Сакам да кажам [стара тема]

Discussion in 'Кафе-муабети' started by Marley, Jan 17, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Oluska

Oluska Истакнат член

СДК дека одвај чекам да ми поминат колоквиумите

2. 2468

2468 Популарен член

СДК дека не можам повеќе ;( потисната сум од сите страни... ме боле се што се случува околу мене ;(
    не можам да бидам подобра од ова што сум, НЕ МОЖАМ :@ се сменив 1000 степени, малку ли е? правев се за на сите да му биде добро. и на крај испадна дека се е малку, никој не е задовилен... а јас останав сама и навредена :(
    како да се соочам со се? како да ги сфатам сите околу мене, кога тие немаат грам почит спрема мене и не можат ни малку да ме сфатат... како да си покажам самата себе дека вредам повеќе од се, дека најважна треба да си бидам јас, дека од премногу добрина јас вака страдам ;( ?
    и ќе страдам :@ ако продолжам со вакво темпо, со тоа што сите ќе ги ставам пред мене... ЌЕ СТРАДАМ И НИКОГАШ НЕМА ДА УСПЕАМ ;(

3. RainBow

RainBow Глобален модератор Staff Member

Бројче што е работата? Што се изнервира толку? Ајде немој со вакви изјави, ќе се поправат работите :*

4. kate21

kate21 Популарен член

СДК дека во последно време воопшто не ми се излегува навечер. Изгледа ги изгустирав сите врсти на журки :?: Секоја вечер истото, освен ако сме скрос сами со дечко ми, и најчесто му ја киднуваме на мазење, галење и слични допири :$ :D
    И да бе, јас па која сум да ги занимавам сите по ред, нека си најдат самите одредени креативни, самоиницијативни зезанции и занимации, не сум на дугме па ајде ќе ја чекаме Кате, ќе ни ја направи вечерта! 8) Ич не ми е гајле ако звучам нарцисоидно. Ич. Си сакам само жешки раце, и насмевнато лице. Па да, и еден орган :$ :$ :$ :lol: И што?

5. Hipica

Hipica Форумски идол

СДК дека ако јас и мајка ми се упатиме накај Чаршија, се знае - се враќаме со раце полни кеси :D
    Татко ми ќе не исели :lol:

6. Angelche

Angelche Популарен член

Сдк.... :devil: :devil:

7. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

СДК Држете ми среќа ве молам .. Со дечко ми ќе искочам.. држете ми ве молам најмногу на цел свет.. ;(

8. Lizalka

Lizalka Истакнат член

Ти ја држам целата среќа на свет, односно, не ти ја држам ти ја пуштам накај тебе... ама, зашто среќа ако искочиш со дечко ти? Да не се десило нешто? Само тоа не, најубави сте заедно :sweat:

9. Dushica-sk

Најлошо на свет ми е .. ме остави пред сп да седам .. седев саат време .. му пишував пораки и не се врати.. еве и сеа плачам .. сакам да умрам , нема смисла веќе да живеам . Се чувам во себе , ако кажам на другарка , ќе знаат сите .. неможам дома да седам , на него се ме потсеќа , од секоја страна некој негов поклон.

10. WildAngel

WildAngel Истакнат член

СДК горе долу, на форумов сите се знаеме какви сме ;) Само некои го кажуваат отворено тоа, а некои не.Тоа не значи дека немаат мислење.Некои постови од одредени форуџики длабоко можат да повредат на емотивно ниво.Некои личности овде се преосетливи за да трпат последици од замерките на форумов, иако е само виртуелно дружење. Не се познаваме едни со други за да се навредуваме. :)

11. ana05

ana05 Истакнат член

СДК дека во целост се пронаоѓам во ситуацијата на 2468!!!
    Ке пукнам ;(

12. RainBow

RainBow Глобален модератор Staff Member

СДК дека ме чека напорна недела(како и секогаш) Ама тоа е. Мора да се турка и да се гледа само напред. Ги поздравувам сите форумџики што поминуваат низ некој тежок период и се надевам ќе најдат сила да издржат. Сепак, тоа е се што останува. Да се издржи. :*

13. Braveheart

Braveheart Истакнат член

Се согласувам, а гледам дека во последно време некои овде почнуваат премногу лично да ги сфаќаат коментарите.Кој не сака внимание :^) ?!? Сосема е човечки.Само што некои не го бираат вистинскиот начин да го покажат тоа.На таквите не им замерувам, ниту пак се нервирам ако ме исконтраат, нивно право.Не можеме сите да бидеме истомисленици.

14. Dushica-sk

СДК дека форумов почна да личи на оние што ги избегавав зашто немаше никаков ред .. порано беше поинтересно.. Ајде пак да биде .Може секој да се зачлени ама да чита правила и пред тема да отвори , да види наоколу да не има слична или токму иста.. хаос станува. Да не дозволиме тоа да се случи.Админите се бараат :D Поздрав до сите 8)

15. Angelche

Angelche Популарен член

СДК ...Душица...се надевам дека се ќе се среди :(

16. 2468

2468 Популарен член

СДК мај месец, малеееееееееееер :@ ајде нека поминува побрзо :devil:

и да! се надевам дека ќе се оправат работите кај тебе Дишица :*

17. Speechless

Speechless Популарен член

Се нервирам ,ужасно многу ! Само јас секогаш сум најголем малер ! Чудо ! :(

18. Dushica-sk

СДК фала ви 2468 и ангелче.. и јас се надевам :(

19. Melanie

Melanie Истакнат член

SDK deka koooonecno vcera rascistiv so deckoto,mu kazav sve sto treba i gotovo e i sum mnogu srekna sto konecno sobrav hrabrost da stavam kraj i si rascistiv vo mozokot deka ustavari mi e samo navika i potreba,a ne vistinska ljubov e sega neznam on kako go podnese sevo ova uste ne e vraten treba uste ednas da se vidime za posleden pat koga ke se vrati ama jbg toa e. Epten sum happy sto vaka ispadna i ic ne mi e tesko si prodolzuvam so zivotot duri i simpatija imam :lol:

A i edno golemo Blagodaram do LILIT za eden nejzin post, sto me natera da razmislam i da si resam nekoj dilemi vo glava i sekako da donesam vakva odluka.

20. Hipica

Hipica Форумски идол

СДК дека времево е крш :rain: и дека внук ми температура имаше, колаче малечко :l: :hug:

Thread Status:
Not open for further replies.