Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. cvetce93

cvetce93 Популарен член

Се зачлени на:
    23 јануари 2011
    Пораки:
    1.434
    Допаѓања:
    577
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам дека сум нова на форумов и да ве поздравам сите форумџики :) :*

На malecka.16 и femina90 им се допаѓа ова.
  2. XstrongerX

XstrongerX Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2010
    Пораки:
    1.714
    Допаѓања:
    5.094
    Сакам да кажам...

Имам напади на хистерија, бучни, панични, спонтани со силен интензитет.Полудувам, не сум при себе.Од внатре ме копка нешто некој немир, интуицијата алармира гласно, без престан, неизбежно и без одложување морам да одговорам на нејзиниот повик.Се срамам од себеси кога гледам околу себе до кај сум стигнала ,а сепак жената во мене си го храни соственото его со духовен мир, баланс кој тешко го достигнувам.Морам да знам, морам да дознаам колкави и да се последиците од тоа, не се плашам од нив од себеси се плашам , затоа секогаш одам еден чекор напред два назад.Се каам и се гордеам.Тврдоглава сум и со меко срце.Емотивна а сепак не знам удобно да се сместам во туѓа кожа.Незнам.

Ако потерам вака уште некое време епичептичар со астма ќе станам.
    Нека не ме допираат некое време, нескротлива сум.

Редакт и морам да кажам која е причината.Јас сум полна сомнежи а сомнително ми падна што наеднаш му се присака генералка чистење иако знаеше дека морам да си одам за половина час и после нема да се вратам. И сам придонесуваше во истата.Зарем нема и вас да ве фати паника ако веднаш откако ќе заминете и го набљудувате од подотворената врата како ги собира вашите работи розовите пижамки и немарно ги трука така стуткани на крајот од плакарот.И заедничката слика ја става до нив ?! И знаете дека цела ноќ ќе ја помине сам? И колку да се уверите дека грешите одите до кај него ненајавени го наоѓате како јади попара од млеко и леб пред телевизор во хеланки ( машки , и не се хеланки јас така ги викам , ѕиври е правилниот назив верувам ) и прави фаца ете ваква :o.Е па незнам мене сомнително ми е што цело време се средуваше. И намерно ја исцедив секоја капка сперма од него.Намерно!Дали да се лечам од болна љубомора или пак во моите сомнежи речиси како и секогаш , сепак има нешто.Се надевам дека ќе барам книги за самопомош.Подобро тоа одколку ова другово :worried:

3. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.305
    Сакам да кажам...

Сдк....Гермациве немаат мера во јадење....Се видело јадење и ајде гага :lol:
    Отидеш за Германија со 50 кг. дојдеш си со 100 кг....ехххх само да не си Македонче ;)

4. KuklickaSk

KuklickaSk Форумски идол

Се зачлени на:
    20 јуни 2010
    Пораки:
    7.334
    Допаѓања:
    28.171
    Сакам да кажам...

Слушнавте? На Лилит и смета и мисли дека е не е убаво и од денес никој не смее да носи !

На la-chicka и TennisBabe им се допаѓа ова.
  5. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.819
    Сакам да кажам...

СДК дека инспирирана од денешното издание на Storytellers на VH1 отворив тема за Coldplay!

Немој да сте ми ја игнорирале, тепам! :!:

:)

На blond и starfish им се допаѓа ова.
  6. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.838
    Сакам да кажам...

Се продлабочив во темите и мислењата.... и едноставно, се разочарав од некои форумџики :yawn:
    Не очекував дека ќе го прочитам тоа :x
    Тотално го сменив мислењето :|

7. Zlatusko

Zlatusko Истакнат член

Се зачлени на:
    21 април 2010
    Пораки:
    531
    Допаѓања:
    738
    Сакам да кажам...

Во специјално расположение: ACROSS THE DICK!!!

Пореметив готово, се надевам само дека ова е прилив на хормони и дека мојот ПМС зборува, блокиран ми е мозокот, незнам повеќе ни на кој викам, ни зошто викам. Дојдов да се испукам, а не знам на кој треба да му се испукам. Му вриштам на дечко ми од преѓе, а немам појма за што е крив, ама крив е.
    Ми се плачи, ми се вика, ми се кара со сите, уствари не, сакам да е до мене и да ме изгушка и да се изнаплачам ко дете, гушната. Не знам што сакам, се сакам, и се неќам. АМАН ФАКИНГ ПМС!!!!

8. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.819
    Сакам да кажам...

СДК дека некои работи никако нема да ми станат јасни, или можеби јас сум скршнала од вистинскиот пат и си врвам по некој свој и секако немам разбирање за светот околу мене.

Разбирам тага, разбирам наку*ченост на се што не опколува, абе да можеш во огледало ќе плукнеш дури од што ти е преку таквото од се вклучувајќи се себеси, разбирам меланхолија, депресија...ма јас у глобала разбирам се. Ама тоа „се“ мора да има причина. Простете ми, ама аздис, досада, скршен нокт, криво влакно, црна дамка од маскарата на лицето и слично НЕ се за мене причини да е човек негативен.

Апел до сите негативни луѓе - ДОСАДНИ СТЕ! Аман бе па само вие сте несреќни веќе! Само на вас се нешто ви се случува, само на вас не ви тргнуваат работите по нагорна линија, само на вас ви се истура млекото, ви искипува турското. Не ли разбирате дека со вашата проклето здодевна негативност ги труете сите околу вас и сакале нејќеле 5 минути со вас и ние стануваме скиснати ко пилиња на дожд.

Ветување - избегнувам негативни луѓе! Или во наредна прилика ги испраќам да требат измет во Индија па да видат што ти се вика да се немало избор.

Од премногу избор се шашардисавме веќе. Млади, здрави, прави, ќе ми мрчат. Море сукало едно :)

Јас отидов да се насмевнувам и да го исцицам денот до максималната точка на сончевост, убавина, студенило, облаци, снегови, дождови, што и да е веќе. Кој не знае да го направи тоа - негова грешка. Или нека ми пише ЛП ќе му дадам упатство како се прави тоа :)

На FBI, LivingGlam, Annath и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  9. macysh

macysh Популарен член

Се зачлени на:
    12 јуни 2010
    Пораки:
    1.124
    Допаѓања:
    881
    Сакам да кажам...

СДК денес сум станата уште од 8 8) Онака расположена сум а не очекував дека така ќе се чувствувам првиот ден од второто полугодие :$ Па ајде,со среќа нека ви биде ова полугодие на сите ученици :) Патем,мајка ми од сабајле ми спремила палачинки :inlove: и одам да лапнам две со еурокремче и банана :) Ајде,бидете расположени девојки!

10. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.301
    Допаѓања:
    67.992
    Сакам да кажам...

СДК ако денот по утрото се познава, ова нема да биде добар ден. Уште од сабајле со нервози, да чекаш ред, а за што? За да ти кажат дека џабе чекаш, немало кој да те прегледа. Во толкава болница лекра немало |( До каде вака? Подобро дома да си седиме, додека Господ не ни го најде крајот.

11. SexyLady

SexyLady Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2010
    Пораки:
    2.800
    Допаѓања:
    3.270
    Сакам да кажам...

... што да се прави, премногу се загатени со проектот Скопје 2014 па немаат можности доктори да плаќаат... |(

12. skyAngel

skyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    16 август 2010
    Пораки:
    1.530
    Допаѓања:
    2.768
    Сакам да кажам...

Поглупо нешто од тоа да ти е полн паричникот со пари и ти да мора да го испразниш за партиципација за факс.Поглупо од ова и пожално немаТ. :doh:

Имајте убав ден !!!!!

На la-chicka му/ѝ се допаѓа ова.
  13. velesanka

velesanka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2009
    Пораки:
    2.649
    Допаѓања:
    2.476
    Сакам да кажам...

сдк бог да чува и да брани.. нема веке таксени марки. и мора да се уплака за секоја таксена марка на посебна сметка.. за таксена марка од 50 денари се плака провизија од 35 денари.. цццц :x :x :x
    значи порано за 6 таксени мраки си плакавме само 300 денари, а сега 300+210 = 510 ден :x

14. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.301
    Допаѓања:
    67.992
    Сакам да кажам...

А нема таксени марки од десет денари? Никакви нема?

15. velesanka

velesanka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2009
    Пораки:
    2.649
    Допаѓања:
    2.476
    Сакам да кажам...

нема, така нас ни кажаа, мора на сметка да се уплати.. и тоа една таксена марка = една уплатница.. не може сите заедно..

16. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.720
    Сакам да кажам...

:?: :o :o :o :o :o :o :o :o :o

17. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    8.072
    Допаѓања:
    72.410
    Сакам да кажам...

СДК дај Боже да ми потрае расположениево.
    Ве :* и :hug: сите

18. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.527
    Допаѓања:
    92.235
    Сакам да кажам...

Вака, така во 5 часот си го почнав денот со преубаво кафе и тоа од мајка ми. Си отидов полна со трема на факс. Сретнав неколку колеги постари кои ме испаничија дека професорката ми е станата на лева нога. И така си одиме со колегата во предавална, оп нема место, а професорката никаде. Си чакаме, чекаме и ни доаѓа таа насмеана од уво до уво и ни одложи за утре. Јеааааааа
    Овој мојот мил утрово во 6 часот ми вртеше да ме разбуди, да сум учела, срцка тој.
    Така девојки убав ден си имав јас, имајте и вие. :*

На sweetyears и Go-Girl им се допаѓа ова.
  19. OrdinaryGirl

OrdinaryGirl Истакнат член

Се зачлени на:
    4 февруари 2010
    Пораки:
    1.453
    Допаѓања:
    499
  20. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.470
    Сакам да кажам...

Cдк дека денес имав премногу среќа! :) испитов беше топ, се си знаев,баш оние прашања што супер ги знаев ми се паднаа, така да очекувам најмалце 7 ;) ! фала богу и мене сонце да ме огрее еднаш на испит :lol: :rofl:

На Ema.Sk, la-chicka, FBI и 5 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.