Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Queen.S

Queen.S Истакнат член

Се зачлени на:
    3 април 2010
    Пораки:
    606
    Допаѓања:
    384
    Сакам да кажам...

Сдк епа се изнасмеав значи :lol: луди сте...и све мене кога ме нема тогаш е нај интересно... :talk:
    Епа не е фер...и ја сум дете, сакам и ја сеир парти :rofl: :rofl: :rofl:

2. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.013
    Сакам да кажам...

СДК дека ако некој од страна не чита, ќе рече што им е на овие налудничави жени што се собрале овде? :D Смешни сме стварно, прееска дечко ми се смееше за темата работи кои сме ги носеле а сега се смешни, особено за виножито-стегачот за коса :D Како и да е, денес ми го разубавивте денот, прво со зајчињата, па малку со сеирот. Сега одам да спијам, затоа што ми се лепат очиве. Можеби од умор ќе се проектирам астрално, ќе шетам низ светот и ќе ги гледам другите астрално проектирани што патуваат :lol: Ајде се мрднав, да не се заинтересирам за нешто, затоа што ќе тупам и ќе мислам само на тоа. Ај да не забегам навистина, не е живчено створење како мене за астрална проекција и бакрачи. :lol:

Туку зборот ми беше дека идам на спиење и се читаме утре :*

Аааа и не беше најдепресивниот ден! Мене ми беше прекрасно со ваше друштво! Чак и си заборавив на проблемите и се исклучив од реалноста. :)

Добра ноќ :hai:

На LivingGlam, Isidora-Veles и Phyramide им се допаѓа ова.
  3. Lovely

Lovely Популарен член

Се зачлени на:
    30 ноември 2009
    Пораки:
    1.262
    Допаѓања:
    1.059
    Сакам да кажам...

СДК дека ем ми се спие, ем не ми се спие....

4. Malechk0

Malechk0 Истакнат член

Се зачлени на:
    4 февруари 2010
    Пораки:
    510
    Допаѓања:
    87
    Сакам да кажам...

Сдк

Ништа више није као пре.. Боље је! :)
    Ехх, стварно во Новава година се ми е поразлично :lol:
    Нема депресии, нема солзи..
    Има само насмевки,пријатни изненадувања..
    && дечко :tmi: :*

На Ema.Sk му/ѝ се допаѓа ова.
  5. k.i.t.t.y

k.i.t.t.y Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јануари 2011
    Пораки:
    200
    Допаѓања:
    74
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам дека си направив салата да јадам... Мислам дека е цезар само што немав пилешко мевце да си ставам во неа :D

6. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.838
    Сакам да кажам...

Јас сум Бројче, лудо шашаво :rock: :headbang: :rofl:
    Ај мин, феминско бројче :!: :rofl:
    Енд ај лав мај нејм :rock:

На TennisBabe, enca.69 и Go-Girl им се допаѓа ова.
  7. joelle

joelle Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2010
    Пораки:
    1.117
    Допаѓања:
    2.368
    Сакам да кажам...

сдк добро утро драги девојки ми недостигате стварно овие денови, али гледам убаво се забавувате така и треба.

сдк дека се надевам нема и денес да си одам од работа во 19ч уморна сум

и сдк супер за тие што нема да работат утре ај држете среќа да не одам на пат да поспијам и јас

бацки и ви поскувам прекрасен ден :*

На wolf4e му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Dafnee

Dafnee Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2010
    Пораки:
    340
    Допаѓања:
    1.929
    Сакам да кажам...

Феминки...Денес Вторник, утре не се работи...Денес да ми ти било 18...1+8 е 9, а девет да ти значело - Nine: The spiritual meaning of number Nine bring us to the very height of vibrational frequencies in this number sequence. Nine represents attainment, satisfaction, accomplishment, and our success to achieve an influence in our circumstances. Нумеролошки онака...да ви го изанализирам денчево...Дека немам гравчиња тука у канцеларија.... :wasntme:
    Така да...денес девојки..само акомплишментс, само сатисфекшн и инфлуенс на СИТЕ околности што ве опкружуваат! Тропнете со штикличките и ајт во поход по убавини!
    Имајте убав Јануарски Вторник...!

На enca.69 му/ѝ се допаѓа ова.
  9. enca.69

enca.69 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    1.709
    Допаѓања:
    3.455
    Сакам да кажам...

СДК СРЕЌНА СУМ....МНОГУ....и благодарна сум за тоа....и да... верувам во правдата на универзумот....стига...кога тогаш...е сега некој нека се радува, некој нека се плаши.... :P :rofl: :rofl:

10. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.819
    Сакам да кажам...

СДК дека кога некој/нешто ме инспирира не знам за крај. Има да пишувам се додека не почнат да ми се кочат прстиве, да анализирам додека не почне видливо и уочливо да ми чади мозоков, да зборувам додека устево не ми се исуши како Гоби.

Вчера наводно бил најдепресивниот ден. А јас толку во живот се немам смеено како вчера. Ел бандитос систерс и секако разноразни други муабети овде на феминава, почнувајќи од зајчињата. Зајче бе! Зајче агугугугугу :)

Ајде да не продолжувам. Шта радите бре девојке? Што имате да изјавите за главните вести?

Бидете така. Со повеќе букви во некој нареден пост.
    Пирамид за Фемина телевизија :)

На Bokicka, julie77, Isidora-Veles и 2 други им се допаѓа ова.
  11. sesilija

sesilija Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    4.177
    Допаѓања:
    13.285
    Сакам да кажам...

Од оваа феминава, јас мислам дека некој ќе добие отказ :lol: , никој не си ги завршува работите на време, сите си велиме чекај да видам што напишала ХХ или АА и :o после велиме немам време за ништо.

Јас сакам да кажам дека Пирамид од сабајле ме разнежни, па и јас како турчинките си се прснав парфемче да не ми се слоши од толку возбуда :lol:

Сега си пијам кафе и се обидувам да го завршам тоа што требаше вчера, а уморот не ми дозволи.
    Тајм менаџментот воопшто не ми е наклонет, а и ова сонцето како мами за еден круг низ град, ама не сакам да паѓам во искушение и пак да потрошам многу пари, поубаво на тераса ќе си излезам :D

12. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.304
    Сакам да кажам...

Сдк ..ееееееее какви времиња беа кога вртевме на 95 на точно време и слушаш... НА СЛЕДНИОТ ТОН КЕ БИДЕ:... хх Часот хх Минути и хх Секунди.. ТИИИИИИИИИИИИИИТ :D:D

Сдк2 ....Умее насмевката :) да остане подолго на гости ?!. :^)

13. Dafnee

Dafnee Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2010
    Пораки:
    340
    Допаѓања:
    1.929
    Сакам да кажам...

СДК..односно да замолам некој да ми плесне една вртоглава па да ми дојде свеста на место..коцкиве ми се разместени во главава сум рубикова! АБЕР НЕМАМ да седнам учам! АБЕР НЕМАМ! глупачка. |(

14. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.615
    Сакам да кажам...

... Darth Vader е Anakin Skywalker? :o
    :D
    Срце не дотрпи да почека, ја изгледав само првата епизода и морав да расчепкам за поубаво да ја сконтам содржината.
    Да, јас сум женче кое успешно го изгледа почетниот дел на Star Wars и планирам да ги изгледам сите, што од љубопитност, што од инат на дечко ми (кој ми тврди дека немало да издржам), кој бре :up:

Во оваа пригода напоменувам дека многу сум им наклонета на негативците, едноставно помили ми се, не се пластични, распеани и фејк ко остатокот |( ... башка, лошите секогаш имаат cookies ;)

15. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    8.072
    Допаѓања:
    72.409
    Сакам да кажам...

Најпрво, Добро утро на сите!!!

Денес станав порано од вообичаено и можев да си го искористам денот максимално, ама некако повеќе ме влече да седам дома, да дремам, да ми е досадно, да се шуткам, трткам.
    Башка имам и книга за читање, нема да ми биде досадно!
    Искрено, едвај чекам да заврши распустов, ќе идам на предавања барем. Вака, само по кафиња не чини...
    Уште нешто, заљубено се осеќам, онака детски, чисто... Многу ги сакам ваквите периоди. Едноставно го обожавам. (Фала му што ме трпи)
    А и ќе заборавев, ПМС и вишак време е страшно лоша комбинација, мисливе ми се турлитава, режисер прва класа сум.
    Башка цела сум отечена....

За крај, и мама денес е расположена, си влијаеме една друга, па ете ја, вари кафе за двете, па ќе му ја седнеме сеа со цигарите и ќе ги оговараме муживе(она татко ми, јас дечко ми)
    Ете си се изнакажав ...

16. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Сакам да кажам...

Сдк дека многу мразам кога ќе ми речат ... ве молиме причекајте на линија |( и ке пуштат страшно живцирачка музика ( убава е музиката ама во моментот те нервира) ... а вие ужасно брзате и морате да ја завршите таа работа и ви иде да се дерете за тоа колку се неуслужни и некултурни но сепак не паѓате на тоа ниво и собирате сила да останете прибрани. Е морав ова од мене да го извадам се изнервирав од сабајле :D

17. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.076
    Сакам да кажам...

Е супер Енца,мило ми е Јарчице ;) :) ... ама јас не верувам во силата на универзумот! :devil:

18. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.955
    Допаѓања:
    164.224
    Сакам да кажам...

Сдк ако измислат вакцина против мрза,многу добро ќе направат за човештвото,многу општествени,социјални,економски и здравствени проблеми ќе бидат решени. |(

На Strumfeta93, la-chicka, TeddyGrey и 2 други им се допаѓа ова.
  19. K.e.ll.y

K.e.ll.y Популарен член

Се зачлени на:
    10 ноември 2010
    Пораки:
    583
    Допаѓања:
    363
    Сакам да кажам...

Ми се смени новиот грд профил на фејсбук :doh:

На TeddyGrey му/ѝ се допаѓа ова.
  20. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.130
    Сакам да кажам...

Колку ми е исполнето утрото, кога си пијам кафенце и ве читам вас девојки.
    Па уште вака кога ќе начекам последователни постови од цурите кои не можат да не те расположат со нивната смисла за хумор.... Тулумба ми е. :D

И така, психо-физички се спремам за утре. Ко којзнае кај да одам, на долг пат, печалба.... :D
    Ми прија временцето, вака сончево. Си се лажам дека доаѓа пролет...

И тоа.
    Немам многу да кажам.
    Имајте пријатен ден :*

На Angelche, skyAngel и TeddyGrey им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.