Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    Сакам да кажам...

СДК ФЕМИНА Е ТЕШКА ЗАРАЗА!!!!! :devil:
    Пак јас со моите соништа и глупости ама овојпат не сонував ниедна од феминките туку сонував дека Google[Bot] ни напишал на чет :o :tmi:
    Ни го напиша ова: Hi :) - и тоа исто вака со смајливо.
    Понатаму не се сеќавам и поарно што не се сеќавам :tmi:

На Someonespecial, Gordana10, Phyramide и 2 други им се допаѓа ова.
  2. Noemi

Noemi Популарен член

Се зачлени на:
    7 април 2010
    Пораки:
    2.777
    Допаѓања:
    10.478
    Сакам да кажам...

СДК добро утро...си го преспав еден од поубавите денови овој месец, ако ми е! е сега си пијам кафенце и пробувам да ја убијам главоболката |( Ветувам дека од денес порано ќе заспивам и ќе се будам во примерно време, барем сите 3 оброци да ги фатам :D

3. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    Сакам да кажам...

леле луге ЧУДАТА ПОСТОЈАТ :$
    аплицирав со ЦВ и Апликационо писмо пред извесно време во една фирма-странска компанија на местото на стоковна кука Мост за секретарка, еднаш пратив ЦВи апликационо писмо пратив уште еднаш, добив утешен одговор како демек ке ти се јавиме на св. никогаш :rofl: само ти чекај не нас, и надевај се :lol:

утре ми е пробен работен ден во една друга фирма, а овие од Мост, ме прашаа дали сум слободна(по толку време ми се јавија инаку се странци) ама ке бидам на проба од 8 до 16 и 30 и сега им кажав дека можам задутре, па ми кажаа дека ке ми се јават утре, леле ДАЈ БОЖЕ :!:

инфаркт ке ме стрефеше за малку од возбуда, леле леле, и ја разбудив тетка ми што ми е на гости :$

сега свакам кога се вели дека чудата се случуваат кога најмалку се надеваш, не за џабе е тоа измислено :$ т.е. кажано од народот

На Devi, dancing.queen, enca.69 и 3 други им се допаѓа ова.
  4. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.193
    Сакам да кажам...

СДК Ким ме насмеа со постот :D :D и мене ми се има случено да ја сонувам Фемина,тоа дека сме тука затоа :) а за Google [Bot], Yahoo [Bot] незнам,ама откако сум тука на форумот,мистерија ми се :D дали се модератори или не :?: незнам,мистични се :D

На k.i.m му/ѝ се допаѓа ова.
  5. srcekrsacka

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    Сакам да кажам...

незнам од каде ми текна, ама ми текна една многу интересна мисла од страна на мајка ми, ама поучна е

вели вака: "немој сине да се мажиш за некој што е единец, оти се многу себични, гледај да е некој со брат или сестра" а јас повеке сакам да има брат, а се на такви со сестра налетувам, леле леле.

инаку татко ми е син единец-иако е возрасен човек ама е разгален, ама сепак е растен со братучедките (исто ко да му се сестри) така ги сака, а особено таа што ни е најблиску до нас.

6. Whatsername

Whatsername Популарен член

Се зачлени на:
    7 октомври 2010
    Пораки:
    305
    Допаѓања:
    344
    Сакам да кажам...

СДК на некои луѓе не треба да им е дозволен пристап до Фејсбук и Интернет воопшто. :fubar:

7. srcekrsacka

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    Сакам да кажам...

кога ке се вратам малку наназад, типчето со кое се запознав пред 1месец и нешто (што некако многу ми се бендиса, ама немаше реакции од негова страна) има брат, хехехехехе.

леле вчера што ми се случи за прв пат во мојот досегашен живот, ама неочекувано

влегувам јас во библиотеката Брака Миладиновци, кај автоматот за кафе, капучино, и сл, и чекам ред, оти пред мене имаше едно типче, и ми вели : " девојко дали имаш 10 денарка(се мислеше на железна паричка) оти не можеше да ја прими автоматот неговата банкнота, и јас му одговорив дека немам, а имав, ех, ама после ми текна дека тоа беше причина за разговор, -и си реков во себе па кај ме најде баш мене , т.е. кај ме виде, а беше симпатичен.

во моментот не реагирав, леле ама не очекував, оти не сум навикната да добивам ваков вид на прашања.

8. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    Сакам да кажам...

Срцекршачка, ти ги споив последните два поста во еден, кога сакаш да додадеш нешто редактирај, цело време пишуваш нови постови. И барем распредели ги нешто напиши и во соодветните теми, не само тука. ;)

9. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.076
    Сакам да кажам...

Да додадам дека не мора да не известува за се од нејзиниот личен живот... |(

10. cackicka

cackicka Истакнат член

Се зачлени на:
    18 февруари 2010
    Пораки:
    59
    Допаѓања:
    11
    Сакам да кажам...

zdravo za mnogu godini praznikot neka vi e cestit na site :)
    [mod-kirilica:c0qv78ns][/mod-kirilica:c0qv78ns]

11. velesanka

velesanka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2009
    Пораки:
    2.649
    Допаѓања:
    2.476
    Сакам да кажам...

сдк понекогаш едноставно не треба да бараме одговори, зошто баш некои работи нас ни се случуваат и кои се причините за тоа..
    понекогаш подобро е да се помириме со судбината и да оставиме работите сами да течат, затоа што едноставно така требало да биде..

12. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    8.072
    Допаѓања:
    72.409
    Сакам да кажам...

СДК дека денов беше приближно како што го замислував :)

Среќна сум си :)

13. Zlatusko

Zlatusko Истакнат член

Се зачлени на:
    21 април 2010
    Пораки:
    531
    Допаѓања:
    738
    Сакам да кажам...

СКД дека оној глупиот фејсбук душата ќе ми ја извади, ко некој наркоман сум напраена, знам дека штетно ми делува, и јас пак и пак таму...I need a rehab... :sweat:

14. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.546
    Сакам да кажам...

Сдк денот има 24 часови, во гајбата можат да се сместат 24 пива... ТОА НЕ МОЖЕ ДА БИДЕ СЛУЧАЈНОСТ :lol: :rofl:

И сдк тешко ни е на нас близнаците во хороскоп со оваа неодлучност :wasntme:

На mims-89 и 2468 им се допаѓа ова.
  15. nice-girl

nice-girl Популарен член

Се зачлени на:
    8 февруари 2010
    Пораки:
    1.108
    Допаѓања:
    985
    Сакам да кажам...

СДК дека многу ми е досадно и незнам што да правам ...кажете некој убав филм (иако веќе се отрув од гледање филмови ) :)

16. katakomba24

katakomba24 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    615
    Допаѓања:
    533
    Сакам да кажам...

Тортата е готова. Мојата манч малоу. :inlove: Бујрумте сите! :rofl:

На LivingGlam му/ѝ се допаѓа ова.
  17. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.720
    Сакам да кажам...

СДК мрзливите работат на празник, така ? :D
    Епа мужето мое денес се фати за работа (не за друго, денес е слободен) !!! Заедно ја средуваме собата, преместуваме, местиме нови работи, се празниме од старите непотребни детали ! И се чувствувам прекрасно! Плус, утрово потрошив "само" 4 часа на правење торта, можеби тоа ме мотивираше да останам полна со енергија цел ден.
    Боже прости ми што токму денес ни текна на тоа разместување, ама цел месец молам за ова да се случи :D
    И прости и' на свекрва ми што ни се меша секаде, зошто јас веќе и простив.

На rossonerka му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Noemi

Noemi Популарен член

Се зачлени на:
    7 април 2010
    Пораки:
    2.777
    Допаѓања:
    10.478
    Сакам да кажам...

ахахах ти си луда :D :D простено нека и е :!: :D

19. skyAngel

skyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    16 август 2010
    Пораки:
    1.530
    Допаѓања:
    2.768
    Сакам да кажам...

Ццц значи само помал брат да немаш.
    Оф леле [​IMG] од 16часот чекам еден филм да ми се симне и типчето пред малце седнало и ми го исклучил.

А јас па и сончоглед си купив и какао си сварив ... целата се стокмив филм да си гледам ама ете толку памет имаат машките. ]:)
    Ништо од планот сега овде ќе ви досадувам и ќе си го пијам какаото.[​IMG]

На teddybear, Buttterfly и SexyLady им се допаѓа ова.
  20. mina

mina Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    1.260
    Допаѓања:
    639
    Сакам да кажам...

СДК тапа ден... :yawn: По досадно не може да биде! А и завршицата на денот можам да ја претпоставам (пак пред компјутер ќе се дрема, си знам јас)
    СДК од досада може ли главоболка да ме фати? :^) Абе глава ме кине цел ден :headbang:

На SexyLady му/ѝ се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.