Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    8.072
    Допаѓања:
    72.410
    Сакам да кажам...

СДК теле вика леле.... :D

и СДК дека кој последен се смее, најслатко се смее :)

2. SexyLady

SexyLady Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2010
    Пораки:
    2.800
    Допаѓања:
    3.270
    Сакам да кажам...

Мило ми е што се’ се среди со неа. Мило ми е што ми прости... ;(
    Навистина најдобра другарка. :worried:

Ви се верува ли дека почнаа да ме маваат кризи за јадење? Почетокот на диетата беше супер - можев да издржам кога го гледав брат ми како си грицка чоколадце Делириум, можев да го гледам како слатко јаде од големата крофна полна со еурокрем, можев да ги гледам мама и него како ручаат стекови со помфрит, како јадат кроасани секој втор ден... Јас се држев до тато, заедно со него си држевме диетичка: овошје, зеленчук, последните денови помалку мевце и ориз...
    А сега кога ќе видам некој со тост, кроасан, хамбургер, пица парче или бурек... ми доаѓа да му бапнам еден бокс, да му го грабнам јадењето и кидавела! :muscle: :punch:
    Па уште и во школо на голем одмор ме прашуваат: „Сакаш малку?“ |( Да не ми беше инаетов за диетата, верувајте, ќе бев обвинета за претепување на малолетници и кражба на хамбургер или тост... :D

Инаку денес денот во школо - убав, со исклучок на тоа дека имав седум часа. :( За утре... е за утре имам biology за учење, и малкуцка да повторам Français. Ама што да правам, не ми се станува од компјутер... Ај утре порано ќе станам и ќе научам - доброволец ќе се пријавам, ветувам! :nod:

На Ema.Sk му/ѝ се допаѓа ова.
  3. NelChe

NelChe Истакнат член

Се зачлени на:
    18 октомври 2010
    Пораки:
    348
    Допаѓања:
    277
    Сакам да кажам...

СДК дека си се изнаплакав за Тоше, неверојатно е колку голема тага чувствувам што не е веќе меѓу нас. Како да сум изгубила некој близок. Го гледав концертот посветен на него. Премногу луѓе на сцената...и да имаше уште 100, сепак, изгледа празна без него. Да не го тупам многу, сакам да кажам дека, Тоше, те сакам и му благодарам на Бога што живеам во ова време, времето на голем човек како тебе. Ти си безвременски човек кој никогаш нема да биде заборавен. Сеуште живееш во мене преку твоите песни и сеуште те паметам по сјајот во очите и најубавата насмевка на светот. :* :* :* <3 <3 <3

На Wild.Child му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Gea

Gea Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    1.056
    Допаѓања:
    11.609
    Сакам да кажам...

СДК Ако се почувствуваш мал, запоставен и депресивен, сети се дека некогаш си бил најбрзиот сперматозоид. :!:

На Ema.Sk, Addicted и Dushica-sk им се допаѓа ова.
  5. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.304
    Допаѓања:
    67.999
    Сакам да кажам...

СДК се запустев. Куќава ми се запусте, немам време за ништо, како мува без глава, од испит на работа, па на лекар, па на работа, па пак на испит... Ни спиена ни јадена, ни е*ена...

Ниту сум излегла, да се опуштам малку, да направам муабет со луѓе, да видам што се случува...
    Само се надевам дека трудов ќе се исплати, дека не ми оди младоста узалуд, па да се каам што сум ја арчела вака... Иако секогаш за нешто се каеме и посакуваме да сме го направиле поинаку... Во човечката природа е...

Ама си се водам според мотото се што било поминало, па и ова ќе помине, ќе дојдат добри дани, со опуштеност, ќе ја снема напнатоста...
    На крај краева само тоа и останува... Надежта...

6. Ariel

Ariel Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    8.465
    Допаѓања:
    144.007
    Сакам да кажам...

Сакам да и кажам на Рејнбоу дека се' поминува.
    Период е тоа, некогаш се подолги, некогаш пократки. Го имам гледано филмот, и тоа многу пати.
    Дали вреди, немам поим. Јас буквално душата си ја вадев за да можам да направам се', ама по линија на помал отпор секогаш кратев на уживање.
    Еднаш една правев муабет со една моја тетка што знае да си го живее животот, и цела среќна и кажувам дека сум се запишала постдипломски (многу бев среќна зошто страшно ми требаа да се извадам од еден тежок, застоен период). А таа ми вика, ти си се посветила на една страна, а се' друго пропушташ. Да ми врзеше шамар помалку ќе ме заболеше, ама ништо не и реков.
    Ама знам дека карактерот не се менува така лесно. Веројатно и не вреди ни човек да се преиспитува многу, многу.

7. Queen.S

Queen.S Истакнат член

Се зачлени на:
    3 април 2010
    Пораки:
    606
    Допаѓања:
    384
  8. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.819
    Сакам да кажам...

СДК заклучок од денешните дискусии - сакам да ме јаде некој па јас да живеам.

9. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.720
    Сакам да кажам...

СДК прв пат заедно со мажулето го осетивме бебушот како мрда :inlove:
    Веќе се гледа на мешето неговото ритање :inlove: мажуленцето е пресреќно, ова е прв пат да го осети како мртка :inlove:

На NelChe, Annath, skyAngel и 15 други им се допаѓа ова.
  10. Strumfeta93

Strumfeta93 Популарен член

Се зачлени на:
    24 октомври 2010
    Пораки:
    2.191
    Допаѓања:
    3.858
    Сакам да кажам...

Ах Блонд кога читам како пишуваш за бебушот посакувам и јас да сум бремена :inlove: . Сепак ќе си почекам уште бааги да го почуствувам тоа задоволство. Бакнежи до бебушот и до секако до мама Блонд :*

На nice-girl му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.989
    Сакам да кажам...

Сите околу мене хистеризираат, а јас лабаво си терам мој филм :rofl:
    Се прашувам дали со мене нешто не е во ред, или другите влегле во некоја афектна состојба :?:
    Ќе се дознае одговорот....по резултатите..... :worried:
    Па мајку му стара ако толку се притресувам за едни полагања, што остана за сите стресни ситуации што ќе ги донесе животов понатаму :!:

Ах да си кажам, процесот на учење е потежок од самото полагање на испитот :nod: :nod:

На Hipica, Ema.Sk, LivingGlam и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  12. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.838
  13. baguf4e

baguf4e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    4.671
    Допаѓања:
    11.439
    Сакам да кажам...

СДК ова што прашував за окото пред некој ден испадна дека е многу сериозно и бара интервенција во Скопје.Многу сум преплашена :worried:

14. gossip-girl

gossip-girl Истакнат член

Се зачлени на:
    5 ноември 2010
    Пораки:
    351
    Допаѓања:
    218
    Сакам да кажам...

СДК дека утре ми е последен испит (далеку сум од дипломска, само последен од сесијава ми е), а јас цел ден дремам по форумов, си се лакирам, си јадам кога ќе ми текне дека полагам утре, едноставно кажано правам се само не учам. Опрај се дете полагаш утре !
    Среќа што чувам ливчиња од колоквиумите (што многу јасно ги паднав), па не морам сега со тоа да се замарам. Последна шанса ми е бе, а мене ич не ми чуе! Каков човек!

15. LivingGlam

LivingGlam Форумски идол

Се зачлени на:
    28 септември 2010
    Пораки:
    6.292
    Допаѓања:
    57.256
    Сакам да кажам...

А што ти кажаа дека е?

16. natce-4

natce-4 Истакнат член

Се зачлени на:
    3 декември 2010
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    0
    Сакам да кажам...

сакам да кажам дека преку глава ми е од се!

17. broken099

broken099 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јули 2010
    Пораки:
    565
    Допаѓања:
    432
    Сакам да кажам...

Сакам да ќутам. Молчењето почна да ме исполнува..веќе. Не рекле без причиња и молчењето може да ти каже одредени работи, ако можеш да го сватиш. :)

*Сд И к и честитам на Блонд за малото немирко и за неговото тропање.. Ако тропа многу машко ќе е.. така сум слушала :D Уствари ти рекоа што би требало да биде? :)

На nice-girl му/ѝ се допаѓа ова.
  18. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.720
    Сакам да кажам...

машко :)

На nice-girl, 2468, broken099 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  19. broken099

broken099 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јули 2010
    Пораки:
    565
    Допаѓања:
    432
    Сакам да кажам...

Псс.. се си знам :wasntme: :D

20. nice-girl

nice-girl Популарен член

Се зачлени на:
    8 февруари 2010
    Пораки:
    1.124
    Допаѓања:
    992
    Сакам да кажам...

Блод честито за бебулето нека расте и нека е живо и здраво :)

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.