Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. free

free Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2010
    Пораки:
    1.526
    Допаѓања:
    75
    Sakam da kazam, deka zivotot kaj MAMICKA e super... duri sega sfakam kolku mi bilo dobro... :rofl:

2. enca.69

enca.69 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    1.709
    Допаѓања:
    3.455
    СДК дека сум ифрит...значи толкав баксуз нема .........единствениот термин кој влагаше во опција за одмор е распродаден....да ти е*** среќата....брееееееееееееј..........солзи ми течат од нервоза... ;( ;(

3. Angelche

Angelche Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2010
    Пораки:
    3.747
    Допаѓања:
    1.359
  4. free

free Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2010
    Пораки:
    1.526
    Допаѓања:
    75
    Sakam da kazam deka enca opravdano se nervira... periodot e takov i ja razbiram... :lol: milo, ne mi se nerviraj, ke se sredi ke najdete mesto ako ne za tamu, sigurno za nekade na drugo mesto... samo bidi mi po smirena... :tmi: periodov treba da kuliras, da odmaras, da si posvetis poveke vnimanie na sebe, i sto pomalku nervozi... srekno... :*

5. enca.69

enca.69 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    1.709
    Допаѓања:
    3.455
    СДК дека фри ми е срце...срцко...фала ти :* ....мнооооооогу ми е тешко периодов вистина...неможам само ги бројам деновиве уште колку имам да си се будам во мојата собичка...па почнува толкава паника да ме фаќа, во исто време за таа проклета работа се нервирам, за куќата, за свадбата............. :@ и ова денес капак ми дојде...и онака и тој термин ни беше кнап, ама ај беше изводливо, старциве ке не стрелаа ама тоа е...лошото е што пред нас прави братучетка му свадба, па по две недели ние, а тој е слободен само 3 недели и ни ден поише.....и кога ми пишаа денес за терминов ама ме утепаа.седам и плачам....... ;( а како ми треба еден одмор пред се тоа (мислам кога не е возможно после свадба), и како ми треба разгооооооовооооор....ама другарката што единствено ме разбираше онака како јас кажував не ми е тука повеќе, па затоа фала ти и тебе, а и на другиве форумџики... :*

6. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.075
    СДК..Енца полека опушти се, се ќе се среди..Може и ќе излезе уште поубав одмор ;) ..Немој сега да ме разочаруваш..нели Јарците се издржливи и кул типови ;) .Каде е јарецот во тебе?? :D ;)

7. enca.69

enca.69 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    1.709
    Допаѓања:
    3.455
    Леле Џули изгледа не се вратил уште од пасење, па ме удира оваа паникава и нервоза :rofl: :rofl: шала на страна, баш изглеа дека малце се уморив стоејќи исправени и цврсто пркосејќи им на сите ветренца, ветришта и бури во овој период....јас ќе издржам ама малце поише ми дојде преку глава....СЕ буквално СЕ.....ипак многу ми значи подршкава од вас...многу поише отколку што сум мислела дека нешто виртуелно на било каков начин може да ме допре...
    и да ...тоа СКД....премногу реално го сфаќам форумов, дури се фаќам на моменти како размислувам за некоја форумџика, еј што направи сеа со тоа,се среди ли...ова она :lol: .....и позитивно ми делува...и се додека е тоа така...супер....убав ден на сите ....јас ќе го поминам во барање одморче ;(

8. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.989
    СДК :music: :music: :music:
    аааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа ми се вришти, ми се скока!!! :dance: :dance: :dance:
    аааааааааааааааааааа АЈ ЛАВ ДЕЈВИД ГЕТА!!!!! :rock: :rock: :rock:

9. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.267
    Допаѓања:
    67.849
    Гоу според постов топ си си поминала, па не морам да те прашувам 8)
    Енца леле молим те немој да се нервираш, на крај се некако ќе се среди :)

10. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Сдк затоа што станав денес рано ич не ми се зборува, а инаку не сум таква, за да не ме препрашуваат оти ќутам ставив слушалки на уши и не се замарам , ама од што ми се спие и ме мрзи да пишувам :(

11. Lizalka

Lizalka Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    2.004
    Допаѓања:
    94
    И мене ми е така :D

12. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.826
    СДК - Ако нешто навистина силно посакуваш, целата Вселена ќе скова заговор да ти се оствари таа желба. - Коелјо
    Денес оваа за мене преубава изрека ми се спроведе во пракса. Летам! :)

13. RainBow

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.267
    Допаѓања:
    67.849
    СДК мислев дека со се можам да се справам, ама очигледно не било така... Убаво ми викаа на факултет професорите еееее сакаш и да учиш и да работиш е па не може бе така девојче ;( Се изнервирав преку секоја мера..

14. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.614
    :(
    немој да се нервираш Rainbow, јас исто знам како е да се работи и да се студира, очајно е тешко, мислиш дека збудалуваш, не можеш никаде да стигнеш и живците се истенчуваат. Но, на крајот се' ќе се среди и ако е некоја сатисфакција - откако ќе дипломираш, најубаво е чувството кога го пополнуваш CV-то со раб. искуство, а тоа секој ќе го цени ;) Не се откажувај по никоја цена ;)

15. RainBow

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.267
    Допаѓања:
    67.849
    Фала на бодрењето Трендафилка... Ама стварно ми се споија жичките. Кај се ми е на куп и уште се додатно се комплицира. Не знам кај ми е крајот...Ама ајде ќе се реши некако ваљда.

16. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.928
    СДК фала богу што помина и писменава по македонски .. валда сум направила нешто :)

17. anima

anima Истакнат член

Се зачлени на:
    14 декември 2009
    Пораки:
    559
    Допаѓања:
    275
    Хипице баш ми е мило што ти се случило нешто што многу си го посакувала :*

18. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.075
    СДК форумов стана... ко циркуз!! :@

19. lylaby

lylaby Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2010
    Пораки:
    631
    Допаѓања:
    334
    СДК дека сум некоја си жена ,фигура на женско битие ,однадвор прчла и демек горда достоинствена а спремна се да погазам за да не сум сама....во срцето плашлива како зајче желна некој да ме штити и чува, а а ми го пружи некој тоа за мене веќе е стега....Чуствувам некои нејасни пораки во главава моја гласови размислувања...Бре ќе пукнам сакам да кажам дека ми треба душевен мир најбитен е на крај краишта!!!!!

20. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.838
    здравјето е мнооогу важно :(

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.