Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.304
    Сакам да кажам...

Сдк што ми се случува со интернетот :?: :^)
    7 -ми ден од месецов а кај мене не можам една песна на youtube да ислушам на мира аххх!!! :(

2. Wild-GirL

Wild-GirL Популарен член

Се зачлени на:
    11 септември 2010
    Пораки:
    1.266
    Допаѓања:
    1.259
    Сакам да кажам...

"...If you are you breathe.If you breathe you talk.If you talk you ask.If you ask you think.If you think you search.If you search you experience.If you experience you learn.If you learn you grow.If you grow you wish.If you wish you find.And if you find you doubt.If you doubt you question.If you question you understand and if you understand you know.If you know you want to know more.If you want to know more you are alive!..."
    ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

3. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.304
    Сакам да кажам...

Сдк дека се изненадив од девојчево до пред една година фино девојче убаво си се дружевме си учеше и она, си се забавувавме на свој начин бевме неразделни :!: а сега гледам фотографии и не можам да поверувам остај што е здебелена можеби 10кг. па дури и за Н..Г. облекла кратко до п*ичка :swear: па одозгора и си ги потенцирала и нозете т.е. трупчињата со свилена проѕирна холахопка :o .
    Wtf :o не ми се верува текна веѓа,деколте преземено од Гергана-Планета ТВ :^) :lol:
    а друштвото све мажјаци со долги листи на мувачки,е*ачки,женски и така натаму....
    туку да не должам јас со моиве реферати....
    Зарем е можно бе не им верувам на сопствените очи :o :geek: ...како и да е...
    ГОРДА СУМ ШТО НЕ СУМ ТИ ДРУГАРКА!!!!...

На x.Daisy.x му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Ariel

Ariel Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    8.444
    Допаѓања:
    143.627
    Сакам да кажам...

Си читам по форумов, и си викам - да не сум јас голема за тука? Врсничките ми се ретчат. Коментарите и темите ми стануваат досадни. Ми недостасуваат куп луѓе. Среќа има и такви кои се уште се тука.
    Сепак, форумов многу ми има помогнато во тешки времиња. Пред некој ден си ги читав постовите. Не сите де, ама доволно да забележам кога сум била најприсутна - во кризни периоди :)

На mims-89, baguf4e, Ema.Sk и 3 други им се допаѓа ова.
  5. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.952
    Допаѓања:
    164.185
    Сакам да кажам...

Ариел,знаеш како викаат,најдобрите другари се гледаат во невоља.Така како мали не учеа кога ќе изедевме ќотек,а само еден ќе застане да те брани.Работите никогаш не се менуваат и кога сме големи.
    Биди тука,колку сме-толку сме,наши сме.
    :*

На Neytiri, Gordana10, Strumfeta93 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  6. Ariel

Ariel Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    8.444
    Допаѓања:
    143.627
    Сакам да кажам...

Во право си Лилит. Затоа и уште сум тука. И добро е што си и ти :)

7. Strumfeta93

Strumfeta93 Популарен член

Се зачлени на:
    24 октомври 2010
    Пораки:
    2.191
    Допаѓања:
    3.858
    Сакам да кажам...

И не напуштајте не. Ќе не стигнат и нас кризни времиња и ќе ни требаат ваши совети, утеха и подршка. :)

8. Name

Name Популарен член

Се зачлени на:
    5 јуни 2010
    Пораки:
    1.433
    Допаѓања:
    881
    Сакам да кажам...

СДК кога сме веке кај кризниве времиња.. и јас сум во кризно време.. а НЕЗНАМ ЗОШТО...
    многу некои лоши мисли ме демнат..ми се плаче ми се липа..цел ден ми е криза али некојпат таква криза ме фака сто идам у соба и тивко ронам солзи..да..си викам дека сум безвредна, понекогаш и такви црнила што незнам од кај доагаат..како никој не ме сака бла бла...ама просто периодов ми е....незнам како да си ја олеснам душава стварно незнам..а не сум некоја плачка да речете..скоро никогаш не плачам..освен на филмчиња некои и еве во вакви кризни ситуации..
    Незнам што ми е, ох што би ми помогнало?
    девојки помагајте!! :sweat: :worried: :x

9. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Сакам да кажам...

СДК дека животот е само едно тркало, кое кај некого побрзо, кај некого побавно се тркала низ автопатот кој завршува со бездна.
    Туку моево, некако пребавно се врти, морам да засукам ракави. Од кармава ниту трага - ниту глас. :?:
    Нека пројде веќе овој чуден, монотон, празен, меланхоничен и гаден период. Дали е фаза во кој сите проаѓаат - не знам, ама се претворив во робот. Безчувствителна сум за многу работи, no mercy. Кога подобро ќе размислам, само враќам со истиот начин, ама па кога најдобро ќе размислам - подобро е ич да не мислам. :!:
    Премногу сум сложена. :sweat:

И да, не можам на една особа да и` ја сфатам таа чудна сатисфакција кога некого ќе го понижи и ќе го направи од лајно подоле. |(

http://www.youtube.com/watch?v=RCD14IrOcIs

Е каде е, де ? :(

10. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Сакам да кажам...

Сдк тато ме сканта јамб. Едната партија за 3 водеше а другата за 6 поенчиња. Ееее на глава ми се качи од зезање :D Ваквата победа му била најслатка |( :rofl:

И сдк некако ... некако ... Ај ништо. Подобро ке поќутам :)

На mims-89 му/ѝ се допаѓа ова.
  11. annii

annii Популарен член

Се зачлени на:
    16 април 2010
    Пораки:
    3.344
    Допаѓања:
    5.893
    Сакам да кажам...

СДК прееска бевме на ручек кај чичко ми и стирна ми. Се зафркаваа братучедите нешто за до Белград да тркнеле и го прашува чичко ми татко ми за и они да оделе на една тура до Србија. Се насмеавме, но и кога рече чичко ми и до Смедерево да отишле за некој од неговите да најдат е тогаш мислам дека срцето ми се распарчи кога го видов таков со насолзени очи.

*Нешто што приметив кога поминував од кај воена болница. Билборд и пишуваше нешто како лечиме скршени срца. Филип Втори. :lol:

12. happygirl

happygirl Форумски идол

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    4.728
    Допаѓања:
    24.328
    Сакам да кажам...

Супер си поминав, после доооолго време конешно излегов во градот. Се е исто, ништо не е сменето, но мило ми беше што се видов со одредени личности. Почувствував некоја топлина во срцето. Плус, сега кога си дојдов дома, гледам дека имам супер резултати од колоквиумите, јеееее!!! :D Сега уште за испитите да се спремам добро :)

На od-samrak-do-zori му/ѝ се допаѓа ова.
  13. od-samrak-do-zori

od-samrak-do-zori Истакнат член

Се зачлени на:
    30 ноември 2010
    Пораки:
    183
    Допаѓања:
    58
    Сакам да кажам...

milo mi e sto si pominala super i ti posakuvam sreka na ispitite.

14. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.720
    Сакам да кажам...

СДК мамо, тато спремајте се, идеме утреееееееееееееееееееееееее :* едвај чекам да ве видам :inlove:
    Ми недостигате многу :worried:

На Strumfeta93 му/ѝ се допаѓа ова.
  15. solzuska

solzuska Истакнат член

Се зачлени на:
    3 август 2010
    Пораки:
    515
    Допаѓања:
    135
    Сакам да кажам...

солзушка сдк дека е пијана и дека си помина мн убаво, ама и е разопчаранам дека не го виде оној убавиооон |( |( :( 8) :lol: :)

16. skyAngel

skyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    16 август 2010
    Пораки:
    1.530
    Допаѓања:
    2.768
    Сакам да кажам...

Ова чудо некое јас да гледам 3 филма еден по друг и да не заспијам. :D
    И нешто сум вознемирена :worried: појма немам зошто ама имам некакво чувство дека нешто лошо ќе се случи...во стомакот осеќам некаква празнина :?: . Дај боже да е само заради тоа што сум гладна.

17. baguf4e

baguf4e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    4.671
    Допаѓања:
    11.437
    Сакам да кажам...

СДК секогаш се трудам да бидам искрена со сите,да им удоволам на сите,се што сакав и сакам е сите околу мене да бидат среќни.Тогаш и јас се полнев и се полнам со среќа и задоволство.Се трудам никогаш да не барам помош од никој,да не плачам кога ми се плаче бидејќи сум биг грл (демек),а знаат дека сум тежок емотивец...Не сакам никого да вознемирувам,не сакам излив од чудни луѓе околу мене.Знам кој е вистински пријател,а кој не е...Дали заслужувам почит од другите околу мене или не,прашање е сега!
    Зошто секогаш помагам,а не барам возврат? Зошто попуштам на сите,без да гледам дека ме газат? Немам ли свое јас?
    Реторика,реторика,реторика.....

18. XstrongerX

XstrongerX Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2010
    Пораки:
    1.714
    Допаѓања:
    5.093
    Сакам да кажам...

Girls night out :P

По ептен дооолго време ..и гледам ништо не сум пропуштила.I don't know maybe it's just me , it used to be fun , now it's just ...whatever |-)

На Trendafilka му/ѝ се допаѓа ова.
  19. skyAngel

skyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    16 август 2010
    Пораки:
    1.530
    Допаѓања:
    2.768
    Сакам да кажам...

Сите што сакаат да ја манијачат Џенифер Лопез нека пуштат на ТЕЛМА.
    Јас одам ...ме чека таа. :D :D

20. senza.parole

senza.parole Форумски идол

Се зачлени на:
    22 септември 2010
    Пораки:
    3.906
    Допаѓања:
    24.182
    Сакам да кажам...

БИК (20. IV – 20. V)

Сабота, 08 Јануари 2011

Уште од моментот кога ќе станете од кревет ќе започнете со претерано анализирање на работите и постојано двоумење. Тешко ќе ви оди со донесувањето на одлуки, а на моменти ќе се губите во своите мисли кои ќе ве опседнат.
    Наместо да се обидувате да ги подредите мислите, започнете да се занимавате со некое хоби кое ќе ве расее или договорете си средба со пријател за да побарате совет.

Ах бре, уште од сега вака |(, ами цел ден... :wasntme:

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.