Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Shelea

Shelea Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    4.257
    Допаѓања:
    43.758
    Дека нема ништо подобро од случајно најдено питомо мачорче, кое додека го галиш наведнат над него, сака да ти го бакне носот.
    И да. Денес еден гулаб, пред соборна, ме поздрави. Не беше повреден, но не се плашеше од мене. Што убав симбол. А ја не дека сум некој верник... Ама убаво се почувствував.
    Сакам да кажам дека имам дома две бомбониери плус цело пакување Тутку и тоа е мојата моќ наредниве 3 дена пред да добијам! :twisted:

Плус.. Бев на кафе=чај со колеги од компаративна, и интелектуалната радост не изостана. Плус, со љубовецот мој, се сликавме со аналогната Јашика, и јадевме кикирики низ Скопје...
    Ништо не ме допира, баш сум во некоја своја визија денес. И ќе си поминам мека вечер со другарките и вино пред ТВ. ;)

2. enca.69

enca.69 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    1.709
    Допаѓања:
    3.452
    СДК дека се мрднувам од плачење....мачето ми го немааааа....женско е и вчера на тераса имаше уште 3-4 мачки....и од синоќа ми го снема....можно е да е ради периодот на парење????има шанси да е тоа и да ми се врати????...никогаш не ми отишло подалеку од двор... :( :( :( ...ги нема ни другите мачки ни него....неможам премногу си го сакам..... :(

3. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    СДиК на енца.69 да не се сеекира, до месецов е, ќе се врати, и тоа за скоро.
    И да си повторам за дилемата моја до Кинески и.... знаете веќе. уффффф лелеее :lol:

4. enca.69

enca.69 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    1.709
    Допаѓања:
    3.452
    Bas si mi srcka Hipica....fala......koga mi se raboti za macevo malce se gubam....

5. Ariel

Ariel Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    8.187
    Допаѓања:
    139.320
    СДК дека напраив мнооооооооогу добар шопинг. Ау каков успешен ден!!!
    Се исфрустрирав од соседите. Колку се средени, вкусно облечени и воспитани... Сакам и тука да биде така. Зошто бе да не биде?!?!
    И сакам Зара, маркс и спенсер, хенес и мориц, икеа...ако пропуштив некој нека ми извини :D
    Сакам да живем каде што има избор. Ама не да го сменам местото на живеење, туку изборот да дојде тука :lol:
    Сфатив дека не е ни до триумфалната капија, ни до коцката, ни до фасадата на мојата зграда... до луѓето е бе, а ај иди смени ги, фасадирај ги (мада ова не е решение пошо ако нема дорба подлога фасадата одма пука), воспитај ги, шо да е!
    И зашо таму едно стручно лице во муабет од 5 минути ми го кажа тоа што тука не ми ги кажале 20 души?

Преку глава ми е од импровизации, од луѓе шо бараат изговори а не луѓе шо бараат начини, од апатија, од кич, од исфрустрирани кретени...

Сакав да кажам дека направив добар шопинг, а 300 работи изнакажав....

6. babyketi

babyketi Популарен член

Се зачлени на:
    29 ноември 2009
    Пораки:
    1.302
    Допаѓања:
    678
    E aj kazi sto si kupi,ne tuku izbegavaj :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

7. Ariel

Ariel Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    8.187
    Допаѓања:
    139.320
    :D 7 блузички, кошула, сукња, кошула за либето, топ играчки за децата и монопол :lol:
    Сеа мирна ќе си седам едно време :lol:

8. babyketi

babyketi Популарен член

Се зачлени на:
    29 ноември 2009
    Пораки:
    1.302
    Допаѓања:
    678
    SO ZDRAVJE DA SI GI NOSIS ,a i libeto i deckite da si igraat .....
    Aj sega uste kazi kolku pari spiska i taman ke bide se...ne za drugo da ja podelis makata so prijatelite :lol: :lol:

9. Ariel

Ariel Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    8.187
    Допаѓања:
    139.320
    Не знам...картица трпи се'. Ќе му ја мислам кога ќе стигне сметката, а тоа е следниот месец, ехееее :lol:

10. babyketi

babyketi Популарен член

Се зачлени на:
    29 ноември 2009
    Пораки:
    1.302
    Допаѓања:
    678
    Aj kazi uste so marki zede i da si zaspijam mirno :lol: :lol: :lol: :lol:

11. snake

snake Истакнат член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    877
    Допаѓања:
    125
    скд дека добив дека ми од све преку к*р и дека мразам коа некои луже сакаат да управуваат со мојот живот и да ми кажуваат што да правам :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

12. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.162
    Допаѓања:
    156.496
    Над што триумфиравме ооо народецу чуден?!

Ооох...каков век дојде!

Имам куп нереализирани желби кои не се во моја моќ!А сакам да ги реализирам,денес денот го поминав седејќи во дневна со високо крената ролетна да ме огрее сонце и бел ден размислувајќи за можностите за реализација на желбите и сфатив дека е еднаква на нула.Капак,притисок 60 со 40,ситуација кома,во буквално и преносно значење.

13. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.836
    do koga vakaaaaaaaaaaaaaa? :twisted: :twisted: :twisted: e toa sakam da kazam ;(

14. Ariel

Ariel Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    8.187
    Допаѓања:
    139.320
    Марките никад не ми биле битни, али децава веќе ги раскантаа играчките, уште пред да почнат да си играат со нив :D

15. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    СДК дека таман ќе се решам да излезам, времево се збудалува.. Ама јас сум поголем инает. :D

16. kristin4e

kristin4e Истакнат член

Се зачлени на:
    21 ноември 2009
    Пораки:
    266
    Допаѓања:
    122
    Helloy,everybody!!!!
    СДК дека сум тука и дека не одам нигде и дека ми е мило што ќе си се дружиме.Сите ве сакам и ве гушкам... :D

Marly!!!Мене хороскопот ми касни... :lol: И јас имав технички проблеми...Ама ден два потоа... :lol:

17. snake

snake Истакнат член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    877
    Допаѓања:
    125
    скд дека ја сакам најнајнај многууууууууууууу на цел свет мојата мачка

18. enca.69

enca.69 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    1.709
    Допаѓања:
    3.452
    Блазеси ти, ...и јас го сакам моето најмноогу ама го снема...ми го нема два дена ;(

19. Marley

Marley Популарен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2010
    Пораки:
    1.093
    Допаѓања:
    1.130
    SDK...kristin4e i mene mi kasni... :lol: :lol:...ama jas sum druga vremenska zona.. ;)

p.s...snake ma...ova go slushame po vtor pat ili sum...janlash... :?

20. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.190
    Сакам да кажам,дека приметувам луѓево околу мене,еволуираат на психичка,умествена база,како одеднаш да се свестија,дека времево лета,просто едноставно до толку што преземаат секакви мерки,прават стратегии во остварувањето на своите цели.Да, не викам не,понекогаш си размислувам,кога луѓево би ги корисетеле своите мозоци како што треба,оох и те како би цветал животот кон подобро и подобро.Само малкумина го користат мозокот на правилен начин,па не е само да си ги остваруваш своите цели,без разлика на чуствата на другите,треба да мислиш и за другите.Што знам,веќе се чудам и неможам да верувам,неможам да им верувам на сопствените очи,уши....лугево не ја живеат сегашноста,туку мешаат минато,иднина,баби,жаби.Незнам ја барем така размислувам.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.