Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. skyAngel

skyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    16 август 2010
    Пораки:
    1.530
    Допаѓања:
    2.768
    Сакам да кажам...

Денес цел ден го слушам татко ми како вика по мене „ Ете така ќерко лежи само ти , тој што ќе те земе уште првиот ден ќе те врати ....“ Уфффф ми ја пукна главата. Па не сум јас крива што не сте ми ги пренеле гените за домакинските работи. :)
    Ама стварно браво за мене ...цел ден сум во пиџами и само од еден кревет на друг се преместувам и сега ми се јаде чипс ама од пуста мрза не можам да отидам да си купам. :worried:

На sweetyears му/ѝ се допаѓа ова.
  2. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.305
    Сакам да кажам...

Сдк синоќе една личност од која најмалку очекував добив убави зборови(пријателски) ми посвети некои пола саат кои ме вратија во убави моменти и баш ми е мило и затоа се надевам дека утре ќе се видиме макар и на 15 мин. :) сакам и јас да возвратам со пријателска топлина.

Сдк2 Кенди таа слатко после топлите пуканки од топлите раце на мама сум си заспала во топлата дневна соба а сестра ми ме покрила со најнај топлото кебенце....А мама жалче морала пријателките в трепезарија да ги смести,не сакала да ме буди :angel: ....НО мојот сакан дедо аххх колку и да го сакам понекогаш е многу напорен ме разбуди од слатко сонче(го сонував Т..... :$ :inlove: ) а дедо ми оп на врата:
    Кенди!!! Абе уште колку треба јас овде да додадам?
    А за колку месеци?
    А за колку имам дадено до сега?

А јас пак така сонлива:
    ДЕДО!! гледаш дека спијам :^) денес 10 пати ти ги објаснив тие твои досадни сметки ај остај ме |(

И си викам ајде Кенди стани вечер што ќе правиш ако продолжиш сега да спиеш... :yawn:
    :yawn: е сега ми се пие кафе а незгодно ми е вака поспана,бушава да идам у кујна и трепезарија пред гостите да се појавам :lol:

3. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.080
    Сакам да кажам...

Абреее не ви кажав, во саботата бев во B2 лол :D
    Атмосфера на нивоу, српска турбо певаљка во дискотека, јихааааа немав отидено до сега, од сеа секој викенд ќе киснам си најдов идеално место за искачање :lol: NOT!
    Еден збор КИЧ, а од кај искочи бре тој тренд српско у дискотека?
    Answer...anybody...

4. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.326
    Допаѓања:
    68.127
    Сакам да кажам...

СДК кога се враќав дома прееска, ме сретна комшика на скалите, живеат лево од нас. Јас и викам Добар ден, а госпоѓата ми се врти и само ми рече -Девојче како не ви е срам во таа доба од ноќта да врискате како да ве колат. Па има луѓе што спијат тука!
    Леле пропаднав во земја [​IMG]

На Ema.Sk, LivingGlam, Strumfeta93 и 12 други им се допаѓа ова.
  5. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    Сакам да кажам...

СДимК на Џули и Мисс:
    и сите што ја поддржале Џули :devil:
    Немој да бидете тажни! Сигурно набрзо ќе се појави уште некој што ќе ни направи нова забава, ако не и самата Цветка да ни подзапее нешто :D Тогаш, ветувам дека ќе ги оставам офф-топиците малку подолго :!: :D

На Phyramide и Miss-Independent им се допаѓа ова.
  6. kate-the-great

kate-the-great Популарен член

Се зачлени на:
    26 октомври 2010
    Пораки:
    1.473
    Допаѓања:
    1.833
    Сакам да кажам...

Не е за секого Facebook |(

Имаше само 15 години. Откако помина уште една ноќ дремејќи на Facebook, Живче реши да го исклучи компјутерот и да си легне. Но, четот наеднаш светна црвено. Беше тоа Иљаз. Отпрвин не сакаше да го прифати фактот дека се од различна религија, но од кога ги разгледа сликите, Живче се заљуби. Не знаеше што да одговори на неговото "zdravo". После долго боцкање и лајкање Иљаз реши да одлета до нејзиниот град со својот приватен хилихoптер. Но хилихоптерот ненадејно се сруши пред нејзиниот балкон и таа уплашено истрча и го најде писмото "Oj mi zivche, jas te sakam mnogu ama sum slabo na kerozin na iliopterot, ako umram zemi 12 ruzа, obleci se vo crno i tagiraj me na slikata sto ke go slikas". Живче со солзи во очите потрча во својата соба да се стави пак single. Ја виде мајка си онлан на чет и и пиша "Мамо, јас планирам да фатам рак, сакам да умрам и да бидам заедно со Иљаз таму горе". Мајка и и врати - "Не Живче, нема да фатиш рак, има многу риби во морето, мама ќе ти фати туна..." Живче се насмеа и како ништо да не било продолжи да се забавува на Facebook. Четот светна зелено, Живче се збуни како може четот да свети зелено!? и реши да се убие. На нејзиниот фејсбук родителите и најдоа скриено notes на кое пишуваше "Да се љуби, е како да се пее, фала што не ми купивте mp3 плеер. P.S Соберете ми ги крушите од фармата..."

7. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.326
    Допаѓања:
    68.127
    Сакам да кажам...

Јао Господе, какви се овие глупости? Се каам што изгубив секунди од животов да го прочитам ова :puke:

На la-chicka и Bokicka им се допаѓа ова.
  8. Miss-Independent

Miss-Independent Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2010
    Пораки:
    2.292
    Допаѓања:
    5.649
    Сакам да кажам...

Хаха само што го помислив истото :D

На beticka му/ѝ се допаѓа ова.
  9. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.077
    Сакам да кажам...

Ми ту :D

10. TheCandy880

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.305
  11. srculka

srculka Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јули 2010
    Пораки:
    582
    Допаѓања:
    171
    Сакам да кажам...

Сдк дека се ми пропадна во вода.Сета надеж што ја имав,се надевав на подобро!
    Разочарана сум премногу.Фала што ме повреди.Повеќе никогаш нема да бидам истата,си ветувам! ;(

12. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.700
    Сакам да кажам...

СДК не знам дали е случајност, ама едно пет-шест пати кога и да седнам песнава на VH1 ја начекувам. :^)
    И да, за точно 32 минути ќе одам на момент на вистината. И ќе преживеам, и ќе раскажувам. Не ми е грижа дали ќе се вратам на парчиња, ама совеста ќе ми биде на место. :)
    Не сакам да живеам во замислена илузија.

П.С. арно си велел Буковски - Вad taste creates many more millionaires than good taste. :hai:

13. GeorGinnA

GeorGinnA Популарен член

Се зачлени на:
    20 октомври 2010
    Пораки:
    667
    Допаѓања:
    2.008
    Сакам да кажам...

Значи реков и пресеков!

За арно само нека е,ама Падме се скраси крај Блекк.После тешката разделба со Пиар,сите пролиени солзи, чмаење пред монитор надевајќи се дека од некаде ќе се појави и ќе и докаже дека ни Билката ни Михајло нема да го спречат да се бори за својата љубов....ама не :( Сама и очајна сепак дочека зрак надеж,витезот Блекк го излечи моминското срце и сега повторно четот го доби истиот шмек,кој без Падме и нејзините обожаватели едноставно не е тоа тоа.

Падме ,честитки од срце.Навиваме оваа врска да биде вистинската и ние да дочекаме да раскршиме едно свадбарско оро.Аирлија нека е само

http://www.youtube.com/watch?v=Zmkvk-7rXi0

На LivingGlam му/ѝ се допаѓа ова.
  14. velesanka

velesanka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2009
    Пораки:
    2.660
    Допаѓања:
    2.480
    Сакам да кажам...

Doing nothing is the hardest thing to do... You never know when you are finished! :lol:

15. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    Сакам да кажам...

СДимК на гостите: Гости бе, зашто не се регистрирате, па ќе ни пишувате и вие, па ќе си пишуваме заедно, па ќе си се спријателуваме, ќе си се дружиме, ќе пееме, ќе се смееме, а не вака читам по 30 гости една страница разгледуваат :smirk: Ајдееее, ајде да се ракуваме :handshake: :D

На Bozica1980, Gordana10 и viki44e им се допаѓа ова.
  16. macence85

macence85 Популарен член

Се зачлени на:
    30 август 2010
    Пораки:
    1.217
    Допаѓања:
    824
    Сакам да кажам...

Сдм дека си ги направив ноктите candy ко на Кате21 и многу си ги сакам :inlove: Фала Катее :* :*

На kate21 му/ѝ се допаѓа ова.
  17. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Сакам да кажам...

Сдк дека многу се нервирам кога за нешто се трудиш а нема да успееш ... барем да не учев !
    Па да не ми беше криво ... Ама сега ем ми е криво ем не сум спиена ем ми пука главата ем сум нервозна а ем сабајле ми го фатија ливчето со формули :rofl: Искрено морав ... не можев секоја формула до детал да ја памтам ама кога ми го фатија ливчето се извинив и си излегов од полагање -немаше смисла да бидам безобразна и уште да седам да пишувам :wasntme: ... сега на испит ке одам ... Ете толку сум мутава... Ама нема врска така требало да биде. Памет за друг пат :!:

и сдк коски мои напатени кој студ денес го претрпеа :D
    неретко кога ке видам некои девојки како се смеат на глас или прават глупости си викам леле срамота ... Ама јас тоа онака несвесно ... не сфаќам дека да не гледа некој мене и моите другарки ... искрено не сакам ни да кажам што би си помислил ... Ама сеедно, бар ке имам што да им раскажувам на внуците. 8)

Прееска онака бев во кинески ресторан. Јадев колаче со порака .... Ми се падна : Една од тајните на успехот е вербата во себеси. Многу точно си помислив кога прочитав ама јас сепак некогаш слабо си верувам... Ипак тоа е минлив период. :D

И за крај сдк по некој невозможна случајност новчаникот ми е празен ... т.е си има тој триста тракатанци внатре ама нема пари ... и прееска баш си мислев ако ми го украдат ваков без пари а сепак за мене толку вреден болна ке легнам во постела :D Ама не ми го украдоа си го чував :!:

И така.Тоа имав да кажам за изминатиов период. 8)
    ве гушка Тедимече :hug:

На FBI му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.013
    Сакам да кажам...

СДК дека обожавам да се лигавам и да ги нарекувам во демунитивна форма одредени луѓе. Уште подобро кога заедно си се лигавиме :lol:

19. FBI

FBI Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    1.513
    Допаѓања:
    5.299
    Сакам да кажам...

Топла гушка и од мене Тедимече :* БАш ти бил денов за паметење, морам да кажам дека поради твојот пост ја изгубив желбата да ги напишам формулите на ливче за испитот кој ме чека на 12ти :lol:
    Поздрав

На teddybear му/ѝ се допаѓа ова.
  20. TheCandy880

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.305
    Сакам да кажам...

Сдк вечерва се губам во просторот и времето не ми е арно :(