Сакам да кажам [стара тема]

Discussion in 'Кафе-муабети' started by Marley, Jan 17, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Сакам да кажам...

Mислам дека чукна часот

АКО УШТЕ ЕДНАШ СЕ ОБИДАМ ДА КОМУНИЦИРАМ со типчето кое ми се допага а е НЕДОСТИЖЕН , да земе те вие мене во лице да ме плукнете, да не се викам како што се викам ( добро де ке се викам поинаку)
    хехехехе

мислам дека навистина е Д О С Т А , стоп крај, туто финито за Жал
    оти само мене се потешко ми станува, а тој ни да мрдне од место

Г Л У П А К!!!!!!! :@ :envy: :puke:

2. Phyramide

Phyramide Популарен член

Сакам да кажам...

СДиК на Гоу - ма нмвз не знае6 6о збори6! УстФари ни јас не знам шо зборам! Ама знам дека секој фтор не знае да пишува. Се измислуваат кратеници кои после јас и Оффи треба да ги студираме, затоа што сме ја пропуштиле таа лекција по македонски.

Па после Бокичка ќе се чуди и ќе се прашува што е финтата.
    А јас ќе се крстам каде отиде светов.
    А мене ќе ме пцуе некоја мочла (со извинување) која пишува со помош на бројчиња и ќе ми вика - ај ма стара шо тресеш, досадна си :)
    Па јас ќе се насмевнам и ќе затресам со главава - no, no this didn't happen! Rewind baby, rewind!

Патем смеам ли салата да јадам после вежбање? Очајно сум гладна! |( Ми иде оцетон да го помешам со вегета и тоа да го испијам! Ете толку сум гладна! Да се лажам дека нешто јадам демек. Оооо стомаче мое, мајтап си играм со тебе! Уствари не со тебе - со мозоков! Оооо мозоче најадено е стомачето еј! Не туку ми праќај сигнали :)

Bokicka, Annath, Ema.Sk and 3 others like this.
  3. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Сакам да кажам...

^остај што се неписмени во однос на пишување, немаат познавања од ништо ама буквално од ништо....освен компјутерот и игриците :!:
    Конкретна инспирација ми беше барт ми и друштвото негово што дремат по цели денови на кантер и маусхант на фејсбук и триста други игри, кои мислам дека уште повеќе придонесуваат да си останат глупави и тупави :fubar:
    Абре книга да не се фатело, со мрза едвај домашна пишува (препишува) и сега на полугодие сите тие пубертетлии се со одличен успех :o :tmi:

4. RainBow

RainBow Глобален модератор Staff Member

Сакам да кажам...

СДК не знам дали да плачам или да се смеам бре луѓе. На секој чекор по улицине дечиња, 12, 13 годишни се разлапале, ни срам ни перде, се пипкаат таму по ќошиња :^) Ни малку во тоа главите немаат, ама битно дечко фатиле и научиле друга работа што се прави со устата |(

5. Offspring

Offspring Форумски идол

Сакам да кажам...

СДК дека многу ми се седи трета смена на форумов, ама ризик јак, мила душа... :worried:

Еј не знаете колку филмови си правам кога минам со такси до железничка, цело време мислам дека ќе видам некоја од вас и ќе и мафнам :lol: Добро де, тие што ве знам како изгледате :lol: Ако видите некоја лудача да ви мафта од такси да знаете јас сум тоа :lol:

Одам на спиење, со кокошките уште сега |(

6. Hipica

Hipica Форумски идол

Сакам да кажам...

СДК... чекам филм со ова убаво цијаок‘ли.

7. bittersweet

bittersweet Форумски идол

Сакам да кажам...

СДК на гости ми беше вујна ми со сестра и која последниве 6-7години живее во Америкине,а многу сакала да се види со мене бидејќи слабо и одел сега македонскиот го заборавила,полесно и било да лаФи на англиски. :x
    Значи ми се :puke: од вакви македонци,како бе 25години си зборувал на македонски а сега за 6-7години се заборава,ми збори македонски со секој втор збор на англиски абе ајде |(
    Татко ми е 34години во странство а зборува како вчера да го напуштил Скопје,и јас и брат ми зборуваме перфекно македонски без странски нагласоци како да сме се родиле и школувале тука,така да стварно не ги разбирам тие македонци кои толку лесно си го забораваат јазикот.
    Ете тоа сакав да кажам каде и да си роден каде и да одиш ако потекнуваш од тука сакал неќел ќе си бидеш и останеш македонец неможеш да го смениш тоа колку и да сакаш.

wolf4e likes this.
  8. blond

blond Популарен член

Hipica likes this.
  9. 2012

2012 Истакнат член

Сакам да кажам...

I'M LOVESTRUCK :l: :l: :l: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove:

10. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Сакам да кажам...

СДК дека искрено размислувам утре во ранецот да си ставам и едно перниче. :lol: Колку ми се спиеше утрово, па и снегов од прозор... паѓа ли паѓа. Само ја вртев главата во круг, па во еден момент така се залепив до парното, дома не ми се доаѓаше. :rofl:

Офи не си сама, за пола саат најкасно бегам и јас да спијам, зошто сабајле мнооооогу тешко се будам. :D

11. budala.sum-pa.sto

budala.sum-pa.sto Истакнат член

Сакам да кажам...

СДК си лежевме пред некој ден со дечко ми кај него дома. Ја го рчкав доле, се знае што му правев :$ . И во еден момент не знам од кај ми падна на памет му викам:
    Еј злато ова ко мокра крпа да цедиш. :o :lol:
    Не пукна и двајцата ептен смешка :lol: , ама од тогаш некако како да ми избегава с*кс :worried: :doh:
    Ќе види утре што ќе му напраам :$

12. Lina24

Lina24 Истакнат член

Сакам да кажам...

сдк: Вистинските вредности не се промениле. Сеуште е најдобро да си искрен и чесен, да правиш колку што можеш повеќе од она што го имаш, да те усреќуваат малите задоволства и да имаш храброст кога нештата ќе тргнат наопаку.
    верувајте во себе :*

julie77 likes this.
  13. Phyramide

Phyramide Популарен член

Сакам да кажам...

СДК Блонд ме инспирираше со нејзиното прашање за свадбена веселба.

Да, знам старо е, ама мене ми е сеуште екстремно мило ова видео. Токму вакво нешто за себеси знам да си замислам :)

Ајде невести, за инспирација, повелете :)

http://www.youtube.com/watch?v=4-94JhLEiN0

snezan4e and Hipica like this.
  14. blond

blond Популарен член

Сакам да кажам...

^Пирамитке, и јас сакам нешто по друго да имам на свадбата, дали можеби некоја добра кореографија на добро избрани песни во стилот на Ла бамба и песни од тоа време што и постарите и младите ги знаат или пак нешто друго ќе смислиме, не знам. Но се плашам од реакцијата на останатите :?: Што мислиш ти ?

15. RainBow

RainBow Глобален модератор Staff Member

Сакам да кажам...

Девојки имате цела тема за ова, а кога има посебна тема не е препорачливо да се полнат и другиве теми. Еве ви го линкот, па понатамошната дискусија може да се одвива таму.
    svadba/otvoranje-na-svadbata-klasicno-so-valcer-ili-nesto-drugo-t3589/

16. macence85

macence85 Популарен член

Сакам да кажам...

Пирамидке ваков влез кај нас само во ресторантот може да се изведе, во црква попот ќе ме акни со крстот нема да знам кај терам :lol: Инаку видеото е супер симпатично, алал да и е на дружинава :rock: Блонд и јас ја имам иста мака,сакам различно ама и ми фуфка од реакциите :lol: Како ми се чини ќе си останам со оро и чочеци :tmi:
    sorry rainbow..сега те читам :$

17. mina

mina Популарен член

Сакам да кажам...

И наместо да си се успокојам во топлото креветче и да се одморам од се‘ :whew: јас пак седнувам на компјутер и радознала сум што се имаат изнапишано феминките денес!
    И не случајно сум дома во ова време :doh: а требаше да ме опушта дечко ми вечерва (барем така велеше преку цел ден) Ама наместо уживање ми понуди нервоза! И... решив да го пуштам сам да си ја скапе главата пошто досега јас му ја капев (според неговите тврдења) :fubar:
    Другооо... морам и за Тошката да кажам едно два-три збора... Ни недостигаш и Среќен роденден!!!
    И за крај најарно е да си легнам оти утре колку работа ме чека само јас си знам! :*

18. Miss-Independent

Miss-Independent Популарен член

Сакам да кажам...

СДК убила ме романтика :wasntme:
    Ме фатило некое страшно романтично расположение..Лежев во када цел саат ,па уште и свеќички си запалив :mm: Сега слушам стерео љубов и се топам :P
    Тоа што утре имам испит нема никаква врска,исто ко да го немам,цел ден книга да не се пипнело :^) Ама ајде утре тие маки ќе ги мислам :D
    Него имам друг проблем...Каде е дечко ми во овие мои ретко романтични моменти?!Ашшшшш! ]:)
    Гледа филмови фудбали и остали тракатанци со другари :fubar:
    И после ќе испадне ја дека не сум романтична..епа срце треба да знаеш да го зграпчиш моментот ;)

baguf4e likes this.
  19. broken099

broken099 Истакнат член

Сакам да кажам...

Сдк САМО добра ноќ на сите вас кои имаат во план да си легнат, зошто бела мечка пред мене не гледам ама имам сила да одам до перницата.. Поздрав Феминки :) :*

20. Malechk0

Malechk0 Истакнат член

Сакам да кажам...

Сдк дека претерав со песнава,ама не можам да изджам а да не ја постирам уште еднаш..
    Ептен се пронаоѓам во неа!
    http://www.youtube.com/watch?v=BsKtz7VxUzM
    Сдк2, не сакам да идам во школо,не сакам :x не ми е проблем учењето. Проблемот е он. Не можам веќе да издржам,прв ден во школо! Толку агресија од негова страна не сум видела, ма остај ме! Ах,што сакам да се префрлиш во друго школо или клас, и никогаш повеќе да не те видам.. Вака ми е само потешко.
    Не сакам да имам се,само сакам да сум среќна. Дозволи ми,кога ти не можеш да ме усреќиш,остави барем друг да го направи тоа :tmi:

Hipica and Ema.Sk like this.
Thread Status:
Not open for further replies.