Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.819
    Сакам да кажам...

Да ти кажам право, повеќе сум збунета него нешто денес :lol:

А? Што? Како како? :) :*

Вајлдче честитки од мене еве вака јавно во СДК. Прва форумџика си која ја забележав овде и сведок си дека големи мудрости можат да дојдат од усните а во случајов прстите на млади девојчиња.
    Човек од тебе може многу да научи и продолжи и понатаму да го красиш форумот со твоето разиграно и високоинтелигентно присуство ;) :*

На mims-89, Annath, viki44e и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  2. Dafnee

Dafnee Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2010
    Пораки:
    340
    Допаѓања:
    1.929
    Сакам да кажам...

СДК ...
    „Теорија на аномија - општеството во процес на развој ги губи силите на општествената контрола и силите што го обединуваат... Поранешни норми се преживеани и напуштени...Општеството станува атомизирано и фрагментирано. Се јавува состојба на неорганизираност, латентна анархија, неприлагоденост и хаос. ВО тие услови, расте општествената индивидуалистичка изолација на поединецот, која се зголемува со општествената подвижност а во општеството фунгираат само поединци што живеат за себе, во вакуум без обзири и обврски. Има отсуство на инхибиција, аномија...Посебно во метрополите, таму изолацијата се маскира во кафеани и коктели! Се шити изолиран индивидуализам... Принуден и осамнички, а не природен, прогресивен и уникатен.... „
    Диркем....
    Знаел што зборува човеков... жими штикличкиве...

На Phyramide, baguf4e и Angelche им се допаѓа ова.
  3. sesilija

sesilija Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    4.177
    Допаѓања:
    13.285
    Сакам да кажам...

Среќна сум и јас, изгледа денот е таков, вие сте среќни за парфемите и многу ми е мило за вас, заслужувате, јас се надевам дека Билчето ќе ми прати едно тестерче :D

Јас сум среќна имав многу успешен состанок 8).

Си прославив со пола пица- постачу дебела :lol:

Пирамидке, и мене ми делуваш збунето :lol: од што ќе да е...не знам :wasntme:

На SexyLady и Phyramide им се допаѓа ова.
  4. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.130
    Сакам да кажам...

Ама ме спука депресија по сабајлечки. Станав, насмеана и се спремив да излезам, и кога сакав да ја ставам омилената марама, видов дека ја нема. И ми текна дека минатиот проклет викенд ја изгубив. :(
    И тоа поради вината на глупавата девојка од гардеробата!!!
    Па се дава ли така марама на било кој?
    Си дошла некоја девојка, побарала кафеава марама, и глупачава , Оп еве ти ја оваа! Без да провери и да праша дали е тоа таа марама.
    И сега некоја девојка си ја носи.... :@ Срцето ме стега да ви кажам!!

А знаете јас каква марама морав да земам? - едноставна, обична тенка марама. Што за ништо не може да ми служи! И најважно од се, мириса на некој парфем што на мојот нос не му се допаѓа.

И знаете што реков: Ако ја видам во град, ќе ја влечам за марамата, макар ја угушам! И следниот пат јас ќе бидам таа што кога ќе бендиса нешто убаво, ќе си го собере!

Срце ме боли жени.... ;(
    И кафето не ми беше толку слатко.

5. Miss-Independent

Miss-Independent Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2010
    Пораки:
    2.292
    Допаѓања:
    5.649
    Сакам да кажам...

СДК дека веќе никогаш не искачам со некои што не ги знам ,многу лесно може некој да ти уништи искачање и провод и мерак и се :^) Каква тешка глупача бе :@ Уште она ќе ми кажува немало да ни успее врската многу млада сум била,ќе сум сакала да испробувам...Па ја не сум неизживеана како тебе!!!На твои 25 години да се напиеш до толку да паѓаш низ кафичи и да ни збориш кога на тебе ти се влажнела! :swear: Ќути ќути ама не се издржуваше више , јас не би била јас ако не те спуштив ,просто немаше да можам да спијам навечер 8) Ете ти од една ШМИЗЛА што ти знаеш како да се понашаш со нив (Смајли што го дига носот)! Не си ми на ниво да праам муабет со тебе уопште девојко :!:

6. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    Сакам да кажам...

СДК ми стигна и мене парфемчето и прекрасно е и многу сум среќна :inlove: ( е морав да се пофалам де :D ) Само што, си стигнало тоа утрово, а јас дури сега станувам па го најдов отворено. (го отвориле додека спиев :D разбирам, и јас ќе го сторев истото :lol: ) Сега си се прснав на раката и си го мирискам цело време. Се надевам дека ќе продолжи цел ден да ми биде ваков убав :)
    Ајде заминав јас да си ги направам утринските должности, оти радоста ме остави со немиено лице :D

На LivingGlam му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Сакам да кажам...

Јас парфемчето го добив уште во 10 до 10 сабајле известив онаму ;) станав, денеска ич не ми се спиеше, па кога слушнав дека има нешто за мене, одма се расонив, прекрасно мириса :inlove: Мајка ми ми вика оддамна вака се немаш израдувано на друг подарок :)

8. sesilija

sesilija Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    4.177
    Допаѓања:
    13.285
    Сакам да кажам...

Како ми се пие едно кафе со млекце, од тоа мелеззо што го крстивте (турско со млеко), ама немам време, јас сакам на раат да си го пијам изладено и го пијам по 2 саати, ама треба да излегувам :(

Денес не стигнав ни да се расонам, некако ептен краток ми изгледа денот, дали дека не видов ни зрак светлина туку само магла, не знам. :wasntme:

СДК- чујте ја песната, многу е јебазовна :tmi:
    Таа што ми ја препорача ако сака нека се јави да се пофали, откровение е песната :clap:

http://www.youtube.com/watch?v=YM-41D89rdc

Одох ја, читамо се касније

На FBI и Phyramide им се допаѓа ова.
  9. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.076
    Сакам да кажам...

Кој умее да заборави и прости, кој умее да го фати ритамот на животот дека сè тече и сè се менува, тој е на добар пат да стане среќен.

На Gordana10 му/ѝ се допаѓа ова.
  10. macaaaaa

macaaaaa Истакнат член

Се зачлени на:
    7 август 2010
    Пораки:
    340
    Допаѓања:
    268
    Сакам да кажам...

Kонечно средени сите документи, веќе е официјално - во сабота се лета даааалеку одовде :hai:

11. katakomba24

katakomba24 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    615
    Допаѓања:
    533
    Сакам да кажам...

Бев и сум среќна. Уште да најдам решение и ќе бидам најсреќна. Ама страв ми е. Многу. :( И сега ме изнервира мама. Аааа... :@

12. Buttterfly

Buttterfly Популарен член

Се зачлени на:
    19 ноември 2010
    Пораки:
    633
    Допаѓања:
    797
    Сакам да кажам...

СДК поштарите во различни градови во нашата мила Македонија утрово израдувале неколку девојки извршувајќи ја својата работа носејќи обична пратка незнаејќи за едно виртуелно пријателство створено на Фемина :)
    И сдк мило ми е што сте си добиле парфемичиња кои ќе ве потсетуваат на Фемина и на вашето стекнато друштво овде :)

Ова не би го пишувала ( затоа што јас сум само обичен член на сајтот,сеуште без голема историја и пријателства ),но еве се одлучив да напишам затоа што знам како е секој ден да чекаш нешто што ќе те потсетува на страна каде си нашол пријатели,и какво е чувството кога ти честитаат твоите '' најблиски '' кои не би ги знаел да не си се зачленил на страната :)

Би ги поздравила сите кои си добија поклонче - но ова не е соодветна тема :D

На Dafnee му/ѝ се допаѓа ова.
  13. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.720
    Сакам да кажам...

СДК per astera ad astra (копирано од разговорот со Жоел) , баш тие трња треба да знаеш да ги нагазнеш со цврста нога, колку и да боли, колку и да боцка, МОРАШ да преминеш на другата страна каде што патот води кон ѕвездите. Колку и да е тешко и неизводливо, запаметете : dum spiro spero. Никогаш не губете надеж за ништо! Вие што трчате по неостварената љубов, завртете се-некој трча по вас. Вие што сте желни за бебе, секој месец го очекувате-бидете упорни-нема нешто лесно на овој свет, она што го сакаме, потешко го добиваме, ама и тогаш повеќе го цениме. Не се откажувајте од вашите соништа, но не живејте во сон. Чекорете внимателно и будно следете ја патеката, заборавете на минатото, не се оптеретувајте со иднината.
    И за крај-со лесно нека е!

На dancing.queen, julie77 и Annath им се допаѓа ова.
  14. FBI

FBI Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    1.513
    Допаѓања:
    5.299
    Сакам да кажам...

СДК дека го средив испитов денес, може да се вратиме на социјалниот живот сега 8) :makeup:

На Mistery и rossonerka им се допаѓа ова.
  15. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.819
    Сакам да кажам...

Ајде! Имаш ФБ? Ела да се поукаме и да си пишуваме на вол, а после ќе си засадиме со заеднички сили по некое тиквиче и гроЈзе, може? :wasntme:

Патем честито! ;)

Едит. Леле слончево на Вајлд што не гушка каквооо еее, онака цртано какво што си е да си го земеш и да го носиш дома да те гушка! :D Ептен е муцикуципуципу!
    Ко хипнотизирана го буљам веќе една цела минута а може и повеќе!

На FBI и Wild.Child им се допаѓа ова.
  16. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Сакам да кажам...

Ти благодарам Пирамидке многу на убавите зборови, исто и тебе Вики. :$
    СДК дека ви испраќам една огромна гушка, ете волкава. :D

На Phyramide му/ѝ се допаѓа ова.
  17. SexyLady

SexyLady Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2010
    Пораки:
    2.800
    Допаѓања:
    3.270
    Сакам да кажам...

Сдк почнав да правам ручек, па да видиме што ќе испадне од него! :D :D

На Miss-Independent му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Whatsername

Whatsername Популарен член

Се зачлени на:
    7 октомври 2010
    Пораки:
    305
    Допаѓања:
    344
    Сакам да кажам...

Комшиите (со деца од по 11-12 години) пуштиле до даска Evanescence и децава пеат, играат, се дерат :rock: Мило ми е што останале некои деца што знаат што е добра музика. Ми вратија малку верба во младинава. 8)

На Strumfeta93 и k.i.m им се допаѓа ова.
  19. macence85

macence85 Популарен член

Се зачлени на:
    30 август 2010
    Пораки:
    1.217
    Допаѓања:
    824
    Сакам да кажам...

Сдк дека овој :rain: ме мава на депресии и негативни мисли,мразам ко се осеќам празно, а незнам ни зошто ни како, ни до кога...иш лошо дождуле..не ми можиш ти ништо мене!!!!!! :muscle: :sun:

20. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    8.072
    Допаѓања:
    72.409
    Сакам да кажам...

СДК
    дека сум гладна, прегладнетаааааааааа....

и да си се утешам
    полека, полека... се` ќе си дојде на место, само трпение... така да, тедигреј, не му се секирај

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.