Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. enca.69

enca.69 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    1.709
    Допаѓања:
    3.455
    Сакам да кажам...

СДК ајм бек... :rofl: :rofl: :rofl: ми недостигавте....постарите членки ме знаат гушки најмноооогу.....а и до новите, ми ја вратија вербата во младината, во младата младина ни, многу паметни девојченца на форумчево...браво срцкиии....и продолжуваме по старо.....
    а и сдк2 за сите што знаат колку кукав по работа, конечно се вработив и ,,управо,, :rofl: од таму ви пишувам.....а да, и супер е во брак, мажете се :rofl: :rofl:
    и бтв кај е ариелчето?????хипичето???
    лилитко, горде, виножитце,ангелче, шилеичка............. :* :* :*

На Neytiri, Ema.Sk, RainBow и 10 други им се допаѓа ова.
  2. Devi

Devi Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    14
    Допаѓања:
    1
    Сакам да кажам...

Малото мое си го милувам, сонце е бре, бесно е!! :inlove: Бившото ме замара! Сакам да му удрам една јака меѓуножна! :@ Вчера натпис во весник за изложбата моја, а ја толку рамнодушна. Треба да се спремам за наредната изложба ама треба и да сликам. А јас мрза невидена ме мрзи апарат да дигнам..грррррррррррр!! :worried:

3. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.076
    Сакам да кажам...

Велком бек Енца!! :rofl: ...Е па ај честитки за бракот прво па после за работата! :* Мило ми е што си задоволна и исполнета,а пак што се врати на форумов...фалеше уште еден Јарец :D ;)

4. Srekicka

Srekicka Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2010
    Пораки:
    1.863
    Допаѓања:
    2.848
    Сакам да кажам...

СДК welcome back Енца... ти, Лилит и Горде бевте први што ми упаднавте во очи кога се зачлинив на форумов и драго ми е што се врати, а уште подраго што си најде работа, па сега држи ни среќа на нас останатите, што бараме работа... :*

5. M.laDy

M.laDy Популарен член

Се зачлени на:
    6 декември 2010
    Пораки:
    905
    Допаѓања:
    798
    Сакам да кажам...

Сдк се спремам, ќе одам да си се видам со друштвото дури во Охрид да си се потсетиме малку на студенските денови и да видимекај кого утре ќе се падне паричето :)

6. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.954
    Допаѓања:
    164.223
    Сакам да кажам...

Welcome back Encaaaa!!!
    Честитки за вработувањето,честитки за свадбичката најпрекрасна!Па почесто да те читаме тука.
    Еве како што гледаш и нас не унапредија на работново место,сега сме виолетовки. :D
    :*

7. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.942
    Допаѓања:
    203.234
    Сакам да кажам...

Welcome back девојко!
    Се надеваме дека сега повеќе ќе не' дружиш!
    Честитки за свадбата и за вработувањето, па нека ти се случуваат уште многу, многу убави работи!
    Поздрав! ;) :)

На sesilija му/ѝ се допаѓа ова.
  8. solzuska

solzuska Истакнат член

Се зачлени на:
    3 август 2010
    Пораки:
    515
    Допаѓања:
    135
    Сакам да кажам...

сдк си го одморив мозокот убаво убаво, сфатив дека нема за што да се нервирам, постојат многу други луѓе кои прекрасно би изгледале во мојот животен портрет. е така :)

На katakomba24 и blond им се допаѓа ова.
  9. katakomba24

katakomba24 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    615
    Допаѓања:
    533
    Сакам да кажам...

СДК Бев!!! :rofl: Важно бев. Не се видов со некој посебно ама бев. Си ги слушнав моите песни и назад дома. Не беше нешто посебно ама Бајага го видов. Вечерва ќе паднит играње. Одам и таму 100%. А за утре ке видиме. Ак ми се прајт ќејфот можда и ќе појдам. :P :l: :sun:

10. enca.69

enca.69 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    1.709
    Допаѓања:
    3.455
    Сакам да кажам...

Срцки мои.... :* :* ви благодарам за честитките, се најубаво и на вас, сите ама баш сите желби да ви се исполнат, и ќе ви се исполнат само верувајте во тоа...и преееееееемногу ви благодарам за топлото добредојде, мислев сте ме заборавиле....а инаку сега таман имам и искуство да ви делам дополнително совети за работа, брак итн... :rofl: :rofl: и да прееска ги заборавив и јулето и анатче :* ....а Лилитке приметив дека сте унапредени :clap: ама јас тешко дека ќе ве стигнам, ептен сте ми избегале :( , ама ај кога ќе се омажите ќе ве бркам тогаш да ве стигнам..... :* за тебе, мојата виртуелна слабост :* :D

11. skyAngel

skyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    16 август 2010
    Пораки:
    1.530
    Допаѓања:
    2.768
    Сакам да кажам...

Цела вечер ве сонував бе феминки :D
    Сонував како ви викам „ Лелее и јас имам многу убави работи од мама само немам храброст да ги носам , ама ќе ви ги покажам и вие ќе ме охрабрите „ :lol: И вие сите ми велевте „ Ајде Скај , ајде покажи што имаш “ :rofl: :rofl:
    Од кога се зачленив на фемина почесто вас ве сонувам отколку мајмунот мој. :D

Е толку од мојот сон , сега отидов да си направам едно какао и да чекам да ми се стопли водата во болјерот.

Имај убав сончев ден !!

КисоВИ до сите !!! :*

12. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Сакам да кажам...

Сега сакам да кажам дека сум на гости кај најубавото дете кое знае да брои до 100, а не оди нашколо.
    Како се погоди статијата со игричките , па драги феминки одам малку да си поиграм јас со златово најубаво и да го изгушкааам, па после се враќам тука. ;)

13. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам дека денес само 1 песна ми оди на рипит.
    Една од моите омилени песни, песна која ме потсетува на детството, ја препеал мојот идол, нашата легенда.
    Ме раснежнува песнава :$
    http://www.youtube.com/watch?v=cHRYYR-L ... _embedded#!

Бај д веј убав ден, сонцеееееееее конечно, едно јулско дете како мене само сонцето ми е енергија :), плус на работа ме пофалија, плус си земав дипломи за мојата 4та година по специјалистички студии, и од идната недела веќе морам (давам јавно ветување :lol: ) да почнам со магистерскиот.
    Го сакам денов!

And can you feel the love tonight
    It is where we are
    It's enough for this wide-eyed wanderer
    That we got this far
    And can you feel the love tonight
    How it's laid to rest
    It's enough to make kings and vagabonds
    Believe the very best

На la-chicka му/ѝ се допаѓа ова.
  14. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.077
    Сакам да кажам...

СДК дека се послужив со едно аватарче, ако сум ги нарушила авторските права предупредувајте ме :)

15. Angelche

Angelche Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2010
    Пораки:
    3.747
    Допаѓања:
    1.359
    Сакам да кажам...

Добро ни дојде назад, немој пак да ни бегаш! :!:
    Честитки за свадбата и за вработувањето, па да ни се пофалиш со бебенце наскоро!
    Се најдобро. :* :* :hug: :hug: :hug:

16. Sweety-Tweety

Sweety-Tweety Популарен член

Се зачлени на:
    17 декември 2009
    Пораки:
    994
    Допаѓања:
    502
    Сакам да кажам...

СДК се нервирам. Па на два пати денес забележав нова тема отворена, а веќе постојат неколку со истата или слична содржина. Дајте бе девојки прелистајте низ форумов прво, после отварајте теми.
    Башка денес имам време да си остварам интимна средба со дечко ми и...тадаааааам црвената армија пристигна :@ Нејсе, ќе си причекаме до наредна недела.

СДК Добредојде Енца, честитки за свадбата и работното место ;)

17. enca.69

enca.69 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    1.709
    Допаѓања:
    3.455
    Сакам да кажам...

нема никаде да бегам, :* нема да бидам толку присутна како порано, ама дефинитивно ми фалеше форумов, така да тука сум за да останам, само кажете ми кај се хипи и ариел, пишуваат уште????

На Angelche му/ѝ се допаѓа ова.
  18. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам дека бизнисот, т.е. мојот бизнис со рачно изработени обетки ми тоне ли тоне, а спас нема за жал ;(

понекогаш се прашувам за што се мачам јас, никој не сака веке да ми купува ;(
    А вчера еден човек што го познавам , ми даде оние картончиња пластични со прозирни фолиички( за убаво да било за око на купувачите) ама за возврат ме испрашуваше од кај сум,што имам завршено, а само едно герданче имам купено од кај него, и си помислив" што му е на човеков" a тоа се случуваше во Скопјанка во еден бутик за козметика и бижутерија, леле срцето ми застана па го прашав зото го прави тоа , ми кажа дека сакал да ми помогне, а јас па мислев дека очекува нешто за возврат, т.е. дека сака да ме силува, леле инфаркт ке добиев од страв

Инаку по чиста случајност дознав дека сезоната на венчаниците почнува за еден месец, па една вработена/сопственичка ми предложи јас да изработувам обетки за венчаници, т.е. да се јавам за 1 месец поконкретно па ке видиме, ама треба да биде многу нежно од накит, т.е. обетки, нешто ко Сваровски во тој стил , а запознав една девојка-врскичка со 12 годишно искуство , па ми објаснуваше што и како би требало да изработувам од накит за венчаници, ама отом-потом

19. la-chicka

la-chicka Популарен член

Се зачлени на:
    21 април 2010
    Пораки:
    1.336
    Допаѓања:
    1.571
    Сакам да кажам...

Преубава е.. Се ежам дур ја слушам.. Посебно кога го слушам Тоше како ја пее... :x

На rossonerka му/ѝ се допаѓа ова.
  20. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    Сакам да кажам...

Инаку татко ми ме охрабрува да не се откажувам лесно, па ке видиме што ке се случи иако јас веке смислив план, па ке видиме дали ке ми успее, за во иднина :?: :$

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.