Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.278
    Допаѓања:
    67.896
    Сакам да кажам...

Што еднаш го снемало, вреројатноста е голема дека не требало да го постираш пак ;)
    СДК мајка ми сирота само ми се јавува, се утепа од секирање дека сама дома. И уште ми вика, па требаше да дојдеш дома да те негуваме додека да оздравиш. Па зарем мажот да си го оставам и а нешто не ми е добро дома да трчам? Не, не се знае сега кај ми е местото :)

На marama му/ѝ се допаѓа ова.
  2. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.076
    Сакам да кажам...

Што не и кажа дека не си сама, еден куп жени се со тебе и ќе те негуваат ;)

3. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.278
    Допаѓања:
    67.896
    Сакам да кажам...

И тоа што викаш Џули, веројатно помирна ќе и беше главата :rofl:

4. Dafnee

Dafnee Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2010
    Пораки:
    340
    Допаѓања:
    1.929
    Сакам да кажам...

СДК..се стиши овдека а? Јас излегов малку да му гугуткам на љубениов мој, и се вратив кај моите женички!!! Да видиш да не веруваш, имам цела книга за учење а дремам на форумов..Не е коректно према моите интелектуални виуги, ама антенчињава ме влечат тука ШТА ЧЕШ!!!!!
    Башка..вака избацувана и изнагушкана... не се учи :wasntme:

5. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.955
    Допаѓања:
    164.224
    Сакам да кажам...

Ани,ќе се воздржам од коментари на слично ниво...па ќе преформулирам...од некои луѓе порадо би слушала критки отколку фалби...Ако ти не можеш правилно да ме примиш,а сите останати да,тоа веќе не е мој проблем,а најмалку пак сум загрижена дали ќе ме сметаат за најлошо расположена или најнегативна(а порадо ќе бидам таква,отколку лижач,извини што во една прилика не можев да те советувам како што ти сакаше и тебе ти одговараше,па ти создадов антипатија) .Ако можеш да забележиш,јас се шегував,ама тебе не ти лежи сарказмот или смислата за хумор ти е поинаква,а Оффи само расуди врз основа на претходни искуства кои беа со исти симптоми,но не тврдеше дека е тоа така.Обично така си започнуваа,фино се,па ќе одлета некоја фалба...за воља на вистината,непогрешливо се сведуваше на едно нешто.
    И ај доста со Леа,со чивави,усни и нокти...и то.

На Mistery му/ѝ се допаѓа ова.
  6. annnni

annnni Популарен член

Се зачлени на:
    27 март 2010
    Пораки:
    3.025
    Допаѓања:
    650
    Сакам да кажам...

Дали сега треба да се расплачам?????? :wasntme:

7. bittersweet

bittersweet Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2010
    Пораки:
    2.134
    Допаѓања:
    64.798
    Сакам да кажам...

СДК во кој испревртен свет е Social Network добар филм.
    Како може да биде прогласен за подобар филм од Black Swan и Inception???????????
    Да беше МК ке помислив дека Марк дал пари ама вака :x

На LivingGlam и mims-89 им се допаѓа ова.
  8. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.955
    Допаѓања:
    164.224
    Сакам да кажам...

Па јас би плачела на твое место.
    Со оглед на нивото на комуникација и не можноста аргументирано да вратиш.Би рикала од плачење.

9. Strumfeta93

Strumfeta93 Популарен член

Се зачлени на:
    24 октомври 2010
    Пораки:
    2.191
    Допаѓања:
    3.858
    Сакам да кажам...

^И јас сум за дружење а не за изгледување кој што има и што нема. Како што рече Виножитка нова членка нема да стапне на форумов ако продолжат уште на старт сомневања и осудувања.

10. annnni

annnni Популарен член

Се зачлени на:
    27 март 2010
    Пораки:
    3.025
    Допаѓања:
    650
    Сакам да кажам...

Јас не би плачела.И од каде знаеш колкава е мојата можност за аргументирано да вратам.Можеби едноставно не сакам да се препирам со тебе ( како и да е тое е твое мислење и задржи си го),мене не ми целта овде на фоумот да се карам и да се расправам и наоколу да ширам негативна енергија,плус и не се чувствувам како сопственичка на форумот па сите да му ги затварам устите како тебе(таа спосбност само ти ја имаш).Можеш да пишуваш што сакаш после овој пост но не очекувај дека ќе вратам,а и и не чувствувам спрема тебе антипатија незнам од каде таков заклучок,всушност не чувствувам ништо! :?:

11. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.989
    Сакам да кажам...

кокодак кокодак :talk:
    феминки многу бучни сте....ве слушна и Михајло, еве го дојде да види што галамиме :rofl:
    пссст тишина.....сега ќе не построи сите да види кои се умни дечиња, а кои не.....некои од вас добија парфемчиња како награда дека беа вредни, сакам и јас :$ еве ќе бидам умна и вредна и веднаш ќе одам да учам :P (треп треп)

На annnni му/ѝ се допаѓа ова.
  12. kate-the-great

kate-the-great Популарен член

Се зачлени на:
    26 октомври 2010
    Пораки:
    1.473
    Допаѓања:
    1.833
    Сакам да кажам...

СДК несакам негативна енергија на форумов :shake:

На katakomba24 и Noemi им се допаѓа ова.
  13. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Сакам да кажам...

Сдк денеска е 17ти Јануари најдепресивен ден. Може не е сигурно за сите ама дефинитивно денеска на многу личности им е лош денот. И во виртуелниот и во реалниот свет. Сепак утре е нов ден. Но се си има своја граница.

И да сдк ми се јаде сладолед. На стапче сакам бе ! неќам топки од палма !!!! И ми се пие боза и сок од портокал.
    Евентуално може и леден чај.
    Ама ке се задоволам со ладна вода. :D

14. Dafnee

Dafnee Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2010
    Пораки:
    340
    Допаѓања:
    1.929
    Сакам да кажам...

ДОбро... кој не го разбира концептот на „ имам поинакво мислење од тебе„ нека крене два прста! Уствари... ај нека крене тој што го разбира - помалце е за броење!
    Ни некој ја нападна КУТРАТА Леа, ни па некој е особено заинтересиран да ја напаѓа. Никој не рече дека не смее да има пари, и уште е знак прашалник дали има, ако има на здравје нека и се ако нема дај Боже да има! Ако на некој му е сумљива има право тоа да го каже, ако на некој не му е ИСТО ТАКА... ама од тоа до - љубоморни сте, па до - негативни сте, па до - шо ви е вас.... Ај дишете малце.

15. Leea...22

Leea...22 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јануари 2011
    Пораки:
    71
    Допаѓања:
    110
    Сакам да кажам...

СДК дека на никого нема да се налутам на форумот и продолжувам да си пишувам како секој еден член овде,ако на некого не му одговарам може слободно да ги прескокни моите мислења.
    Исто сакам да им се заблагодарам на оние кои се со мене,и кои ми дадоа подршка,фала ви девојки! :*

На anastasija85, blueeparadise, annnni и 3 други им се допаѓа ова.
  16. kate-the-great

kate-the-great Популарен член

Се зачлени на:
    26 октомври 2010
    Пораки:
    1.473
    Допаѓања:
    1.833
    Сакам да кажам...

Ајде смир и гушкање ^_^ :hug: :hug: :hug:

На Leea...22 му/ѝ се допаѓа ова.
  17. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.527
    Допаѓања:
    92.232
    Сакам да кажам...

СДК ќе плачаммммммммммммммммммммммммммм , сериозно! ;(

18. SexyLady

SexyLady Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2010
    Пораки:
    2.800
    Допаѓања:
    3.270
    Сакам да кажам...

Не се нервирај Леа, додека си искрена океј е... :)
    Ќе видиш на крајот дека тука сите се фини, добри и искрени, само што преголемото искуство со т.н. тролови и непосакувани членови кои правеле проблеми не научи нас членките да се пазиме на некој начин, но не ни замерувај. ;)

19. XstrongerX

XstrongerX Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2010
    Пораки:
    1.714
    Допаѓања:
    5.093
    Сакам да кажам...

Носам пријатни вести :o

Сексот ми е добар , не добар повеќе од одличен , да се фалам така е , добро е , го најдов она , вистинското , потребното , моментот , го доживеав.И пријатно е чувството , себично помалку , ама ако се занемари тој факт...не нема да се критикувам , навистина нема, ред ми е и на мене да безгрижно мрзеливо да уживам во благодетите на еротиката ..
    УУуууууууууу I'm a dirty , nasty girl ]:) ]:) I am :D :tmi:
    Се надевам дека не е само заради тоа што , веројатно сум во овулација , се надевам еуфоријата ќе потрае.

Сексот ми е подобар , животот ми е супер , за расположението да не зборувам - излишно е а и на вас не ви се чита :D
    Се ми се прави , добив апетит , желба за вежбање , поинтензивно придонесувам во чистење низ дома , и декорирање воедно , сите ги сакам , не сум предозирана со сарказам , напротив ширам позитивна енергија , станав глува , веќе не слушам небитни работи од небитни луѓе кои најчесто се полни сра*а до гуша и сакаат да ги споделат со вас :puke:

Оладете , насмејте се , направете нешто за себеси , разубавете си го животот.Се почнува од вас ! :*

На 2468, Trendafilka, Miss-Independent и 2 други им се допаѓа ова.
  20. katakomba24

katakomba24 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    615
    Допаѓања:
    533
    Сакам да кажам...

Нема, остачу слободан, нечу се везати, важно је само добро се зезати... Ме расположи конечно песнава. 8) :rofl:

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.