Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    СДК некои личности не заслужуваат ни да ги погледнеш, не па муабет да им правиш ! у ху ху ху

2. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.928
    И менеееее :D
    СДК дека јадев палачинка во лептокарија и ме скина стомак , знаев дека е од таму .. ама пуста желба за палачинка :D

3. Angelche

Angelche Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2010
    Пораки:
    3.747
    Допаѓања:
    1.359

Честиткии :)) :inlove: :clap:

4. Angel.in.dark

Angel.in.dark Истакнат член

Се зачлени на:
    23 април 2010
    Пораки:
    190
    Допаѓања:
    25
    Се вратив јас на форумов :D
    :* иии да .....душица и ангелче честитки :clap: :clap:

5. Melanie

Melanie Истакнат член

Се зачлени на:
    19 февруари 2010
    Пораки:
    556
    Допаѓања:
    89
    SDK deka se cudam kakvi na nekoj nacin neizrealizirani i ljubomorni osobi postojat toa cudo edno.Veke preku glava mi dojde od edna kvacka koleska postara koja tolku napadno si ja pokazuva ljubomorata sto se druzime so eden kolega(simpatijata moj :lol: )pa samo prefrla nesto za nas dvajca,pa me gleda ljubomorno ko da mu e zena bog da cuva.Pukni mori ovco sto si sama na 30 godini drugi ne ti se krivi :@

6. Angel.in.dark

Angel.in.dark Истакнат член

Се зачлени на:
    23 април 2010
    Пораки:
    190
    Допаѓања:
    25
    Нема лек за љубомората.Го знаеш тоа? Епа нека не ти е галје тоа се само
    Луѓе без работа. Ајде уживај си
    :D

7. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.826
    Чудна работа колку косата го менува човекот.
    Јас сум жив пример!

8. bona

bona Популарен член

Се зачлени на:
    9 декември 2009
    Пораки:
    1.592
    Допаѓања:
    276
    sdk deka nekogas i necija nasmevka moze da ni go razubavi denot :)

9. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    СДК дека ова ми е последен пост.Време е да престанам и мислам дека беше доволно :) .Пред се,сакам искрено да ви се заблагодарам за прекрасните пет месеци изминати во дружба,за тоа што барем поголемиот дел од вас ме прифативте одлично и покрај тоа што имаме голема разлика во годините,за секој совет даден искрено и од срце и за секоја добронамерна критика.Многу нешта научив на форумов кои ќе ми служат понатака во животот.Мило ми е што со вас споделив разни мислења,некои беа прифатени и почитувани,но некои и не,но сепак тоа е што е.Многу сум среќна што ве запознав сите,сфатив дека на форумов има многу добри и пријатни личности кои шират позитивна енергија.
    Сакам да се извинам доколку некој директно или индиректно сум навредила,тоа не ми била целта сигурна сум.
    Сакам на сите искрено и од се срце да ви посакам мир во срцето,живот без завист,љубомора и омраза,љубов чиста и искрена како детската,пронаоѓање радост во ситници,многу насмевки и оптимизам и сила да издржите СЕКОГАШ без разлика колку пати сте паднале и никогаш не ја губете надежта за подобро утре и се што правите во животот правете го од срце.
    Толку од мене,ве поздравувам уште еднаш и ви посакувам пријатна вечер.
    П.С : I DID IT MY WAY...
    Со почит,
    Wild.Child (FallenAngel) :hug:

10. Katja.efremova

Katja.efremova Истакнат член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    658
    Допаѓања:
    92
    Мало ја почитувам твојата одлука иако несакам да не напуштиш....мило ми беше и на мене што те запознав барем виртуелно и ти благодарам на читкањето,советите,мислењата и се што досега сподели со нас.Ти посакувам од се срце среќа понатаму во животот и се надевам дека нашите совети ќе ти бидат некогаш од корист и ќе се сетиш на нас, твоите виртуелни друшки :) Ти беше една од личностите што шири најмногу позитивна енергија и без тебе нема да е исто...Те поздравувам од срце и ти посакувам се најдобро...Со љубов до Wild.Child,Катја :* :hug:

11. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.826
    СДК
    Мало, мис ју олреди :(

12. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.838
    милоооо :( зошто со вакви постови? што се случи? :( ќе ми недостигаш малоо, мнооогууууу :hug: :* и ти ја посакувам нааајголемата среќа во животот, злато си ти :*

13. annnni

annnni Популарен член

Се зачлени на:
    27 март 2010
    Пораки:
    3.025
    Допаѓања:
    650

лелеееееееее зоштооо вака што е воа??? :( ;(

14. WomanInLove

WomanInLove Истакнат член

Се зачлени на:
    24 ноември 2009
    Пораки:
    717
    Допаѓања:
    268
    wild.child, зошто ќе не напуштиш? :( :( сепак иако не ја знам причината за твоето напуштање на форумот, можам само да ти кажам дека ќе ми биде криво за ова, но сепак многу ми е мило што вака виртуелно се запознавме, си делевме совети, мислења, коментари :) Се најубаво во животот :* :* :hug: :hug: ;)

15. bona

bona Популарен член

Се зачлени на:
    9 декември 2009
    Пораки:
    1.592
    Допаѓања:
    276
    malo jas se ti kazav vo chatot.nema potreba i ovde da pisuvam :lol:
    se najubavo i I'll miss u :*

16. Lizalka

Lizalka Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    2.004
    Допаѓања:
    94
    СДК дека и мене вајлд ќе ми недостигаш многу... а ќе не читаш или ни тоа? зашо не знам шо е фрката, не укапирав :wasntme:

17. Lizalka

Lizalka Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    2.004
    Допаѓања:
    94
    Ако си јадела у енрико знам, и мене ми се има десено

18. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.838
    СДК оваа вечер ќе отварам нови теми за да се разбие монотонијата на форумов :rofl: па ако сакате придружете ми се :$ :lol:

19. femina90

femina90 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    3.997
    Допаѓања:
    2.353
    Guilt is a small price to pay for happiness :lol:

20. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.193
    Сакам да кажам,зошто вака си одат луѓево од форумов,наеднаш исчезнуваат,ах секој човек остава некаква трага во животот на другите,без разлика дали е познајник,пријател,другар,дали на форум,едноставно секаде,понекогаш јасно ми е,а понекогаш се прашувам,секој почеток има крај,ништо не е вечно.Сите ние делуваме на некаков начин врз другите,им остануваме во меморијата,интересно е тоа што малкумина се свесни за сето тоа,ги памтиме добрите нешта во животот,лошите ги ликвидираме од прва,едноставно сме мајстори за тоа.Некогаш ни се случуваат,можеби често,лоши работи во животот,само заради тоа што не ги прифаќаме,но не ги забораваме брзо,додека убавите и добри нешта,брзо ги прифаќаме и забораваме,секогаш е обратно.Како би било ако лошите работи ги прифатиме,ако веќе ги прифатиме,дали тие во суштина се и лоши?Во секое лошо,има и добро,а во секое добро,има лошо.Стварно незнам зошто е тоа така,ама изгледа на таков начин се одвива животот.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.