Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. skyAngel

skyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    16 август 2010
    Пораки:
    1.530
    Допаѓања:
    2.768
    Сакам да кажам...

Иако вечерва игарав само со раменцата преубаво си поминав !! :rock: :wasntme:

И којзнае колку пати сум кажала дека прво за мене ќе си гледам па после за другите ако имам време. Ма нема занима ни мајмунот , ни другарките ...на прво место сум јас и .

2. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.268
    Допаѓања:
    67.851
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам дека ако тргне годинава вака, нема да биде на арно. Цел ден со нервози, се дерам само по сите... На работа се исплашија, си мги подвиткаа опашките и гледаа на патот да не ми се најдат. А станав со желба денот со насмевка да си го терам, само со позитивно расположение :worried:
    И сега ќе си легнам со надеж дека утре ќе биде подобро...

3. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.303
    Сакам да кажам...

Сдк..^ Секое лошо за ДОБРО е ;)
    Утре е нов ден :*

И да си кажам,шо смрзнав-СМРЗНАВ дај да си облечам пиџамките и ајт у слатко креветче :angel: овие денови не сум си се видела 8) со него се туги раце ми го гушкаа :^) :hug:

ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ за моето креветче:
    ТИ ИДАМ ВО НАПАД,ДА ТЕ ГУШКАМ,СИЛУВАМ,МАЧАМ ЌЕ ТИ ЈА ВАДАМ ДУШАТА не само оваа вечер ТУКУ
    НАРЕДНИТЕ ДЕНОВИ ОД МЕСЕЦОТ ДОДЕКА ЈАС СУМ НА РАСПУСТ ТИ драго креветче си
    на тешко работно место
    ....ПАЗИ СЕ ДОВАЃАМ.. ]:)

На Ema.Sk му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Shila89

Shila89 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 ноември 2010
    Пораки:
    255
    Допаѓања:
    205
    Сакам да кажам...

Сдк дека сум си ептееееен среќна :rofl: Со мачорот славиме 6 годишнина :$ :inlove: Ќе пукаат вечер романтики :inlove: а богами ќе пука и нешто друго :tmi: :lol: Колку да си кажам, да си ја споделам среќава со вас, мерак ми е бе :$ Поздрав до сите заљубени а и до оние кои трагаат по својата сродна душа, се надевам набрзо ќе ја најдат :* Од мене вечерва толку.. Идам да уживам во вечерата што ми ја спрема мажулево :inlove:

На gami, skyAngel, teddybear и 4 други им се допаѓа ова.
  5. lylaby

lylaby Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2010
    Пораки:
    631
    Допаѓања:
    334
    Сакам да кажам...

Незнам што поточно сакам да кажам,само знам дека мн сум збунета,копам во себе пробувам да стигнам длабоко длабоко и да ја откријам вистината но неможам да допрам сама на себе си ставам блок.....вечерва во прашање ми дојде за момент само за момент самодовербата,но мислам дека нема потреба,дури и сакав да се разделам на тој начин....пијачка и крај,нема потреба од дополнителни глупости,се ке беше одвишно....Пробувам на секој можен начин да се погледнам во иднината со него но се некако ме кочи...а кога ќе се погледнам колку па не е интересно како да знам што ќе се случува се гледам ама знам точно како ќе биде...можеби се лажам..може и не...ама сакам да откријам какви планови оној горе има за мене.....и дали воопшто има.....пошто јас некако како да немам :( дива сум и нескротлива а од др страна летаргчна...

6. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.268
    Допаѓања:
    67.851
    Сакам да кажам...

СДиК на Кенди полека со постовите за креветот :rofl:
    Нашиов јазик е мнооогу двосмислен :lol:

На TheCandy880 му/ѝ се допаѓа ова.
  7. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Сакам да кажам...

Оф леле какви не групи има на фб ... Гледајте http://lajkni.info/like/54161 .... - мама: сине пада снег ..... мама знам пише на фејсбуку ... :D

8. viki44e

viki44e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    1.987
    Допаѓања:
    1.083
    Сакам да кажам...

Ако ми е цела година ваква како што ми почна...биче крви по плажи!!! :devil:
    Цели два дена со температура,потечено грло,сите слават,јас со топломерот под мишка,чајчето во рака,септолете под јазик ]:) ]:)
    Па утре излегувам што сака нека е!
    Утре денот ќе си го започнам со насмевка,па шта буде нека буде!

9. SexyLady

SexyLady Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2010
    Пораки:
    2.800
    Допаѓања:
    3.270
    Сакам да кажам...

...има еден тип мнооогу досаден, поголем од мене, и малку повеќе ме замара.
    Не е лош, фин е, али огромен замарант. Несака да се откачи на фин начин... Мора да идам на план Б... |( И ете затоа сум секогаш директна и отворена... Ете така!

10. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.193
    Сакам да кажам...

СДК го читам постот на Вики, арно ама мене од што ми се спие од прееска,очиве ми паѓаат и си читам,наместо ова што го пиша Вики - биче крви по плажи, ја читам полжави :D :rofl: си помислив какви полжави,кога пак читам не било така,тука баш како што пишала Вики.Очигледно време е изгледа да си легнам да спијам,оти се обратно читам :D

11. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.303
    Сакам да кажам...

^^^ RainBow
    E да во право си двосмислен ни е јазикот :P
    Абе за џабе не викат СИ НАЈДОВМЕ ЗАЕДНИЧИ ЈАЗИК :* (кога двајца се разбираат во нешто)-демек ''НЕШТО'' :P

А и сдк...абе овие од мојава генерација ТЕТКИ се направиле за нова година :lol: та чипки,сукни,бисери...АБЕ теткици не ви личи на годините 17-18 |(
    Не брзајте да пораснете беее тетки едни у тетките

12. viki44e

viki44e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    1.987
    Допаѓања:
    1.083
    Сакам да кажам...

Хахаха Горде слатко ме изнасмеа :rofl:
    Не е проблем ако сакаш по дождов можеме да одиме и по полжави! :D :D :*

13. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.193
    Сакам да кажам...

СДК мило ми е што те насмеав :) очигледно абер немам да легнам да спијам,од прееска се канам да се исклучам и уште сум тука :D само џандарам низ куќава :D

14. viki44e

viki44e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    1.987
    Допаѓања:
    1.083
    Сакам да кажам...

^^ Слободно доаѓај на чет,да ги пополниме ноќните часови :rofl:

15. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.193
    Сакам да кажам...

СДК Вики јас од одамна не одам на четот,мислам одам ама само ѕиркам да видам што се случува :D и заминувам од таму,исчезнувам :D

16. Lacrimosa

Lacrimosa Популарен член

Се зачлени на:
    19 јули 2010
    Пораки:
    1.833
    Допаѓања:
    2.932
    Сакам да кажам...

Се чувствувам мизерно, глупаво, тажно.... Знам дека немам кочница кога да престанам да зборувам, ама па и другите треба да имаат разбирање за мене како јас за нив. Ама шо си дрдам си дрдам и јас.
    Стрес, стрес и стрес... |(

На wolf4e му/ѝ се допаѓа ова.
  17. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.838
    Сакам да кажам...

Значи вакааа....

Не сакав да излегува, едвај ме извлекоа од дома... немит врскит... само СДК дека имам големо срце и сите ве сакам, искрено жени мои :* Чудно, ама вистиниот. И ептен и благодарам на мојата феноменална, незаменлива вотка... абе ја обожавам значи, ммммм :drunk: и ај ем соу сори ако има некоја грешкичка во пишувањето, ама тоа од неа е :$

И морам јавно, ама нај јавно да кажам дека и се луткам на една моја многу драга и посебна особа, која не ми честита нова година... Ептен значи и се лутам,а ама нема врска, ќе и пишам пораче, да си знае, и да знае дека нема да ја заборавам, и дека таа останува моја сестричка засекогаш. Ја сакам ептен многу :*

И да, се напив, весела бев, расположена... Најубава :!: Тоа се знае веќе, нели? Нема што да коментирам на таа тема :D
    Аиии, што сум си нарцисоидна :lol: , ама нема врска, тоа знаете ,само посебе си оди :$

Ве поздравувам жени мои, можда немам временце да споделам нешто со вас, ама знаете, расположение траје... вотката такоѓе :rock:

Ве сакам, ве сакам, ве сакам... :*

18. sonuvacka

sonuvacka Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јуни 2010
    Пораки:
    130
    Допаѓања:
    34
    Сакам да кажам...

сдк - тежок е овој живот но мора да се живее! :|

19. BeYourself

BeYourself Популарен член

Се зачлени на:
    12 септември 2010
    Пораки:
    1.493
    Допаѓања:
    2.949
    Сакам да кажам...

Надвор врне снег, а јас да не забележам до сега!? :^) :D :D :rock: Е, тоа ти се викат партали од снеггг! :rock:

20. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.012
    Сакам да кажам...

СДК стануваш од кревет и сфајчаш, дека од тебе човек не бидува :!: Колку е моќно! Колку е вистинито, а просто. :D

На Wild.Child му/ѝ се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.