа не е целосно ни среќата не е целосна. Ама мораме напред, со сите сили се трудам да продолжам, ретко ми успеав, но барем се трудам...

На beticka му/ѝ се допаѓа ова.
  19. TheCandy880

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.303
    Сакам да кажам...

Сдк...вее снег :x
    ајде за Бадник,Коледе ... да имаме и снег да е баш како што треба да биде

На OzzyAngel му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.818
    Сакам да кажам...

СДК кога ви се смее - смејте се. Кога ви се плаче - плачете, не ги собирајте солзите. Кога знаете дека на некој сте му потребни, стиснете заби, покажете ги мускулите и дозволете им да се потпрат. Кога сакате да викате - викајте! Кога сакате да рипате затоа што некоја максимална глупост ве направила моментално среќни - рипајте и уживајте во моментот.

А кога сте тажни тагувајте. Со целото срце и душа затоа што имате потполно право на тоа. И немојте да мислите дека ако некој не е со нас, физички, дека и вистински го нема. Вие сте тој некој кој сте го изгубиле, верувале или не. Тој некој ве чувал, ве воспитувал, се радувал на секој ваш чекор напред и придонел за да сте она што сте денес. Вие сте тука и сега. И вие го живеете животот. А тој некој верувајте ве чуствува, ве гледа и ве чува ;)

Посветено на сите драги девојчиња кои ги обзема тага за време на овие празници, затоа што изгубиле некој многу близок.

:hug:

На pink4ever, x.Daisy.x, HoneyBun и 7 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.