1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Lizalka

Lizalka Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    2.004
    Допаѓања:
    94
    :(
    Сеа идам и јас, знаеш како ке мирискам? Просто да посакаш да си до мене :lol:

2. Angelche

Angelche Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2010
    Пораки:
    3.747
    Допаѓања:
    1.359
    Сдк...денеска се сликавме..групна одделенска фотографија...
    од цело брзање одвај застанав кај што имаше место и се окезив од 6 до 6 хаха
    кој знае како ќе искочам хаха
    Комедиии :lol: :lol:

3. zvezdakoska

zvezdakoska Истакнат член

Се зачлени на:
    14 април 2010
    Пораки:
    777
    Допаѓања:
    61
    Па јас секогаш се сликам со насмевка, па најубава сум од сите :$ ама навистина. и ти ќе бидиш супер-Верувај ми
    :*

4. WildAngel

WildAngel Истакнат член

Се зачлени на:
    19 февруари 2010
    Пораки:
    1.012
    Допаѓања:
    108
    Сакам да кажам дека си добив зелено цветче... :) :)

5. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.193
    Сакам да кажам нема проблем Кате,се надевам се е во ред со компјутерот,а тој антивирусот што го користам аваст,гледам арен е,барем кај мене,бидејки нонстоп работи,самиот го скенира компјутерот,а и нешто тука ме известува за некој вирус што го блокирал,а е сличен и со битдефендерот.Секако треба и да се чисти комјутерот,јас сега скоро го носев,па кога го исчистија,овој антивирус го ставиле,а добро е тоа што викаш дека е бесплатен,барем и јас колку што видов,иначе за битдефендерот со лиценца е 1000 денари,јас толку го имав платено тој антивирус,пред да го сменат.Почнааа и компјутерите да ни се разболуваат :D :D :D
    Вајлд честитки за зеленото цветче,па да се закитиш со розево,ако има :D :)

6. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.826
    ...дека си ја зедов малата ми брачеда, ја прочетав по чаршија, лижевме сладолед и се направивме лом :P
    Сега си пие млекце и ја спремам за нанкање :* :* :*

7. Angelche

Angelche Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2010
    Пораки:
    3.747
    Допаѓања:
    1.359
    Честитки :inlove: :inlove: :clap: :clap: :clap: :clap:

8. Speechless

Speechless Популарен член

Се зачлени на:
    14 април 2010
    Пораки:
    4.306
    Допаѓања:
    5.984
    СДК дека се чуствувам уморно. И се чуствувам како некој сезнајко :geek: .. Неделиве се напорни, но затоа после 3 месеци ќе одмарам :wasntme:

9. irenna

irenna Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    3.098
    Допаѓања:
    4.462
    Значи многу мислиме :D

10. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.913
    Допаѓања:
    163.842
    Денес ја почувствував бедата на држававава,чекајќи за пасош...
    Среќна,возбудена,свежо избањата,добро зачешлана и залижана со шишките наназад за да ми се гледаат сите клучни делови од лицето,собрани сите потребни документи,баба ми вода ми фрли кога излегов од дома за полесно да тргне денот,чумким во државна институција влагам,а знаејќи нашиве какви се,бога ми треба среќа (добро,водава нема врска,ама ради поголема драма во муабетот).Среќна и веселна,намирисана,во кошулче со мачорот се упативме кон ова чудно место каде даваат патни исправи...Музика ечи во кола,си подпевнуваме,весело си џагориме,ни клима,ни бутур не те спасува на топлово,па уште во кола,клима-никако,синус уште сега да разболеш не иде...Стигнавме!Хоп...место за паркирање,па уште под сенка,абе оаза!Туп,туп,туп нервозо по прозорчето...Ало,дечко пола саат чекам за место,ти ми го фати,па нели гледаш четири упалени ми се,ај премести се!Урла,се дере,нервен слом чикава!Шо се дереш бе магаре едно,да не сакаш пред скали да се паркираш под посебна тенда,на 50 метра празен простор,кој те терал да чекаш пола саат,па уште пола саат се трткаш да се паркираш...не ме интересира бе браааат,кој си фати,негово си е!Тоа е тоа!
    Газиш по златно поплочените скали,горд што си MAKEDONEC и влагаш,као у Франција да си на пример...плус мирис на овца,значи со примеси на Швајцарија...арома живота!Европа у маало...База,те нема никаде,бараш и бараш и бараш...абе земја за мерак,организација бонбонче!Оп ете си...чекаш на екранчето да ги доживееш твоите 10мин слава,јасно и убаво името да си го видиш и да доживееш оргазми од невидени размери!Пу,пу,не се важи,ако те има,јас бев на пауза цееел саат...малце касни редот,ама ако ќе почекаш...Веќе си се надишал,феромони,тестестерони,естрогени,пљувотини,бљувотини и овчојна и си викаш,е ако де ќе почекам и почнуваш да се кезиш...вицови да кажуваш,да добцуваш...да мрчиш,подочњаци да ти се појавуваат...Хоп дојде!Еј може пред вас,со бебе сум,само бебето да го сликаме...Ако бе нема везе....штом толку чекав,за едно бебе ли,а околу тебе тетките вадат апчиња против висок притисок,лексилиуми....слушаш плескање со раце,гугање,стој на раце...Да,бебето,сите комплет,цела фамилија внатре,фамилијарен пасош да не вадат?!Сите пиздински се напикаа и се сликаа,под изговор,само бебето.Минал пола саат,нема везе де...јас сум на ред,воскликнуваш од радост!Е толку од радоста,сменааааа!!!Како партал те бутка од кабината(буквално те завлекува за рака) и ти ја треска вратата пред нос!Културниот млад албанец!Срце бееее!Тамам веќе губиш,нерви покрај времето,расположениоето одамна задавено,не удавено...ете трошка радост...доаѓа млад,елоквентен господин,кој ти вели само да земам Ааааартија,одма се враќам!Го добиваш своето чекано шкрап и среќен и радосен си заминуваш,а чувството е подобро и од најдобриот оргазам и 5 кивања едно по друго!Филмот ќе се повтори за лична карта,се надевам дека антиридните кремови се доста добри за да ја зачувам до тогаш младалачката свежина и убавина за на сликата!До тогаш се молам дека ќе бидеме во ЕУ и дека вакво нешто нема да се повтори!!!!
    Сдк ете тоа е Mакедонија!

11. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.267
    Допаѓања:
    67.849
    СДК грбот толку ме боли што мислам дека ќе ми прсне. Ко тоа да не е доволно, па уште и стомакот ме кине... Никогаш повеќе во животот не сум сакала да си легнам и да се наспијам ко човек. ;(

12. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.838
    мики маус :D

13. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.826
    ^ :D :D
    СДК дека нема ни 8 часот, а јас како вампир се шетам низ куќава... а можда и ќе одам да јадам.

14. ozbilnazena

ozbilnazena Популарен член

Се зачлени на:
    6 февруари 2010
    Пораки:
    1.154
    Допаѓања:
    13.169
    Дека навистина ми е потребен одмор...работава ме исцрпи...се мислам да му ја киднам некаде со сопругот ...
    моите деца се на прошетка низ Македонија па домот ми е празна без нив.

15. Angelche

Angelche Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2010
    Пораки:
    3.747
    Допаѓања:
    1.359
    Сдк.......Да се сопре времето!!!! :devil:

16. anima

anima Истакнат член

Се зачлени на:
    14 декември 2009
    Пораки:
    559
    Допаѓања:
    275
    сдк дека си пијам кафенце и се нервирам за неколку работи(проблеми) ама се надевам бргу ќе се решат :(
    поздравче до сите што сте на форумот моментално.

17. Shelea

Shelea Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    4.263
    Допаѓања:
    43.991
    Дека факултетот ми е ретардиран! Т.е не, администрацијата негова, што решава некои правила за кои ние поим неаме!
    Нека се спали со се цел инвентар, гајле ми е!
    Мамицата нивна расипана и алчна! Они ќе ми бараат мене пари однапред, за да се полни кретенскиот лажен, одвратен, нефункционален буџет. :devil: :envy:
    За леб да страдаат, пи*ка им мајчина. :devil:

Меѓу другото...
    Одам до центар да си купам градник, а дечко ми да си избере кошула.
    Се мешаат во мене ладна вода и жежок оган.
    Ќе пукнам кај и да е.

Ако ме нема на форум, сум доживеала нервен слом. :(
    Ваша Шилеа.

18. irenna

irenna Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    3.098
    Допаѓања:
    4.462
    Обожавам да ја читам Lilit, ме потсеќа на Братислав Димитров ама во помлада верзија :)

19. Speechless

Speechless Популарен член

Се зачлени на:
    14 април 2010
    Пораки:
    4.306
    Допаѓања:
    5.984
    .. кога ќе поминат овие последни пеколни денови во школово ? Досадно стана веќе. А и кога не било :lol:

20. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.614
    :y: Да. И јас одамна го мислам истото. И Shelea . My compliments girls! ;)

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.