Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.304
    Сакам да кажам...

:lol: кога сите овци ми с ена број
    или лошо кога ќе ги пребројам,па мислам дека ми се на број е зборлесто сум
    е зборлесто сум...е од денес вака ке ме читкаш :!: ако не ти здосадам па и да ме скокаш во читање секаде каш шо ќе ме видиш :lol: :*

На Strumfeta93 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Biggie

Biggie Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јануари 2011
    Пораки:
    210
    Допаѓања:
    62
    Сакам да кажам...

СДК дека последните денови не ми е нешто најдобро :doh: . Затоа сега ќе одам да се подзамијам малку и да се средам, па во кревет малку да одморам. А утре се надевам со подобро здравје и расположение, пак ќе се дружиме и работиме :geek: . Поздрав, девојки и секое добро :* .

3. Strumfeta93

Strumfeta93 Популарен член

Се зачлени на:
    24 октомври 2010
    Пораки:
    2.191
    Допаѓања:
    3.858
    Сакам да кажам...

Ајде сите на концерт. Цвете е на чет. Сега ќе пее. :party: :party: :party:

На Offspring му/ѝ се допаѓа ова.
  4. SexyLady

SexyLady Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2010
    Пораки:
    2.800
    Допаѓања:
    3.270
    Сакам да кажам...

Сдк по 100 пати си ги препрочитувам напишаните анализички за мене! Преубави се! :inlove:
    Сдк фала на Гоу и Блу! :*

На Go-Girl му/ѝ се допаѓа ова.
  5. gami

gami Истакнат член

Се зачлени на:
    23 ноември 2010
    Пораки:
    628
    Допаѓања:
    127
    Сакам да кажам...

СДК Кенди те читнав јас ;) . Интересен ден а? :) Ма, баш те замислувам како слатко, фино и зборлесто.

п.с. Можеби сме се разминале некаде во чаршија денес :lol:

На TheCandy880 му/ѝ се допаѓа ова.
  6. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    Сакам да кажам...

Пу ј'зк, колкавав пост напишав и ми се избриша. :swear:

7. velesanka

velesanka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2009
    Пораки:
    2.649
    Допаѓања:
    2.476
    Сакам да кажам...

сдк дека си останувам стрелец во хороскоп, и тоа дупли :!:

http://www.femina.mk/%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%B8/%D0%B7%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D0%BC%D0%BB%D0%B8%D0%B2%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%B8/%D0%BD%D0%B5-%D0%B2%D0%B0%D1%88%D0%B8%D0%BE%D1%82-%D1%85%D0%BE%D1%80%D0%BE%D1%81%D0%BA%D0%BE%D0%BF%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D0%B7%D0%BD%D0%B0%D0%BA-%D0%BD%D0%B5%D0%BC%D0%B0-%D0%B4%D0%B0-%D1%81%D0%B5-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D0%B8

8. XstrongerX

XstrongerX Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2010
    Пораки:
    1.714
    Допаѓања:
    5.093
    Сакам да кажам...

Животот на просечна македонска домаќинка е досаден , неинтересен, едноличен, без поголеми изненадувања.Не сакам да завршам така, сакам да сонувам американски сон во скромна македонска постела.
    Сакам да јадам пита од јаболка еднаш недело, да носам бели патики и да џогирам покрај локалните колонијали и пропаднатото бифе, гулабарникот и циганчњата малите, антипатични со отпушоци во усните.Ми се обраќаат со тутулата -Лична , а јас божем сум поласкана, правам здрвена гримаса и насмев под мустак си терам прав пат.Ќе имам две деца, можеби двете ќе се машки и непослушни ,едното од нив со лоши оценки во школо.Пријатни соседски односи со доодените скржави старци чие име не го знам.Романтична вечера за дочек на изморениот сопруг кој се вратил од работата.Кога ќе влезе од врата да ми вика- Пи*е дојдов ! :D А јас на маса имам полуизден ,накриво сечен леб, еден капап сирење и колбаси . мх мх мх.Доцна сабота навечер да оди во кафеана , а јас да се преправам дека отишол во некој фенси клуб.А јас да имам дамски собиранки со соседките , и наместо чајанка во пет , да имаме кафе во секое време од денот.
    Некако вака ќе изгледа!
    И простете, морам тука ,затоа што можеби и немам кому да му раскажам за небитни , неповрзани работи доцна навечер.Глупави мисли ми доаѓаат во главата. :)

На teddybear, Noemi и 2468 им се допаѓа ова.
  9. M.laDy

M.laDy Популарен член

Се зачлени на:
    6 декември 2010
    Пораки:
    905
    Допаѓања:
    798
  10. Noemi

Noemi Популарен член

Се зачлени на:
    7 април 2010
    Пораки:
    2.777
    Допаѓања:
    10.475
    Сакам да кажам...

Сум станала страшен детектив!!! На бившиот женска му била тука,тазе зачленета, да и посакам добредојде? :D :D :D

11. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.770
    Допаѓања:
    23.801
    Сакам да кажам...

Now, that's a spirit...легендарна ми е секад изненадува... срцка :lol:

12. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.770
    Допаѓања:
    23.801
    Сакам да кажам...

Е ова ме потсети на еден цртан филм со духови во напуштен хотел и они викаа "We hope we make your stay a pleasant one" проследен со оној страшниот смех ..... :devil: :lol: :rofl:

13. Noemi

Noemi Популарен член

Се зачлени на:
    7 април 2010
    Пораки:
    2.777
    Допаѓања:
    10.475
    Сакам да кажам...

Хахахахах баш ова да и го пишам треба :D ма нема веза, фина сум ја :angel: до дека не ми с е укаже добра прилика за..... :devil: :lol:

14. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.770
    Допаѓања:
    23.801
    Сакам да кажам...

Хаха нешо звучи ко мојот карактер :lol: . И јас сум истата да ти кажам

На Noemi му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Noemi

Noemi Популарен член

Се зачлени на:
    7 април 2010
    Пораки:
    2.777
    Допаѓања:
    10.475
    Сакам да кажам...

^ ќе се дружимееее :D ако ми треба помош да те викам? :D

16. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.770
    Допаѓања:
    23.801
    Сакам да кажам...

обавезително се подразбира ;) :D

17. HeidiDiWalt

HeidiDiWalt Популарен член

Се зачлени на:
    29 мај 2010
    Пораки:
    1.163
    Допаѓања:
    1.515
    Сакам да кажам...

Имам креативна експлозија ноќва...

Сите чакри ми се отворија... [​IMG]

Блесави работи ми се моткаат во мозокот, сакам да ги зачувам, да ги пренесам на хатрија, да ги прелеам во стих или слика! [​IMG][​IMG][​IMG]

Дрски се и безобразни овие мои налудничави мисли и без пардон ми ја напаѓаат секоја е*ана мозочна келија, сквернават со моите рецептори пенетрирајќи им инспирација! [​IMG]

И не ме оставаат да заспијам! [​IMG]

Потребен ми е сон, рано изутрина ме чека напорен ден...[​IMG]

Каде сте ко*илиња кога ми требате???????? [​IMG]- Тогаш ме оставате да спијам...[​IMG]

Aх Марфи ми иде очите да ти ги извадам да можам!!!! :@

Добра ноќ моја саркастична инспирацијо...[​IMG]

18. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.819
    Сакам да кажам...

СДК дека системот ја убива креативноста во нас. Се раѓаме чисти, фини, невини и креативни. Можеби сме мрсулковци и незнајковци ама сме секако креативни.
    Ви текнува ли по ликовно кога ќе ни тупнеа некоја апстрактна тема да нацртаме? „Нацртајте ми деца партизани како се враќаат после тешка борба.“ Е ајт сега. Нит сум видела партизани, нит пак знам како изгледале борбите а уште помалку каков им бил изразот на лицето после исцрпна борба.
    И црташ, што ќе правиш. Си го најдов блокот со цртежи. Одамна се мислам да си урамам некои. И да знаете ќе ги ставам на ѕид. Моите партизани имаат ви се молам долги коси како металци а пушките им штрчат од едно место, прво се исплашив кои ли сексуално девијантни мисли сум ги имала во 2ро одделение ама после сфатив дека се работи само за пушка :$ Кошулите им се растегнати, па да ви кажам мене ми заличуваат повеќе на пијани војници после журка. Ако била иднината на СФРЈ во рацете на војниците кои сум ги цртала, отидовме јабана.
    Втора тема „Приредба на пионери по повод патрониот празник на нашето училиште“ .... „Дождот во големиот град“....итн што сум цртала, ни самиот Пикасо не би знаел да ми каже. Ама убаво ми е, креативно во секој случај. Денес веројатно ќе нацртам јаболко на маса, ете до каде засегна системот :) Што би рекол другар еден, почнуваш да живееш слободно за на крај да работиш она што ќе ти го каже некој друг.

Поздрав до сите некреативни и нефлексибилни луѓе!
    Инспирирано од еден вчерашен службеник кој ме изнервира и не ми заврши работа благодарение на неговото нефлексибилно и некреативно размислување |(

На Strumfeta93, XstrongerX, LivingGlam и 3 други им се допаѓа ова.
  19. TennisBabe

TennisBabe Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    591
    Допаѓања:
    364
    Сакам да кажам...

СДК дека многу ми се спие а ме очекува доста долг ден со обврски и тука и во Скопје.. |-)

20. Ariel

Ariel Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    8.453
    Допаѓања:
    143.761
    Сакам да кажам...

:D Ме изнасмеа со партизаниве Пирамитче.
    Смрт ми беа и мене :D
    Ме врати сега во детството. Ех, да беше само ликовно...
    Македонски, за домашна ни делат да пишеме по нешто за секој од видните личности во НОВ и после тоа :) Мене ми се паѓа Едвард Кардељ за којшто прв пат слушнав тогаш! Едвај собрав 3 реченици да напишам домашна (потсетување: во 80-те немаше интернет :D ) и цела среќна одам со домашната, а учителката партал ме прави зошто сум имала само толку малце. Сум требала да имам поопширно, како другарката од клупа на која и се падна да пишува за другарот Тито!
    Ха, за другарот Тито да беше 5 страни ќе напишев! Знаев да изрецитирам и да испеам барем 5 песни за Тито (сега ми текнува само Друже Тито ми ти се кунемо :D ), па каква е таа споредба на Тито со некој си Едвард Кардељ????

Ех, трауми од детство. Нефер однос. Си ветив дека кога ќе пораснам и ќе бидам учителка никогаш нема да им правам така на децата. И така беше, само што кратко траеше :D

А за креативноста на државните службеници друг пат. Ух какво искуство имам :D

На karak и Phyramide им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.