Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. ehrgeizig123

ehrgeizig123 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 декември 2010
    Пораки:
    427
    Допаѓања:
    157
    Сакам да кажам...

СДК дека пак почна да ме фаќа нервоза :devil: Како да се справам???? Аман више!

2. kate-the-great

kate-the-great Популарен член

Се зачлени на:
    26 октомври 2010
    Пораки:
    1.473
    Допаѓања:
    1.833
    Сакам да кажам...

Не е фер ,пак не ми се падна паричката ]:)
    Ми се нема паднато од малечка кога бев, кога намерно ми ја местеа :$
    Повеќе среќа наредната година :) .
    Среќен Божиќ !!!

3. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.304
  4. macaaaaa

macaaaaa Истакнат член

Се зачлени на:
    7 август 2010
    Пораки:
    340
    Допаѓања:
    268
    Сакам да кажам...

Господ са небеса купи тебе мерцедеса и по жељи Христа нека буде дизел 300. Јер је мечка увек у моди, мир Божји, Христос се роди. Оче наш кој јеси, мерцедес ми донеси да буде царство твоје, да буде металик боје, и још молим те Боже, седишта од коже. У име оца и сина и да биде пун бензина.

На pink4ever му/ѝ се допаѓа ова.
  5. SexyLady

SexyLady Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2010
    Пораки:
    2.800
    Допаѓања:
    3.270
    Сакам да кажам...

Сдк: :inlove: :inlove: :inlove: ;( ;( ;(

Двајца тинејџери од по 16 години, машко и женско. Се запознаа преку интернет, и со тек на време станаа најдобри пријатели. Девојчето живееше во Њујорк, а момчето во Англија. Секогаш си помагаа и правеа да се чуствуваат подобро. Двајцата имаа бурни животи, но секогаш се имаа еден со друг... Една вечер, зборуваа преку интернет Девојче: Имам нешто да ти кажам Момче: Да...? Девојче: Те сакам..! Момче: И јас тебе ! Девојче: Не.. не на таков начин како што јас те сакам Момче: ..... Момчето се исклучи, а девојчето плачеше и мислеше дека се уништила... Но подоцна таа вечер и заѕвони телефонот, а тоа беше тој. Девојче: Ало.. Момче: Еј здраво..јас сум.. Девојче: Е..слушај стварно ми е жа- Момче: Не! Да не ти ежал.. Бидејки и јас те сакам! Девојче: Навистина? Ама ке неможе да се гледаме еден до друг..Моите родители никогаш не би ме пуштиле да одам во Англија..Ги имам сите испити. Момче: Знам...И јас исто. И моите не би ме пуштиле да одам во Њујорк..никогаш.. Девојче: Ние.. Ние би можеле да почекаме неколку години и да бидеме заедно Момче: Би можеле. Морам да спуштам сега. Те сакам Девојче: И јас исто. За наредните неколку години тие останаа заедно, а нивната љубов беше се поголема и поголема. Еден ден додека зборуваа.. Девојче: Ги завршив сите испити и сега имам доволно пари за да дојдам Момче: Сериозна си? Девојчето: Даа..Кога ке се сретнеме ? Се имаа испланирано а неколку дена подоцна, момчето отиде на аеродорм. Авионот на девојчето само што не пристигнал. Одеднаш се слушнаа шокирачки вести на телевизорот. �Авионот од Њујорк до Англија падна..1000 мртви.. �Момчето почна да плаче. Се врати дома и зема нож... Таа ноќ тој беше најден мртво во својата соба покрај компјутерот. Кога неговите родители го најдоа.. најдоа и слика од девојката во неговата рака, и мала порака �Нашата љубов беше премногу доцна� Родутелите на девојчето ја средуваа нејзината соба и го најдоа нејзиниот дневник.. Во него најдоа слика од момчето и порака под неа � Ќе го видам..па макар да ме убии тоа � Двајцата се видоа, да, во рајот. Ако си вљубен во некој, оди одма да го видиш, и кажи му дека го сакаш! Никогаш не знаеш што носи новиот ден, но нека секој ден да биде исполент со личноста што ја сакаш.

На sweetheart10 и Ema.Sk им се допаѓа ова.
  6. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.527
    Допаѓања:
    92.232
    Сакам да кажам...

СДК среќна сум, ќе бидам тетка , не од сестра ми, од братучед кој ми е како брат. ААаааааааааа најсреќна сум, солзи ми течат.

На Gordana10, LivingGlam, Ema.Sk и 4 други им се допаѓа ова.
  7. skyAngel

skyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    16 август 2010
    Пораки:
    1.530
    Допаѓања:
    2.768
    Сакам да кажам...

Абе џабе е на некој и ако 100000 пати му го кажеш едно исто ако тој не сака да го сфати и ако не сака да го направи.... џабе само се заморуваш зборејќи.

На OzzyAngel му/ѝ се допаѓа ова.
  8. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.130
    Сакам да кажам...

Колку е само патетично. |(

На mims-89 му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Whatsername

Whatsername Популарен член

Се зачлени на:
    7 октомври 2010
    Пораки:
    305
    Допаѓања:
    344
    Сакам да кажам...

СДК дека напнаа сите со паричката. Отварам ФБ, секој можен статус и група за паричката. Голема работа, (не) ми се паднала паричката, па мора цел ФБ да дознае. |(

10. KuklickaSk

KuklickaSk Форумски идол

Се зачлени на:
    20 јуни 2010
    Пораки:
    7.317
    Допаѓања:
    28.100
    Сакам да кажам...

ОЗДРАВЕВ :rofl: прв пат после 30 дек излегов :)

11. bitter-girl

bitter-girl Истакнат член

Се зачлени на:
    23 декември 2010
    Пораки:
    558
    Допаѓања:
    531
    Сакам да кажам...

Што ти е љубов.. .

Девојка и момче се возат на мотор. Девојката: Немој толку брзо, намали! Момчето: Не, супер е. Девојката: Не ми е добро, те молам... Момчето: Кажи ми дека ме сакаш. Девојката: Те сакам и ти тоа добро го знаеш. Момчето: Прегрни ме. Девојката го прегрнува цврсто... Момчето: Извади ја кацигата од мојата глава и стави ја на твојата, те молам.

СЛЕДНОТО УТРО ВО ВЕСНИЦИТЕ: Мотор имаше сообраќајна несреќа, затоа што откажале кочниците. На моторот имало две лица. Едното лице загинало, другото преживеало...

А ВИСТИНАТА Е: Момчето на пола пат сфатило дека откажале кочниците, но не сакало да и каже на девојката. Затоа за последен пат од неа сакало да ги слушне зборовите ТЕ САКАМ и за последен пат да ја почувствува нејзината прегратка. Потоа и рекло да ја стави неговата кацига, затоа што знаело дека таа ќе преживее иако тоа не значело дека тој ке загине... ЈА САКАШЕ ПОВЕЌЕ ОД СВОЈОТ ЖИВОТ!!! Другиот ден девојката си ги пресекла вените... ГО САКАШЕ ПОВЕЌЕ ОД СВОЈОТ ЖИВОТ!!!

12. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.130
    Сакам да кажам...

Аман бе!
    Тоа за тебе е љубов?
    Вените да си ги пресечеш.... :|

13. bitter-girl

bitter-girl Истакнат член

Се зачлени на:
    23 декември 2010
    Пораки:
    558
    Допаѓања:
    531
    Сакам да кажам...

Никако! Подавањето на кацигата за мене е љубов! :)
    Обележав со црвено за да не дојде до забуна ;)

14. karak

karak Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    4.458
    Допаѓања:
    5.426
    Сакам да кажам...

сдк имате тема интересни текстови оставајте ги таму текстовите ;)
    нешто не ме трогнља текстот посебно

На starfish му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.819
    Сакам да кажам...

СДК

Среќни празници феминки и да ми пукнете сите од среќа и од љубов и здравје да не куртулите!

Сакам да кажам дека сум домаќинка со тапија. Скромна пред се. Мислам, нали.

Сакам да кажам дека среќата годинава на мене ми се насмеа, барем вечерва, и оп ми светна паричето. Да да, горд сопственик на бадниковата паричка сум си :$

И ништо повеќе вечерва не сакам да кажам, само дека сум си весела, насмеана и со јазиче црвено од вкусната Александрија.

Епа ете така. Бидете ми поздравени и уживајте во секој еден миг. Нека ви се трупаат пријатни моменти уште еден куп! И повеќе од тоа! ;)

На sesilija, LivingGlam, SunFlower94 и 2 други им се допаѓа ова.
  16. broken099

broken099 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јули 2010
    Пораки:
    565
    Допаѓања:
    432
    Сакам да кажам...

Сдк не се падна паричката во мене, ама нема врска и онака се тешам дека ќе биде женска година :)
    поздрав до сите и уживајте во зимскиот распуст колку можете повеќе :*

17. kate-the-great

kate-the-great Популарен член

Се зачлени на:
    26 октомври 2010
    Пораки:
    1.473
    Допаѓања:
    1.833
    Сакам да кажам...

Вечерва кога сказалките две ќе се склопат,сите православни христијани ќе се сплотат..
    На омразата и љубомората ве молам да се спротиставите и сите лоши мигови да ги заборавите.
    Дозволете љубовта да ве води и едноставно со насмевка на лицето кажете: - Христос се роди!
    Напомош и нека ни е за многу години празникот :)

На karak му/ѝ се допаѓа ова.
  18. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.304
    Сакам да кажам...

Сдк се се врти само околу пари бре луѓе ...
    -одиш по улица и слушаш само ПАРИ,ПАРИ!! :@
    -седиш дома и тие само за пари зборуваат |(
    -пушташ ТВ наместо цртани филмови они за пари се караат! :muscle:
    А народе наш Македонски бре каде е љубовта за која читаме во лектирите кои ги читаме за на училиште нели треба од нив да извлекуваме поуки.?.
    Да?
    За што за љубовта,животот а што кога тоа го нема околу нас,или го има во многу мал процент е тогаш што?
    Џабе ни е прочитан еден тон на литература кога нема со кого да размениш две реченици а да не спомнат ПАРИ....е за џабе не рекол Ристо Крле :!: ПАРИТЕ СЕ ОТЕПУВАЧКА..
    Чукнете се во главичките вие политичари разрушувачи на спокојството на народот :fubar: :fubar:

ме иритираат сите глупости на вестите и сиромаштијава во државата наша... :puke: :x

На blond му/ѝ се допаѓа ова.
  19. OzzyAngel

OzzyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    17 март 2010
    Пораки:
    1.884
    Допаѓања:
    1.227
    Сакам да кажам...

Христос се роди!

На marama и blond им се допаѓа ова.