1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.527
    Допаѓања:
    92.232
    Сакам да кажам...

Одамна не сум имала вака убав ден. Роденден и е на другарка ми и со голем ентузијазам и го правев подарокот и воодушевена беше. Ја сакам многу, верувам дека е реткост да имаш таква другарка.
    Морам да кажам и дека цел ден возачите на автобусиве ме пуштаа без пари, па гага си се прошетав :$ што да правам кога сум неодолива? :rofl:
    Имајте пријатна вечер девојки, ми недостигавте денес, на кратко само ве ѕирнав.

На SexyLady му/ѝ се допаѓа ова.
  2. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.077
    Сакам да кажам...

СДК дека вчера у населба па и на во центар кафичиве беа полни со ликовите што се домкнаа тука наводно за протест!
    Е да, гледав и неможев да си поверувам :)
    па уште дотерани, а имаше и такви со шише скопско у раце и ајт пред собрание, пукнаки, сокчиња... е е еекскурзии! Плус и мањачишта имаше!
    Срамота.

3. Rozich

Rozich Популарен член

Се зачлени на:
    16 јуни 2010
    Пораки:
    1.194
    Допаѓања:
    1.092
    Сакам да кажам...

СДК сте ме заборавиле :( .
    Ја разгледав темата КАДЕ Е ? и никој не прашал каде е Рози? :(
    Ако ако ;(

Едит.Форумов се променил ПРЕМНОГУ.Некои драги членови многу ретко пишуваат а некои и воопшто не се уклучуваат :( Дури и Прити ми ја нема :( :D

4. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.304
    Сакам да кажам...

Сдк :talk: е сакам сакам,само од каде да се почне :^)
    Се навлеков ептен на Симс 3 па и сега со додатокот ептен ама баш онака,очиве не знам како ме трпат :geek: а компјутеров сироткиот веќе ќе почне да вергла,бучи,шушти ќе почне да вришти да писка да може нозе да добие ќе бега трчајки од собава усвета ќе фане :lol:
    А не знам како мојот тато не може да ме разбере дека таа неговата смотана игра не ја бива, не сакаааа!!! да му нацртам пак нема да сфати,ама ајде да не си создавам нервози за глупости... :|
    Туку ај доста јас лупав тропости ојде да читнам уште нешто :!: да видам вие како се ми денес,што СЕ сте имале во вашите мозочиња :* а потоа идам пак на Симс играње ;)

5. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.989
    Сакам да кажам...

Колку за ваша информација :rofl: уствари колку да си се пофалам.... :$
    си се средив и си се видов со симпатијата и едно доооолго кафе испивме и така :wasntme:
    аххххх е сега назад над книга, ако воопшто мисливе можам да ги приберам :$ :rofl:

На FBI, teddybear, x.Daisy.x и 5 други им се допаѓа ова.
  6. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.838
    Сакам да кажам...

Кој е за македонски филм, нека го гледа ,, Елегија за тебе ,, на А1.
    Со Васил Зафирчев :)
    Само што почна.

7. happygirl

happygirl Форумски идол

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    4.746
    Допаѓања:
    24.420
    Сакам да кажам...

Возбудена сум! Конечно утре ќе се видам со дечко ми :inlove: , после 2ипол недели! ^_^ ^_^ Овој распуст ми беше најбавниот до сега, само спиење, јадење, понекогаш излегување. Ама не е тоа тоа. Ми фали многу! Утре ќе го изгушкам, ќе го избакнам! Штета што не можам нешто друго да му правам. :$ Се уште имам.

8. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.527
    Допаѓања:
    92.232
    Сакам да кажам...

Луѓе помагајте не можам веќе, психички сум изнемоштена , ќе ме уништи веќе, не можам да ја поднесам... ;(

9. stilas7

stilas7 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јули 2010
    Пораки:
    1.050
    Допаѓања:
    694
    Сакам да кажам...

кој те малтретира бе марамче?кажи да се среди под итно.

10. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Сакам да кажам...

СДК дека прерасна во опсесија. :( Нит можам ноќе да спијам... ништо. :( Се во тоа ми е паметот...

11. macence85

macence85 Популарен член

Се зачлени на:
    30 август 2010
    Пораки:
    1.217
    Допаѓања:
    824
    Сакам да кажам...

Марамче мавај игнор таму...друг спас нема!!! Прашај нека ти објасни со што го заслужуваш ова?! Кај мене никогаш нема одговор на прашањево, но барем се враќаме во некоја си нормала..без викање и плачење... :hug:

12. Cokolatce95

Cokolatce95 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јуни 2010
    Пораки:
    321
    Допаѓања:
    131
    Сакам да кажам...

СДК дека мислам дека се мрднав од мозоков... Се заразив од Фемина, не можам никако да се исклучам. Можеби не оставам многу мислења,ама по цел ден си седам :tmi:
    Денес додека бев да гледам како се фрла крстот и додека шетав со другарките, цело време им досадував со форумов ... им кажував како ми недостасуваат феминките.
    Боже !!! Што ми е :sweat: :o

13. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.013
    Сакам да кажам...

Благо се разочарав од Елегија за тебе. Буквално! Кочо го направија психопат како што успеав да разберам. Плус е претерано конфузен филмот. Сакав да го гледам, и го гледав до делот каде што почина Ленка и ја даваа со тутуни наредена, бледа и грозна! Знаете колку мразам такви ликови?! Е не знаете, и вечер ќе ја сонувам или евентуално нема да заспијам кога ќе ми текне на фацата! Знам дека е филм, но претерано ми е језа и страв од такви ликови :worried:

Сакам да кажам дека ништо не се променило од времето кога ја создал Денови... Само годините се сменети...

Како на вратот ѓердани
    ниски камења студени,
    така на плешки денови
    легнале та натежнале.

Денови ли се – денови
    аргатски маки големи!
    Стани си утре порано
    Дојди си вечер подоцна,

наутро радост понеси
    навечер тага донеси –
    ај, пусти да е, пуст да би
    остана живот кучешки!

Роди се човек – роб биди
    роди се човек – скот умри,
    скотски цел живот работи
    за други, туѓи имоти.

За туѓи бели дворови
    копај си црни гробови!
    За себе само р’гај си
    за себе маки тргај си –

нижи си ѓердан денови
    нижи си алки ковани,
    нижи си синџир железен
    околу вратот навезен!

:x

На FBI, mims-89, 2468 и 2 други им се допаѓа ова.
  14. stilas7

stilas7 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јули 2010
    Пораки:
    1.050
    Допаѓања:
    694
    Сакам да кажам...

вероватно филомов што го даваа вечерва на а1 елегија за тебе беше на некој начин подршка за тутунарите.

15. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.279
    Допаѓања:
    67.900
    Сакам да кажам...

СДК денес не можеш да се вклопиш во друштвен муабет доколку не гледаш некоја од турскиве/индискиве серии. Вака некако оди дијалогот:
    - Гледаш Лисјата паѓаат?
    -Хмм, не.
    -Не гледаш? :o Па зошто не гледаш? Како тоа не гледаш?
    - Па, едноставно не сум имала време.
    Потоа имаш игнор цела вечер, но секако ќе дозанеш која е Хајрие, или Џеврие или штотијазнам.
    И исто го имаш оној балкански синдром, мажите зборуваат за фудбал, жените ќе се пикнат во кујна, си разменуваат рецепти, или зборуваат за внучињата на кои штотуку им никнало запче или леле почнале да гугаат. Чувај Боже да падне муабет за било каква интелектуална тема, па ви се молам, може ќе пропадне вечерта. |( И така цела вечер си ја преседов мудро молчејќи, бидејќи ако отворев уста немаше да одговарам за тоа што ќе излезеше.

На FBI, Ema.Sk, teddybear и 3 други им се допаѓа ова.
  16. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.615
    Сакам да кажам...

... сѐ ми е и ништо не ми е, полудувам ли, аздисувам ли, имам некоја очајна потреба да се изнавикам, да се изнаплакам, да удирам во нешто, до исцрпување, до снеможување...
    Вака кога ќе си размислам си викам - добро што ти е ма :^) ти нормална ли си, што ти фали, што би се рекло сѐ е good on paper, ама некако мене во реалноста не ми штима ништо. :^)
    До периодот ли е, секоја година ми почнува троа посрано, помине ли Божиќ па сѐ до првиот зрак сонце се претворам во некоја психотична кучка |(
    Бог да чува, како ми треба еден добар психијатар да ме исслуша и да ми најде решение, под итно!

17. blueeparadise

blueeparadise Популарен член

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    3.743
    Допаѓања:
    6.739
    Сакам да кажам...

Уф, девојки воопшто не сум расположена. Од една страна толку сум емотивна и страшливец што за најситни работи, глупави и лесни, се вознемирувам и неможам да се воздржам а да не ми дојдат солзи на врвот од очите.. А, еве незнам што ми се случува. Во саботата ме заболе десната страна, баш на почетокот на вратот, незнам што е тоа, крајници ли се, што се.. :?: Ама само кога ќе го допрев местото. Ниту ме болеше кога голтам, само кога ќе го притиснам, а левата страна не. А денес, некаде околу 8 часот, ме заболе пак ама и сега кога голтам ме боли. Моите викаат какви крајници те нашле, што измислуваш болести, грлото те боли. |( А, баш осеќам како имам една жлезда што ми е подуена од десната страна, а на левата ја немам, ама незнам што е бре луѓе, ептен ме уплаши. :worried: Ех, и јас каква плашливка сум. Што ли ќе е ова, да не се секирам до утре, треба да одам на лекар. Знам дека малце ова прерасна во Сакам да прашам и ја утнав малку темата, извинете. :$

18. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.826
    Сакам да кажам...

СДК дека немам веќе ФоксЛајф, а секако ни ФоксКрајм.
    Fu*k you кабловска телевизијо!

19. ma4e-94

ma4e-94 Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јануари 2011
    Пораки:
    128
    Допаѓања:
    42
    Сакам да кажам...

СКД дека ми е многу интересно на форумот навистина в4ера си направив профил и навистина е супер... на многу прашања добив одговор!!!
    :D :* :* :* до сите... поззззззззздрав4еее :*

20. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.304
    Сакам да кажам...

Сдк... секоја чест на феминките што се заљубени и што си имаат некој што ги прави да се чувствуваат сакани,среќни и исполнети и пазете си ги мажулињата :!: многу ретки се оние кои се паметни,малку момчиња останаа на кои не им е битна напрчената уста пред огледало,проѕирната маичка,кратката сукња и фаца нашљакана со 5 тона пудро-паштета .
    (се гледа дека денешниве обожаваат да лижат паштета)
    Слушам муабети онака чисто на минување:
    персона А :Фатил женска,слушна
    персона Б : Стварно ? која бе?
    персона А : Еве ти линк па види,ја знаеш идеше со тој и тој...и со тој и тој..се има мубаво со тој и тој...
    персона Б :ааа да бе ја знам оваа ауу многу јака п*чка,спази нога,ауу шо ци*ки има,брат арна е оваа за ду*ење,ќе ја е*не па ќе ја џитне,е тогаш јас сум на ред :lol: ]:)
    персона А :е така е и да знаеш,ке и мине рокот кај него после ти напаѓај

Ехх момчиња,момчиња вакво нешто кога гледам дека се случува околу мене,посакувам да сум се родила во времето на баба ми кога се се случувало на сред село,крај селската чешма :lol: барем се било реално и сите во носии :lol: се немало она оро*пиското,се било мистерија која привлекувала момчиња..
    Ретки се момците кои знаат да прпознаат квалитети во карактер и внатрешноста на девојчињата :!: :x
    Се упропасти ова интернетот и нашево време на живеење :puke:

Затоа женулиња чувајте си мажулињата и сакајте си ги.. ;) :*

На la-chicka, Cokolatce95 и Scarlet88 им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.