Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Queen.S

Queen.S Истакнат член

Се зачлени на:
    3 април 2010
    Пораки:
    606
    Допаѓања:
    384
    Сакам да кажам...

СДК И се придружувам на Виножитка!! Еве седнав и ја да си се дружам со виното! Малце загревање :tmi:
    Епаа живелиииии!!!
    Чин-Чин

2. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.275
    Допаѓања:
    67.883
    Сакам да кажам...

Ајде живели :d: И сите што се за( а неколку ми паѓаат на памет :lol: )нека земаат чашите :rofl:

На teddybear му/ѝ се допаѓа ова.
  3. SexyLady

SexyLady Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2010
    Пораки:
    2.800
    Допаѓања:
    3.270
    Сакам да кажам...

Еве вака:
    Трендафилчето со постов ќе ми биде мотивација да станувам порано од 12. Од сега ќе станувам во 9 па што сака нека биде. :!: До мене ќе наредам 50 аларми сите да ми вриштат над глава одма да се расонам и да неможам да заспијам се до вечерта! :lol: Ете така! :nod: :geek:

На blond му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Сакам да кажам...

Сдк ако најдеш Горде за тебе некој убав и за мене побарај , белки ќе најдеш некој :wasntme: :D

5. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.193
    Сакам да кажам...

СДК Лукс се надевам :D ќе најдам чаре за аватаров :D еве копам во темана Аватари,па се надевам ќе најдам нешто,па ако најдам ќе те информирам порано :D штета а баш ми се допадна моменталниот аватар,ај се надевам,надежта никогаш не умира :rofl:

На Lux му/ѝ се допаѓа ова.
  6. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.130
    Сакам да кажам...

Се ежам од постови со една реченица, и тоа во теми кои се страшно интересни за дискутрање и се подложни на дебата. Работата е, колку да се напише нешто. |(

СДК дека на денов би сакала да му дадам идеален финиш, со добро филмче, сексче и тушче :D И после слатко да си заспијам, за да можам утре (ни јас не знам како) да станам во 9 часот, ако не и порано.
    Денес претерав со јадење(ПАК!!) и не знам како ќе си ги простам сите тие присилно набутани слатки. Барем за едно сум среќна, се наполни фондот за шопинг. 8)
    Дојдов, изедов, собрав пари и си киднав.

А да, и запрепастена сум од танцувачките способности на баба ми, стрина ми, и уште неколку постари женчиња, кои гордо станаа сред слава на некој хит од раните 80-ти, и џускаа за сите пари. Ми се чини, дека мажите ќе се превртеа од столчињата кога ги видоа. Само чичко ми , горд мушкарац си ја снимаше елегантно пополнетата моја стрина, за да се фали после со неа. Чуден човек.
    И сето ова, мене ме мотивираше конечно да донесам одлука за запишување на латино танци. Од секогаш сум сакала, и сега решително си барам понуди по нетов.

7. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.989
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам.....чудни ликови се вртат по форумов, таман си створил некаква слика за некој и оп ете ти изненадување, впрочем така е и во реалниот живот :D
    Сакам некои од нив да ги прокоментирам вака јавно тие што ми се мили бре :wasntme:
    На пример оваа виножитка секогаш сама пие, не ме вика и мене барем пола флаша да се напијам со неа :D , бројчево пак го фатиле бубачки - седи мирна кукло да не си мрднала од тука, онаа пирамидана од лувер да ти е милина да ја читаш пак уште помило да ја изгушкаш исто како скајејнџел :hug: Горданчето на мравка не гази, ама драга ми е си знае таа зашто ;) Она малоно Вајлд да фатиш да го иштипеш убаво по образите да не му се мотаат бубачки по главата многу, а кога сме кај бубачките Кате тука е најголема бубачка :!: Росониерката е дама со стил ипол!....а пак мисс независна и би ју некако се секси цури.....најсекси е Боа виста бре да бев машко ќе и пуштев една ЛП за запознавање :lol: за ФБИ и КвинС незнам што посебно да кажам, освен по една гушка да им пратам :hug: Лукс наша сака секаде праведна да биде и да ги научи на памет феминкиве ама слабо некако ја слушаат - викни бре девојче погласно! Анфејтфул - креаторот на теми се изгуби некаде во студентскиот живот, Ариел пак се посвети повеќе на тоа да биде супермама и суперсопруга и супер деловна жена - таа е СУПЕРЖЕНА! Ана е таа која со милина ќе ве дочека кога ќе и отидете со куп проблеми во сандачето за ЛП, а верувам и во реалноста е така....се надевам во скоро ќе ни пише за некое малооо бебенце :D Со Ким и Бокичка паѓа добар муабет, а пак катакомба е смешко! Марама ти е девојче кое живее со нервози и на кое му треба добра лекција за УЖИВАЊЕ ВО ЖИВОТОТ! ливинг глам е некое нежно суштество, а блонд најсреќната млада мајка. Ми останаа во сеќавање постовите на Тедибеар за љубовните маки, неможе да не ја спомнам џули со која често се согласуваме во постовите и дејзи која сака секогаш да помогне колку може. Вик4е мислев дека е мааала и памметна, а таа ти била голема ама пак паметна.

Долг пост напишав а пак не ги напишав сите ликови кои ми привлекуваат внимание....можеби постот не е за тука, ама мене така ми дојде да си кажам :$

На Wild.Child, Annath, kate21 и 14 други им се допаѓа ова.
  8. Miss-Independent

Miss-Independent Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2010
    Пораки:
    2.292
    Допаѓања:
    5.649
    Сакам да кажам...

Вчера си се искарав и пак памет не ми доаѓа...Демек мама ќе сум ја слушала ,она вика ладно е ,а ја пак се мислам дали да искочам..е ај сега :|
    Од друга страна ми даваат некои фикс идеи..Да сме иделе на вечерно на базен :o Што е најтрагично па и ми се иде :^)

Двеве мисли ми се небо и земја...во една за ладното во друга за базени зборам..Ви викам јас дека без памет сум,вие не па не :nod:

9. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.928
    Сакам да кажам...

Ме расположи порака на една форумџика , цел распуст ми го развесели . Многу се радувам што ќе ја видам :rofl: :rofl: :rofl:

10. x.Daisy.x

x.Daisy.x Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    3.889
    Допаѓања:
    13.460
    Сакам да кажам...

Се жалеме кога немаме кредит на телефонот – некој ни нема телефон!!
    Се жалеме кога ќе ни закочи компјутерот – некој ни нема компјутер!!
    Се жалеме кога немаме да облечеме нешто НОВО – некој нема ШТО да облече!!!
    Додека јадеме кифла и ни падне, ја фрламе – Некој храната ја вади од канта и вкусно ја јаде!!
    Додека сме тажни затоа што сме несреќни во љубовта, или изнерверени – некој е несреќен затоа што е болен или гладен!! Всушност ние не сваќаме колку сме среќни

E, колку е ова точно... :clap:

На Gordana10, velesanka, Forgotten и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  11. SexyLady

SexyLady Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2010
    Пораки:
    2.800
    Допаѓања:
    3.270
    Сакам да кажам...

Сдк си го начичкав огледалцето во собата со ливчиња со убави мисли и пораки.
    Мама гледа и вика „Што си направила бе Секси? Од тие ливчињата не можеш ти да се видиш на огледалото! :D

Прикачени фајлови:

• DASHE-0144.jpg
      DASHE-0144.jpg
      Големина на фајлот:
      175,2 KB
      Прегледи:
      123
    На la-chicka, pink4ever и viki44e им се допаѓа ова.
  12. RainBow

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.275
    Допаѓања:
    67.883
    Сакам да кажам...

:D :D :D Ме изнасме бре. Замисли мајка ти доаѓа и Секси ти вика :rofl:
    И Гоу кај мене важи Rainbow doesn't share drink :D :D

На SexyLady и Go-Girl им се допаѓа ова.
  13. happygirl

happygirl Форумски идол

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    4.731
    Допаѓања:
    24.333
    На SexyLady му/ѝ се допаѓа ова.
  14. KuklickaSk

KuklickaSk Форумски идол

Се зачлени на:
    20 јуни 2010
    Пораки:
    7.318
    Допаѓања:
    28.103
    Сакам да кажам...

Уфффффффф колку е грдо Скопјево со магла :x
    Што убаво си бев 2 дена на југ, се изнадишев свеж воздух, ГЛЕДАШ сонце и НЕБО, се шеташ без јакна. не ова Скопјево грдосија со магла.

Да си имам работа во некое мало место, на планина, ке си живеам таму без стрес, без нервози и на чист воздух.

15. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.076
    Сакам да кажам...

Ајде сите сега на работа,на труд...Бришете инфо,бришете слики,видеа,волови (се мисли на зидовите) :D ,постови итн. :D

16. budala.sum-pa.sto

budala.sum-pa.sto Истакнат член

Се зачлени на:
    25 март 2010
    Пораки:
    565
    Допаѓања:
    201
    Сакам да кажам...

^Масовно самоубиство :?:

17. RainBow

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.275
    Допаѓања:
    67.883
    Сакам да кажам...

Тоа се дискутираше прееска, лажна информација било :)

18. dancing.queen

dancing.queen Популарен член

Се зачлени на:
    1 февруари 2010
    Пораки:
    752
    Допаѓања:
    1.087
    Сакам да кажам...

Еве неколку аватари за Лукс и Гордана.Ѓи ставив како скриен текст зошто доста место ќе зафатат.

се надевам ке ви се допаднат :*

На Lux му/ѝ се допаѓа ова.
  19. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.076
    Сакам да кажам...

СДК не ми бришете мислења без потреба! :fubar:

На femina90, TheKiketoo и blond им се допаѓа ова.
  20. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.193
    Сакам да кажам...

СДК еве најдов еден аватар,не е баш уметнички,ама аватар е :D Лукс го најдов аватаров во темана за Аватари во последните постови :) другите ги имам видено сите :) барав и на Гугл,односно јас како си викам на мило Гигл :D ама не најдов нешто баш.
    СДК dancing.queen благодарам :) но еве веќе најдов,иако мислам дека за скоро време ќе го сменам аватарот,ќе видиме,тука сум јас,нигде не бегам :D

На dancing.queen му/ѝ се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.