Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.923
    Допаѓања:
    163.878
    Годишнина од матура...колку лицемерно звучи тоа!

2. bona

bona Популарен член

Се зачлени на:
    9 декември 2009
    Пораки:
    1.592
    Допаѓања:
    276
    Kolku e cuden zivotot... prvo skokas od sreka... a za mig se se menuva... :(

3. Oluska

Oluska Истакнат член

Се зачлени на:
    5 февруари 2010
    Пораки:
    320
    Допаѓања:
    24
    СДК дека ќе пржам помфрит со рендано сиренце :rofl: Кој е ЗА бујрум :rofl: :rofl:

4. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.267
    Допаѓања:
    67.851
    СДК дека периодов ми е ужасен. Се чувствувам ужасно, ранливо... А не покажувам. Само си се таложи, се таложат фрустрациите. Ама кога ќе пукне балончето ќе биде лошо. И се извинувам што ве тупам тука, ама ова ми е моментално единственото место каде што си кажувам што ми лежи на душата. Е инаку не знам кај ќе ми беше крајот :worried:

5. SummerGirl

SummerGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    10 март 2010
    Пораки:
    17.777
    Допаѓања:
    38.654
    СДК дека сум многу среќна. Конечно ќе се гледам почесто со моето срценце.

6. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.838
    не можам да заспијаааааааааааам |-) :(

7. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.928
    СДК на Лизалка .. Не од енрико , од тоа скапаното Кохиба .. А пред тоа јадев помфрит и го фрлив .. не ми доаѓа памет , вчера се отрув со апчиња .. ама ако , така ми треба :D

8. Angelche

Angelche Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2010
    Пораки:
    3.747
    Допаѓања:
    1.359
    Срценце..
    ти кажав дека те засакав, и дека ќе ми недостигаш многу многу.....
    се надевам дека ќе не читаш некогаш и ако ти текне пиши лп.
    Ќе ја почитувам и јас твојата одлука :(
    Поздрав мила :* :inlove:
    i will miss you

9. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.075
    Зошто вака??Може ќе добиеме одговор..но сепак ќе ја почитуваме твојата одлука..Душичке се најубаво..биди паметна и прониклива каква и што си..позитивна и најсреќна на свет :) ... :hug: :*

10. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Wild.Child, имав можност со тебе да разговарам неколку пати и ти си една од форумџиките со која сум на приближна возраст, секогаш позитивно размислуваше и мило ми беше што те запознав барем вака виртуелно,ќе ми недостигаш иако не знам која е причината зошто вака си одлучила, сепак твое право , па можеби ќе се предомислиш па пак ќе се вратиш, сигурно ќе ми фали да прочитам твој пост,и немавме баш некоја гоолема можност подобро да се запознаеме, но ти си добра личност, што е најважно не мислиш никому лошо, со сила неможеме да те натераме ништо, сепак ако го прочиташ ова, размисли поубаво па можеби ќе ја промениш одлуката,како и да е ти посакувам се најдобро и се најубаво , сакај и биди сакана, продолжи да размислуваш позитивно , животот е пред тебе, искористи ја секоја минута од денот и не дозволувај ништо да ти го уништува расположението, и на школо , биди успешна, добивај 5 ки и биди тоа што си.
    Со љубов
    Лукс

11. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.933
    Допаѓања:
    203.213
    СДК, не знам зошто малото не напушта, ама штом така одлучила, нека биде. Малечко, ќе ни недостигаш на сите овде, ќе се почувствува твоето отсуство на форумот. Наврати понекогаш да се пофалиш со убавите работи што ќе ти се случуваат во животот. Затоа што јас не се сомневам дека тебе само убавини те чекаат понатаму. Драго ми е што се дружевме тука. Ти посакувам се најдобро понатаму и голем поздрав од мене!

12. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.838
    СДК времето е :puke:

13. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.267
    Допаѓања:
    67.851
    СДК резултатите од анкетата на сајтот се загрижувачки. Многу несреќни луѓе...

14. Angel.in.dark

Angel.in.dark Истакнат член

Се зачлени на:
    23 април 2010
    Пораки:
    190
    Допаѓања:
    25
    Иако немав можност да те запознаам подобро, ми се допаѓаа твоите постови и начинот на кој размислуваш..И да ќе ни недостигаш на форумов со твојот ентуизам, оптимизам...Но сепак ќе ја почитувам и јас твојата одлука..
    Ти посакувам се најубаво во животот..и сите соништа да ти се исполнат.
    Поздрав :*
    Ан.

15. WildAngel

WildAngel Истакнат член

Се зачлени на:
    19 февруари 2010
    Пораки:
    1.012
    Допаѓања:
    108
    Еее... мало зошто бре вака? :( Добро тоа е сепак твоја одлука, мило ми беше што изминавме одреден временски период заедно, и целата дружба беше ок. Ти посакувам се најдобро и мислам дека форумот те научи на некои корисни работи коишто ќе ти бидат од корист во животот!!! СЕ НАЈДОБРО!!! :* :* :hug: :hug:

16. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.989
    СДК донт вори - би хепи :)
    малото т.е. вајлдчајлд е супер и единствена причина што не пишува е што не е моментално во можност да пишува...можеби ќе не чита одвреме навреме...ништо страшно ;) ;) ;)

17. Speechless

Speechless Популарен член

Се зачлени на:
    14 април 2010
    Пораки:
    4.306
    Допаѓања:
    5.984
    СДК ВајлдЧајлд , иако не те знаев колку и други на форумот , оставаше многу интересни , необични постови , и сакам да кажам дека си многу интелегентно мало :) :hug:

и да, сдк дека си го деактивирав фејзбукот и сеа ми е ПОУБАВО! 8)

18. Angel.in.dark

Angel.in.dark Истакнат член

Се зачлени на:
    23 април 2010
    Пораки:
    190
    Допаѓања:
    25
    Сакам да им се заблагодарам на админките што ми го сменија името..БЛАГОДАРАМ :inlove: :inlove: :*

19. annnni

annnni Популарен член

Се зачлени на:
    27 март 2010
    Пораки:
    3.025
    Допаѓања:
    650
    А да забележав Честито! :D

20. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.614
    ... дека ми е преку глава од луѓе што се удираат во гради со нивната фамозна искреност и етикети од типот "Ја сум таква плескам се у фаца и шо ми можеш, таква сум и не се мењам, искрена сум, ПЛЕСКАМ СЕ' ШТО МИСЛАМ"!!!
    :^)

WTF?

Убаво за сите такви. Како прво - сите можеме се' што ќе помислиме да плеснеме некому во фаца. Јас не гледам никаква вештина во тоа. :!: За мене доблест е да умее да се каже нешто, САМО доколку некој ве праша искрено, па дури и тогаш луѓе аман! Не мора да газите врз луѓето. Некои навистина не пораснуваат. Ниту ќе го дознаат значењето на зборот Суптилност.

Преку таквото од таквите слободоумни, дрски, искрени, добронамерни плескачи на се живо и диво во фаца без пардон и без цензура! Ако некој ве праша за мислење кажете, ако не, па не мора секогаш да имате мислење за се, кревате рачиња ко деца што бараат репете ужинка во градинка! :devil:
    На што всушност се сведува таа искреност, тие ГОЛЕМИ вистини кажани директно во лице, без влакна на јазикот, без цензура, без избор на местото, времето и ситуацијата?
    Ќе ви кажам на што се сведува. На болест. На лудило. На невоспитаност. На комплетно исфрустрирани особи, кои немаат попаметна работа освен – кажување сè во фаца! На ГОМНОЈАДЕЊЕ!

На roberta-rubi му/ѝ се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.