Сакам да кажам [стара тема]

Discussion in 'Кафе-муабети' started by Marley, Jan 17, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. veri

veri Популарен член

Сакам да кажам...

"Age is just a number."
    "Yeah? Jail is just a room."

Смешно ми е :lol:

blueeparadise likes this.
  2. k.i.m

k.i.m Популарен член

Сакам да кажам...

СДК смешно ми е кога некој сака да дознае нешто за мене, па прашува, се мачи да открие нешто... па прашај ме мене и веднаш ќе ти кажам :lol: нема потреба од такви маки :D

И СДК денес стомаков нешто се буни. Седи мирен бе мешко, deha me in pas :geek:

3. anastasija85

anastasija85 Истакнат член

Сакам да кажам...

Пред"1001 ноќ" во далечната "Индија" во "Долина на волците" "Кога лисјата паѓаат" се слушаше "Плачот на виолината" и таму во "Имотот на дамата" беше заробена робинката "Бандини" која рече "Збогум засекогаш" на " Љубовта и омразата " но дојдоа "Малечката невеста" и "Ѓумуш" и ја ослободија и таа им рече да бидат внимателни бидејќи, секогаш постои "Горка љубов :lol: :lol: :lol:

4. ehrgeizig123

ehrgeizig123 Истакнат член

Сакам да кажам...

СДК дека направив голема глупост. Ја аднав од профилот на еден другар бившата на дечко ми :fubar: :fubar: Знам направив грешка. Ама ете морав ме тераше нешто. :|

5. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Сакам да кажам...

Сдк..прочитав на фб од еден фб френд статус шо навистина ме насмевна

Шушумига-збор со кој на некоја сакаш да и кажеш дека ја сакаш а :!: не знаеш како
    :lol: :lol: :lol:

6. srculka

srculka Истакнат член

Сакам да кажам...

Бев тажна.Ама бев. :!:
    Сега сум пресреќна.Неверојатно е како некои работи можат да ти го направат животот среќен. :rofl:
    А и чувството е чудно,неопишливо како од најтажна на свет за минута станав најсреќната! :)
    Фала ти боже за многу работи што имаш направено за мене во животов!!! :* :*

7. teddybear

teddybear Популарен член

Сакам да кажам...

Сдк цел ден надвор од дома ... Почнаа моиве со некои говори. Им недостигам. Небитно. :P

Всушност сдк дека си купив уште 3 книги ... :)

- А потоа ...
    -Последниот чај
    - Девојката со портокалите

Деновиве место стручна литература за на факултет јас ќе си читам книги. Е така ! :rofl:

Buttterfly likes this.
  8. OzzyAngel

OzzyAngel Популарен член

Сакам да кажам...

ммммм.. штотуку изедов една!

9. marama

marama Форумски идол

Сакам да кажам...

А потоа е многу интересна книга :)

teddybear likes this.
  10. RainBow

RainBow Глобален модератор Staff Member

Сакам да кажам...

Сакам да кажам дека мислев годинава на лошо ми тргна, ама може ќе ми се смени среќата :)
    Си земав плата денес, си добив поголем бонус, да ме почастеле за Нова Година и за мојот труд :)
    Како ми тргнало денес со добивање само :geek:

teddybear likes this.
  11. OzzyAngel

OzzyAngel Популарен член

Сакам да кажам...

сдк... сега малку мира на форумот, почнува Хајрие Текин! :lol:

12. veri

veri Популарен член

Сакам да кажам...

Влегува еден бизнисмен во банка во Њујорк и го бара службеникот одговорен за кредити. Му објаснува дека ќе оди на деловен пат во Европа две недели, и дека сака да земе кредит од $5.000 долари. Службеникот му одговора дека за да ги подигне парите ќе треба да остави некаков вид на гаранција. Бизнисменот без да се двоуми ни минута, ги вади клучевите од своето ново црвено Ферари, кое што патем е паркирано на паркингот пред банката. Луѓето го проверуваат возилото, и банката се сложува да го издаде кредитот со оваа гаранција. Откако заминал бизнисменот со парите, шефот на банката и вработените добро се насмеале, зошто бизнисменот го искористил своето ферари вредно $500.000 долари како гаранција за кредит од $5.000 долари. Откако биле средени сите документи, вработените од банката го ставиле возилото во подземната гаража на банката. Две недели подоцна, доаѓа бизнисменот, го враќа кредитот, и плус плаќа камата од $15.41 долари. Службеникот му се обратил на бизнисменот "Господине, многу сме среќни што соработувавме со вас, меѓутоа малку сме збунети. Додека бевте отсутни, Ве проверивме, и дознавме дека сте мултимилијардер. Не ни е јасно, зошто ви беше потребен кредит од $5.000 долари?" Бизнисменот слатко се насмевнал и одговорил: "А каде на друго место во Њујорк ќе најдам паркинг за моето ферари вредно половина милион долари, за две недели и тоа за само $15.41 долари?!"
    :rofl: :rofl: :rofl:

13. kate21

kate21 Популарен член

Сакам да кажам...

СДК дека многу чувства и емоции од околината ме вадат од колосек! Не сум научена на толку „сакање“ :?: До времето и прзанициве е изгледа :!:

14. Phyramide

Phyramide Популарен член

Сакам да кажам...

СДК дека форумов денес ми заличува на циганска свадба!

Е па ајде да се веселиме малце бре женишта. Јас еве подарувам четка за WC и закам да ме најават на микрофон!

http://www.youtube.com/watch?v=CYryevHIZGw

:)

Патем, искрено ми се приодува на голема нужда од тоа каков смисол за хумор имаат некои луѓе, жими колата, може сепак ќе си ја причувам четката, да не ми затреба! :tmi:

15. TheCandy880

Сакам да кажам...

Сдк дека пак го имам тоа чувство како да ми трепери нешто во стомакот,нешто внатрешно некое чудно чувство што ми создава треперење на дланкиве не сфаќам што се случува :?: :^)
    Пак како да имам некое пречувство..
    Последниот пат ова кога го чувствувам,добив вест дека ќе се видам со него..но ништо не с еслучи од тоа...што ли божело овој пат да е :?: :sweat:

16. annii

annii Популарен член

Сакам да кажам...

СДК дека 2 часа си разговаравме со мама. Почнавме од нејзината полуматура, па стигнавме до тоа како ја запросил татко ми. :D Разговаравме и ја вратив во минатото. Потоа следуваше разговор со една личност која ми е блиска и ми кажа некои работи. Се врати старата љубов која никогаш и не исчезна. Повторно срцето почна забрзано да чука и да ми се превртува желудникот. Пеперутките се вратија. Со нетрпение чекам овие 5 месеци да поминат па да го видам. Сфатив дека колку и за некои момчиња да викав дека се убави, кон никој не го почувствував она како што беше кон него. Љубов на прв поглед и на далечина. Цела година така помина со надеж дека ќе го видам и се оствари и тоа. Го видов. Сега повторно со нетрпение чекам повторно да го видам.

macysh and x.Daisy.x like this.
  17. Squirrels

Squirrels Истакнат член

Сакам да кажам...

СДК дека годинава убаво ми почна...конечно стигнаа и моите убави денови,само те молам Боже дај ми ум да на ја зафркнам јас пак работата ко шо си знам!

18. Bokicka

Bokicka Истакнат член

Сакам да кажам...

СДК - Луѓе има тема „Испукајте се“, не мора да станете член на форумов само за да се контрате на секоја можна тема... Веќе кога си член, оп бујрум тема за испукавање, пиши си што имаш и после раат читкај си и пишувај си по форумов!

На се да се идело контра, во право во криво, со глава у ѕид...

Ах пусто македонче, затоа си за никаде |(

19. TheCandy880

Сакам да кажам...

Сдк...I want to feel butterflies in the stomach....now or soon!!!

skyAngel likes this.
  20. bitter-girl

bitter-girl Истакнат член

Сакам да кажам...

Која ми е поентава бар да си знаев... Фејсбук/почетна/профил па пак почетна/профил и се така по неколку минути па ако ги собереш на крајот на денот колку само саати ми се така изгубени без потреба! :fubar:

Ema.Sk and Go-Girl like this.
Thread Status:
Not open for further replies.