Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.955
    Допаѓања:
    164.210
    Сакам да кажам...

Сдк...ај не кажувам...поздрав до сите миризливи.

На SexyLady му/ѝ се допаѓа ова.
  2. annnni

annnni Популарен член

Се зачлени на:
    27 март 2010
    Пораки:
    3.025
    Допаѓања:
    650
    Сакам да кажам...

СДК утре се разделувам со дечко ми....... :worried: одам да го пакувам и да си поминеме уште неколку заеднички часови!!!!!!! ;(

3. Cokolatce95

Cokolatce95 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јуни 2010
    Пораки:
    321
    Допаѓања:
    131
    Сакам да кажам...

СДК .. дека настинав и многу се нервирам што морам да ги пијам овие чаевиве и што морам да седам дома цело време :( :(

4. Noemi

Noemi Популарен член

Се зачлени на:
    7 април 2010
    Пораки:
    2.770
    Допаѓања:
    10.458
    Сакам да кажам...

СДК Огромно БРАВОООО за Марк Цукерберг што реши да го затвори Фејсбук на 15 МАрт :clap: Да се вратиме во нормала, запознавање во живо, пиење кафе, муабет, шмекање :D Па и идниве генарации да имаат понормално (до некаде) детство, не пред компјутер :rock:

5. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.955
    Допаѓања:
    164.210
    Сакам да кажам...

Сдк да и ова сакам да кажам и да прашам...луѓе што ми е?!Деновиве,4 вкупно на број само си ги сонувам чорапите!Здрави чорапи,малце валканки чорапи (не многу де),скинати од страната,па си викам лелееее уште еден пар сум си зезнала вадејќи ја етикетата (многу често ми се случува ова и еднаш...смејте се ама плачев за едни чорапчиња) и се со едно кондурче сум облечена или го губам или никако да го облечам,а го држам во рака...Не ви пишувам во сонови,зошто нема да ме изрецкате,ако има некој толкувач на соништа нека ми пише лп,зошто секој ден ова го сонувам!!!

И ќе ве молам со повеќе инфо за затварање на ФБ,многу ќе бидам благодарна и веќе еве воскликнувам од среќа!Сериозно многу убава вест!

6. Noemi

Noemi Популарен член

Се зачлени на:
    7 април 2010
    Пораки:
    2.770
    Допаѓања:
    10.458
    На Go-Girl и annnni им се допаѓа ова.
  7. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.955
    Допаѓања:
    164.210
    Сакам да кажам...

Нешто не е во ред со линкот,два пати ми го блокира цел пс,а и на другарка ми исто.Дали е до нас или до линкот не знам.

8. annnni

annnni Популарен член

Се зачлени на:
    27 март 2010
    Пораки:
    3.025
    Допаѓања:
    650
    Сакам да кажам...

СДК браво за одлуката на Марк Цукерберг...конечно ќе се раздвижи народот..... :clap:

На 2468 му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.955
    Допаѓања:
    164.210
    Сакам да кажам...

http://nakedsecurity.sophos.com/2011/01 ... -wildfire/

За жал не е точно.
    Многу ми се ретардирани сите оние луѓе без живот кои со жалост прашувале и се надевале дека нема.
    Фб го држам жив најмногу заради роднините и пријателите кои не ми се на континетов.Искрено,препрасна во начин на бесплатна реклама на нечии патетични животи кои од петни жили се трудат да докажат дека не се лузери и имаат живот со наштелувани фотографии.Исто така те тера да знаеш работи за луѓе кои не сакаш да ги знаеш и ако го нема фб не би го знаел и не би те засегало,а сега сакаш не сакаш,ете го на хоум пејџ.УбаФка си!

На JuLleE и mims-89 им се допаѓа ова.
  10. LivingGlam

LivingGlam Форумски идол

Се зачлени на:
    28 септември 2010
    Пораки:
    6.271
    Допаѓања:
    57.130
    Сакам да кажам...

Lilit расипана да не си? :D
    Барав по интермецов и има нешто на Yahoo answers. Е сега, типката сонувала дека и’ била украдена колекцијата од чорапи, ама има нешто кажано и за сонување чорапи надолу:

1. It may mean that you are feeling left out and projecting socks being stolen could mean some support is leaving you. Whether intentionally or unwillingly, you are feeling the need of comfort. Projecting socks being stolen could symbolize the negligence you have in reality; however, it is more like telling you that your closer relationship may be leaving behind and somehow you feel bad and you vent it out in dream as if the socks are stolen.
    2. Your subconscious places your sock collection high. So that you fear they will disappear or be stolen. For someone to take your socks off in your sleep would be a violation of your trust, proof that someone means you harm in both physical sense as well as your mental well being. They are betraying you in such a way as to leave you wondering if you've been betrayed at all.

3. To dream that you are only wearing socks, indicates your warmth and your flexibility of understanding. You tend to yield to other's wishes.

To see a single sock in your dream, may be a pun for hitting someone or being hit. Alternatively, you may have been hit with some surprising information or news.

4. Socks in some way are an identity issue for you. You prefer unusual and funky; but in the dream they were plain jane. You may be afraid that expressing yourself has some harsh consequences. As always, how you feel when awaking from the dream gives clues into what the dream meant to you. Has someone forced you to repress who you really are?

Feet and legs can often be about movement forward.

На Lilit му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Noemi

Noemi Популарен член

Се зачлени на:
    7 април 2010
    Пораки:
    2.770
    Допаѓања:
    10.458
    Сакам да кажам...

Само што сакав да се демантирам, видов дека е hoax, за жал |(

12. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.819
    Сакам да кажам...

СДК што ти се вика глобален чаршиски муабет. Како бре некој не ми извади муабет дека имам среќавања од трет вид со Бред Пит?! :)

преземено од Daily Telegraph

:)

13. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.193
    Сакам да кажам...

Сдк стварно незнам што е финтата,на стариот број,некој ми се јавуваше од непознат број,сега и на двата нови броја,па некој врти од скриен бр.Па и да се ѕвонело во 2 саат навчер |( во ниедно време |( ме извади од памет,срце ми застана,нозе ми се пресекоа,па ај што се јавил некој,па и ќути |( па добро мобилниот за што служи,како моден додаток, а фискалниот телефон :D за декоративен украс на домот?Па кога човек веќе се јавува,нека каже нешто,нека отпее една песна :D а не ќути |( безврска,освен ако комуницира на мисловен начин :D нешто може си кажува човекот а ја не го слушам :D Мразам кога некој ќе се јави на телефон и ќути :@

На Lux му/ѝ се допаѓа ова.
  14. LivingGlam

LivingGlam Форумски идол

Се зачлени на:
    28 септември 2010
    Пораки:
    6.271
    Допаѓања:
    57.130
    Сакам да кажам...

А мене синоќа во 4 часот ми ѕвони мобилниот и ми вели "Титнавте за такси?" :fubar: :fubar: :fubar:
    Му велам не, не ѕвонав јас.
    И човекот уште се изнервира и ми вели: Е како не титна, да не титнеше не ќе се јавував јас сега (на источен дијалект) :o
    Најтрагичното е што мене телефонот ми е исклучен во еден правец. И уште се налути човекот што ме разбуди за џабе. :@

... чуден народ.

15. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    Сакам да кажам...

СДК ми се оди на пена парти :rofl: :rofl: :rofl:

На viki44e и TeddyGrey им се допаѓа ова.
  16. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.527
    Допаѓања:
    92.232
    Сакам да кажам...

СДК ми падна каменчето од најдрагиот подарок што го имам. Не сакам злато, но тетка ми пред многу години ми подари златно прстенче, со розево камче. Го носев само зошто е од неа, но сега паднало каменчето и многу ми е жал кога си ја гледам ракава без него.
    СДК некако мрза ме фатила деновиве, не ми се излегува, не ми се гледа телевизија, не ми се разговара.
    Сакам да си дојде и тој, без него глупаво ми е.

СДиК на Дафни, дека ме насмеа убаво со нејзиниот пост од Како се чувствувате денес, може тебе не ти е смешно, но барем расположи некого :rofl:

На Dafnee му/ѝ се допаѓа ова.
  17. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.077
    Сакам да кажам...

СДК ... потписот на Ливинг Глам ми се допаѓа многу, исто и сликичката. Да не си балерина? :)

На LivingGlam му/ѝ се допаѓа ова.
  18. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.546
    Сакам да кажам...

Сдк се што сакам доаѓа откако мојот интерес за тоа нешто ќе престане :|

..и сдк

19. LivingGlam

LivingGlam Форумски идол

Се зачлени на:
    28 септември 2010
    Пораки:
    6.271
    Допаѓања:
    57.130
    Сакам да кажам...

Не не, не сум. Јас сум балерина wannabe. :D
    Oд мала сум опседната со балет, ама во мојот град немаше такво нешто кога бев мала. :worried:
    Ако бев од друг град, барем ќе се пробав ако ништо друго.
    Never mind, љубовта останува.

На mims-89 му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Strumfeta93

Strumfeta93 Популарен член

Се зачлени на:
    24 октомври 2010
    Пораки:
    2.191
    Допаѓања:
    3.858
    Сакам да кажам...

Ех колку ќе ми биде ќеф за овој фејсбук глупав да го прекинат. Барем почесто ќе си ги гледам другарките, сега сигурно клечат на фб.

На karak му/ѝ се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.