1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.077
    Сакам да кажам...

СД им К на Ливинг и на Лудото дека мн ме заинтересираа и полакомија со поствоите за руските јадења, е неам пробано руска кујна, а јас ко што сум таква се да пробам па макар и ... ај да не кажам задолжително им барам некоја рецепта по лп! :)

На LivingGlam и 2468 им се допаѓа ова.
  2. Froshinka

Froshinka Истакнат член

Се зачлени на:
    14 септември 2010
    Пораки:
    29
    Допаѓања:
    13
    Сакам да кажам...

СДК дека баш убаво си поминаф за распустоф ... :)

3. Dafnee

Dafnee Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2010
    Пораки:
    340
    Допаѓања:
    1.929
    Сакам да кажам...

СДК...Излегов мирисајки на интензивен Бурбери...Кога стигнав до каде што беше тој...веќе мирисав на бело вино и залутани честички парфем...
    Сега... конечно...мирисам на него.
    And what a delightfully fragranced lullaby he is....

На senza.parole му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Sparks

Sparks Популарен член

Се зачлени на:
    5 ноември 2010
    Пораки:
    896
    Допаѓања:
    3.195
    Сакам да кажам...

СДК дека сега се прибирам дома, луѓево почнаа да стануваат, а јас сега ќе си легнам...

Но не жалам ниту една секунда од поминатото време. камо вака секој ден да си врвам...
    И тогаш кога најмалку се надеваш дека денот нема да ти биде ист како останатите БУМ најголемото изненадување.

Сакам репете, еднаш и уште еднаш и уште еднаш...

На LivingGlam му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Whatsername

Whatsername Популарен член

Се зачлени на:
    7 октомври 2010
    Пораки:
    305
    Допаѓања:
    344
    Сакам да кажам...

СДК дека беше убава вечер, со дружење, веселба и снег, се додека не ме удрија емоциите.

Доволно молчев. Не можам повеќе да молчам и да се правам како да не ми е ништо, кога всушност ми е се. Дури и од најблиските слушам колку сум станала ладнокрвна. Тешко ми е, но знам дека можам да го надминам ова. Знам дека по некое време ќе се смеам за кои работи сум се нервирала и плачела, но во моментов чувствувам како тежината на светот да е на моите рамена.

Му прозборев, по месец и половина, за да му кажам дека нема право да ми прави тоа што ми го прави. Ми ја потврди теоријата за тоа каков станал во изминатиов период, ме праша што ми е проблемот на мене. Да знае само колку доцна се сети да ме праша. Сега веќе не е негова работа.

Ме нервира Фејсбуков. Сериозно размислувам да го избришам. Не е можно тоа колку дволичност гледам секој ден таму. Луѓе кои меѓусебно се озборуваа сега глумат најдобри пријатели; луѓе за кои сум сигурна дека ги нервирам секојдневно ми изјавуваат љубов преку коментари.

Кога ќе размислам, не е само Фејсбук таков. Таков е реалниот живот, секој на секого му прави лице. Барем на тоа сум била сведок безброј пати.

Ако нешто сфатив вечерва, тоа е фактот дека луѓето судат по постапките без да ја знаат причината која стои позади нив. Дури и луѓето што не сме очекувале дека ќе го направат тоа.

(Се извинувам ако постот звучи неповрзано - моментално во главата имам голем неред, има толку многу работи што сакам да ги кажам, а немам на кој.)

6. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Сакам да кажам...

СДК МЕНИ СЕ НЕ СПАВА! (не ми викајте „Не буди блесава“ :rofl: )
    Не знам зошто, ама претешко ми е да кажам „Добра ноќ“. Да ја ставам главата на перница и да буљам во плафон, да си замислувам овчички на ливада како рипкаат и да заспијам.
    Ноќта е убава, ноќта е магична... Ноќта не е за спиење! Како ми се шета, ми се скита, ми се пее, ми се вришти... море се ми се прави! :rock:
    Јаооо ако се раздени пред да се разбудат моиве, каков снешко има да направам во двор ^_^ , не се грижам поради тоа што сум со мокра коса, што сум на раб на разболување, не ми е грижа што пижамите ми се со кратки ракави... Едноставно, не ме држи место... (не ми иде ум) :rofl:

Морам да си спомнам, не ме нервира што некои личности ме лажат, туку очајно многу ме нервира тоа што НЕ им расте носот! :devil:

I don't wanna sleep tonight, dreamin's just a waste of time...!
    When I look at what my life's been comin' to
    I'm all about lovin' you... :$

П.С. Се чаталам јас вечерва, ама од утре во 00:00 најдоцна ќе мора да бидам во кревет. :rofl: Мада, утре ќе бидам пресреќна бидејќи нели, тргнуваме на училиште па сон нема да ме фати (демек :talk: :wasntme: ).

На teddybear, LivingGlam, Mygirl и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  7. Mygirl

Mygirl Популарен член

Се зачлени на:
    8 ноември 2010
    Пораки:
    577
    Допаѓања:
    850
    Сакам да кажам...

Добро, дали е ова казна? Казна за тоа што се оставам за во последен момент? Почна веќе да ме фаќа паника, не знам што да правам :(
    Утре полагам, практичен дел... Требаше да инсталирам една програма и вчера да вежбам со еден колега, но за беља не сака да се инсталира :( На сред инсталирање престанува...Барав по интернет, пробав да го решам проблемот, но безуспешно...Вежбањето се одложи за денес, а јас сеуште ја немам инсталирано програмата...Не сака и не сака...Живци искинав :@ А врска си немам што треба да правам утре :(
    Боже, дај ми надеж дека конечно ќе успеам да ја инсталирам глупата програма, па макар треба и цела вечер потоа да вежбам...
    Ме фаќа паника, предметот го положив, останува уште овој дел и, ако не го положам, ми се ништи и теоретскиот дел ;(
    Божееее ;( Помагај ;(

8. skyAngel

skyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    16 август 2010
    Пораки:
    1.530
    Допаѓања:
    2.768
    Сакам да кажам...

Шипки снег , за џабе се израдував !

Имајте убав ден , јас отидов да јадам палачинки. :P

9. Iva-Mici

Iva-Mici Популарен член

Се зачлени на:
    1 август 2010
    Пораки:
    1.168
    Допаѓања:
    239
    Сакам да кажам...

СДК дека едвајјјј чекам да дојде први и да се вратам на фитнес....лето се близи мора да се стегнеме малце :D

10. nedzma

nedzma Истакнат член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    688
    Допаѓања:
    192
    Сакам да кажам...

СДК само што станав и си го пијам утринското кафе што сама си го направив и добро утро на сите формуџики, имајте убав ден! :*

На kankus му/ѝ се допаѓа ова.
  11. macysh

macysh Популарен член

Се зачлени на:
    12 јуни 2010
    Пораки:
    1.124
    Допаѓања:
    881
    Сакам да кажам...

СДК не сакам снеег! Оди си! ]:) Па и нема којзнае колку...колку да се ишлакаат улиците и тоа баш сега пред да тргниме на училиште! Уфф,се расипа убавото време |(
    СДК сношти не можев да заспијам никако,цела ноќ се будев :geek: И така,си станав во 4 и пол сабајлето и си лупев портокали :lol: Ама откако ги излупив не ми се јадеше,па малку каснав и ги ставив во фриждер,и тоа така заспана,да сум ти ги ставила во тенџере со сутлијаш :lol: :lol: И сега мајка ми од сабајле скрена паника кој и буричкал в кујна во ноќта :$

12. vlubena

vlubena Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јануари 2011
    Пораки:
    767
    Допаѓања:
    627
    Сакам да кажам...

СДК токушто станав еве се расонувам сите членки имајте убав ден ;)

13. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.838
    Сакам да кажам...

Ауууф, е ова е промашен ден во оваа година :^)
    Требаше да го отспијам цеееел ден, воопшто да не го почувствувам.... За никаде ми тргна :devil:
    .... Се изнервирав, го немаше тоа по кое тргнав.... и плууус дополнителни нервози од првата ,,банална,, нервоза :@
    Се надевам нема да ми биде така во остатокот од денот.
    А денот само што почнува до прва :tmi:
    Ааааааа, како ќе бидеееееее :fubar:
    Е сега за инает има да си легнам и да мижам, да мижам.... да заспијам |-)
    Побрзо да помине денов

Па и снегот се стопи така одеднаш, сега само мокри улици, калишта :puke:
    Професор од основното ме препозна, си направивме муабет, и ептен убаво ми дојде и мило што не ме заборавил (ете бреее, имало една убава работа од сабајле), јадам смоки како ненормална, не јадам.... лапам смоки како депресивна будала , и за ручек ќе јадам спанаќ. Ич не го јадам, ама ете ми влезе у мисла, не знам како, не знам зошто. И сега мајка ми приготвува само за мене, а знам дека само неколку лажичиња ќе лапнам, ама ако, битно се трудам, а и здрав е бе.

Ииии упс :tmi: заборавив нешто....
    Добро утро феминки, имајте прееекрасен снежно раскашавен ден (не како мојот како што ми тргна, ма нека иде у бестрага :fubar: )
    Ве сакам :*

14. thatsmysecret

thatsmysecret Истакнат член

Се зачлени на:
    27 мај 2010
    Пораки:
    452
    Допаѓања:
    215
    Сакам да кажам...

Еј снегче, кога те сакавме те немаше, сега ајде побрзо топи се не ни требаш ]:)

15. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.077
    Сакам да кажам...

СДК дека ја сонував Росоњерка :) како ставила слики во „Модни критики за храбри феминки„ од некои манекенки и се претставувала ко да е она, ама ние детективки одма сме ја фатиле и као сме биле разочарани од неа зашто така направила хахахахха, е стварно не сум нормална :)
    Росоњерка :* :f:

На rossonerka му/ѝ се допаѓа ова.
  16. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Сакам да кажам...

Сдк кој ја измислил генералката сигурно дома си имал слугинка ... :!: :D Рацете ми отпаднаа :doh: Затоа заслужив една полнааа и миризлива када. Колку за релаксација 8) 8) 8)

На LivingGlam и Miss-Independent им се допаѓа ова.
  17. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Сакам да кажам...

СДК дека денеска сум подранила, иако алармот точно на пладне ми беше наместен. :rofl:
    И морам свечено да признаам дека од денеска сум на диета. :talk:
    А од мојот снешко - ништо. :( Ми се стопил снегот! :devil:

18. SweetCandy

SweetCandy Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јануари 2011
    Пораки:
    59
    Допаѓања:
    20
    Сакам да кажам...

Ох Вајлд...Џабе седењето цела ноќ а? Јас денес си станав со нервози,ме разбудија моите и се напнав...Инаку денов ќе ми биде мислам дека катастрофа...Морам да одам на гости со нив...Уф :@

19. gossip-girl

gossip-girl Истакнат член

Се зачлени на:
    5 ноември 2010
    Пораки:
    351
    Допаѓања:
    218
    Сакам да кажам...

СДК дека или алармов на телефонов ми е пореметен или сум јас ! Во еден од нас е проблемот, или он не ѕвони или мене ми е убаво да спијам, го искључувам и после на ништо не се сеќавам :?:

20. ehrgeizig123

ehrgeizig123 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 декември 2010
    Пораки:
    427
    Допаѓања:
    157
    Сакам да кажам...

СДК дека ми е премногу досадно и се чуствувам празно.Неам идеја што да правам за да ми помине времево.Помош некоја? |(

На kankus му/ѝ се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.