Сакам да кажам [стара тема]

Discussion in 'Кафе-муабети' started by Marley, Jan 17, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Lux

Lux Форумски идол

Сакам да кажам...

Сакам да кажам дека се чувствувам како Константин Миладинов бе, ама јас ќе се викам
    Лукс Миладинова четвртата сестра на браќата Миладинови :D
    Место песни во зборникот , тука јас редактирам постови напишани на латиница, така го усовршив пишувањето на тастатура можам и да мижам и да пишувам со огромна брзина бре !
    :sweat:
    Само пазете да не почнам да пишувам
    не јас не можам овде да седам,
    не јас не можам постови на латиница да гледам :tmi:

Phyramide, Ema.Sk, pink4ever and 3 others like this.
  2. LivingGlam

LivingGlam Форумски идол

Сакам да кажам...

Ова со јадењата е интересно. Јас дечко ми го викам Гриоте. Однадвор изгледа прекрасно и предизвикувачки, но внатре е вистинското изненадување.

А јас сум ледена коцка. :$

Phyramide and 2468 like this.
  3. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Сакам да кажам...

Гоу и нејзините симпатии :wasntme:
    епизода број- ...незнам кој :lol:
    ...и така драги мои, некако ги оставам на страна старите симпатии....повремено ги вадам да им забришам прашина ако фатиле....не дека мора туку ете така убави чувства имам кон нив несмеат да бидат извалкани ниту со прашина, иако знам дека се е залудно :tmi: Доаѓаат нови ликови во приказната на Црвенкапа со волкот сега има и мачори и тигри :D (хаос направив во приказниве бре) Кој вели дека црвенкапа е мало невино девојче кое е беспомошно и талка низ шумата, оваа ваша Гоу не е ни навидум таква.....ехееее какви потези направив тоа чудо едно, дури другарката која ме познава од прво одделение кога слушна ваква остана :o Ама многу ми е убаво да ви кажам, не седам со скрстени раце и да чекам да дојде забавата кај мене.....ЈАС ЈА ПРАВАМ ЗАБАВАТА :rofl: :dance: Па ми е гајле кој што ќе кажи, ако нека си гледаат нека зборат....нивните животи се толку празни што кутрите мора со туѓите животи да се задоволат аххх жалосно |( Нели лани јас праќав покани за кафенца, еве се сврте тркалото.....сега мене ми пристигаат покани за кафенца, имам нови симпатии, а старите се тука некаде...ќе се појават можеби некогаш а можеби и никогаш нема да сфатат што испуштија низ прсти :P Гоу сеуште има асови во ракавот и знае како да ги искористи.... :lol:

....ту би континиу (следно е извештај од пиените кафенца)

BeYourself, Ema.Sk, Lux and 1 other person like this.
  4. starfish

starfish Популарен член

Сакам да кажам...

Толку си се внесовме во ова, што од прееска пробувам да се замислам како храна. :D

И наместо да се фатам за тоа скриптата одвратна, јас си дремам на Фемина. Баш ми е гајле! 8)

LivingGlam and Phyramide like this.
  5. x.Daisy.x

x.Daisy.x Популарен член

Сакам да кажам...

А само кифли даваш?! :call:

Детево логика нема. Ми кажав се во лице, и ми вика што ми збориш за грб, баш си лицемерна. Кога фатив да се смеам ... Ах, муки ќе си има детево кога ќе порасне. И му викам
    -А знаеш што значи лицемерна воопшто?
    Ај преведи ми ја реченицава па ќе ти кажам.
    -Значи ни реченицата не ја сваќаш.
    Ја сваќам, ама преведи ми ја.
    -На кој јазик?!
    ПА НА МАКЕДОНСКИ!

И ај сеа преведете му ја реченицава. :lol:

6. 2468

2468 Популарен член

Сакам да кажам...

Абе како недела да е :^)

Ејј за два дена е најубавиот празник, Бадник. Минатата година кај мене падна паричката :$
    Ајде да видеме оваа год каде.

Еееее, само туку ми иде нешто да кажам.... а не излегува како што треба :^)
    И овој пост не требаше вака да изгледа :D
    Ајт немит врскит :lol:

7. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Сакам да кажам...

Лукс продолжение..

Дајте ми опомени јас да си метнам
    И в латинични мислења да си ги вметнам,
    во наши теми ја да си идам,
    да видам азбука, кирилица да видам. :D

СДК дека денеска сум како пингвин, прав пингвин.
    Којзнае колку ме испцуја овие од ЕВН, милион пати им се јавив и им се испукав. :fubar: Гајле мие, ги пцујам и јас дење и ноќе зошто на раат не можам да се избањам. Како надвор од цивилизација вода на ќумбето на баба ми грееме, навечер во сред ноќ се будам од што ми студи. :fubar: Па што да правам кога се без исав. Лажи, лажи вере да им ја запеам. |( Нит некој работи, нит ќе дојде струја во наредниве неколку дена. |(

Phyramide, OzzyAngel and Lux like this.
  8. Lux

Lux Форумски идол

Сакам да кажам...

Полека со јадењава бе женски , некој може да се здебели и од читање постови, а некому и лиги да му потечат и од самата помисла на храна :rofl:
    Туку јас како која храна би се замислила хмм , ќе треба да размислам не ми текнува сега, сконцентрирана сум на зборникот :lol:
    :D Вајлд кога го видов пингвинот одма ме фати смеа , ме потсети на пингуин денс од танцон на луѓено во темана Смешни видеа :rofl:

9. Phyramide

Phyramide Популарен член

Сакам да кажам...

СДК ај што се внесовме туку и гледам дека убаво мислење за себеси сме имале! Како никој не се замисли како чварки, или како расол, или како спанаќ? Сите сме чоколатциња евентуално пиперчиња, само јас мрсна плескавица.
    Е тоа е, де! :)

Јас можам да си бидам и македонска салата, мешана, испомешана, ама вкусна бре! Во разновидноста е убавината 8) И во скромноста! Пукнав веќе од скромност :x

Ајде мислете му ја каков вкус имате јас да се приберам порано дома. Во фирма каде двајца се повеќе од тројца се работело ли?!

10. SexyLady

SexyLady Популарен член

Сакам да кажам...

Се прашувам како може една глупост да те натера да се изнасмееш од петна жила.
    Еве на што мислам: група на фб:

„За Сите Шо Имаат Некој На Буквата С .. или Имаат Елка Дома ..:D

:D :D :D :D :D :D :D

Ema.Sk likes this.
  11. Name

Name Популарен член

Сакам да кажам...

Moжеби едноставно не гледам со такви очи, но во мене едноставно постои мислата дека фејсубк е само и само за губење време. извинете вака, али јас неможам да видам ништо корисно у тоа..
    ако ти треба некој да се видиш од другарки и сл. имаш ТЕЛЕФОН..ако е од странство - МЕИЛ, сакаш да збориш со него, СКАЈП...решена работа..ако мислите дека се ова е у фб, се лажете. тупечки..неможам да поднесам да гледам више слики ваму биле таму биле вака се облекле, натртени напрчени, и шо си јакнеш самодоверба што ставаш сите да ти гледаат? мене тоа лично ми е многу глупо и недораснаот (извинете ако се пронајдете тука, ова е сепак мое мислење).јас и кога имав фб имав едно 15 слики и тоа максимум..зашто бе сите да знаат кај и со кој сум била и што сум правела и како си изгледала?? глупости... а па има и такви со по над 50 фолдери? :o па тие живеат на фејбук..

ај да скратам, иначе до утре ке терам :lol:

извинете уште еднаш ако имате спротивно мислење од ова, ова е само мое лично мислење, некои ке се пронајдат, некои не..
    поздрав ;)

Strumfeta93 and Lux like this.
  12. veri

veri Популарен член

Сакам да кажам...

Each moment in a day has its own value.

Morning brings HOPE,
    Afternoon brings FAITH,
    Evening brings LOVE,
    Night brings REST,

Hope you will have all of them everyday.

HAPPY NEW YEAR 2011.

Среќни празници Феминки мои, сите соништа нека ви станат реалност! Ве гушкам :hug:

kate21 and HoneyBun like this.
  13. Barbie-mwa

Barbie-mwa Популарен член

Сакам да кажам...

Ииии ете зошто не ги сакам ваквите глупи мувања за една вечер!!
    Колку сум само.... :x
    Ама добра ми беше замислата, оваа година нема така, и ете пак!
    Ама ако, да се надеваме дека нема да остане само мување, или пак ако остане навистина нема повеќе!!! :!:

14. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Сакам да кажам...

... што е тоа, најгрозната работа на светот, со 5 букви, а почнува на П?
    ... :^)
    ... :?:

Не, не е тоа. :D
    Срам ве било! :P

ПОПИС! :headbang:

Смирувам живци со убава штрудла со вишни и му заблагодарувам на севишнион што не останавме на спиење во магацинот.

mims-89 and LivingGlam like this.
  15. RainBow

RainBow Глобален модератор Staff Member

Сакам да кажам...

СДК добив :whew: Уф, ми падна камен од срце, нервозата ја снема, абе нов човек сум :lol:

teddybear likes this.
  16. katakomba24

katakomba24 Популарен член

Сакам да кажам...

Еее какви спомени буди една мастика. Само една! Посакувам никогаш да не завршеше 2010. Ама за жал заврши. :( :D

17. SexyLady

SexyLady Популарен член

Сакам да кажам...

Куќава ќе ми пукне од толку многу јадење... Уште малку и од прозори ќе почне да испаѓа... :D :D

Де паќетчиња со чоколади, смоки, чипс, бомбони, мастики, лижавчиња; де руски салати, меса, кифли, торти, чоколадни шишарки.... :D :D :D

И пак неможам да се најадам... Јади, јади... Викам јас ќе се здебелам не 10, 20 кила ќе накачам! :D :D :D

18. Offspring

Offspring Форумски идол

Сакам да кажам...

Јас отидов под ќебено, ме повикува. Се издигав ко будала уште во 8 сабајле :@ Комшииве над мене имаа гости и уште во 8 сабајле тој гостинот се развикал "Само војна во оваа држава помагааа" :@ :@

19. srculka

srculka Истакнат член

Сакам да кажам...

"дали ти веруваш на мене или на своите очи ????". Туку проблемот е што овци си се овци. Какви сакаш факти изнеси им тие повторно ќе си одат по овчарот. :)
    Aман веќе од народот во оваа наша држава!!

20. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Сакам да кажам...

Сдк утре рано ќе идам со дедичко мој на гробишта,ахх зар минаа 3 години од
    последниот поглед,
    последниот допир,
    последната прегратка од мојата мила бабичка ;(
    Тешко ми е дедичко да го гледам така сам во својата соба во друштво на телевизорот а покрај него толку многу фотографии од баба ми.Решив секој ден од оваа година ќе му посветувам по неколку часа во неговата малечка,топла соба каде се чувствувам сакана и чувствувам како му е мило да се муабети со мене,да пиеме кафе заедно :|,да се пречкаме дали да гледаме вести или некој филм,да ме кара што постојано читам книги(дете без очи ќе останеш) :sweat:, да ме прашува по којзнае кој пат што пишува во некои стари документи...Ќе бидам поблиска со него човек не знае колку трае животот,денес сме тука утре не...ехх животе суров си

Bozica1980 likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.