Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. annii

annii Популарен член

Се зачлени на:
    16 април 2010
    Пораки:
    3.344
    Допаѓања:
    5.893
    Сакам да кажам...

СДК разговарав со моите и им дадов ветување кое морам да го исполнам.
    И нешто што би сакала да го кажам е тоа дека Јас сум јас и не се срамам повеќе со мојот изглед, поточно ушите.
    Инспирацијата ми ја дувна ветерот, а ја имав.
    Ми се јаде и на што и да помислам ми доаѓа пред мене некоја убава порција. :wasntme:
    Ќе одам да си најдам некое поубаво фустанче во темата Фустани, се надевам дека гладта ќе помине. :) Вие само ставајте нови и нови и поубави. Кога ќе видите некоја жена со ќеси и внатре куп материјали, знајте не е мајка ми. :shake: :)

2. LivingGlam

LivingGlam Форумски идол

Се зачлени на:
    28 септември 2010
    Пораки:
    6.271
    Допаѓања:
    57.130
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам (сега ќе се лигавам) дека главава ме боли толку многу што ми доаѓа од ѕид да ја мавам!
    ама се тешам дека тоа е подобро од "стомакоболие" кое ме мава обично во оваа црвена состојба :!:

Си направив кафе со лимон и грозничко е, ама се надевам дека ќе ме поткрене малку. :worried:

3. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.819
    Сакам да кажам...

Не знам што да кажам, ама ќе кажам едно, ме нема, ме нема и ОП преубави вести, скоро толку слатки како тулумбата ми омилена во Апче залиена со боза и убави како експлозија од среќа.

Неизмерно се израдував заради ANNATH!!!!
    Моја драга форумџике и феминке, најголемо ЧЕСТИТО од мене, да ти е живо и здраво бебето и едвај чекаме да ја споделиш со нас среќната вест за неговото пристигнување на овој свет!

:*

Прекрасно! Ех што сакам вакви убави новости :) После ова и мојата нова „џим бол“ на која и се израдував денес, е здодевна. Ја заборавив...после ќе ја напумпам :)
    Џастин Тимберлејк викенд на VH1, да знаеш Анатче мило, сега и ќе заиграм за твоја среќа и во твое име :)

На Annath му/ѝ се допаѓа ова.
  4. savana

savana Популарен член

Се зачлени на:
    18 август 2010
    Пораки:
    1.770
    Допаѓања:
    9.567
    Сакам да кажам...

СДК ова неделно попладне супер помина, иако си мислев дека ќе го поминам во досада,сепак испадна спротивното :) Денес многу личности ми го разубавија денот :D
    А и денешниов разговор ми фалеше, едноставно добро ми дојде...

5. karak

karak Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    4.458
    Допаѓања:
    5.426
    Сакам да кажам...

сдк дека си купив карти за концертот во метрополис каде ќе настапуваат и ван гог

На Isidora-Veles и Wild.Child им се допаѓа ова.
  6. Isidora-Veles

Isidora-Veles Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јули 2010
    Пораки:
    169
    Допаѓања:
    124
    Сакам да кажам...

СДК утре ќе биде најдепресивниот ден во годината како што прочитав на еден портал :|

7. XstrongerX

XstrongerX Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2010
    Пораки:
    1.714
    Допаѓања:
    5.093
    Сакам да кажам...

http://www.youtube.com/watch?v=Hb_fwrtiwhY
    :geek: :D :D

Не се сеќавам на youtube да сум сретнала нашинец да изведува нешто слично.Македонци народ без смисла за хумор , освен онаа да црн хумор, ама и таа е инспирирана од секојдневниот живот овдешен ! Случајност |-)

8. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.954
    Допаѓања:
    164.223
    Сакам да кажам...

Сдк не би требало ништо да ми пречи,ниту да ми тежи...а ми...не знам зошто.
    Обврски ли се обврски,Лилиткини маки големи.

На Isidora-Veles му/ѝ се допаѓа ова.
  9. velesanka

velesanka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2009
    Пораки:
    2.649
    Допаѓања:
    2.476
    Сакам да кажам...

сдк почна грлото да ме боли и се симнав да си купам стрепсилс и нема отворена аптека....
    вајда мислат само преку ден може на некој да му притреба некое апче, навечер не :devil: :devil:

10. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.076
    Сакам да кажам...

Обидете се да бидете умерени во она што го што правите, па дури и во работите што ви причинуваат задоволство. Бидејќи, кога човек нурнува до дното на уживањата, најчесто на површина изнесува повеќе чакал отколку бисери

Секоја секунда што ќе ја поминеш размислувајќи за туѓите соништа, ја одземаш од твоите сопствени.

На LivingGlam му/ѝ се допаѓа ова.
  11. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам.

Денеска бев во село. После една година пак ги видов баба и дедо. На баба рацете и се тресат , не слуша, а дедо едвај гледа ... Онака баш слепиот и глувиот...
    сепак на некој начин срцето ми е полно.
    Уживав цееел ден. Посакав и да и помогнам во молзењето на кравата ама ... има теле (вистинско :D ) и преташе како улаво.
    Баба ни ги направила најубавите јадења ... домашен леб печен во црепна ... што да ви кажам убавина до убавина. А јас 6 кила сум потешка сега.
    Тој е дедото со кој јас сум лика и прилика, буце мој е дедуле. како го гушнаввв ооо коските му ги скршив. И баба не остана покуса. :)
    Тетките само нешто ги караа и викаа по баба и дедо а јас на мама строго и забранив да им вика. Па тие не сакаат викање. Само сакаат некој да ги ислуша. И така баба под рака иако ми е до половина и си шетав низ бавча и си ја слушав како ми раскажуваше се и сешто. Дури и возвраќав на се. Ми се чудеа ама јас сум таква. После го подбрав и дедо да не ми се нервира и да не пие топлена жолта ракија а пие безброј апчиња. Ама што да ви кажам ме поучи дека го симнувала притисокот. Врска си нема ама не можев да се докажам.Тој беше во право.
    После се шетавме и до едно друго село се видов со една другарка т.е девојка на братучед ми. И таа е од тука ама се погоди и она кај баба и па ете. Појди дојди.
    А и да. баба ми правеше капучино ... што да ви кажам ... турско кафе, шеќер,капучино,вода и млеко .... ете тоа беше нејзиното капучино .... :D Со многу мерак го правеше ама јас со тешко срце го истурив зашто стварно не можев да го испијам. Па ја научив и после две преубави ми свари. :)
    Денов имаше само една мала негативност се надевам набрзо ке се среди.
    А за крај од моја страна и солзи. Ништо чудно. Јас како јас. Да си ја олеснам душата.
    Ама стварно мразам збогувања. Поготово толку болни.
    А се надевам не е за долго и ке дојдат тука да живеат. Цеел ден трубев за тоа :D
    Мишн акомплишд :bow:

И јас навистина се извинувам што си го раскаажав денот ама ми беше мерак да си кажам и не ме карајте. :) :$

На sweetyears, 2468, FBI и 8 други им се допаѓа ова.
  12. Leea...22

Leea...22 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јануари 2011
    Пораки:
    71
    Допаѓања:
    110
    Сакам да кажам...

СДК дека не можам да си најдам соодветен аватар...не дека нема убави аватари но јас не сум одлучна..... :?:

13. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Сакам да кажам...

Сакам да си кажам овде , оддамна немам кажано.
    Мило ми е што овде постовите знаат да ми извлечат насмевка.
    Всушност, уште ми е помило , кога гледам дека се радувам на среќата на некого кој воопшто и не го познавам.
    Почнав три реченици и ги избришав, сакав уште да кажувам, ама ајде за денеска доста е и онака нема нешто поквалитетно да кажам, ама ако кажев сигурно ќе бев поинтересна од тие тутунари и кравите што гледаат телевизија, а има ли некаде крави што сурфаат на интернет и пишуваат по форуми ? :geek:

14. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.077
    Сакам да кажам...

Мх..мх ајде феминки мои омилени доаѓајте на мачмалоу, само што го направив.
    Рецептот си го најдов секако на нашево форумче, сама сум сакам некои од вас да ме дружат.
    ПовелеЛе :)

п.с. најдов идентична сликичка на гугл па беше излишно да го сликам моето :)

На sweetyears, TheCandy880, LivingGlam и 5 други им се допаѓа ова.
  15. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.527
    Допаѓања:
    92.232
    Сакам да кажам...

Мимс доаѓам. :)
    Од постот на Тедибеар добив желба за кај баба, да кснам од нејзините прекрасни пишии и гравче со слепи риби :D (суви пиперки).

На 2468 и teddybear им се допаѓа ова.
  16. blueeparadise

blueeparadise Популарен член

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    3.743
    Допаѓања:
    6.739
    Сакам да кажам...

Да знаете ми се допаѓа идејава за фемина собиранка. Добро би било ако се собереме и се запознаеме, желба ми е. :wasntme: Туку нешто ме мачи.. Од деснава страна на грлото ме боли нешто кога ќе се стиснам и кога зевам ме боли грлото, а без да се фаќам не ме боли. А другата страна не ме боли. :?: Ех, сега колку објаснив..

Утре сум си самичка дома. Рај, нели? :D Ма, не.. Онака, убаво е. Слободна сум. Можам да си се шетам со четката во уста низ куќа, да си потпевнувам (читајте, да се дерам :wasntme: ), да пуштам музика до даска.. Или па да си ставам слушалки во уши, да си играм и да си јадам чоколадо, без да се грижам дали некој ќе ми влезе во соба и ќе изгледам како потполна будала. Може да ми дојде другарка ми, да збориме колку сакаме, каде сакаме, на цел глас, да гледаме филмчиња, да можеме да брбљаме буквално за СЕ без да ни е страв дали ќе не слушнат моите. :wasntme:

17. skyAngel

skyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    16 август 2010
    Пораки:
    1.530
    Допаѓања:
    2.768
    Сакам да кажам...

Преубав викенд со мајмунчето мое кое ми покажа колку само му недостигав и колку многу ме сака.
    Кратко ама слатко.
    Немој да ми тагуваш, туку само биди умна , мирна и чувај се. Ние пак ќе се видиме ...така ми рече тој. :inlove:
    Така да не тагувам што сега пак сум без него туку сум среќна што далечината не ни ја уништува оваа искрена љубов.

На sweetyears, TheCandy880, 2468 и 5 други им се допаѓа ова.
  18. FBI

FBI Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    1.513
    Допаѓања:
    5.299
    Сакам да кажам...

Скај дефинитивно ти си ми најзаљубена феминка :inlove:

На skyAngel му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    На la-chicka и blueeparadise им се допаѓа ова.
  20. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.304
    Сакам да кажам...

Сдк поубаво да се каам за нешто што сум го направила,отколку да се каам поради нешто бидејќи не сум го направила... ;)
    Сдк2 па мислам редно беше Кенди да се прибереш денес дома :lol:

На Devi му/ѝ се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.