Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Ariel

Ariel Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    8.186
    Допаѓања:
    139.289
    Сакам да кажам дека станав зависна од форумов. Мора да го сменам тоа. Повеќе време поминувам со вас драги мои форумџии, од колку со било кој друг :D . Супер ми е дружбата, ама последниов месец скиснав на форумов од работа, и почнаа да ми се трупаат работи. Морам да се заозбилам.
    А никогаш не сум имала поубава работа од оваа сега во моите скоро 9 години кариера. Мислам како спој на финансии и задоволство. Финанскиски сум имала и подобри до душа, ама овде и сега сум најсреќна. И свесна сум дека ако не дај боже не продолжи, друга ваква нема да најдам. А ми виси на конец, и морам да се изборам за да продолжи и понатака. Знам дека можам, само во јануари секогаш страшна летаргија ме фаќа. Ама еве ја поминува.
    Сега одам да спијам, а од утре, со нови сили во нови работни победи. И ќе биде. Знам дека можам да придонесам за подобар свет.

Сакам да кажам дека многу си ја сакам работата.

Еве ја и мојата омилена реклама што ме крева во облаци кога ќе доживеам успех, а кога ќе доживеам неуспех ме потсетува дека со многу труд се постигнува се'.

Impossible is nothing!
    http://www.youtube.com/watch?v=E-6vU5mt ... PL&index=2

2. Shelea

Shelea Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    4.257
    Допаѓања:
    43.758
    Дека бев сведок на ужасна караница меѓу две семејства позади мојата зграда. Пцуење, урлање, полиција. Добро е што не дојде во физички пресметувања. Жално е како нашиов народ е толку деструктивен, апатичен дури и тажен.
    Друго, денес сум олабавена сосема. Немам ниту еден испит за во јуни, се чувствувам како да сум завршила и четврта година :) Просто не ми се верува дека голготата здодевна - заврши. Вечер сакам да одам на Хај Контрол во Кастро со момчето и да пијам коктел без да си го калкулирам времето. Алелуја!
    Сакам да кажам дека ги сакам мама тато и даде. И покрај тоа што мама е хистеричен климактеричен женски примерок, тато, и покрај тоа што прави бесмислени работи (лепеше колаж врз фрижидерот, да ги скриел гребаниците), даде и покрај тоа што е ужасно лигава и мислам дека на 26 години уште е во чизмите на Петар Пан.
    Ете тоа. :roll:

3. Ariel

Ariel Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    8.186
    Допаѓања:
    139.289
    Сакам да кажам дека мразам да патувам навечер.
    Треба да тргнам во 1 и цела ноќ или да возам или да зборам... да завршам работа таму и да се вратам назад... тешко ќе биде ова.
    Кога треба да патувам навечер некако ми се стега душата. Зошто не верувам дека можам да издржам без спиење, особено кога претходните денови повеќе од 5 саати немам спиено ни една вечер. Морав па вчера до 3 да седам! Мразам петоци зошто во нив ми е собран заморот од цела недела.

4. MadeinHeaven

MadeinHeaven Истакнат член

Се зачлени на:
    22 декември 2009
    Пораки:
    300
    Допаѓања:
    70
    Сакам да кажам дека сум исфрустрирана во моментов дека се осеќам како експериментален глушец... сакам да кажам дека ми е жал за СКОПЈЕ... и многу повеќе жал за Македонија.... Сакам да кажам ... дека пречустувам дека ќе има војна сакам да кажам... дека сакам да одам далеку опд овде...

5. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.836
    sakam da kazam deka neznam kako da kazam sto me maci ;(

6. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    СДК дека вечерва ќе си го плескам задникот по фотелји и табуретки, ќе се изнагледам филмчиња и се надевам дека вечерва соништата ќе ме заобиколат и конечно ќе се разбудам ОДМОРЕНА.

7. Bright

Bright Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    2.547
    Допаѓања:
    5.517
    СДК. Добро е.

8. MadeinHeaven

Се зачлени на:
    22 декември 2009
    Пораки:
    300
    Допаѓања:
    70
    Сакам да кажам дека дечко ми многу ми недостига!

9. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.157
    Допаѓања:
    156.432
    Сакам да кажам дека го добив тоа што го сакам и сфатив дека...не е толку убаво колку што си замислував! ;(
    Сакам назад,сакам шопинг,убав,голем,дебел,неразумен,мрсен шопинг!Имам мерак по едни обетки,имам мерак по едни чизми,по една ташна,по едни фармерки,по една кошулка,па еден дечко...упс,не беше ова во категорија шопинг што се добива во продавница.
    Пааааак ми те тесен светов,паааааааак!Дајте ми крлица,очајно ми требаат да си летнам некаде!Не ги сакам периодите кога ми е тесно онаму каде што сум,како на пример сега,а бога ми и не ги сакам периодите кога ми се тесни фармерките,колку глупаво,самообвинувачко чувство по ѓаволите!

10. mila89

mila89 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 декември 2009
    Пораки:
    923
    Допаѓања:
    883
    Сакам да кажам дека ми е криво и се чуствувам глупо што со дечко ми се скарав за ѓабе,за ништо!можеби таа е крива за тоа мое понашање,секогаш после излегување со неа се осеќам глупо и незнам...никакво,безвредно,добро зошто мора да е таква значи стварно ме нервира!!!Таа е најдосаден најглупав најнеизживеан човек што го знам! :evil:
    и ми недостига дечко мииииииииииии..... ;(

11. Pipito

Pipito Истакнат член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    192
    Допаѓања:
    58
    Сакам да кажам .. Дека раскинав со дечко ми и дека сум ПРЕСПРЕЌНАААА...Се смејам плафонот ќе го урнам од што рипам од среќаа... Имало спас луѓее.... Aaaaa JUPIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!:):):)

12. Augustina

Augustina Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јануари 2010
    Пораки:
    43
    Допаѓања:
    36
    Kolku e tazno sto nie lugeto se nervirame i se zamarame za nebitni raboti, sto namesto da go cenime vremeto so lugeto sto ne opkuruzuvaat i sto ni znacat nie go trosime barajki zamerki, zafakajki se za sekoe zborce..
    Doagaat momenti koga svakame deka gresime, tie momenti se koga ke rabereme deka nekoj covek veke go nema, koga sme go izgubile nie, go izgubila nasata prijatelka, sosetka...
    No nabrzo zaboravame na vaznosta na prisustvoto na najdragite licsnosti vo nasite zivoti i povtorno gi pravime istite greski...
    Premnogu e kratok zivotot, premnogu e nepredvidliv i mnogu pati ne nosi pred trnoviti patista koi mora da najdime nacin da gi pominime, no najzalnoto e toa sto sekogas ke ostaneme isti, zarobeni vo lutinata i negativnite raboti, namesto da go cenime sekoj mig i sekoj den so onie koi bez koi nie ne bi bile ona sto sme, ne bi bile celosni i bi bile mnogu, mnogu osameni..
    * poagajki od ovie moi misli se trudam sto poveke da ja gledam pozitivnata strana kaj moite najmili, da gi prifatam nivnite mani i na ne zameruvam za nekoj nepromilsen zbor zto ke go kazat..
    Navistina mozebi mi e malku tesko so ogled na mojot impulsiven karakter, no se trudam i ke se trudam da go damam maksimumot i da go pimenuvam seto ova zato sto sum ubedena deka e ipravno..

Dobra nok na site i uzivajte pokraj vasite sakani, uzivajte vo migovite koi nikogas poveke nema da se vratat, tie se sega, no ke ostanat zasekogas vo vasite misli kako spomeni..potrudetese toa da bidat ubavi spomeni..

13. peperutkaa

peperutkaa Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    943
    Допаѓања:
    619
    Abe ima li nema li мене ме убива начисто. Ај мозе бинго сеа ке ми се падне нели државава ке отвара пак лотарија :lol: :lol:

14. Bright

Bright Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    2.547
    Допаѓања:
    5.517

8) Мило ми е што така се чувствуваш!

*

СДК:

You live you learn, you love you learn
    You cry you learn, you lose you learn
    You bleed you learn, you scream you learn

15. kristin4e

kristin4e Истакнат член

Се зачлени на:
    21 ноември 2009
    Пораки:
    266
    Допаѓања:
    122
    СДК дека незнам дали од утре ќе имам интернет.Ако немам, многу ќе ми недостасувате драги мои фурум пријателчиња. ;( ;( ;( ;(
    Само со вас можам да бидам тоа што сум...

16. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    СДК дека и ти нас ќе ни недостасуваш кристин4е и искрено се надевам дека ќе имаш нет. :D
    Исто СДК дека сум во огроооооооооомна дилема, голема до Кинески Ѕид и назад. уффф :?

17. MadeinHeaven

Се зачлени на:
    22 декември 2009
    Пораки:
    300
    Допаѓања:
    70
    сакам да кажам многу работи и сакам да кажам дека мразам дволични луѓе една од моите пријателки ... секогаш носи макси... кога треба и кога не треба... кога има дечко е злобна кога нема... е океј страшно

18. tanja6

tanja6 Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    1.570
    Допаѓања:
    568
    SDK kristince,nemoj ne go davaj internetot,so ke praime bez tebe ;(

19. MadeinHeaven

Се зачлени на:
    22 декември 2009
    Пораки:
    300
    Допаѓања:
    70

знам точно што сакаш да кажеш кога раскинав со бившиот така се чуствував! :D :D :D :D :D :D

20. Marley

Marley Популарен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2010
    Пораки:
    1.093
    Допаѓања:
    1.130
    SDK...za malku faleshe...no koj si chita horoskop si znae trikovi... ;)

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.