Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. macysh

macysh Популарен член

Се зачлени на:
    12 јуни 2010
    Пораки:
    1.124
    Допаѓања:
    881
    Сакам да кажам...

СДК рилекс пипл :) Ах бе и јас рилекс,рилекс ама па искрено интересно ми беше дури ве читав,се посмеав ако не па :$ Е ај да не се насмее човек на сарказмот на нашите феминки ]:) Е ај да не.
    Друго СДК бев попладнето со другарка ми в парк да се издувам ( да дишнам чист воздух де,не да се издувам од паметот :!: ) и смрзнав.Кога дојдов дома прстите ми беа како оние мразулците што висат по покривите на зима :devil: Па и дека дома ми беше топло си излегов јас паметната по кожна јакна :emo: Ехх бре...изгледа јас веќе бев издувана во паметот!? Или да? :wasntme:
    ~ И последно СДК (ова изнервирана го кажувам,спремна да истепам некој :swear: :punch: :muscle: ) Неќаам да има друго слично чудо на фарма!! Па нема ни една недела откако заврши сеа пак ќе ги тупат мозоците на луѓето??

2. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.077
    Сакам да кажам...

Ај отворете тема за кеш, кој колу тежи и да се префрлиме таму ок?
    Не кажувам кој е прав кој е крив ама верувам дека никој на форумов не го интересираат такви работи кој колку потрошил на ова на она нали? Ајт така!

И Пирамитке спомна торта, оди во форумчево наше, јас вчера го напраивив мачмаалуто прекрасно излезе, почастив тука по форумов изглеа не си пробала а? :devil:

3. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    Сакам да кажам...

Абе лудо, која е оваа мојава? Јас врска си немам :tmi: :D Не смејте ми се :!:

4. sesilija

sesilija Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    4.177
    Допаѓања:
    13.285
    Сакам да кажам...

Девојки не знам што ви е? :o
    Зарем е грев да се има пари? :^)

Јас мислам дека претеравте, не е убаво да обвинувате некого дека има лажен профил без докази ;)

На Phyramide, Mygirl, julie77 и 3 други им се допаѓа ова.
  5. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.469
    Сакам да кажам...

Ce вика JESSICA BURCIAGA и
    е пиче и пол
    :D

На k.i.m му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Name

Name Популарен член

Се зачлени на:
    5 јуни 2010
    Пораки:
    1.433
    Допаѓања:
    881
    Сакам да кажам...

така е, а и што впрочем значи лажен профил

морам да го споделам со вас

:D :D

7. TennisBabe

TennisBabe Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    591
    Допаѓања:
    364
    Сакам да кажам...

СДК дека поединци на форумов имаат сериозна опсесија со Прити..

На Go-Girl и marama им се допаѓа ова.
  8. LivingGlam

LivingGlam Форумски идол

Се зачлени на:
    28 септември 2010
    Пораки:
    6.271
    Допаѓања:
    57.130
    Сакам да кажам...

А пак Џорџина на аватар ја има мојата омилена личност :D
    И се залагам за тоа од овде да не се бришат мислењата (барем не одма) за да не испадне пак да пропуштиме некое смеење како тоа за Цецето. :!:
    За ова денешново ај да не кажам ништо, ама сакам секогаш да си сум во тек, што да правам :$

9. skyAngel

skyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    16 август 2010
    Пораки:
    1.530
    Допаѓања:
    2.768
    Сакам да кажам...

Преуморна сум... ама нејќам да спијам волку рано бидејќи потоа главата ќе ме боли.
    Јас си се ишетав ептен се опуштив , а за колоквиумите што следат не се спремив , ова не личи на мене. :worried: Ајт нема везе. :)

Еве нешто доста паметно :
    Љубовта не може долго да се крие онаму каде што ја има, ниту пак долго да се изигрува онаму каде што ја нема.

10. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.838
    Сакам да кажам...

Ех бре жеништааа, одма пресудивте :D
    Полаааако, смирете страсти.
    На крај краева феминава не е наша сопственост, не мора секој нов да биде перкан и сомнителен.
    Времето покажува, џабе е и од ѕид да се трескаме :headbang: :)

На SexyLady, julie77 и TheCandy880 им се допаѓа ова.
  11. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.304
    Сакам да кажам...

Сдк дека убаво било чувството после долго време да ја почувствуваш пеглата за коса во раце :lol: и од бушаво косиче ќе се претвориш во залижано кравиче :lol:

12. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.076
    Сакам да кажам...

Галешке ај ти таму крши нозе,раце...не знам што(нели така треба за полагање испит :D )..и се да положиш! :*

На annnni му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.989
    Сакам да кажам...

Која е таа дрскост бре?
    Која е таа ароганција???

Алооооооооооооо дали некогаш некој во оваа наша мала државичка ќе се описмени и ќе сфати што е кодекс на етика и етичко однесување :fubar:
    Имено....ми ѕвони телефонот и со таква мрза го кренав задников да појдам да се јавам, а од другата страна слушам една теткица ми вели
    - Добар ден се јавуваме од Т-хоум сакаме да ви понудииме еден нов пакет специјално за вас, кажете ми кој го користи интернетот во вашиот дом?
    - велам ЈАС, кажете ми што е понудата
    - и таа ми враќа Ама јас сакам да разговарам со тој што ја плаќа сметката, кој донесува одлуки кај вас?
    - ајде пак фино и враќам (можеби жената не ме разбрала) Јас го користам интернетот и јас донесувам одлуки, а моите родители плаќаат, кажете ми што е понудата и јас ќе ја разгледам, ако вреди ќе им објаснам на моите да ја прифатиме.
    - после ова со еден арогантен тон слушам Девојче колку години имаш ти? Јас треба со родителите твои да разговарам, кога и да се јавам неможам да ги најдам, кажи ми кога се дома со нив ќе зборам нема што тебе да ти објаснувам!
    - ахаааа така ли епа добро јас и го вратив следниот одговор....Јас имам 20 и кусур години и многу подобро можам да анализирам дали вашата понуда е реална и вреди за парите, а не моите родители кои баш и не се разбираат во интернет да ги лажете и убедувате, а како сакате да ги најдете дома кога се јавувате во 1 часот на пладне, а тие се на работа до 5 часот!!!

Така Гоу го заврши телефонскиот разговор со теткицата и си седна да си го допие кафенцето и да изанализира....сфати дека теткицата освен што беше арогантна и ме потцени со што во старт ми створи одбивност да преговарам понатаму, сакаше и да ни наметне пакет на услуги кои се крајно неприфатливи за нас (притоа скривајќи ги негативностите на таа опција која ја нуди).
    Заклучок:
    Етика 0%
    Култура 0%
    епа тетке и профитот од склучената зделка ќе ти биде 0% :rofl:

На BeYourself и cackicka им се допаѓа ова.
  14. annnni

annnni Популарен член

Се зачлени на:
    27 март 2010
    Пораки:
    3.025
    Допаѓања:
    650
    Сакам да кажам...

Сега видов подобро,ги разгледав сите мислења на Леа!
    Зошто мислите дека лаже кога има и доказ ?
    -сликата што и е постирана во темата модни критики и е сликана во кола а таму е знакчето од bmw,таму носи на нозете некои сандали чизми што се,денес што ја постирала сликата ги носи истите обувки,значи има доказ дека ја поседува таа кола,плус сликите кои ги постира ми се поклопуваат и со тенот нејзин според двете слики,според нејзината конструкција колку што можам да заблежам па дури и по нејзините чизмички.
    Гледам во еден нејзон пост спомнува дека имала страв од брат таму нешто зборува во врска со дечко по некоја логика изгледа брат и е постар,(си има свои приходи) плус нејзините имаат пари вероватно,(дечко и имал таму некаква си агенција(сигурно и тој има многу кеш) па според моја логика она како најмал челн на смејството ужива во раскош.
    Јас сепак би и дала шанса не би ја напаѓала веднаш. :?:

На Mygirl, Leea...22, SexyLady и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  15. sesilija

sesilija Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    4.177
    Допаѓања:
    13.285
    Сакам да кажам...

Annnni :bandit: не мора да полагаш, 10ка имаш за образложението :D

На FBI му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Fearless

Fearless Истакнат член

Се зачлени на:
    30 септември 2010
    Пораки:
    944
    Допаѓања:
    1.345
    Сакам да кажам...

Ејј море жени лошки, бидете мирни, ако има нешто фрц-прц Михајло одма ке ја најде, тој ја фаќа Прити на радар одма :D Жал ми падна за девојчево, и мене во иста ситуација ме ставивте кога се зачленив, лошки сте бре :( Што има врска што вози, мене вака ми се гледа сосем ок, и јас и ги видов сите мислења.
    Леа уживај си, ако не не маткаш сите тука, и ако си искрена, ке прекинат да те боцкаат, и после ке видиш дека сите се ептен мили, искрени, и секогаш тука да помогнат ;)

На SexyLady и ludoto19 им се допаѓа ова.
  17. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.838
    Сакам да кажам...

Посебно ако станува збор за предмет со анализирачка содржина :D :D

18. annnni

annnni Популарен член

Се зачлени на:
    27 март 2010
    Пораки:
    3.025
    Допаѓања:
    650
    Сакам да кажам...

ех белки да полагав теорија се ќе раскажев еве вака како постот од а до ш...ама полагам статистика,девојки држете ми среќа,ќе се помо*кам од страв!!!!

19. blueeparadise

blueeparadise Популарен член

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    3.743
    Допаѓања:
    6.739
    Сакам да кажам...

Еве и јас да се извинам за Леа. :bow:
    И јас веднаш помислив дека на видик имаме нова Притица ама откако ги разгледав мислењата на Леа си добив впечаток дека баш си е добра девојката и се прашувам и јас зашто веднаш ја нападнав на уште невидено. :?: И да е богата, нејзина работа..

На SexyLady и julie77 им се допаѓа ова.
  20. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.278
    Допаѓања:
    67.896
    Сакам да кажам...

Еј јас спиев до сега. Ццц...И не ми се јасни неколку работи. Од каде се фативте за Леа? Има доказ или онака лаички? И што по ѓаволите се случува тука? :hai: |-)

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.