Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. la-chicka

la-chicka Популарен член

Се зачлени на:
    21 април 2010
    Пораки:
    1.336
    Допаѓања:
    1.571
    Сакам да кажам...

хахаахахахаххахахаха

~~Да ќе отидеме на одмор нормално али околу соседите НЕ! Грчка НЕ, Србија НЕ, Бугарија НЕ и Албанија НЕ! - Па каде ќе одите??! НА ХАВАЈСКИТЕ ОСТРОВИ МАДАМ! ЧАО! :D :rofl: :D :rofl:

На TennisBabe му/ѝ се допаѓа ова.
  2. blueeparadise

blueeparadise Популарен член

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    3.747
    Допаѓања:
    6.749
    Сакам да кажам...

СДК .. Утре школо. Пак. Е сега ќе си чекам летен распуст. Туку, еве последен ден и се во последен момент ми се зголемува нагонот за искачање, за правење на разно разни работи.. А до пред 2-3 дена само чмаев дома, или еднаш во денот ќе излезев некаде.. ете низ населба, колку да се рече дека сум излегла. А и кој ќе ги слуша овие дома.. Дур им објасниш се по табиетот нивни, место во 4 во 7 ќе излезеш. Шта чеш.

И леле, ме фаќа некоја неопислива носталгија, тага, што ли е.. што почнуваме утре. Си викам зар толку брзо, кога летна? Колку планови си правев за распустов, за Новата Година, ма се у вода.. Како и секогаш. Ништо не ми се исполни. Ни спиев кај братучетка ми, ни напишав нешто поквалитетно, ни излегов на кафе (а и како ли ќе излезам со овие :!: ) .. Ни најдов некој. Де, де, знам дека сум мала, дека има цел живот пред мене, нема сигурно сега да ја најдам, ете, љубовта на мојот живот, ама потребно ми е внимание и љубов во моментов, кажав и вчера.. И утре понеделник. И прв час историја. Баш да видам кој ќе ни дојде како замена.. :?: Дали ќе дојде некој/а нов/а. Ќе видиме.. Дај нека се стркала Јануари, нека дојде Фебруари и роденденов мој, па после март, април, мај, јуни ии готово. Запишување.. Ново место, нови деца, нови наставници, па нов материјал за учење.. Ете, живот. :?:

На SexyLady му/ѝ се допаѓа ова.
  3. velesanka

velesanka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2009
    Пораки:
    2.649
    Допаѓања:
    2.476
    Сакам да кажам...

сдк Воопшто не ги разбирам некои луѓе, прво кажуваат една работа, па подоцна постапуваат сосема поинаку, разлилчно од она што го рекле,сосема спротивно.. Зборувај тоа што го мислиш и мисли го тоа што го зборуваш.. тоа е толку едноставно... или па можеби е ПРЕМНОГУ "едноставно" :?:

4. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.291
    Допаѓања:
    67.950
    Сакам да кажам...

Зошто да е едноставно, кога може комплицирано?

СДК овој дечко ми правеше гравче за ручек, ама не да го утнал... Никако бре да се научи асална манџичка да направи. Ама стварно ќе го пратам на курс кај мајка ми, па да јадеме ко што треба :rofl:

На Go-Girl му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.989
    Сакам да кажам...

значи морам да реплицирам
    АЛАЛ да ти е Виножитке :clap:
    сакам и јас такво маженце што ќе ми готви :$ :D
    и да те поправам....свршеник, а не дечко :P

6. SexyLady

SexyLady Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2010
    Пораки:
    2.800
    Допаѓања:
    3.270
    Сакам да кажам...

Се избањав. Секогаш пред да влезам да се бањам ме мрзи, а кога веќе ќе влезам - тешко да ме извадите од када. Да кажам дека кожава нешто во последно време послушна е - особено на лицето. :!:
    Демек да седнам нешто да повторам, ама раката фаќа книга - мозокот бега некаде. А тоа некаде се прашувате каде е? Ееееее... :inlove: во кисела вода.
    Вчера си поминав најубаво на роденден во К.В. :inlove:
    Како и да е - пред некој ден повторив Француски, а денес Англиски. Што да праам само тоа ми е интересно. :lol: Биологија морам да фатам исто како и хемија. :|
    Ех да имавме само уште една недела. :D

Хмм... сега се мислам дали да ја пеглам косава или да ја фенирам. :?: И што да носам утре? :D
    Седам со косава умотана во пешкир и се мислам...

Ааа инаку да ви кажам - ми дојде една супер нова идеја за книгичка. Ја почнав - на англиски. До сега имам напишано 4-5 глави и мислам дека од оваа идеја ќе биде нешто! Криво ми е што нема да имам време да и се посветувам многу ради учењево. |( Чија идеја беше да се создаде школо! - ќе си помислам некогаш, но одма ми доаѓа онаа слика на дечињата кои немаат услови за школување...

Ах, никако да станам од компјутеров! Ќе се тепам самата!

едит: п.с. многу е тешко да трезниш пијан човек - особено ако е во штикли. :worried:

7. stilas7

stilas7 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јули 2010
    Пораки:
    1.050
    Допаѓања:
    694
    На Hipica, blueeparadise и SexyLady им се допаѓа ова.
  8. blueeparadise

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    3.747
    Допаѓања:
    6.749
    Сакам да кажам...

Секси, тебе никако да ти згасне таа твоја креативност. :) Ако, браво, да си ја напишеш и нема везе школо, за литература секогаш има време! Јас па се на едно место стојам, немам ни ронка креативност и инспирација во мене. Немам ни ронка љубов во мене, затоа е така де. Еве сега ќе почне школо, нови дешавки па може и ќе ми текне нешто. Туку ајде, едно големо поздравче до тебе иако веќе те поздравив во СП, пак сакам. :$ Ништо, со среќа нека ни е од утре и сите петки да си ги наредиме ии после пак да си бидеме слободни. :*

9. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.819
    Сакам да кажам...

СДК...ало природо! Ме зае*аваш? Пих што ме тераш да сум ваква безобразна. И што сега за џабе ли кивав? Камо ти кокиченце, девојченце, качунки, темјанушки и секаква расцветана багра поради која кивам секоја пролет а?

Море море! А јас веќе бикини си спремав.

Ич, нејќе да ми чуе. Лута сум ти! :devil:

Патем убава недела! :) До сите кои спремаат бикини како мене! Лето, бе лето! Сакам лето! Ми е гајле што ќе мириса три пати повеќе на испотени мишки. Што би рекол другар ми - е од смрдеа никој не умрел, ама од студ да!

Чисто онака, ако некој ме праша, е е е ова сакам за роденден! Е баш ова! 8)

http://www.youtube.com/watch?v=hVXiw-hHqsw

На Annath му/ѝ се допаѓа ова.
  10. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.291
    Допаѓања:
    67.950
    Сакам да кажам...

"A woman knows the face of the man she loves as a sailor knows the open sea." -Balzac
    Колкава вистина лежи во овие зборови...Секоја линија, секоја брчка, секој израз на неговото лице е врежан во моето срце...

(Инаку, се чувствувам виновна што така му го плеснав за гравчето, па должност ми е да кажам некој убав збор :lol: )

На teddybear, Hipica и SexyLady им се допаѓа ова.
  11. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.194
    Сакам да кажам...

СДК јас сум чудно човече, само ми се јаде,таман ќе јадам и за 1 саат пак ми се јаде |( |( а како подвижна чачкалица сум :D ,добро не сум чачкалица,ама така доаѓа зборот :D како и да е попосле ќе си каснам штрудла со јаболка :inlove: тазе направена :D па повелете,кој е за, бујрум :D очигледно само на храна мислам :rofl:

На Ema.Sk, Go-Girl, blond и 5 други им се допаѓа ова.
  12. Sparks

Sparks Популарен член

Се зачлени на:
    5 ноември 2010
    Пораки:
    896
    Допаѓања:
    3.195
    Сакам да кажам...

Целувај усните всичко, джаволско желание се изнаслушав цел ден.

Оваа комшивкава појма немам од кај знае бугарски песни ама со тоа желанието ме пукна цел ден! Како можи онаа песна да ја пушти едно 50 пати на рипит не знам.

Сега јас кога ќе го акнам мојот рап, ќе видиме кој ќе намали прв :devil: :devil: :devil:
    Или не, имам подобра идеа, Rage Against The Machine ќе рокнам сега!

Ај да видиме кој можи фазла да издржи, баш да видиме...

На Ema.Sk, SexyLady и blueeparadise им се допаѓа ова.
  13. blueeparadise

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    3.747
    Допаѓања:
    6.749
    Сакам да кажам...

Хаххаха, ме изнасмеа Спаркс. Лелеее. :rofl: :rofl: :rofl: Джаволско желание. :D Ех, и јас си слушав бугарско на времето, еј ова како викам, на времето, ко пред сто години да било, туку кога беше, пред може едно 2 години. Устата, Азис, Малина, Глорија, Преслава, Десислава, Упсурт, Галена... Ама идоли ми беа Устата и Азис. Ги обожавав. Дури ги правев на пикник и на позадина ги опнав! Ех, кога мислев дека никогаш нема да престанам да ги слушам. Не дека неможам сега да ги поднесам или слушам, ама сега друго слушам. :D

На Sparks и SexyLady им се допаѓа ова.
  14. SexyLady

SexyLady Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2010
    Пораки:
    2.800
    Допаѓања:
    3.270
    Сакам да кажам...

Ее Горданче и мене по цел ден ми се јаде. Сега си ставив варено оривче во тацна - со вегета и кари, мх мх мх - се океќам ко на Сурвајвр да сум! :D :D

На Gordana10 му/ѝ се допаѓа ова.
  15. katakomba24

katakomba24 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    615
    Допаѓања:
    533
    Сакам да кажам...

Ми се расипа телефонот. Да да. Телефонот кој ми носи само спомени. И сега шеткам со цигла. |( Ем нервозна, ем се смеам. А радо би плакала. Ах да мојт сега да ме гушнит некој. Или да ми залепит 2-3-4-5-6 шамари. :lol: :lol:

16. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.826
    Сакам да кажам...

СДК дека крајно сум изреволтирана од следново:
    некоја си нафуцана особа која цел живот ја туркаат родителите на 18 години има издадено 4 книги (ова де, сликовници) затоа што мајка и‘ е педагог, татко и‘ декан на два факултети и не знаат колку пари имаат, па можат да си дозволат да платат за издавањето, за гратис копии и за некој друг да чита од таа „литература“ на промоцијата. А и згора на тоа за овие „достигнувања“ ќе добие некаква си повелба на државно ниво, која по правило ја добиваат оние кои придонеле СО НЕШТО за културна и секаква веќе промоција на државата.... А некое пет пати поталентирано жалче ќе си се чади и на стари години потпалува оган со она што го напишало, во меѓувреме ќе работи во: бутик, сендвичара, кафиќ, ноќен клуб, трафика на Лотарија на Македонија... затоа што мајка му била текстилен работник, а татко му електричар во пропадната фирма.
    Ехх....
    * сите сличности со реални особи се сосем случајни... освен оние што НЕ СЕ!

П.С. катакомбо! еве те гушкам :hug: не сакам со насилство да ги решавам работите ;)

На Go-Girl, katakomba24, stilas7 и 3 други им се допаѓа ова.
  17. KuklickaSk

KuklickaSk Форумски идол

Се зачлени на:
    20 јуни 2010
    Пораки:
    7.334
    Допаѓања:
    28.162
    Сакам да кажам...

“Like the wind crying endlessly through the universe, Time carries away the names and the deeds of conquerors and commoners alike. And all that we are, all that remains, are the memories of those who cared for us and those who truly loved us ”
    Mom

23/1/2005 - 23/1/2011 :(

18. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Сакам да кажам...

СДК олвејс лук он д брајт сајд оф лајф!
    Баш и не се радувам што морам да одам на училиште, ама до училиштето ми е спортската обложувалница. :rofl: Вака кога сме дома, ме мрзи да одам до таму, ама вака кога морам... 20,30 денари минус плус не се ништо. :lol:
    И фатив нова финта, штом ти се пријаде - легни си! :rofl:

19. Name

Name Популарен член

Се зачлени на:
    5 јуни 2010
    Пораки:
    1.433
    Допаѓања:
    881
    Сакам да кажам...

^ уф вајлд јас никако неможам да си легнам гладна..али ако тебе ти успева вај нот :D
    бтв, се кладиш??

20. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.720
    Сакам да кажам...

СДК секоја често што ми го расипавте денот и што ме повредивте до таа мера што "неодоливо" си ги влажнев обравчињата цел час. Ви благодарам !

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.