Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.989
    не сакам МОРАМ да кажам.....едноставно МОРАМ да дадам критика, ќе речете не сум компетентна НО и слеп би видел!!!
    Ах Боже каков кич на едно место :o :o :o
    гледав слики од една апсолвентска...сега тазе (можеби и ќе погодите чија)....секоја чест на исклучоците на прсти можат да се избројат!!!
    незнам со кој памет така се облекле....дали воопшто се погледнале во огледало некои девојки :^)
    црно - елегантно но застапено во 70% од случаите - ту мач
    кратки фустани на предебели нозе, задникот им се гледа....па добро бе апсолвенти сте алооооо пригодата не е за да покаже кој каков задник и нозе има туку да ја покаже созреаноста како личност, а воедно и изградениот стил и став кон нештата.....хмммм можеби тоа е нивниот ВЕЌЕ изграден стил (се надевам дека грешам ако не ФАТАЛНО ЌЕ Е....)
    светкави фустани, светкава и нападна шминка,машни на глава, пунџи со 100 кила лак, модни додатоци (чевли,чанти,накит) кои се сосема различна приказна од фустанот....немање на концепт, целина.....едноставно хаотично...
    блеска на сите страни, ЗАСЛЕПУВА....незнаеш каде попрво да гледаш...или воопшто да не гледаш зошто може да се ослепи од толку СЈАЈ.... 8)
    можеби потрошиле цело богатство на креациите и стајлингот...но СЕ паѓа во вода....изгледа ефтино и мизерно :puke:

СТИЛОТ Е ЧОВЕКОТ, а според оној стил кој го презентираа спорните ликови веќе може да се донесе заклучок какви се ;)

мал критички осврт додека сеуште сум под импресии на виденото....ДА можете слободно и мене да ме критикувате за тоа како ќе изгледам на апсолвентската....прифаќам критика....не залудно потрошив добар дел од изминатиот месец во барање на соодветни парчиња кои ќе изгледаат убаво + ќе ми стојат добро + ќе биде една целина пријатна за око :$

2. BlueEye

BlueEye Истакнат член

Се зачлени на:
    24 јануари 2010
    Пораки:
    322
    Допаѓања:
    29
    denov e preubav a i cela nedela mi beshe dobra samo edno mi fali odmor nemozam so ova turbo tempo

3. Angelche

Angelche Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2010
    Пораки:
    3.747
    Допаѓања:
    1.359
    ^^ :rock: :rock: Прекрасен говор :rock: :rock: :clap: :clap:

4. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.826
    И остана да ме чека само терасата, не и сонцето |(

5. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Фала Хипи :)
    Фала Ангелче :)

6. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.614
    ... дека ми падна пломба на предниот заб и сега сум Гаргамел :( Јас дури и помислив дека се поткршил, не ми ни текна дека имам пломба. Да е уште побетер, првиот слободен термин кај мојот забар е во вторник. Оф Боженцеееее.... До вторник ли ќе се кријам? :(
    Нема да дозволам проклетото запче да ми го поебе викендот, ќе се смеам помалку со отворена уста и тачка! :lol:

СДК времето е убаво, сакам да кажам благословен бил кејот со стазата што ми е блиску, убаво си ручкав со третина строшен заб, нема еден заб мене да ме заебава за да не можам да си јадам на раат, па тоа да се одрази на мојата фигура, па јас инвестирав во ова салце! :D :rofl:

7. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.854
    СДК дека се ми е полно и рамно. Секси сум, убава :$ и што? Никој ништо не ми може :devil: :lol:
    И сдк дека ве сакам форумџики :*

8. Angelche

Angelche Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2010
    Пораки:
    3.747
    Допаѓања:
    1.359
    Сдк....те сакаме и ние тебе ^^ :*

9. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.854
    СД и пратам на Ангелче едно :hug: :)

10. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.913
    Допаѓања:
    163.844
    Сдк дека ми оди да ја разгорам темата за дечко од друга вера,па за делот ама вие зборувате за албанците...па да се распламти една дискусија,па да слушнам дека нивната вера била многу чиста,немало дрога,оружје,биле многу со бог...ете така ми иде,со се цел гнев што си го набив гледајќи вести последниве неколку недели!!!!!

Имаше едно многу познато човече,влезено во во историјата,никој го нејќел,ама јас многу го поштувам.Таков и ни треба при молитва на плоштад,да ги благослови сите,ред,редум без исклучок!

11. Lizalka

Lizalka Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    2.004
    Допаѓања:
    94
    СДК не ми се верува што читав... дали вистина е тоа или измислуваат лугево, толку имаат бујна машта и фантазија, па дури и самите си веруваат во своите лаги, или вистина има такви луѓе?
    како и да е ако е вистина рака им прузам знаат како да си се задоволат лугето, не бираат каде како со кого, битно да го допрат небото 8)

12. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.826
    Луѓево веќе не знаат што бараат.
    И не, немам кредит повеќе!

13. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.075
    СДК дека сите машки се исти...мангупи на изглед, а п***и во душа!!

14. anima

anima Истакнат член

Се зачлени на:
    14 декември 2009
    Пораки:
    559
    Допаѓања:
    275
    Така де,шоубаво :) во време кога мене стално ми фали нешто и во овие денови кога не сум во полн сјај ;) барем што повеќе да читам вакви постови ПОЗДРАВЧЕ за тебе Кате :*
    И да, сакам да кажам дека имам многу ''цврст карактер'' и пак ме убедија да излегувам вечер :lol: иако имам за учење преку глава,како и да е кој каде и да оди вечер убаво да си поминете.

15. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.854
    ^^^СДК дека што и да ви фали, баталете, нема фајде и од него :rofl: :rofl: :rofl:
    Имајте убави мисли само, па другото ќе си дојде на ред.

16. Angelche

Angelche Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2010
    Пораки:
    3.747
    Допаѓања:
    1.359
    Сдк.. И Ангелче и праќа на Катенце :* :* :hug: :hug: :hug:

17. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    СДК дека сум голем баксуз... Во сред мај се испоразболев :^) .Грлото ми е лом повторно,едвај издржувам додека кашлам бидејќи многу ме боли плуќата,носот ми тече како чешма,само шмрчкам.

Сепак,прекрасен ден.Уште еден во низата исполнети денови,а тоа особено многу ме радува. :)
    Се (пре)наспав,се прошетав,а и трчањето добро ми дојде :lol: .
    Кога барем за некој час би можела да го продолжам денов,многу голема работа ќе завршев. :)

18. Sunshine88

Sunshine88 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 март 2010
    Пораки:
    1.533
    Допаѓања:
    583
    СДК си поминав супер вечерва, смеење, пиење, уффф не ми се доаѓаше дома, ахх срце, тешко ми беше да се разделам од тебе незнам зошто :lol:

19. Angelche

Angelche Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2010
    Пораки:
    3.747
    Допаѓања:
    1.359
    Хех мило. Од толку шетање како да не се разболеш? Ајде побрзо да озздравеш. Се надевам дека уште утре ќе оздравеш :*

20. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.854
    СД и КАЖАМ на форумџиката ТИЦИЈАНА да престане да пишува постови со друга боја на фонтот оти очи истера, и плус ништо не се чита од поголем дел од нив. Ова најдобронамерно. 8)

И СДК дека и јас настинувам изгледа, таман пред вакви прослави :( :o ама ќе се потрудам да си помогнам сама на себе да не ме фати добро. Сега одам и апнувам парацетамол и чајче, со мноооогу лимон :)

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.