Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.012
    Сакам да кажам...

:D :D Ме пресмеа, будалче едно :D Јас обично велам, јадам г*мна, ама кога сакам да сум покултурна на форум, ја употребувам втората варијанта - јадење Трици!

2. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.303
    Сакам да кажам...

Сдк под итно ми треба една огромна доза на кафе!!!!!!!!! :coffee: :coffee: :coffee:
    убаво е да се започне денот со насмевка :) :)

3. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.818
    Сакам да кажам...

СДК дека пак ми се заглавиле два - три стиха во главава ни самата не знам од кое скриено катче на лудава ми потсвест искочија.

Ако можеш, врати ми ја Боже, или мене врати ме во тоа време...од каде бе ова сега па?!

Башка сонував дека сум патувала со огромен „мамли“ џип низ цела Америка, и на route 66 ме сопреле ZZ top моторџии и сакале да ме тепаат, ама јас сум била толку сталожена и толку смирена, што на крај ми рекле дека заслужувам да ме носат на концерт на Жељко Јоксимович?!?! Не, стварно, што јадев јас синоќа?! :?:

Како и да е, сакам да кажам дека повеќето луѓе имаат некакви вкусови во себе. Некој е нежна ванила, некој горко чоколадо, некој е кисела краставица, некој е зачинет шиш ќебаб...а некој е обично, здраво, нискокалорично ама тотално без никаков вкус - тофу сирење.
    Е токму тие луѓе, ич ама ич не ме инспирираат. Веројатно затоа што едно тофу не знае да ти предизвика никаква емоција, па и фацата која ја правиш е неодредена...
    Нејќум да сум тофу, сакам да сум сочна, мрсна и вкусна плескавица. Створена за грев и за живот!
    Ете така!

На HoneyBun и LivingGlam им се допаѓа ова.
  4. skyAngel

skyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    16 август 2010
    Пораки:
    1.530
    Допаѓања:
    2.768
    Сакам да кажам...

Он на мене дебела ма мрш да не те гледам. ]:)

5. macysh

macysh Популарен член

Се зачлени на:
    12 јуни 2010
    Пораки:
    1.124
    Допаѓања:
    881
    Сакам да кажам...

СДК денес сум многу расположена.Иако студеното време не ми дава можност да уживам по улиците и парковите,топлиот дом ми дава неверојатно убаво чувство.Чувство на топлина,љубов,грижа...чувство кое зборува за важноста на домот и семејството.Сепак,седејќи во топлиот дом и уживајќи во убавините кои ми се пружаат се прашувам како им е на бездомниците,сирачињата,самохраните родители..во овој студен Јануар :worried: Нив нема кој да им зборува да се облечат за да не настинат,никој не им вели да го изедат топлото лепче :( Судбинии... Среќна сум и благодарна што Бог ми ги дал најдобрите родители кои ме чуваат како суво злато :nod: :l:

6. Strumfeta93

Strumfeta93 Популарен член

Се зачлени на:
    24 октомври 2010
    Пораки:
    2.191
    Допаѓања:
    3.858
    Сакам да кажам...

Од креветот право на компјутер плесс (и така беше уклучен) да ви посакам убав ден феминки, ќе земам да читнам некоја книга денес :*

7. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.129
    Сакам да кажам...

Морав да се надоврзам за Пирамдика, зошто ова погоре кажаното го имам повеќе пати размислувано, и убедена сум дека е така.
    Ете, имам еден другар што е плескавица, жими се! Буцкасто, слатко момче што има таква смисла за хумор, невидена работа. Со самото негово појавување, атмосферата се крева.Зрачи живот, и мрснотија :D
    Имам и другарка што е мало бонбонче од бонбониера. Не очекуваш од неа ништо посебно, ама во суштина е толку слатка, и толку мила и весела што не може, а да не те израдува.
    За сите пријатели имам вакви асоцијации, што знам, по весело е така да направиш споредба. :D

Што се однесува на мене, јас уште не знам што би сакала да бидам, ма да дечко ми ме споредува со феферонче :D

8. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.526
    Допаѓања:
    92.229
    Сакам да кажам...

^Да се надоврзам и јас на вас :D
    Има една пиперка пола е лута, а пола блага, за жал незнам како и е сортата. Ама еден другар велеше дека сум таква, никогаш не знаеш на кој дел ќе загризаш.
    И јас си ги замислувам луѓето как храна, а и така си се именуваме со поблиското друштво. Ама фино е.

СДК домаќинка сум, месам кифли, па дур стасуваат да ве читнам.
    Се радувам од 13ти до 17ти месецов ќе бидам скроз сама, па ајде девојки фемина собиранката да ја реализираме ;) имаме слободен простор :D

На TheCandy880 и starfish им се допаѓа ова.
  9. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.303
    Сакам да кажам...

Сдк....бањатко ммм шо убаво мирисам :lol:
    ахх убаво е да си најдеш слатки нешта во домот кои ке ти го потполнат слободното време :)
    (топла бања+добра книга+кафенце=на насмеано КЕНДИ :) )

На BeYourself и macysh им се допаѓа ова.
  10. skyAngel

skyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    16 август 2010
    Пораки:
    1.530
    Допаѓања:
    2.768
    Сакам да кажам...

Оиии што убаво си се најадов ...ма ич не ми е гајле што само се ширам во г*зот. :D
    Прекинувам со диетата уште пред да ја започнам. :lol:

На Strumfeta93 му/ѝ се допаѓа ова.
  11. FBI

FBI Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    1.513
    Допаѓања:
    5.299
    Сакам да кажам...

СДК дека од денеска започнав со вежбање :) , си треба стегнување на стомачетоо, си треба :lol:
    Од утре одам во читална, имам еден испит што ми виси над глава, а дома не се учи :$

12. LivingGlam

LivingGlam Форумски идол

Се зачлени на:
    28 септември 2010
    Пораки:
    6.270
    Допаѓања:
    57.130
    Сакам да кажам...

СДК 1 Јадам Дедо Мраз :lol: . Главата му отиде, тргнав и надолу.
    СДК 2: Дури и на темата за серијата Иза се јави расправија... жени. :D

13. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.818
    Сакам да кажам...

^^ Старфиш, ама јас не сум буцкаста ко плескавица, јас сакам да сум сочна како плескавица, онаква - прсти да излижеш бре! Вкусот сакам да ми е плескавица...или пак белгиско чоколатце зачинето со чили, да ти се топи на јазикот и оп! изненадување! :$ :D
    Не чини да си тофу нели? Ептен се бледи таквите луѓе за жал. Пиперчињата не се опасни, лути се на почеток ама кога ќе се навикнете поминува лутината ;)
    Инаку по форма сум си круша! Море песочен часовник сум си :D

Да, баш е убаво ваквото асоцирање на луѓето со храна. Инвентивно и забавно е :)

Марамице е сега како ги спомна, со кифличка ќе те поврзувам :lol:

На Offspring му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Strumfeta93

Strumfeta93 Популарен член

Се зачлени на:
    24 октомври 2010
    Пораки:
    2.191
    Допаѓања:
    3.858
    Сакам да кажам...

Кога ќе си таму долу пишај какво е чуството да му го јадеш на дедо мраз :D :P ;)

На OzzyAngel, LivingGlam и Phyramide им се допаѓа ова.
  15. veri

veri Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    3.061
    Допаѓања:
    1.480
    Сакам да кажам...

Колку е убаво кога ќе станеш од сабајле и ќе си ги завршиш сите обврски на време и на раат ќе си пиеш чајче во град, убавини :) Сега можам дома да си легнам на топличко со лап топот пред мене и цел ден да не станам од креветот :$

Сега наслушнав нешто на вести, што е таа работа во Ск пронашле четири починати жени во ист ден? :^)

16. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.012
    Сакам да кажам...

^ Јас чув на вести дека мајка и ќерка ги пронашле мртви :(

17. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.526
    Допаѓања:
    92.229
    Сакам да кажам...

Женички готови се кифливе и да се пофалам ептен ме бива за домаќинка , кој ќе ме земе ќе се усреќи :rofl:
    Пирамидке па не сум така не згодна ко кифла ххахаха :rofl:
    Ајде повелете со сиренце и чајна, кој сака друго слободно нека донесе :D

На 2468, rossonerka, Phyramide и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  18. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.838
    Сакам да кажам...

Денеска сум екстра домаќинка :)
    Ќе видеме само колку успешна :lol: За некое временцеее :!:

19. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.924
    Допаѓања:
    163.929
    Сакам да кажам...

Сдк,а јас во животов имам една личност со вкус на ланска пача (каков вкус и да е тоа),не знам што да и правам,каде да ја дадам,ем и смрди душата,ем расипана е до коска(види мајката,пачата се прави од коски,ми има логика споредбава)...имам и една со вкус на проурдено млеко,само плаче и кенка,се жали.Имам и со мирис и вкус на камилица,многу е лицемерна,а кажав некаде еднаш,ако лицемерието би имало вкус и мирис,тоа би биле вкус и мирис на камилица.И така...интересна замисла Пирамидке.
    Ќе пробам да размислам јас како се доживувам.

На Phyramide му/ѝ се допаѓа ова.
  20. SexyLady

SexyLady Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2010
    Пораки:
    2.800
    Допаѓања:
    3.270
    Сакам да кажам...

Замислете... типот Х ме избришал од пријатели на фб.
    Вчера не можев да спијам од грижи... Готово! :x |(

Многу јак бе фраеров, а? :^)
    Ако не му дадат она што го сака брише од пријатели на фб. Пхахахаххахаха - бедно! |(
    Многу му е јака финтата, немам зборови, свака му част... Како мене не ми текна на тоа? :^)

:D :D :D

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.