Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.469
    Сакам да кажам...

Сд ти к, дека оваа новата на Енрике, на репит ми е ставена, се заразив со песничкава :) :inlove:
    tonight im lovin'you :D Прекрасна песна, како и сите негови

На HoneyBun му/ѝ се допаѓа ова.
  2. baguf4e

baguf4e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    4.671
    Допаѓања:
    11.438
    Сакам да кажам...

СДК добив today tomorrow always на поклон и рипам низ дома од среќа.Ова е доказ за тоа колку многу се радувам на поклони,особено изненадни. ^_^ ^_^ ^_^

На ludoto19 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Speechless

Speechless Популарен член

Се зачлени на:
    14 април 2010
    Пораки:
    4.306
    Допаѓања:
    5.984
    Сакам да кажам...

СДК.. И покрај убавиот период, мора да има нешто лошо. А тоа лошо е што се скарав со мајками, и црвената тетка ме посети. :tmi:
    и да.. Требаше да одам да гледам како го фрлаат/фаќаат крстот, но се успав. Така ми е кога водам романтики до 3/4. :lol:

4. stilas7

stilas7 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јули 2010
    Пораки:
    1.050
    Допаѓања:
    694
    Сакам да кажам...

се чуствувам ок денес,не сум лута нити нешто слично.бев излезена за гладање на крстот ама завршила манифестацијата пред време 11.30 а стално на пладне се фрла оти така сега? :?: толку ранo?инаку си запалив во црква свеќа за здравје.се прошетав и сега да дома да видам шо има тука ново,кој шо напишал и така.позз :*

5. XstrongerX

XstrongerX Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2010
    Пораки:
    1.714
    Допаѓања:
    5.093
    Сакам да кажам...

http://www.youtube.com/watch?v=XR2eN4MK ... _embedded#!

Песната а и видеото го ставам во чест, го ставам во чест на женската популација тука на Фемина.Занемарете што веќе еднаш го постирав во -Што би му кажале ?! Јас би направила една тема само за себеси -Како би го работеле ?! па таму да си ги приберам сите нецензурирани постови задушливо полни со еротика.
    Сакам неподносливо жешко попладне на Хаваите и коњак.Згоден набилдан , нежен латиноамериканец.И масажа.Сакам пијалок и масажа од згоден набилдан латиноамериканец расположен да ме набие на својот долг африкански стап :!: :o
    Од кај сега африкански ?! Мислам дека ги сакам сите тие работи, и после тоа да ми даде број , да ми каже - Јави се срце, јас со иронична насмевка штом излезам да заборавам дека постоел :D

И да мажот го сакам ваков како овој во видеото.Латиноамериканец со моќен африкански стап :D мухаха

п.с многумина можеби во себе вриштат дека се постирано од мене овде е недолично , ама во тука си се чувствувам како дома :)

На TheCandy880 му/ѝ се допаѓа ова.
  6. dancing.queen

dancing.queen Популарен член

Се зачлени на:
    1 февруари 2010
    Пораки:
    752
    Допаѓања:
    1.087
    Сакам да кажам...

СДК дека кога се служам со нечиј ак`л секат се зае*** :@

7. Dafnee

Dafnee Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2010
    Пораки:
    340
    Допаѓања:
    1.929
    Сакам да кажам...

ПИРАМИТКА - - - „Леополд од Ulysses мастурбира и доживува оргазам.
    Е уште ова фали да се најде на Фацабукот! О! Да се знае што сум правела во моментот. Се нешто ми кажува дека Џемс Џојс во денешно време би напишал „О! Топ! Кис4е! П*днав! О! Два пати!

ПИРАМИТКЕ САКАМ ПОСТЕР ОД ТЕБЕ ЗА У СОБА!!!!!!! :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

На LivingGlam, Miss-Independent и Phyramide им се допаѓа ова.
  8. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.819
    Сакам да кажам...

^^ Каков постер Дафне? :)

На црна позадина - или каква и да сакаш напиши со огромен фонт со БЕЛА боја О!

Само ти ќе знаеш што значи ;) :D На другиве и да го имаат читано веројатно нема да им текне :)

Ете ти, гратис од мене!

9. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.826
    Сакам да кажам...

СДК дека газдава е скроз забеган. Сред сесија ми вели ај да се напиеме една ракија :D :D Ех стари стари, лесно ти е тебе. Се секираш само дали си го испил апчето и до колку е внука ти на училиште...

Добро, што трескам? Лесно му било... мене ми е полесно, уште за учење да немав, ама... ај и тоа ќе помине.

Туку дај доста тресам глупости, се гледа дека не ми оди.

10. Dafnee

Dafnee Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2010
    Пораки:
    340
    Допаѓања:
    1.929
    Сакам да кажам...

Митке не... Сакам постер од тебе со “О!“ гримаса и извадоков што го пишав погоре !!! :rofl: :rofl: :rofl:

Сајнд енд сијЛд
    Пирамитка Митка Ратка Пиратка - рачно! :rofl: :rofl: :rofl:
    Уф како си ме насмеала да си ми жива здрава и прдл*ива!!! :rofl: :rofl: :rofl:

На LivingGlam, Phyramide и karak им се допаѓа ова.
  11. OzzyAngel

OzzyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    17 март 2010
    Пораки:
    1.884
    Допаѓања:
    1.227
    Сакам да кажам...

А да ја најдеш нецензурираната, Tonight Im fuc*in' you сигурно повеќе ќе ти се допадне. ;)

12. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.956
    Допаѓања:
    164.233
    Сакам да кажам...

Сдк црна хроника,црн превез,црн петок,црни чевли,црна земја,црни зборови,црни црнила.Црна коса,зелени очи,црни чорапи,црн чаршав со бистри солзи.Црна чипка,црна муштикла,црна тенка линија,црни дупки,црни спомени,црни крила,црни погледи...и пак си пече со секој збор и ќе праша како си,што правиш,дали и зошто,кој и каде,ќе те видам ли?!Утре,можеби за две недели,кој знае...можеш да ме уловиш и со мрежа за ловење на пеперутки или да чекаш да се стемни кога носталгија непогрешливо ме мава каде што најмалку треба.Се чувствувам како црно маче...мачка,мачкиште.
    Нејсе,црната ми е омилена,a jaс пак чувствувам потреба за опасна независност.

И тука и црну хаљину ночас бирам,црна је најбоља,црна одговара,хочу да будем ти лепа... :D :D :D

13. Miss-Independent

Miss-Independent Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2010
    Пораки:
    2.292
    Допаѓања:
    5.649
    Сакам да кажам...

СДК дека вчера доживеав разочарување..големо,од блиска личност :| Баш она разочарување кое најмалку го очекуваш а најмногу те боли....
    Осеќав тежина преголема во мене,која всушност не требаше да ја има бидејќи таков некој расипан човек не ја заслужува..Се трудев да зборам но зборовите не излагаа од уста..кнедлата што ја имав во грло не им дозволи...
    Сакав да се искажам тука ,сакав да се отворам на своите блиски.
    Сакав , но знаев дека тогаш ќе се расплачам бидејќи и онака со сите сили ги задржував солзите :doh:
    Но успеав :!: Успеав да ги задржам солзите...Успеав да ги кажам зборовите...Успеав да ја оттргнам таа тежина..
    Ја закопав некаде длабоко во себе,ја скрив дури и од самата себе.И да ,ја заборавив :nod: Остана само сеќавањто на неа :)
    Во контекст на муабетов
    http://www.youtube.com/watch?v=gG50h6aj ... re=related
    WHAT DON'T KILL ME , CAN ONLY MAKE ME STRONGER :!:

И ви благодарам Феминки што ме трпите во сите мои расположенија , што сте тука за моите проблеми , што ми измамувате насмевка дури и во најтешките моменти :bow: Мисс Лов ју :$ :hug:

На XstrongerX и teddybear им се допаѓа ова.
  14. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.279
    Допаѓања:
    67.898
    Сакам да кажам...

Почнав да се прашувам како ќе го завршам факултетов. Толку книга не ми се фаќа, желбата за учење одамна ја снема... Само што ќе помислам какви глупости морам да читам ми иде да си ставам јамка и да си ги скратам маките. Како можев до толку да го замразам ова што го учам?
    А во прва година бев цела ентузијастична, окезена, леле ќе учам факултет...
    Сега е сосема друга приказната, дури и идиотски ми е факултетов...
    И после ми викаат не учиш во последно време. А како да учам? Што да учам кога смислата не можам да ја видам? Уф, разочарана сум до бескрај и од себе и од се...

На teddybear, la-chicka и OzzyAngel им се допаѓа ова.
  15. Mistery

Mistery Истакнат член

Се зачлени на:
    3 декември 2010
    Пораки:
    767
    Допаѓања:
    1.627
    Сакам да кажам...

Период ти е, ќе ти помине .... мислам дека нема студент кои што не наишол на период да се происпитува самиот себе, која му е целта и зошто го прави сето тоа....Само остани си на целта, биди посилна, имај верба, тврдоглавост и имај визија !!!!!

На LivingGlam му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Buttterfly

Buttterfly Популарен член

Се зачлени на:
    19 ноември 2010
    Пораки:
    633
    Допаѓања:
    797
    Сакам да кажам...

СДК дека еднаш напишав песна ( не стихотворба ) и бев горда на себе :)
    Ми велеа сите дека им се допаѓа, песната навистина беше убава :)

Но, беше љубовна. Песната беше љубовна :)
    Љубовна песна на моите тогашни 10 години.
    Каде може едно девојче од 10 години да напише нешто што има врска со љубов ?
    Песната сигурно не беше автобиографска - секако дека не беше :)
    Тоа беше песна напишана една вечер, инспирирана од разни други љубовни песни :)

Но, има една жена. Таа проживела сешто во животот - слободно може и роман да напише.
    Би ја нарекла - уметничка душа изгубена во просторот.
    Кога и ја прочитав песната таа ми рече : '' Како можеш ти, да напишеш песна за љубовта ? Па, ти никогаш и не си ја вкусила. Не лути се, не велам дека песната не е убава, само дека нема емоции - треба да ја доживееш љубовта за да ја сфатиш вистинската смисла на песната - а не само да ја напишеш :)
    Песната ќе стане вредна кога ќе ја почуствуваш болката, тагата, среќата, разочарувањето, успехот во неа - во било која песна .. Сега нема голема вредност ..
    Ќе ме сфатиш некогаш .. ''

Тогаш бев навредена. Но, сега сфатив! Кога ја читам песната се чувствувам тапо - сеуште не сум ги доживела тие чувства за кои тогаш сум пишувала.
    Но, од тогаш - во секоја моја песна или мој расказ ги внесувам моите емоции - тажни или среќни, убави или грди, без разлика .. Моите дела ги пишува мојата душа - јас се наоѓам во моите дела - повеќе не се наоѓаат туѓи мисли или чувства ..

Ти благодарам што ме научи на една важна лекција ... иако не го ни знаеш тоа .. Ти си музика, и .. тишина :)

17. katakomba24

katakomba24 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    615
    Допаѓања:
    533
    Сакам да кажам...

Нема ништо поубаво од тоа да го видиш цел град на едно место. Иако не сакам гужви денес ми беше некако забавно постојано да се туркам низ луѓето. На секој втор чекор велиш Здраво, а на секој десети застануваш да се поздравиш со некој. Мене ми беше убаво. И сонцето ме грееше. Не беше до сонцето. До кожната јакна беше. Да да. Видов многу луѓе. Но не и тој што сакав да го видам. Кај летам и јас? :P И она боцкалоно пак ме боцнало. |( :lol: Сумлив ми е. Да да. Сега седам дома. Уживам во хип-хоп музиката. Чекам да ме побараат и да одам на топла ракија. А утре здравје имат да ме честет. Визита му е на човекот. Нема играње. :!: :lol:

18. skyAngel

skyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    16 август 2010
    Пораки:
    1.530
    Допаѓања:
    2.768
    Сакам да кажам...

Не знам зошто ама секогаш кога влегувам во кадата се осеќам како Клеопатра.[​IMG]
    По кој знае кој пат го кажувам ова ама нема везе, сега ви го доловив и со сликичка. :D
    Одам јас да си се испружам онака господарската и после да направам шпагети со некој од сосовите што овде домакинките ги препорачале.

Останете ми со здравје !!![​IMG]

19. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.279
    Допаѓања:
    67.898
    Сакам да кажам...

Период е кога ја мразам работата, сакам да дадам отказ, ама знам дека тоа е само период, дека всушност си ја сакам и ме исполнува, но ете во даден момент нешто ме изнервирало.
    Период е кога дечко ми ужасно ме нервира и почнувам да се прашувам некои работи. Ама и тоа е период, знам дека ќе помине.
    А ова... Ова не е период. Предобро се знам самата себе за да се самозалажувам. Сфатив дека не се гледам себеси во таа насока, дека тоа не е тоа што сум го замислила за себе...
    Само сега морам да најдам некакво решение. Да си ги разгледам опциите и да ја одберам таа за која знам дека нема да се покаам.

20. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.838
    Сакам да кажам...

Е значи мразам неодговорни гости :devil:
    Како цел ден да ми е на располагање |(

Демек ахам ќе дојдам, па дошло еве 5 саат, па ајде сега да размислат за колку време ќе тргнат....
    Па ајде веќе решиле ДА тргнат, ама додека се спремат, едно друго.... |(
    И таман ќе ги фати 7 саат, а јас во 8 треба да излегувам :fubar:

Е така ти е тоа кога се договараат од синоќа :o замислете, од синоќа :D :D
    Е има така не срдечно да ги пречекам, да си знаат :swear:

На x.Daisy.x му/ѝ се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.