Сакам да кажам [стара тема]

Discussion in 'Кафе-муабети' started by Marley, Jan 17, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Sparks

Sparks Популарен член

Сакам да кажам...

Значи колку ми се луди родителиве ова не е нормално. Седнале двајцата на скајп и дури прават муабет со мене, од сестра ми оставен месинџерот а тие на глас читаат.

Еве сега некој А четворка е (А4е) и пишува. Ене сеа нудге и прати. Спаркс, што е тоа нудге??? Аааа еве сеа уште некој и пиша, некоја Марија Гомез вика татко ми. Мајка ми вика, море што презиме е тоа, од Шпанија да не и е некоја другарка. Потоа татко ми вика а, не ене има и некоја Цајрус Милеј. Мајка ми на тоа: Аааа таа Мајли Сајрус е од Хана Монтана. Ааа ене на ќеркати срц и пиша некој...

Јас само ги гледам и се постилам од смеење. Луди луѓе :D :D :D

Еве го и последното, оти ми се исклучи камерата, кога ништо не стегнав?! :D :D

sweetyears, teddybear, karak and 3 others like this.
  2. RainBow

RainBow Глобален модератор Staff Member

Сакам да кажам...

СДК по еден ваков ужасно најгрд, одвратен, стресен и не знам каков веќе ден, благодарна сум што ќе си легнам во топло креветче до моето сакано маже и ќе си го добијам тоа што најмногу ми треба во моментов :)

Danny.T and skyAngel like this.
  3. LivingGlam

LivingGlam Форумски идол

Сакам да кажам...

СДК дека никогаш, ама никогаш нема да ми стане јасен и прифатлив терминот стара нова година. |(

За Василица (поточно утре, уочи Василица) ќе си имаме топла вечер и мазник со паричка. :rock:
    Едвај чекам.
    Чекањето тукушто стана поподносливо!
    Јухуууу само што влезе брат ми со топли ѓевречиња и крофни од Виножито. Доста вежбав денес, време е да надоместам. :angel:

4. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

Сакам да кажам...

СДК мразам вакви некои моменти(неизбежни ситуации), што лично јас, мислам дека често ги имам и сама сум си крива кога ќе се најдам во безизлезна ситуација, епа биди пак добра со сите, и Фала Богу нема да ти биде се по кеиф!!!
    Глеј си за себе!!! Не секогаш, ама барем почесто. (ова сама на себе си го кажувам, се прекорувам)

5. 2468

2468 Популарен член

Сакам да кажам...

Потребен ми беше ваков одмор, прекрасен љубовен одмор.
    Сами, јас и тој.... мх, мх... ама ептен сами :!:
    кај ќе стигнеш нозете во вис :rofl:
    . Ама Бројчето не е Бројче ако не го фати се што поминува :fubar: , го фати грипот и не може да се отргне од него. Ама затоа до неа имаше една миличка особа која знаеше да ја гушне, да и свари чајче, да и направи нешто за јадење.... за да се крене на нозе (колку толку).
    Иииии, успеа :*

А вие женишта ептен вредни сте биле низ страниве, не може човек да ви изначита.
    Страстите ви се разгориле до 100ка, секаде муабети фрчат, офтопици уште повеќе :D
    Ама ако де, малку несредено изгледа, ама нема врска, уживајте додека можете ;)

И да, денеска си го наполнив мешенцето со скаричка, прееекрасна скаричка. Mммм, уште го чувствувам вкусот. Такво нешто, таков вкус :x На крај си се засладив со едно чоколатце, Најлепше жеље :inlove: (го обожавам чоколадото)....
    И цело тоа спакувано во моето мало мешенце, кај ми го собра кој ме знае :^)

Убави денови... Се надевам ќе ги има повеќе... Знам дека можам да ги преживеам... И Знам дека сум сега тука, пак во реалноста... И ќе спијам сама, без него... Ама ќе го сонувам...
    И да знаете веќе почна да ми недостига, и затоа веднаш ќе го барам :call:

Devi, Wild.Child, sweetyears and 5 others like this.
  6. OzzyAngel

OzzyAngel Популарен член

Сакам да кажам...

сдк време е за добрите серии на Фокс Лајф, штета што сателитот е глупав бугарски :( ај што е бугарски, барем да не беа филмовите синхронизирани! :tmi: Сакам да си одаааааааааааамммм..
    Ајде пријатно од мене, доста е за денес(не дека бев кој знае колку активна). :$

7. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Сакам да кажам...

СДК Sparks и моите родители се откачени,мајка ми пред некој ден седнала пред компјутер си чита вести на интеренет,а татко ми и вика: Брее ама брзо ги вртиш тоа страните,од тебе човек ништо неможе да прочита :rofl: а посебно се интересни и смешни кога ќе се закараат за скајпот да се слушнат со тетка ми,комедии се :D двајцата зборат со тетка ми во исто време :D кој по прв да каже нешто :rofl:

Sparks likes this.
  8. starfish

starfish Популарен член

Сакам да кажам...

Добро, од кога славењето Стара Нова Година е официјално празнично славење, со сите попратни глупости и трошоци? :fubar: Големиот ден...
    Што е со народов? Мислат дека ќе плаќам да седнам во ресторанче-кафанче , и ќе плаќам плус 500 денари од маса?!! :rofl: :rofl: Будали бе!
    Епа нема! Ќе седам во домашна атмосфера и ќе играм цугопол додека не паднам во кома!

А да, и сакам да кажам дека нервно сум олабавена после гледањето на еден напорен филм(ќе го сместам кај што му е место), и дека сега сум некако параноична.

Што фин ден ќе беше, да направев нешто корисно. :|

9. teddybear

teddybear Популарен член

Сакам да кажам...

Да ја надополнам Старфиш ... и јас ке седам во домашна атмосфера и ако уште еден ме праша каде за стара Нова ке му треснам слушалка ... или ако евентуално праша преку фејсбук ке добие блок. :rofl:

А вие со родителите и нетот ме пресмеавте ... и моите се прича за себе ... нема ни да почнам да пишувам ... и без тоа доволно ке биде долг постов :D

Инаку јас денес сакав да ви кажам дека донесов уште еден битен заклучок а тоа е :

неретко убавите работи ни се пред нос .. ама ние при очи сме слепи и не знаеме да ги зграпчиме па си бегаат. Е така.

Ова го сфатив не од лично искуство туку од на една другарка ... и за прв пат морам да кажам дека со мерак и реков .... Кога ти викав јас ти наудрена се правеше друг пат да ме слушаш ... Зашто 49304830 пати и трубев и и трубев и не сакаше да ја цапне гордоста и да ги отвори очите ... А сега ... е сегааа .... се подизгоре малкуцка :tmi: Ама ке помине. не е страшна изгореница. од прв степен :)

Многу често е вака ... Некако да закасниме со правилните одлуки или решенија за едноставни а сепак важни работи ... :!:

Меѓутоа во нејзиниот случај не ... Ќе се оправи. Не за џабе ме има мене да и зборувам како навиена :D :talk:

И сдк и кажам на Ема.ск ... Нека почива баба ти во мир ... Биди силна. :hug: :hug:

Ema.Sk likes this.
  10. skyAngel

skyAngel Популарен член

Сакам да кажам...

Сaкам јавно да кажам дека СТАРФИШ ептен си ја сакам. :)
    Има прекрасна насмевка која не ти дозволува да не ја сакаш.[​IMG]
    Исто така и јас не славам стара нова година во кафич и сл. само гледат парите да ни ги земат. Има да си се дружам со другарките , ќе пиеме и ќе си играеме како ние си сакаме. :)

И друго што сакам да кажам е дека баш ми е гајле за другите ... јас ваква ќе си останам дете во душата и секогаш ќе тропам глупости и ќе се смеам ептен гласно :D

starfish likes this.
  11. karak

karak Популарен член

Сакам да кажам...

сдк дека и воопшто стара нова година не ја славам. утрешниот ден ке го поминам на роденден кај моја блиска особа. знам дека ќе биде и те како весело затоа што се спремаме да праиме коктели :lol: :lol:
    а воедно сдк дека моите финансии се исцрпени максимално и се молам некако да го преживеам месецов со средствата кој ми останаа ќе биде и те како весело да крпам крај со крај. оф овие празнични денови ;) ;) :tmi:

12. bona

bona Популарен член

Сакам да кажам...

... преку глава ми е од испитиве... ќе пукнам некој ден :@
    ... понекогаш преку глава ми е и од него... но го сакам бре срцулето :wasntme:
    ...
    ... понекогаш летам толку високо.. што кога паѓам не знам каде ми е главата :?:
    и да, сдк имам грип, сакам да КИВАМ... сакам, ама не можам.. :@

13. starfish

starfish Популарен член

Сакам да кажам...

Скај, јас па таква сум. Сите ме сакаат! :rofl: :rofl:
    Мала шала, ама пази, не знаеш што има зад насмевката. Irony is my middle name! И тоа знае да ги изненади луѓето. Злопамтило сум големо, слонска меморија, а во принцип сум фина. :angel:

Убава работа ова виртуелните пријатели.
    Освен Скајче имам уште многу што ми се многу мили, и некако не ми е денот ако не отворам Фемина да ги читнам. :)

mims-89 and skyAngel like this.
  14. B.juste

B.juste Истакнат член

Сакам да кажам...

Нејќаам да заврши распустов :(

Ќе бидам поактивна на форумов :lol:

15. skyAngel

skyAngel Популарен член

Сакам да кажам...

Старфиш не си ти лошка. :)
    Убаво е човек да биде злопамтило , но јас некако не можам...кај мене не ќе да е до меморијата.Ама знам и ја да вратам :D

Ептен ми е мило што се зачленив на фемина , многу работи научив.
    Ај доста ви е од мене за оваа вечер.
    Одам јас да пробам да заспијам , ако не успеам пак ќе се појавам. :D

Добра ноќ на сите !!! :hug: :hug:

starfish likes this.
  16. baguf4e

baguf4e Популарен член

Сакам да кажам...

Јас старфиш не ја сакам,ја обожавам!
    И не пропуштам да ја читнам секој ден,обавезно :) Ех да,некогаш ако не наидам на нејзино мислење и го отварам профилот и така ја читам :)

starfish likes this.
  17. annnni

annnni Популарен член

Сакам да кажам...

СДК си замина!!!!!! :worried:

18. Lux

Lux Форумски идол

Сакам да кажам...

Сдк изгледа овде сум била цел ден приклучена , сега гледам пак заминало 00 , и третава смена ме потсетуват на летен распуст, на чат собиранките, циркузите, ми фалат нинџите на чет бре !
    Од кога немаме “четувано“ (ко ќе ми текне на типот што не рече чатари ми се смее) со Горде, Гоу :bandit: и останати :ninja: на чет. :^)
    Интересантно беше во секој случај. :D
    Ха сега ми текна и на Марчело што мислеше дека сум машко, чекаше да му речам чао па да замине :lol:
    Колку имаше зезанции тогаш, дај да ѕирнам пак да видам што има таму сега море. :fubar:

Go-Girl and bona like this.
  19. Miss-Independent

Miss-Independent Популарен член

Сакам да кажам...

СДК дека јас не сум нормална!Се разбудив во 5 саат , и не неможев да заспијам , што е најтрагично уште не ми се спие...дури и свежа се осеќам..би можела сега да идам на кеј да трчам :^) :D :D
    Оваа Скај едвај чекам да ја видам во сабота :angel: А Страфиш се чудам како може да не ја знам од иста населба сме :^) И незнам каква врска ми има муабетов ама така ми дојде да си се искажам :wasntme:
    И Анннни муце мое не се секирај , ќе се врати ;) :*
    Ве сакам бе феминки мои,цела среќа што ве најдов :lol: Или како би кажал Чола Ви сте ми у крви :rofl:

skyAngel likes this.
  20. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Сакам да кажам...

Лукс беа тогаш стааари добри времиња :D :rofl: само чудно до сега се немам со никој од тогаш сретнато на чатот,штознам или мене ми се чини,ако се појавам таму,некои нови членови има,а сега некако и го баталив четот,на форумчево мило сум си :) како и да е отсекогаш ми е мил и интересен форумов :) а сега абер немам да се исклучам :D ај уште малку,па ќе исчезнам од тука,утре пак ќе се појавам :geek: ]:) :rofl:

bona likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.