1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    Сакам да кажам...

СДК ништо не функционира како што треба во државава. Дури има овци, ќе стрижат :@

Барем Неса ни кажа многу убава вест :inlove: Уште да успеам да отидам на концертот, па да се журкаме заедно и со Пирамитката и со сите феминки-обожаватели на хртс :rock:
    Theo :inlove:

На Phyramide му/ѝ се допаѓа ова.
  2. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.130
    Сакам да кажам...

СДК дека сум многу задоволна моментално. Си изнакупив книгички, си направив големо топло чоколадо и сега ќе се препуштам малку на читањето. Милина ми е...

И патем, Лилит колку ја зема Мајсторот и Маргарита од Матица? :wasntme:
    Јас ја купив од Три, заради некои критики за преводот од Матица....

3. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    13.003
    Допаѓања:
    164.595
    Сакам да кажам...

250 e во Матица,сега ќе ме пишманиш.Колку е во три...ма да ни едните,ни другите не се по јаките преводи,освен три што се добри за постручните книги.

4. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.130
    Сакам да кажам...

Јас за 299 денари ја купив во Три.
    Се распрашував за книгава доста, и повеќе препораки добив за изданието на Три.... иако истото е , како што викаш и сама, ни ваму ни таму.
    Фала во секој случај.

5. GeorGinnA

GeorGinnA Популарен член

Се зачлени на:
    20 октомври 2010
    Пораки:
    667
    Допаѓања:
    2.008
    Сакам да кажам...

Морам да кажам,оти ќе пукнам :P

Не можам веќе да ги слушам пораките во стилот на : „Да беше нашиот Тоше тука,ќе наполнеше 30 години....“ и сл.

Секоја чест на човекот,редно е да се одбележи неговото дело,ама аман!!!! Оставете го да почива во мир,факт е дека не е тука веќе и не мора да не потсетувате дека е починат на секои 5 мин :^) Доста се користи неговото име за да ја покажете вашата ангелска страна,да видиме дека знаете да подроните некоја солза....Нека почива во мир човекот!

Толку!

На Bozica1980, starfish, Dushica-sk и 2 други им се допаѓа ова.
  6. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.305
    Сакам да кажам...

Сдк....Се е лесно кога си млад ....само што не умееме да го цениме тоа...тоа :!: го ценат само старите луѓе кои младоста е само спомен и копнеж за нив ;)
    Затоа пак ке си кажам убаво е да си секогаш со насмевка,секако дека има денови и со солзи но кога солзите ќе надојдат на вашите очи сетете се на дека поубаво е чувството кога се смееш отколку кога лееш солзи.....
    п.с.Ве сакам феминчиња слатки :)

7. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.470
    Сакам да кажам...

Сдк
    *|( А додека беше жив п*дер беше нели? |( Памтам јас како го нарекувава сите, што денес плачат за него! ;)

;( ;( ;( ;( ;( доста ми е од фејк созли! Ај ако не направете му торта Еба*те, застанете на ветрот, и кога ќе дувне, демек душата на Тоше дува свеќи |( Остајте го нека си почива на мир! Замарате....363 дена штама за Тоше ни збор ни ништо.. Денот кога умре и денот на роденденот солзи онака лажни, ама крокодилски....Ај ај.... Ве молам!

8. firequeenn

firequeenn Популарен член

Се зачлени на:
    15 декември 2010
    Пораки:
    2.304
    Допаѓања:
    6.848
    Сакам да кажам...

Се заљубив готоовооо ...!!!
    до пред некој ден не бев сигурна во чуствата но сега знам дека машково ми го одзема здивот :$ се топам кога ќе го видам , како нозете да ми се пресекуваат :D :$

9. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.838
    Сакам да кажам...

Е аман! Го испревртија Тоше во гробот |(
    Коските рулет му ги направија!

10. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Сакам да кажам...

Сдк дека целата касичка прасе што беше полна со парички ја укрупнив, целата преостаната заштеда што ја имав и половина од парите мама што ми ги даде за фармерки денес ги оставив во матица ... Не се каам. пари како дошле така ошле а месецов како ке го дотерам до крај ке видиме. :D :D
    И искрено се надевам дека патот нема пак натака да ме однесе :D :D Бар да наполнам уште една касичка додека да почне саем на книга. :rofl: :rofl:

Меѓувремено додека бирав побарав совет за една книга и добив одговор секоја книга е убава 8)
    Е дај ми ти пари за сите да ги купам :D

И така. А да. И мамулево ја изненадив со едно поклонче. А едно купив и за телето ( не се книги :D ) Па така денес ке предизвикам насмевки зашто поклончињата се малку така отракани :emo:

11. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.194
    Сакам да кажам...

СДК сакам лето да дојде :( :( замрзнав :worried: од што ми е ладно,ќе почнам на сибирски да зборам :D :( :worried:

На k.i.m му/ѝ се допаѓа ова.
  12. x.Daisy.x

x.Daisy.x Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    3.889
    Допаѓања:
    13.460
    Сакам да кажам...

Една почна и сите го трубат истото за Тоше. |(

не дека јас не го мислам тоа, ама ај сеа сите исти работи ќе пишуваме. Добро сфативме веќе доста е..

На Malechk0 му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Сакам да кажам...

СДК дека под итно ми треба инспирација ако сакам утре петка! :(

Едит:
    Со секој клик на линков срдечно донирате по еден денар за купување лигавчиња за wигаwите swцки од толку лигавење да не пуштат некоја лигичка по деколтето, они се принцес, нема да им личи! |(
    Смачено ми е од лигавење и лицемерие! Знам дека нит ме сакаш, нит јас те сакам... што има да се лигавиш и упикуваш... ццц. |( :fubar:

На dancing.queen, TheKiketoo и SexyLady им се допаѓа ова.
  14. happygirl

happygirl Форумски идол

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    4.777
    Допаѓања:
    24.559
    Сакам да кажам...

Не можам да учам. Нервозна сум. И плус ми се јаде. Страшна комбинација на чувства. Свесна сум дека ако сама не се зафатам со книгите и не се ангажирам доволно околу испитите, бадијала ми се добрите поени што ги имам. Ама ајде де, како да седнам и да учам?! :@ :@ :@

15. skyAngel

skyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    16 август 2010
    Пораки:
    1.530
    Допаѓања:
    2.768
    Сакам да кажам...

Еве ме мене и одма ќе ви се пофалам .Јееееееееееееее сум положила математика :whew: :whew: . Голем товар си тргнав од плеќите. :D
    Уште биофизика да положам и ќе одам да се изрипам во Метрополис Арена на 18ти.(ма секако одам) :rock:

Нема друго што да ви кажам освен дека ми е жал што не можам да присуствувам на концертот за Тоше. :doh:

Бидете ми поздравени , ве гушкам сите ! :hai:

16. firequeenn

firequeenn Популарен член

Се зачлени на:
    15 декември 2010
    Пораки:
    2.304
    Допаѓања:
    6.848
    Сакам да кажам...

<3
    од Марина Крстеска во вторник, 25 јануари 2011 во 17:35

Толку различни , а сепак блиски. Може да се каже два ралични универзуми, но сепак се вртиме околу едно сонце. Секогаш тука една за друга, и кога е мрачно, но и кога е сончево. И кога сите мостови ни се срушиле и сите возови заминале....и сме останале самите на себе....сепак не сме сами...туку сме тука една за друга...и да ги растераме облаците од тмурното небо, па и да изградиме нови патишта кон нови победи и воздигнувања, врвови и планини. Тогаш можеме да направиме се...тогаш и светот е наш, а сите наши постигнувања едно големо ништо спрема она што сме го изградиле меѓу нашите срца – цврсто и нераскинливо. Сите наши тајни, солзи и насмевки, намигнувања и погледи, потцапувања и потурнувања......сето е заклучено во моето срце засекогаш....Јас не би била она што сум денес без тебе...Фала што си она што си......Незаменлива и Единствена....<3 Te sakam Mae moe :*

17. Monna.Monna

Monna.Monna Популарен член

Се зачлени на:
    4 ноември 2010
    Пораки:
    3.562
    Допаѓања:
    7.992
    Сакам да кажам...

Леле,зошто постои математика ? Ааааааа ѕврцките ми ги вади ! :@ Добро правевме тест што правевме добив 2 што добив ама сеа што мора пак да го правиме тестот ?! А мене ич не ми се седнува да ми се вежба ! И ВРВ на се е што не знам дали го правам утре,во петок или во понеделник ! Ааааааааааааа се нервирам ! Вака ми иде да се акнам од ѕид :headbang: !

18. Shelea

Shelea Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    4.263
    Допаѓања:
    43.991
    На Phyramide, FBI и SexyLady им се допаѓа ова.
  19. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.470
    Сакам да кажам...

Сдк дека концертов на Тоше, е наменет некој дебело да си го напролни џебот...ццц, срамота |( ! Да бил во негова чест, влезот ќе беше без пари!!! Ама тоа е, секакви има

Сдк 2 оваа САЉА ЛАЗАЉА :lol: е опседната со 2 работи
    -пазуви
    -секс
    !!! па може некое ново откритие да ни донесеш овде(наравно од коа ќе пробаш)

СЕКС У ПАЗУВА :D од кај знаеш :?: може и ќе доживееш некој ПАЗУВЕН ОРГАЗАМ :D онака меѓу бричените влакненца :lol: без навреда

20. velesanka

velesanka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2009
    Пораки:
    2.651
    Допаѓања:
    2.476
    Сакам да кажам...

сдк дека кафето е само изговор, целта е муабетот (една од поновите групи на фб)...

јас па се си мислев дека одиме на кафе кај некој, само трошок да му направиме.. или пак одиме во кафич на кафе со некој за да ги потрошиме вишокот на пари.. ама не било така.. еве што била финатата со одењето на кафе.. заради муабетот било.. ете така да си знаете :D :D

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.