Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. blueeparadise

blueeparadise Популарен член

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    3.744
    Допаѓања:
    6.740
    Сакам да кажам...

Ах, глупави крајници. |( И, ете.. си помина и овој распуст како на сон, а ништо не се случи, а требаше ли? И не, не го запознав господинот Совршен. Малку ќе почекам за тоа. А мене крајников баш сега му текна да ме фати, баш кога имам уште проклети 4 дена! :@ Баш сега ми дојде криза да излезам негде, баш кога неможам а времето ми истекува.. Леле зборам ко атомска бомба да ќе треба да пукне :$ ама се нервирам бре. А не од што е нешто страшно, ама не ме пуштаат зашто сум имала крајници и одма третмани измислија е*ате, да сум се облекла во пиџами, да сум седела на топло само, никаде да не сум излегувала. Значи не сум во болница, ме боли само едниот крајник, краај! :@

2. Cokolatce95

Cokolatce95 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јуни 2010
    Пораки:
    321
    Допаѓања:
    131
    Сакам да кажам...

Сдк уживам во капучиново, Фемина и музикава volume 100 ! :) :)

3. Dafnee

Dafnee Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2010
    Пораки:
    340
    Допаѓања:
    1.929
    Сакам да кажам...

СДК сите хороскопи фрчат со убавини! Што лезетска година ќе биде море море! :rofl:

4. SexyLady

SexyLady Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2010
    Пораки:
    2.800
    Допаѓања:
    3.270
    Сакам да кажам...

Денес е ептен убав денот надвор. После ветувам дека ќе искочам да се изнашетам! Морам!
    Не да си дремам по цел ден на компјутер(како што скоро цел распуст го поминав)
    Па и атмосферава што ми е прекрасна: надвор фрчат шабанарии - ама од оние: милионерче, ромските
    (да не речам циганските)
    чочеци...
    Ете и јас малку да го фрлам мозокот на пасење, да ги ѕирнам како играат на сред улица, се веселеат луѓето, свадба праат по втор пат
    (првата свадба во шалвари, а вторава свадба во невестински бел фустан) е така ви се прави свадба ако сакате да знаете! :!: :D
    Па и да одам да си апнам уште едно бананче заедно со една чашка ладно млекце не ќе е лошо. А како што се гледам на милово огледалце визуелно и телесно сум ослабнала малку. Ма да не ме лаже огледалово? :^) Ќе го тепам! :muscle: :punch: Опасна сум јас за такви работи!! Да, да! А може да е и игра на мозочето: знае дека држам диета, па очекува да сум ослабната - и да ме глеа слаба... А што викате да се измерам на вага за да проверам сигурно? :wasntme: Ма неее... вагата ќе ја оставам за на крајот на диетата - како јаготка на шлагот: или позитивно ќе ме изненади(со намалена килажа) или пак негативно... Дај боже позитивно!
    А чудо бе, се навикнав на новите наочари ама пак ми е некако... weird... На моменти како пијана гледам. :drunk: А да не ми го утнала докторката диоптерот? :^) Само уште тоа ми фали... Зашто некако несигурна ми делуваше кога ме прегледуваше... - ај да не кажам име: ама многу лигава докторка, од оние што постојано стојат како чајник - ако ме сфаќате... приватен доктор - демек подобар, ама... само збореше да земеме од кај неа рамки и стакленцата(т.е. пластиката) за наочарите да ги праиме кај неа... кога ни кажа цена... :o ми се сврте паметот! Профит сака да си праи жената.

Едит: Ееее колку смајлиња имав стаено, и морав да ги бришам за да имам само 10. И јас мислам дека малку се 10 бе! Ај идеме за 20! Пошарен и по-смајлест да ни биде форумов. :D

п.с. сдк што ми се јаде, ама тоа во соодветната тема!
    п.п.с. ее што долг пост испадна!

5. solzuska

solzuska Истакнат член

Се зачлени на:
    3 август 2010
    Пораки:
    515
    Допаѓања:
    135
    Сакам да кажам...

сдк блонд се појавиииииииии :)

На blond му/ѝ се допаѓа ова.
  6. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Сакам да кажам...

Сдк дека сакам персиско маче. Мало слатко бело и дебело. Или евентуално зајченце ама да си остане мало а не да стане огромен зајак :wasntme: Да можам да го гњавааааам :wasntme:

Ако некоја форумџика знае колку од прилика се движат цените на овие две животинчиња и каде би можела да ги набавам ке и бидам благодарна доколку ми пише Лична порака :rofl: :rofl: :rofl:

На SexyLady му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.826
    Сакам да кажам...

Што ќе им е да знаат дека пеперутка на Шпански е mariposa?
    Ехх луди години, никогаш нема да ги разберам.

СДК дека луѓето чувствуваат (без да им се каже) кој е отворен за комуникација. Чувствуваат кој ги почитува, кој без проблем би им направил муабет... Ете во што сме слични со животинките.
    Си дојде фино-лепо, не видени месец негде, си ме изгушка за среќни празници... еех животец, како не раѓаат мајкиве повеќе такви деца. Деца СОНЦА, кои кога ќе влезат во станот го огреваат цел дури и за време на вакви збунети денови. И фала му што дојде и што се плесна во дневна. Така бар ќе ја одложам дружбата со книгите.

8. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Сакам да кажам...

СДК дека денеска на тато му е именден. :) Во тоа име, да ве почастам. :D
    Се смилувале да ме остават да поспијам, и онака не сум им од корист за сервирање. :rofl:

На FBI, 2468, sonce777 и 4 други им се допаѓа ова.
  9. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.130
    Сакам да кажам...

Еве и јас ќе се пријавам за информација за персиско маче.
    сакам! сакам! сакам! сакам! Премногу сакам!
    Се распрашував јас, ама треба да се чека....многу.... А јас сакам побрзо! Да го имам дома и да го товам со храна, и да го гњавам, и а го гушкам!

На teddybear и SexyLady им се допаѓа ова.
  10. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.989
    Сакам да кажам...

Кој се зачленил на форумов - НЕ зажалил! :rock:

Успат да се надоврзам за муабетот за Студени нозе, пред 4 години им бев на свирка во тогашно CUBE (во парк) и тоа случајно налетав на нив, незнаев дека тие се гости вечерта :rofl: феноменоменална забава направија :dance: ....мислам дека од тогаш немаат направено некоја свирка :^)

На Phyramide, Hipica, SexyLady и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  11. femina90

femina90 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    3.997
    Допаѓања:
    2.353
    На nesa и ciribiribela им се допаѓа ова.
  12. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.819
    Сакам да кажам...

СДК дека оваЈа Дафне, предизвика домино ефект со Студени Нозе. Баш убава зараза.
    Блонд ај седи си мадро, не кревај многу нозе во вис, во твојот случај се исплашив :D Бебето ќе ти има ролер коустер во стомакот :)

И јас од сабајле си ја пеам „Бeше муак а таа беше гоуа, ама уааааадна како кока коуа, каучот се расцвета на поооола а таа беше уадна како кока коуа (уАмди Бајуам)“ и ме тера онака спонтано да си шизам лево десно.

Патем, читам за Кувајт, лудо! Да не знае некој каде можам по итна постапка да поднесам документи и барање за кувајтско државјанство? Да не треба да закажам по телефон сликање?
    :?:

На nesa, Dafnee, blond и 2 други им се допаѓа ова.
  13. ciribiribela

ciribiribela Популарен член

Се зачлени на:
    12 август 2010
    Пораки:
    1.272
    Допаѓања:
    652
    Сакам да кажам...

СДК дека сум горда на мојот брат во кого никој не веруваше дека ќе успее на факултет. Едно големо браво за прекрасниот почеток!!!! :*

На nesa, blond и SexyLady им се допаѓа ова.
  14. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.952
    Допаѓања:
    203.271
    Сакам да кажам...

^^Точно е, знаеш? Во се' си пронајдов по некоја вистина :D

Инаку, СДК само мене може да ми се случи ова... секогаш кога готвам нешто си добивам белези... обично се минимални, ама ова што ми се случи вчера :x :x :x смешно е, банално, ама... се случи.

15. Dafnee

Dafnee Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2010
    Пораки:
    340
    Допаѓања:
    1.929
    Сакам да кажам...

СДК...Неќу колор телевизор...Сакам ЦРНО-БЕЛ!!!... Сакам да ме размонтира...цела дел по дел!!! :$ :$ :$

На FBI, sesilija, Phyramide и 3 други им се допаѓа ова.
  16. Mygirl

Mygirl Популарен член

Се зачлени на:
    8 ноември 2010
    Пораки:
    577
    Допаѓања:
    850
    Сакам да кажам...

^^ Светот мој да нема бои, да е бело-црн, ти да бидеш трнорушка а јас твојот трррррррррррн :D
    Ме потсети на убави времиња :) И сега си ги пуштив нивните песнички и моментално ја слушам оваа;

Мајка и е управник, татко и директор
    вујко и во парламентот, чичко и инспектор
    Тате пушта филмови у кино на прожектор,
    а мајка ми пее во црковен хор.

Закон се! :rock: :rock: :rock:

На Hipica, 2468, LivingGlam и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  17. Lina24

Lina24 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    2.230
    Допаѓања:
    438
    Сакам да кажам...

сдк дека имам нов аватар ;)

18. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.304
    Сакам да кажам...

Сдк ооо па сме биле голем број феминки обожавателки на Студени нозе :inlove: тоа ми се допаѓа...
    ^ тоа ми се допаѓа,ама верувајте денешниот ручек кој и да ми го проба нема да му се допадне правев спањак и ориз :lol: не е баш како што треба да биде,ама штом се изеде целиот од страна на моиве дома значи сепак вредел трудот мој ;) ...Ајде цури уживкајте јас одам на играње Симс3 :*

19. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Сакам да кажам...

Еден ден без интернет не се издржува бре, море море, што зависна ќе бев олку од интернетов.
    Имам да ви кажувам ехее, ама ќе скратам сеа.
    Баба ми и дедо ми танцувале хееј :D срциња, не дека се многу стари, ама ги немам видено во такво издание можеби затоа многу се израдував, следен пат пред мене ќе ги терам да ѕенѕаат и да ме научат како се игра валцер. :dance: :D

20. SexyLady

SexyLady Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2010
    Пораки:
    2.800
    Допаѓања:
    3.270
    Сакам да кажам...

Мореее што веселба се створи надвор на улица. Очигледно е дека дојдоа сватовите по невестата. Шарена е улицава ви велам, шарена. Ромски моми во шалвари рипкаат наоколу, некои чочезираат, мешаат; некои за оро се фатиле. Едни во лила со златно, други во сино со сребрено, трети во црвено со златно, со светлуцави парички закачени на куковите, мешаат ли мешаат. Како Жадиња некои. Мајката, па сите надарени во мешање и играње. Невестата чу дека доаѓаат сватовите, и се скри внатре. Слушнав таков им бил адетот - морала да биде скриена и покриена со вез, па кога ќе дојдат сватовите со младоженецот, тој да ја открие. Фино! :D
    Ех срце ми посака да се фатам за орото малку, колку да разбијам досада и монотонија :D , ама пусти страм држи, не дава. :D
    Цела улица ја окупирале, оро се раширило насекаде, маса од луѓе чиниш Груевски поминува. :rofl: :rofl:
    Тапани силно фрчат, зурли вијат и урлаат, шабанарии колку ти душа сака. :D
    Ако ако, мене не ми смета. Нека си прават луѓето мерак на душа, нека се веселееат, па и да кажам едвај ја омажија ќеркава - сирота. Подобро свадби да гледаме, отколку погреби! :!:

Свадба е големааааааааа, денес се женаааат и мажааааат! :rofl: :rofl: :rofl:

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.