Сакам да кажам [стара тема]

Discussion in 'Кафе-муабети' started by Marley, Jan 17, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Extraordinary.girl

Extraordinary.girl Истакнат член

Сакам да кажам...

СДК дека кога со некој ќе се поврзеш повеќе духовно одколку физички, убавината нема никакво значење. Секоја негова несовршеност не само што не ја забележуваш, туку и ти е слатка...го сакам! Го сакам зошто има милион причини да го сакам. Толку е добар, паметен, културен, воспитан, интересен, неможе да ти здосади од него, му се восхитувам :inlove: а ја сум толку creepy in love, о боже што ли ми се случува....

teddybear likes this.
  2. FridaKahlo

FridaKahlo Истакнат член

Сакам да кажам...

СДК Решив да останам, се предомислив, не ми се оди, кој ќе тепа пат 2000 километри, а и тука имам некој, кој ми влева живост, и кого сакам да го видам, решив со негова помош да престрашам, да се научамм да скијам, лесно, полека низ долината наречена “живот“ и конечно да ми исчезне фобијата од скршеници, падови и животни порази, ќе успее ли во подвигот наречен „љубов„. Тоа човече ми влева храброст, ме тера ненаметливо, разговорливо, суптилно да чекорам по неговите стапки, светла енергија осеќам насекаде околу мене кога го слушам, гледам, мислам на него, учам од него, а и упорен е да ме извлече од залоеното опкружување кое се повеќе ме вкоренува во рутината, наталожено со навикнатите секојдневни ритуали.
    Кризен период ме најана, а Господ ме чува, пак ми прати ангел!
    Фала ти, Боже!

karak likes this.
  3. LivingGlam

LivingGlam Форумски идол

Сакам да кажам...

СДК дека по препорака на Пирамидата, го ставам 127 Hours да се спушта.
    За вечерва Казабланка, ми се плаче. :)
    ... уствари ;(

Phyramide likes this.
  4. Phyramide

Phyramide Популарен член

Сакам да кажам...

Ливинг Глам, да ти кажам наоружај се со силен желудник, не е едноставен за гледање :(

LivingGlam likes this.
  5. skyAngel

skyAngel Популарен член

Сакам да кажам...

Си имам еден професор од средно ептен е срце :D
    Сега си пишам со него и ептен ме изнасмеја. :D :D

6. starfish

starfish Популарен член

Сакам да кажам...

Штотуку ми стигнаа фотките од Новогодишната вечер. Да да, знам, малку касничко, ама подобро некогаш него никогаш, right? :)
    Како е можно јас една слика нормална да немам, каде што раката не ми е во воздух, устата отворена како муви да голтам, и во некој смешна спонтана поза? Како?
    Битно , задоволна сум што мојата фотогеничност доаѓа до израз (многу самокритично нели), исто и бојата на косата. :)
    И се изненадив на видеото како достојно сум си ја испочитувала омилeната nумера од Divlje Jagode-Marija, па и не сум била лош пеач (пак многу самокритично) :D

И не, нема да ги споделам фотките на Фб, нема и јас да бидам дел од илјадниците албуми со наслов Happy New 2011. |( Ама затоа сериозно размислувам дали да споделам тука една фотка, за мојот стајлинг. :P

Би гледала едно добро филмче сега....ама ме чека материјал за учење. :(
    Ајт, пријатна вечер.

7. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Сакам да кажам...

Сд и к на Пирамитка, сега го видов трајлерот :D Го знам ја ова чудо, по вистинска приказна е правен, имаше документарна за типов :worried:
    На крај ќе си ја пресече раката,
    е сега за во филмот не знам како е направено :)

Phyramide likes this.
  8. OzzyAngel

OzzyAngel Популарен член

Сакам да кажам...

А јас на Игор!!! :inlove:

9. Phyramide

Phyramide Популарен член

Сакам да кажам...

СДК ова лајк стискам понекогаш кога сакам да кажам ДА. Стискач на лајкови најголем сум :D

Да Лудо, за тој типот е, во филмот нема изненадувања, финтата е како е снимен ;)
    Затоа реков - силен желудник е потребен за филмов :(

James Franco е одличен, би го препорачала. Не сум екстра воодушевена, ама вреди да се види. Моќен е во секој случај и со пораката која ја носи.

10. Strumfeta93

Strumfeta93 Популарен член

Сакам да кажам...

Леле броукен песната многу ми е позната само не може да ми текне која беше?

11. macence85

macence85 Популарен член

Сакам да кажам...

Е баш така!!! :lol:

Attached Files:

LivingGlam and starfish like this.
  12. velesanka

velesanka Популарен член

Сакам да кажам...

сдк СРЕЌНА СУМ !! и заљубена де

Attached Files:

karak, 2468 and blond like this.
  13. solzuska

solzuska Истакнат член

Сакам да кажам...

сдк мн убо си поминав, и го видооооов, ама и пивнав малку и ова на крајов не ми требаше (му пишав у инбокс) ама тоа е, ако тој се срами да ми пријде, јас не се срамаммм :) е така

14. broken099

broken099 Истакнат член

Сакам да кажам...

Штрумфетичко песната - Alicia Keys - Try sleeping with a broken heart :)

Strumfeta93 likes this.
  15. srculka

srculka Истакнат член

Сакам да кажам...

Прекрасна помината вечер со прекрасни личности.Со исклучоци де.. :P :D
    Па мразам некој кога негативно ми влијае кога сум добро расположена.Седнале на двоседот и ко некој немтури само ќутат.Па поубо нека не излегуваат.И онака не знаат да се забавуваат.Какви суштества!

Ако сакам некогаш да си го заеб*м денот или вечерта обавезно ќе ги викнам нив двајца(парот-немтури)
    барем цел ден да ми почни заеба*о како нив.

Абрее што се нервирам убаво ми беше,забавно,весело,само имаше некои вакви НЕМТУРСКИ исклучоци.

16. blond

blond Популарен член

Сакам да кажам...

СДК немам што да ви кажам... Благодарам :bow:

17. Gea

Gea Популарен член

Сакам да кажам...

Сакам да кажам дека моментално го гледам како спие и среќна сум што сум до него,а ме нервира што почнува да крчи .И сакам да кажам дека секој ден го отварам плакарот и гледам еден куп облека,некои парчиња со уште неизвадени етикети,а ме нервира што едноставно немам што да облечам.И ми пречеше и бојата на очите,па ставив леќи,и сакам да го поминам денот во пижами.....И мислам дека колку човекот повеќе има,не застанува тука,бара повеќе и повеќе...и еден ден кога ќе имам се,што ли ќе ми го разубавува денот,што ли ќе ме радува?...И можете да го занемарите сето ова што јас го напишав,само едноставно сакав да кажам...

Strumfeta93 likes this.
  18. Ema.Sk

Ema.Sk Популарен член

Сакам да кажам...

Сдк дека си поминав најубаво вечерва.
    Ми требаше ваква ноќ.
    Малце пијана сум,али морам да ви пишам ( ќе нема да заспијам,не заради друго :lol: )
    Жива свирка,најдобро друштво,пеење,играње...најважно сликање :)
    е многу ретко сакам да се сликам,само им правев некои извртени фацки,ја гледаат сликата
    и одмаа - Емаааа беее :devil: :rofl:
    ако нема врска,спомен ќе ни остане,супер слики.
    Ми титна бившиот..им го покажав одма на другарките мобилниот и одмаа - опаааааааааа :D
    дошла маца на вратанца 8)
    а на вратанца 300 катанца :!:
    Многу ве сакам девојки :* ете така да си знаете сите до една ве сакам :inlove:

Malechk0, Gea and Squirrels like this.
  19. broken099

broken099 Истакнат член

Сакам да кажам...

Сдк одам да спијам утре ме чека гоолем, долг ден. :doh:
    Убав сон феминки кога ќе имате во план да си легнете. :wasntme:

http://www.youtube.com/watch?v=b7D5msi7yzI

20. Lux

Lux Форумски идол

Сакам да кажам...

Сега сакам да кажам дека човекот е НАЈАЛЧНОТО суштество што постои во многу работи.
    Ако гледаме реално секој човек сака да му се обрне внимание, да биде почитуван, сакан, кога ова му се случува не знае да го цени.
    Колку повеќе се однесуваш добро кон човек (во секоја смисла) тој тоа го занемарува или гледа како тоа да го искористи во негова полза или ќе ти врати со лошо.
    Алчни се луѓето Намбер 1 за ПАРИ - Илјадници примери
    За храна ( ги оправдувам тие што немаат), а тие алапачите колку повеќе имаат толку повеќе сакаат да изедат, ретки сме тие кои знаеме вистински да и одолееме на храната, иако некои јадат за да преживет, некои живеат за да јадат, некои јадат од што мораат, некои ич и не јадат, а некои умираат за јадење.
    Жално, зар вреди да јадеш по 5 пати на ден, а еднаш да не помислиш на оние кои помислуваат по 10 пати на ден за храна, а јадат само еднаш или ниеднаш?
    Зар кога не си задоволен од платата или од работното место не си помислуваш дека некој пообразован од тебе чека работа или некој воопшто и не работи?
    Зошто луѓето постојано се жалат? - Дека не го ценат тоа што го имаат, дека им љубоморат на туѓите успеси кои тие не ги постигнале, некои немаат самодоверба па со жалењето се обидуваат да си ја подигнат или едноставно смачено им е од се и решиле кога не можат ништо да превземат барем да се пожалат можеби нешто и ќе се реши после жалбата.
    Зошто наоѓаме изговори? - Бидејќи тоа што сме сакале да го направиме или сме рекле дека ќе го направиме не сме го направиле, дека сме се договориле едно, а ни испаднало нешто друго и на најбрз можен начин се смислува изговорот и е најефикасен одбранбен метод кога работите не се по наше .
    Да знаете колку креативни испади ми текнуваат сега во 3 после полноќ ама ќе морам да ги запишам бидејќи сите не можам да ги реализирам сега, ако не ги забележам до утре можат да ми испарат.

Thread Status:
Not open for further replies.