Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.013
    Сакам да кажам...

Се позабавувавте? Ајде сега доста оф топик, оти ме мрзи да ги мрткам прстињава за да бришам :)

На Name му/ѝ се допаѓа ова.
  2. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.076
    Сакам да кажам...

Еве вака 8) :muscle: :punch: :ninja: :bandit: :smoke: ]:) :rofl:

3. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.076
    Сакам да кажам...

Плиззззз Оффи не бриши! :$ Па интересно е вака...развиваме дискусија... :D

На LivingGlam му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Name

Name Популарен член

Се зачлени на:
    5 јуни 2010
    Пораки:
    1.433
    Допаѓања:
    881
    Сакам да кажам...

Блонд ај да ти одговорам :)
    зашто сите одма помислуваат на лошата страна не ми е јасно..ти одма го сфати ова ко ја негативно да го кажувам...зборот кисне те навреди? нормално дека опуштено си седиш, кој будала би седел на фемина со сила? тука сме сите оти ни е убаво, оти ни е задоволство, оти сме опуштени :D
    така да не ти беше потребен горниов дел..резимето е доволно да сфатам (на в ме тера,така сум навикната :D ). богами стварно, трудно женче што друго ке прави :) ја би рекла само фемина од интернет да имаш, ништо друго не ти треба :D :D

На blond му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Dafnee

Dafnee Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2010
    Пораки:
    340
    Допаѓања:
    1.929
    Сакам да кажам...

чича мича готова је прича?

6. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.955
    Допаѓања:
    164.223
    Сакам да кажам...

Знаеш дека за вакви закани се јаде бан или опомена?!
    У секој случај,повели,кажи место и време.Ич не се плашам,најде со кого да садиш краставици и тикви.

7. GeorGinnA

GeorGinnA Популарен член

Се зачлени на:
    20 октомври 2010
    Пораки:
    667
    Допаѓања:
    2.008
    Сакам да кажам...

Оставена и изигнорирана ;) Парите се нејзини,за сега не планираме вооружен грабеж,само мора да се одбере Фемина благајник....рекламите за домашниот буџет си коштаат ;)

Ја завршувам дискусијата тука.

На mims-89 и julie77 им се допаѓа ова.
  8. firequeenn

firequeenn Популарен член

Се зачлени на:
    15 декември 2010
    Пораки:
    2.300
    Допаѓања:
    6.835
    Сакам да кажам...

Обој ден ми е супер...супер сум расположена и ништо неможе да ми го расипе расположението
    п.с. зедов еротски роман :$

9. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.955
    Допаѓања:
    164.223
    Сакам да кажам...

Ајде,ајде до година ќе сакате пак поклончиња за нг...сега по една фактура ќе испратат од администрација.
    Ај доста јајте вафли,читајте љубовни романи,па и еротски.Увек богатата се заљубува у помал,згоден и посиромашен или посиромашната у постар и многу богат!

На TeddyGrey и Offspring им се допаѓа ова.
  10. Name

Name Популарен член

Се зачлени на:
    5 јуни 2010
    Пораки:
    1.433
    Допаѓања:
    881
    Сакам да кажам...

И јас мислам дека безпотребно го нападнавте девојчето...не сум многу во шемата со Кирета,незнам тачно што се зборело, али сепак не гледам толку причина за напад...демек возело скапа кола, имало пари итн итн..и шо? па и ја возам џип..добро не ја,татко ми :D има има пари лелее..мене повеке нападиве ми личат ко одљубомора |( не ена арно...
    па и георгинчето и се стаи :D рилекс пипл :smirk:

11. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.819
    Сакам да кажам...

СДК на форумов е пак жустро.
    Дали тоа Цветелина ни се врати? Не. Неее? Кааако бе не? Цветеееее ела душо малку бе со тебе беше позабавно! Ела бе ела, кажи за Нова година како беше облечена а? :)

Еј фрчат муабети за коли, лакови, нокти, трепки, веѓи, силикони, грамафони, панталони, ксилофони и не знам што уште.

Дајте малку толеранција. Мислам мене искрено, Леа - која и да си, без навреда, да не се пишеше овде немаше ни да ми текне да ти го погледнам профилот. Нова си. Дури ни количето не ми влегло во полето на перцепција. Шта ќеш бе. За еден тип кој го запознав ме прашаа другарките - каква кола има? Им велам, што знам црвена мислам дека беше, или сива?! Изгледа до мене ќе да е :?:

Дајте да се замараме со поинтересни работи, како на пример, ајт сега сите да ми пишете по некој рецепт за добра торта а? Или да ми пишете дали се чешате со лева или десна рака позади на грбот а? Мене нешто со лева не ми иде, си ја искрцкав цела несакајќи.

Еднаш една форумџика тука ми пиша - скрол бе Пирамитке, за се што те нервира. Скрол скрол скрол ;)

Шала на страна, баш ми е сладок форумов како бајадерче. Ајде да си го оставиме како таков а? Оти ќе земам ќе размавам тука бре све! ;)
    Ајде скрол, скрол, скрол....

На BeYourself, baguf4e, Go-Girl и 4 други им се допаѓа ова.
  12. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.955
    Допаѓања:
    164.223
    Сакам да кажам...

Пирамидке,јас се чешам на касата од вратата.

На TeddyGrey, LivingGlam, Offspring и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  13. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.013
    Сакам да кажам...

СДК од уста златници да му излегуваат на тој што го измислил скролот! Да живее скролот! 3 пати ура за скролот! Во скролот е спасот! :muscle:

На blond и Phyramide им се допаѓа ова.
  14. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.955
    Допаѓања:
    164.223
    Сакам да кажам...

Нејќум,јас се си читам.
    И во прво време не и се фатив за парите и бмв-то...јас сум против Чајна лукот! :D
    Душкаш и...мириса на Чајна,на лепак... :(
    И кога ќе загледам вака,сменети се местата на м и в...кинеска работа. :D

Ми се смееше па дечки...тоа е.

Едит.Сега Леа ќе ни се придружи у темата протест за сиромаштијата.

На TeddyGrey и mims-89 им се допаѓа ова.
  15. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.013
    Сакам да кажам...

Може она е една од тие 4 :rofl:

На mims-89 му/ѝ се допаѓа ова.
  16. annnni

annnni Популарен член

Се зачлени на:
    27 март 2010
    Пораки:
    3.025
    Допаѓања:
    650
    Сакам да кажам...

СДК леле леле јас заглавена со полгање вежбам ли вежбам задачи,они тука сеир си терат...не сум се уклучила некое време а тука форумот лудница станал!
    А бре феминки феминки мои,зошто така лутате одма,зарем не смее некој на светот да има пари и да се зчлени на фемина,на тие и онака им е досаден животот немаат никаво обврски па си уживаат пред ком по целааааа ден а јас наму се борам со задачите немам толку многу врски на факултет за сета да ми биде наредена.Не се препирајте со девојката мене и не ми личи дека е баш нападна кога вие сте почнале да ги острите забите оклу неа таа била како во транс не знаела ни за што зборите :lol:
    -Што кој киро?
    -Што која прити?
    Мене ми изгледа на наивна девојка да беше некоја таква после вашите постови ќе си го покажаше вистинското лице,немаше да трпи вакви навреди.
    Остајте ја нека си пише,како што џули спомна не ги читајте нејзините постови.
    Па и јас имам другарка како леа каде татко и е газда има камиони без број,не ги плаќа шоферите и тие печалат на нивен грб па таа се вози во мерцедеси,и купија стан,ја запишаа на приватен факлутет и сл.
    Не велам дека и на леа родителите се такви но има луѓе кои едноставно спиат на пари.

17. Name

Name Популарен член

Се зачлени на:
    5 јуни 2010
    Пораки:
    1.433
    Допаѓања:
    881
    Сакам да кажам...

така е ани, обично после вакви постови си го покажуваат правото лице и кидабела :D
    и мене леа ми личи на фино девојче..стварно..ај да и пружиме шанса тука, а не да ја избркаме! Нејм за претседател :D

18. annnni

annnni Популарен член

Се зачлени на:
    27 март 2010
    Пораки:
    3.025
    Допаѓања:
    650
    Сакам да кажам...

Јас не примам и никого не бркам од форумот има одговорни за тоа тука,да ви кажам искрено и не можам толку да се змаарм околу леа,касандра,теа и тамра...мене ми врие под газето ме чека полагањее....... :@

19. Incroyable

Incroyable Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јануари 2011
    Пораки:
    71
    Допаѓања:
    31
    Сакам да кажам...

СДК нова сум на форумов.. Јас да се најдавам. Искрено го читам оддамна и си реков ај да пробам, што да не. Ама срамежлива сум по природа, ако е анонимен, па неможам да се вклопувам во разговориве :) И ќе застанам на страната на Леа.. Може девојчето си има пари, па сака да си се пофали.. Може малце претера ама сепак.. Одма ја нападнавте. :)

20. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.469
    Сакам да кажам...

Сдк кој си има ќе си возе,кој има за бус, там ќе си се каче, а кој си нема ни за бус,пешки ќе си оде....... :lol: :lol: ама ако видиш и Велес е далеко ако го фанеш пеш :lol: :lol: :lol:

Едит--- Георгина и Ким на аватар ги имаат ставено моите 2 омилени личности :D поготово Џесика :inlove: Ух!

На velesanka му/ѝ се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.