Форумџика на годината

Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.196
    Сакам да кажам...

СДК Тедибеар,џабе не ми е имево Гордана :D горда сум на себе :wasntme: :D пуста гордост :D :rofl:

На Ema.Sk му/ѝ се допаѓа ова.
  2. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    8.074
    Допаѓања:
    72.413
    Сакам да кажам...

СДК дека најчесто се` си правиме сами. Сами сме си криви за било што, добро или лошо.
    Се` е до главата. Ова барем вака е кај мене, јас си правам во главата фрки и проблеми таму кај што ги нема. ете си кажав, си признав, па можда и ќе се сменам :)

3. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Сакам да кажам...

хахахаха Горданче јас искрено се надевам дека не претерано горда :D Па знаеш ли кога гордоста е најслатка? Кога ке се проголта :D :D :D

На Gordana10 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.619
    Сакам да кажам...

СДК
    Gossip Girl
    90210
    Big Bang Theory
    Private Practice
    South Park
    Nikita
    Pretty Little Liars
    White Collar
    ...
    и денес, после долго време, се збунив и го утнав датумот на серијата.
    Што е многу - многу е, одвај постигнувам, не се сите очигледно културни и вАспитани ко Dexter, со 12 епизоди да заокружат цела една сезона.

А дали знаете дека имам изгледано и една сезона 10 things I hate about you?
    Не филмот, серија има. :lol:
    Среќа, само една сезона, ја укинаа. :whew:

А да не започнувам со јапонските аниме, Darker than black ми е ко воздух.

Дечки, на чекор кон пријавување на рехабилитација за одвикнување од серии сум.
    :|

редактирам, да не ме тепа некоја модераторка:

Ги изгледав сите 13.
    Врло стимулирачка серија. :lol:
    Ќе има ли нова сезона?

На girl1985 и LivingGlam им се допаѓа ова.
  5. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.472
    Сакам да кажам...

Cд и к на Tрендафилка,немој да се навлечеш на Cаут парк, 1000 и кусур епизоди се...Tоа е растур, кога ќе седнам јас....Kрајот ]:) :lol:

едит---- и јас и јас 8) :lol: :D ццц навлечена сум на нив божееее :lol:

п.с најитересна ми е со Oсама бин ладен и хала хала :lol: :rofl: Mоре не ми ни текнува веќе, еден куп се! ги обожавам :inlove:

6. gami

gami Истакнат член

Се зачлени на:
    23 ноември 2010
    Пораки:
    628
    Допаѓања:
    127
    Сакам да кажам...

СДК дека во факултетите сите се шекнале.
    Само нови глупости се измислуват по 500 уплатници сега треба да уплаќаме, па и за четири дена рок, а по 3 саати во денот работат студентски, оди па постигни гужви гужви............ :@ :@ :@.
    Лудница е се. На кој што му текне тоа објавува се некои нови правила. Преку глава ми е веќе од факултетот :@ :@ :@

7. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.619
    Сакам да кажам...

Ги имам изгледано сите до една. :|
    Некои и по два пати. :|
    Некои епизоди и по пет пати. :|
    Сите, до последната со shake weight :D

На ludoto19 му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Sparks

Sparks Популарен член

Се зачлени на:
    5 ноември 2010
    Пораки:
    896
    Допаѓања:
    3.195
    Сакам да кажам...

^^^ И после сите овие серии не си нашла време за Spartacus: Blood and sand? :D :D

Ова е апел до сите манијаци за серии - гледајте ја... Не само што има ПРЕУБАВИ мажи, има и преубава приказна и напнатост се до последната епизода.

Спартакус РУЛЗ :D

На Trendafilka му/ѝ се допаѓа ова.
  9. SexyLady

SexyLady Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2010
    Пораки:
    2.800
    Допаѓања:
    3.270
    Сакам да кажам...

Имам лектира за читање, а мене увце не ме боли... :D Иако е интересна книгата - Алхемичарот ни е, лектира по избор, сепак помила ми е Фемина. :angel:
    Ајде утре сум втора смена, ќе ја дочитам вечерва, а утре ќе направам анализа. И онака сега почнува „Кога лисјата паѓаат“ и цела куќа ечи. :rofl:
    А да се пофалам денес какви патешествија сум преживеала. Цело Скопје го рашетав, но на крај се вратив дома happy и со две нови книгички - Алхемичарот и Вероника реши да умре.
    Се чудам на кого сум се метнала во читањето. :?: Ни татко ми ни мајка ми не обожаваат книги... А јас па... :$ Планирам деновиве, додека трае попустот во Матица, да ја освежам домашната библиотека со некои нови книгички. Имам иљадарче во новчаник - радо би го потрошила целото на книги, ама после... :angel:
    Иначе правам муабет со еден фин и симпатичен американец на чат на фејсбук. :) Ептен ми е интересен - Адам се вика.
    Денес денот во школо беше мошне интересен, муабети и фалења фрчат за тоа кој како си поминал за Нова, Божиќ, сеопфатно за целиот распуст. Криво ми е што повеќето одговори што ги слушав на прашањето: „Како си помина за распустов?“ беа: „Тапа.“ , „Досадно.“ , „По цел ден на компјутер.“
    Денешниве деца не знаат што е природа? :^) На фејсбук ретко се пуштам, само да проверам нотификации (додека пак најголемиот број од моите другарки КИСНАТ на фб) ама сега последниве 2-3 дена кога ќе го отворам само читам: „Ти е*ам снегот“ , „Сега му текна да врне, скапан снег!“ итн...
    Како не ја гледаат убавината во снегот што јас ја гледам? Или убавината во голите дрвца?
    Нормално е дека никој не сака да накисне, но никој не сака ни да се пече на сонце. Мора да има рамнотежа. :!:

п.с. не знам што ми стана во последно време, се некои мрснички и обемни мислења пишувам во СДК. :lol:

На Ema.Sk, Name и blueeparadise им се допаѓа ова.
  10. Shery

Shery Популарен член

Се зачлени на:
    15 декември 2010
    Пораки:
    2.107
    Допаѓања:
    5.226
    Сакам да кажам...

луѓе беееееее
    Зашто само кај мене нејќе ништо да се симне? :(
    Замунда не работи аааааааааааааа :@
    па ми се гледаат очајни домаќинки, озборувачка, некое добро филмче
    не е фер!!!!!!! :devil:

11. Name

Name Популарен член

Се зачлени на:
    5 јуни 2010
    Пораки:
    1.433
    Допаѓања:
    881
    Сакам да кажам...

Лудо, и јас ги обожавам саут парк..едно време ептен ги гледав,минатата година посебно,епизода по епизода стварно се закон..мене ми е прилично интересна и со фејсбукот..ама има и други интересни...ај со осама ке го гледам.. 8)

секси, јас ги имам и 2те книги.вероника ја имам прочитано одамна,онака ок е али не ми беше нешто пре пре интересно..алхемичарот ја немам прочитано али планирам,прилично е мала,али пред тоа имам тон лектири за читање. :geek: али мислам дека е убава..
    ова со снегот..можам да кажам дека 90% од децата што ги познавам се зашто заврнаааааа,аман снеговв..итн итн..само ја ли сум толку радосна што гледам белило надвор? :?: обожавам снег и ладно и капчиња,шалчиња,ракавички..јавно кажувам не ми е срам.па зимско дете сум јас.. :angel:

шери, гледај ги онлајн ако не ти е мака :)

На SexyLady му/ѝ се допаѓа ова.
  12. moonlight-girl.55

moonlight-girl.55 Популарен член

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    1.606
    Допаѓања:
    3.536
    Сакам да кажам...

Абе девојки, пост немам напишано одаааааамнаааа :(
    Али што да правам, факултетот де факултетот ...... Ај ќе помине и ова .... белким :D
    Поззз до сите! :*

13. firequeenn

firequeenn Популарен член

Се зачлени на:
    15 декември 2010
    Пораки:
    2.336
    Допаѓања:
    6.912
    Сакам да кажам...

moonlight и така иде сега неможе вечно да седиме овде :) па после ти кога ќе уживаш некој друг ќе се мачи ќе се поти .. :)

14. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.929
    Сакам да кажам...

Блонд , јас те замислував како се само не полицајка :rofl: :rofl: Не ми се верува еј :D А намуртена ли си ? :D Леле не знаеш што се ми се врти во глава :D Уште и плавуша ауу :D Најако , сакав и јас да бидам ама еден мочко ми кажа дека на вежбите ме газеле и не знам уште што и се откажав од тој сон .
    Блонд ми е идол !!! :muscle: :nod:

На blond и karak им се допаѓа ова.
  15. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.990
    Сакам да кажам...

Поранешните генерации (пред неколку децении и векови) биле неписмени затоа што не оделе на училиште да се описменат....

Наредните генерации почнале да одат на училиште и се описмениле....

Денешните генерации одат на училиште и пак се НЕПИСМЕНИ!

За жал драги мои феминки, денес децата на училиште не се описменуваат.....оценките се пишуваат од ракавот на наставничката која нема авторитет, кон која немаат ни грам почит....наставниците не се ни обидуваат да ги описменат децата (секоја чест на исклучоци), а пак ако сакаат да воведат ред и дисциплна - неможат, рацете им се законски врзани......со еден збор ОБРАЗОВАНИЕТО Е ХАОС!
    Џабе се владините кампањи за образование, младите генерации одат во некоја насока од која се плашам дека нема назад..... :x

На Annath, julie77, FBI и 4 други им се допаѓа ова.
  16. cvetce93

cvetce93 Популарен член

Се зачлени на:
    23 јануари 2011
    Пораки:
    1.434
    Допаѓања:
    577
    Сакам да кажам...

Лелеее ајде пак во школо од денес |( . И секако тоа си повлекува да си седам помалку на фемина.. е супер :| |(
    Тоа е ајде.. ќе се наоѓа време за се :D

На malecka.16 му/ѝ се допаѓа ова.
  17. malecka.16

malecka.16 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јануари 2010
    Пораки:
    294
    Допаѓања:
    23
    Сакам да кажам...

Е тоа е.. толку беше распустов ни мил :D
    Ајде ќе се снаоѓаме некако :D :D

На cvetce93 му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.700
    Сакам да кажам...

СДК дека НЕ се предавам! 8)
    Песнава во последниов период ме оддржува во живот. Ми ја враќа вољата, силата, мотивацијата! :)

На Ema.Sk му/ѝ се допаѓа ова.
  19. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.720
    Сакам да кажам...

Ихааааааааа еве ти слика како изгледам :D
    без вратоврската и не таква капа
    а опасна сум ко што покажува сликата
    a кога се намуртам, иста ваква сум ( кога сум лоша)

На Dushica-sk му/ѝ се допаѓа ова.
  20. gossip-girl

gossip-girl Истакнат член

Се зачлени на:
    5 ноември 2010
    Пораки:
    351
    Допаѓања:
    218
    Сакам да кажам...

СДК дека ме нервира простотилуков на луѓево, на менталитетов наш катастрофален !
    Добро кај беа до сега, сите има некои опасни миксови по профили, сите ко епилептичари се тресеа по трансови, сите клабери беа, сите СТРАНСКО слушаа, труеа по тоа профилите (фејсбук конкретно), ама дојде дата значајна за Тоше, абе чудо сите го слушаат, се траскаат, па тоа летаат статуси со дел текствои од песни, па тоа албуми, албуми не песни фрчат по ѕидовине !
    Колку прост народ сме си ние КОЛКУ! Абе не дел од ЕУ, не знам што да станеме, тоа сељачкото нема да излезе, нема ! Мизерни, кутри, проѕирни.... :worried:

На Noemi му/ѝ се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.