Сакам да кажам [стара тема]

Discussion in 'Кафе-муабети' started by Marley, Jan 17, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. skyAngel

skyAngel Популарен член

Сакам да кажам...

Денеска ептен пријатно ме изненади една колешка :)
    Ми прати една книга по такси која ми треба и оп таксистот ми вели „ И ова кесето е за тебе “ :o
    Срцка таа ми пратила поклон за роденденот.
    Еве јавно и кажувам Фала :D

Иначе за овие тутунарите ептен жал ме фаќа ...нашта држава е луда и никогаш нема да се оправе!

2. velesanka

velesanka Популарен член

Сакам да кажам...

If everybody deserves a second chance, would it mean we also have the freedom to waste the first one? :?: :?: :?:

Dafnee likes this.
  3. Angelceto

Angelceto Истакнат член

Сакам да кажам...

Сдк
    Животот е:
    Прилика - искористи ја,
    Убавина - воодушевувај му се,
    Предизвик - соочи се со него,
    Задача - изврши ја,
    Игра - играј,
    Ветување - исполни го,
    Авантура - запливај во неа,
    Тајна - откриј ја,
    Богатство - чувај го,
    Трагедија - храбро бори се,
    Сон - направи го реалност.„

4. Latinna

Latinna Истакнат член

Сакам да кажам...

СДК ми треба ОДМОР!
    Подитно!! :@ :@

5. Bright

Bright Популарен член

Сакам да кажам...

СДК: Среќна сум, положив британска цивилизација со 9ка :dance: :party:

velesanka likes this.
  6. blueeparadise

blueeparadise Популарен член

Сакам да кажам...

Уф, што сакам повторно да сум мала и да не живеев сега. Да живеев во периодот од 2004 до 2007. Незнам зашто, а не е ни нешто многу одамна, па да е толку различно, но сепак мене ми е некако поинаков. Сакам да имам повторно 9-10 години и да ги гледам оние колачести филмчиња на Хилари. Кога ќе ми текне колку ја сакав, и ги слушав песните, и ги гледав филмовите. Кога ќе се врати Лизи Мегваер на местото на денешната Мајли Сајрус. |( (се извинувам сега на тие што ја сакаат, мое мислење само.) Па потоа да сум 11, 12 години, па првите симпатии, па дневници и споменари..

Кога ќе ми текне, радост беше кога искочија High School Musical, не дека беше толку одамна, ама тогаш дури и братучетка ми што е 3 години поголема од мене, лудуваше по Зек Ефрон, како и многу други, слатко момче, слатка фризура, нели кој може да му одолее? А јас па не сваќав што и се свиѓа толку на братучетка ми, јас не го сакав толку :lol: . Ех, деца. :) Па, првпат го гледав мислам кај неа High School Musical двојката, и спиев кај неа, по една недела. Ех, од кога не сум била кај братучетка ми, да преспијам на неколку дена. Пораснавме и ние.. Поточно порасна она. Готово, веќе не е она дете, што кинеше коси по Зек Ефрон, и имаше цела соба исполепена со постери од Бритни, и секој пасворд и беше Бритни Спирс. Ех, кога ќе се сетам.. Па кога бевме мали, кога не ми ги даваше фломастерите.. :D Се би дала да се врати тој период, па да ги слушам оние песнички од Хилари, Fly, Beat of my heart, Stranger, So Yesterday ии ехее, многу други.. Сакам пак да ја гледам Лизи. Сакам пак да сум 2-3 години помала, да преспивам кај братучетка ми, да ми раскажува како го сака 'она' момче. што сега тотално го има заборавено. И секогаш кога ќе и го споменам само одмавнува со рака.. Па и не беше толку одамна, по ѓаволите. Дали има 2 години.

Никогаш не помислив дека волку ќе ми недостасуваат тие детски смеења, забавувања, колачести филмчиња, невини симпатии, солзи.. Пак, не е толку одамна, ама мене ми се чини мноогу одамна, незнам зашто. И ми недостига, проклето ми недостига. Жими се, некој ден ќе и кажам на братучетка ми, ајде да се видиме, да се најдеме, за старите добри времиња, да изгледаме некое филмче, да си поразговараме за се што се случило.. И ќе направам така. Ама кога? Се се' прашувам кога. А време немаме.. Се изгубивме.

A и еве една песна.. За старите добри времиња.

http://www.youtube.com/watch?v=uen-A9Yw67Y

7. Ema.Sk

Ema.Sk Популарен член

Сакам да кажам...

Вчера изгубив важна личност во мојот живот.
    Цел ден сум со луѓе околу мене,само најважниот човек го нема.
    Не,јас не верувам уште.. тоа е само кукла која лежи во средина од собата.
    Тоа не е мојата баба ;(
    Се е случи толку брзо..Во куќава сеа ми е толку празно.
    Уште сега ми фали,макар и да ме искара ( ох.. колку сакам да ме искара сеа ;( )
    Да ми направи некоја фаца,да ме нарече Кучка ( така ме викаше,она и само она смееше така да ме нарекува )
    Требаше да месиме пита тргана со зелник.Тоа највеќе го мислам во мојата глава.
    Испомешани ми се чувствата,испив многу апчиња..
    Некогаш плачам,некогаш ме фаќа хистерија на смеење..Полудувам :doh:

Сдк

Бабичке,кечеру мој..Почивај во мир! те сакам највеќе ;(

8. Dafnee

Dafnee Популарен член

Сакам да кажам...

СДК изедов мал милион чоколатца што осеќам како ми го билдаат салцето на задничево и околу струкчево, ама не се откажувам... Моментално сум во следнава агрегатна состојба: растечена низ креветот во дебел широк кафеав џемпер со коса во пуфче високо ( домаќински) собрана, хеланки ( нормално пикнати во дебели чорапи) со книга пред мене, чај десно, лап топ пред книгата и тотално замислена фаца.. .левитација на умот ми се случува кога сум на форумов девојки, ви ги замислувам фацките со секоја ваша реченица... Морам да ви кажам дека сте проклето добро друштво!
    Среќници се тие нашите момци...знаете дека? А и следните... А и тие пред нив...
    Нека ми е на здравје чајчето! :coffee:
    Ве бубнувам!

FBI, LivingGlam, Phyramide and 3 others like this.
  9. starfish

starfish Популарен член

Сакам да кажам...

Во име на мојот заштитен знак на Фемина, и новиот аватар e со балончето од мастика!!
    Long live Bubblegums!!

10. Bokicka

Bokicka Истакнат член

Сакам да кажам...

СДК:

Зар веруваш во мене? Јас сум привид што ги нуди сите можни облици. И веќе одамна тоа не сум јас.Тоа е некој што ме глуми и ужива во досада. Не мисли колку си љубела и дека љубовта е се што ти е потребно. Погледни! Ќе видиш само еден обичен смртник без концепт за револуција. Секој обид да ме љубиш ќе ти се врати како казна, како горка измама. Јас сум човек кој живее во страв, кој се плаши да те допре. Не знам дали остана бар малку љубов во мене, или се исчезна во времето. Осамен и уморен трагам очајно по моите милион долари, единствен разлог да продолжам да живеам. И нема начин да ме промениш, се што можеш е да ме убиеш!

Кој нема да оди... Ах Боже што ли ќе пропушти :x

Ema.Sk, Offspring and Phyramide like this.
  11. katakomba24

katakomba24 Популарен член

Сакам да кажам...

Мое сочувство Ема. :( Во овие моменти биди храбра. Тоа е се што можам да ти кажам. :worried:

Ema.Sk likes this.
  12. mims-89

mims-89 Форумски идол

Сакам да кажам...

СДК дека кога ќе прочитам текст од Тренфаилка напишан во „Што би му кажале...„ ми буди такви некои страсти спрема мојот сакан абе уфф свашта ми паѓа на памет :rofl:
    Трендафилка зрачи со еротичност ;)

13. chica.bomb

chica.bomb Истакнат член

Сакам да кажам...

СДК дека денов ми е shit.
    Станав во 1 и 30 попладне, се проврткав низ куќа и пак легнав и станав во 5 -.-
    Цел ден лежам со лап-топ у раце, а причината е лошиот ПМС!!! :@

СТОМАЧЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ -.-

14. mims-89

mims-89 Форумски идол

Сакам да кажам...

Јееееееееееееееееееееее жолто цвеќенце добив :rofl:
    Јубилејно 1000то мислење :)
    Да ве почастам со по едно тирамису

Miss-Independent likes this.
  15. julie77

julie77 Форумски идол

Сакам да кажам...

:o :clap: Честито Мимс...да ти се множат постови и да "скапеш" на форумов :D !

О б о ж а в а м Тирамису! :mm: :rock:

mims-89 likes this.
  16. katakomba24

katakomba24 Популарен член

Сакам да кажам...

Заминав јас... Ќе одам. Реков дека ќе одам. А вие Феминки убаво да си помините каде и да сте. ;) Јеееееј :rofl: :rofl: :dance:

17. Miss-Independent

Miss-Independent Популарен член

Сакам да кажам...

Мимс денеска е мој и твој Фемина ден :wasntme: И јас добив жолто цветченце :inlove: Од Мимс добивте тирамису,па еве повелеле од мене коктелчиња ;)

katakomba24 and mims-89 like this.
  18. x.Daisy.x

x.Daisy.x Популарен член

Сакам да кажам...

..преморена сум. Не е фер ова.

како и да е, треба љубов у мојов живот. Па и да не е возвратена, САКАМ! Не е убаво вака, грдо ми е. :call: А, сакам да се возам со ролери, на кеј. Ама ладно е, пусто. Сакам и да одам на некоја забава, да се изнаиграм. Сакам на свадба. Ах, многу сакам, ама морам да се задоволам со тоа што го имам.

Фемина стана дел од моето секојдневие. Ве сонував. Највеќе Реинбоу. Многу беше убава. Оффи беше таму, Приамидка, Секси беше секси. И не ми текнува ги заборавив другите. Ама знам, Реинбоу, многу беше убава, сите имаа по некоја особина.

... :^)

19. Shelea

Shelea Форумски идол

Сакам да кажам...

...требаше да сум розева и празна.

Што фајде видов од мојов памет, и отворено срце?

Ништо, кратки споеви.
    Да, дефинитивно би сакала да сум барем неколку пати во месецот, розева и празна.
    Ко Барбика.
    :x

20. Phyramide

Phyramide Популарен член

Сакам да кажам...

СДК форумов е архангелски ориентиран денес. Дури и јас си ги пуштив легендиве и вдишувам од воздухот кој го создаваат со нивната музика.

Ракииче, мезење, добро јадење, уште подобро друштво.
    Човек не знае што имал додека не го изгуби тоа нешто. Или барем додека не го изгуби на таков начин за да престане да го има како дел од секојдневието. Животот е убав заради неколку тривијалности кои го исполнуваат.
    Не ми се мези бе у мерцедес, ми се мези на мушама со пластични влечки, со стара, растегната маица на која едвај го гледам знакчето свиткано нагоре кое толку го мразам и со луѓето кои ги сакам.
    Затоа не е убаво да се плука на она што го имаме само затоа што го има премногу и причесто. Никогаш не се знае кога ќе го снема.
    Што ти е капитализам, бреј. Цел свет го поремети и истресе како тазе коктел.

Само кој ќе пие?!
    Човек да не може на раат да живее. Од еден во друг калабалак.
    Нејсе. Не, не сум расположена за филозофски гомца. Чисто онака испуштам вишок мисли насобрани од денешниот ден. Одам да наполнам кадата и да испуштам малку душиче после одличниот оргазам на моите сетила за вкус.

Барем дома немам капитализам. Дома ми е чист комунизам, што сакам, тоа се прави, а јас сум си Тито :) А Тито сите ве гледа!

Овој Тито и ве сака, не заборавајте! :)

Thread Status:
Not open for further replies.