Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.076
    Сакам да кажам...

^^ Кој е сега проблемов...а Оффи?Како ти откри дека има нешто лажно кај Леа? :^)

На FBI му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Leea...22

Leea...22 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јануари 2011
    Пораки:
    71
    Допаѓања:
    110
    Сакам да кажам...

И јас не сватив ништо тука па уште и добив прекар некоја Прита,од кога се зчленив тука нешто испаѓа дека цело време лажам а едвај само на неколку теми прокоментирав од по 1 реченица...останатото е што постирав слики во областа на Модата(постирав слики од фустани,чевли,и сл) :?:

3. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.013
    Сакам да кажам...

Не приметив само јас, затоа... Ете Лилит мудро си молчи исто и Џорџина :lol: Така да, нека прекине овде дискусијава :)

4. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.193
    Сакам да кажам...

СДК во врска со постот на Лукс, и јас се согласувам за тоа: Во здраво тело,здрав дух,но :!: покрај вежби,треба и здрав начин на исхрана ;) нешто што е најважно ;) :)
    СДК изгледа не ќе биде лошо да напишам една книга за лапсузи,па и една промоција да и направам :D покрај уметноста,ете и една книга :D па стварно ова нема смисла веќе,само лапсуиз |( аман веќе |(

5. cackicka

cackicka Истакнат член

Се зачлени на:
    18 февруари 2010
    Пораки:
    59
    Допаѓања:
    11
    Сакам да кажам...

ej forumdzii kavgite nastrana tuka sme za da spodelime mislenja i da pieme kafe zaedno neli ;) koj na koj e vnuk toa e negova rabota ne izbegavajte od temata SAKAM DA KAZAM vo tema KAVGA :)
    [mod-kirilica:Pztdhi5u][/mod-kirilica:Pztdhi5u]

6. Leea...22

Leea...22 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јануари 2011
    Пораки:
    71
    Допаѓања:
    110
    Сакам да кажам...

СДК дека сватив што било финтата со Киро Глигоров.Откако го прочитав саркастичниот пост на фемина.ск ,вие ми велите дека сум внука на Киро Глигоров зошто некој возе бмв.Добро Оффи девојко и ти фемина.ск во кој свет вие живеете зарем не сте виделе до сега некој да возе таква кола,зарем немате роднини и пријатели,што возат ауди,мерцедес и сл.Значи заради тоа што споманв што кола имам јас сум некоја прита што незнам ни што всушност тоа ви значи.Значи ако татко ми е сопственик на нешто и има услови да купи кола јас лажам :o
    Фала на зајадливите коментри и на љубоморните испади(не сакав ова да го речам ама го заслуживте)најмалку што сакам е да се карам овде со некој на форумот.Продолжувам овде на форумот без да возвраќам на вашите ирититачки коментри.Поздрав!

На Go-Girl, dancing.queen, FBI и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  7. FBI

FBI Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    1.513
    Допаѓања:
    5.299
    Сакам да кажам...

СДК дека вечерва ќе биде жустро, излегувам со еден дечко после негово долго инсистирање, а воопшто немам желба за тоа.
    Излегувам затоа што мислам дека некои работи треба да се кажат лично, а не преку нет или смс....ахх искрено многу ми е тешко кога треба да бирам зборови за некој да не биде повреден :|

8. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.954
    Допаѓања:
    164.223
    Сакам да кажам...

Сдк така де...кажи им.Јас да ги начекам на пешачки,ќе протурирам со бмв-то,лудо ќе стартувам и ќе ги прегазам ич нема да ме боли и онака нема да лежам у затвор! :D
    Дедо ми за жал,умрен е...иначе пуни раце работа ќе имаше,не бмв,спејс шатл ќе ми купеше.

ФБИ и јас така излегов,демек...и си дојдов дома со дечко! :D

На FBI и mims-89 им се допаѓа ова.
  9. Dafnee

Dafnee Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2010
    Пораки:
    340
    Допаѓања:
    1.929
    Сакам да кажам...

Дооообро бре Офи си кажа мислење не и пресуди на Леа... Има време, ќе видиме кој е кој, крај краева ако Леа е навредена и повредена најдобронамерно и кажувам - рилекс,времето ќе покаже, нема причина за препелкање околу темава ко домородци околу оган... Мало лакше и се ќе биде во ред...
    И..сакам да кажам ... онака... Леќите, и ноктите и трепките и забите и колата, не ме прават љубоморна а не верувам дека и некој друг е љубоморен.. Без скокање кон заклучоци и вадење на работите надвор од пропорции, многу е антипатично :)

На 2468, velesanka, Offspring и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  10. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.954
    Допаѓања:
    164.223
    Сакам да кажам...

Јас сум да ти кажам...сакам супервумен да ме викаат...да ме боцкаш и крв да не ми тече!!!!
    Лиииив Леааааааа алоооооун,шиз а хјумаааааааан!

На 2468 и Offspring им се допаѓа ова.
  11. cackicka

cackicka Истакнат член

Се зачлени на:
    18 февруари 2010
    Пораки:
    59
    Допаѓања:
    11
    Сакам да кажам...

сдк дека цитатот на FBI "Од надворешниот изглед не можете да процените... дали јаболкото е црвливо !!!" многу ми се допаѓа :)

На FBI му/ѝ се допаѓа ова.
  12. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.076
    Сакам да кажам...

Лилит има некој проблем?? :^)

13. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.077
    Сакам да кажам...

СДК Притааааа ахахаххаха :)
    Признавам љубоморна сум за BMWто, сакам и јаааааас, озбилно радо би ти го украла ;)

На cackicka му/ѝ се допаѓа ова.
  14. FBI

FBI Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    1.513
    Допаѓања:
    5.299
    Сакам да кажам...

исто како и Дафни, мислам дека времето ќе покаже како стојат работите. Немаше потреба од јавно посочување, подобра опција беше мудрото молчење :)
    Почнавме со поврзување на љубомора и триста други работи.......Бидете опуштени луѓе ;) уште еднаш- времето ќе покаже :)

Леле Лилит, навистина дечко не ми е ни на крај памет .......ама и тоа што викаш не се знае никогаш, некои работи доаѓаат неочекувано :D

Фала Цацкичка ;)

15. Latinna

Latinna Истакнат член

Се зачлени на:
    31 декември 2010
    Пораки:
    125
    Допаѓања:
    108
    Сакам да кажам...

СДК само што се вратив од фризер.И сега сум шишана,не многу врвовите.
    Ама друго ми е поентата. :D Мојата фризерка е на одмор и салонот е затворен.Мајка ми ме прати кај нејзиниот фризер,кој инаку е машко.
    И така уште не почна да ме шиша,почна да прашува - ,,Зошто не се мажам,време ми е?,, ,,Зошто не најдам асална работа ..?,,.
    ШТО ТЕ БОЛИ ТЕБЕ ТАКВОТО ЗОШТО ЈАС НЕ СЕ МАЖАМ ?! :fubar:
    Мајка ми 100% му има кажувано,дека нема да се мажам.А ќе се мажам кога ќе дојде време,од каде тоа сте го измислиле.Јас дечко немам фатено,па на брак да мислам.

Фризеров е веќе 3 пример во мојот живот дека машките се поголеми озборувачи од нас жените.

16. cackicka

cackicka Истакнат член

Се зачлени на:
    18 февруари 2010
    Пораки:
    59
    Допаѓања:
    11
    Сакам да кажам...

сдк дека латина е потполно у право за маските , еве пример имам другар сто ги знае биографиите на сите околу него и сто ги знае сите трачеви за нив :D ам супер другар е бе нема подобар од него :lol:

17. GeorGinnA

GeorGinnA Популарен член

Се зачлени на:
    20 октомври 2010
    Пораки:
    667
    Допаѓања:
    2.008
    Сакам да кажам...

Бмв :^) Што е тоа?Така ли се пишува?....хм,еднаш се возев,ама не запамтив...Нејсе

Никој не е љубоморен ама далеку од тоа дека го интересира дали чаршавите на креветот во нечија соба се од Зелен пазар или по нарачка донесени од Италија!

Дали кога ка**ш се бришеш со Хармони хартија 4 за 30 динари или со фротирни крпчиња со златен вез за еднократна употреба!

Дали кога зборуваш од устата златни монети ти излегуваат оти со златна лажичка те ранеле :^)

Овде се дискутира,а не се принесуваат фискални сметки од дневниот шопинг!

Никој не ти љубомори,можеби само се запрашуваат која е причината поради која ти си станала член на некој форум кој на одреден круг обични смртници им преставува едно фино и пријатно секојдневно катче ;)

На BoaVista, mims-89, velesanka и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  18. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.954
    Допаѓања:
    164.223
    Сакам да кажам...

Има.Како да го решиме?!

На HeidiDiWalt му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Leea...22

Leea...22 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јануари 2011
    Пораки:
    71
    Допаѓања:
    110
    Сакам да кажам...

Па јас во некој од минатите постови напоменав дека е зчленета една моја колешка од факултет,подолго време ве читав а не бев зачленета,кога видов дека има да се коментира од сите области се зачленив и јас,баш и јас како вас ЕДЕН ОБИЧЕН СМРТНИК СЕ ЗАЧЛЕНИЛ НА ФЕМИНА КОЈА ПРЕТСТАВУВА ЕДНО ФИНО И ПРИЈАТНО КАТЧЕ!!!

20. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.076
    Сакам да кажам...

^^ Георгинче срцка а да не претера малку? ;) Остајте го девојчето...Не знам што па толку ја нападнавте,нема потреба.
    Игнорирајте постови кај што има брендови...пари...луксузи и готово.И волкот сит и овците на број нели :*

На la-chicka, Noemi, annnni и 4 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.