1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    Сакам да кажам...

I wanna say (IWS) too much caffeine in my stomach :drunk:

2. Strumfeta93

Strumfeta93 Популарен член

Се зачлени на:
    24 октомври 2010
    Пораки:
    2.191
    Допаѓања:
    3.858
    Сакам да кажам...

Луѓе имам напад на смеа......... неможам, стомакот ќе ми пукне, устата ќе ми се расчекне

Прикачени фајлови:

На Srekicka му/ѝ се допаѓа ова.
  3. macysh

macysh Популарен член

Се зачлени на:
    12 јуни 2010
    Пораки:
    1.124
    Допаѓања:
    881
    Сакам да кажам...

СДК нема крај на расправијата во Критики и забелешки,дај олабавете побогу! 8)
    СДК друго,денес беше баш убав ден на школо но ми фали да излезам,да го видам :| Ми фалии :wasntme: :angel:

4. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Сакам да кажам...

Сдк благодарение на смајли-94 јас имам ново аватарче :)

5. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.989
    Сакам да кажам...

Многу долги постови пишувате во онаа темана кај што се води дебата, сакам да ја следам, ама ме мрзи да читам толку многу ......и се некако се врти исто па исто во секоја реченица и пост :rofl:

Јас се чувствувам тажно зашто сега прочитав дека на постарите форумџики т.е. оние со стаж овде им се умилкувале останатите......и јас сум овде мнооооогу долго ама никој не ми се умилкува :(
    Сега си се чувствувам како гревче, како кученце кое цвили на дожд пред влезна врата :wasntme:

Ич не сте фер да ви кажам, па дајте малце да почувствувам и јас како е тоа некој да ти се умилкува и да се чувствувам како богиња :D :wasntme: Признавам ме мрзеше да се пријавам за модератор....ама па може да ме возвишувате, нели така сте им правеле на другите......или можеби не?! :rofl:

*постов е наменет строго за комични цели и нема никаква допирна точка со она што реално се случува на форумов или пак со некој мој субјективен став и гледање на работите ;)

На Annath, Hipica, Bozica1980 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  6. Strumfeta93

Strumfeta93 Популарен член

Се зачлени на:
    24 октомври 2010
    Пораки:
    2.191
    Допаѓања:
    3.858
    Сакам да кажам...

Ах толку е ДИНАМИЧНО вечерва на форумов... штета што морам да одам :( многу работи сакам да кажам но го оставам тоа за утре. :* :hug:

ЕДИТ: ГоУ знаеш кој такви глупости може да напише :talk: ;) , не им придавај толкаво значење на тие мислења.. а и јас ептен сериозно се изразив :lol: Знам да ги ценам добрите мислења и да ве сакам искрено :) (без умилкување и лижење г`з) :*

7. anastasija85

anastasija85 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    555
    Допаѓања:
    1.030
    Сакам да кажам...

нешто чудно ми замириса по форумов,или се лажам,пронајди ја вистинската личност.

отварам отворена војна на добрите прикриватели,но имаат и добро детективско друштво па затоа припазете се малку... ;) ;)

На Strumfeta93 и marama им се допаѓа ова.
  8. beached

beached Истакнат член

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    624
    Допаѓања:
    1.697
    Сакам да кажам...

сдк дека многу ве сакам,и сите имајте добра ноќ. :* за сите!!

9. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.616
    Сакам да кажам...

... на најнеочекуваното место, од луѓето на кои најмалку се надеваш, можеш да добиеш помош кога ти е најпотребна. :)
    Ете затоа треба да се сака животот, јес да поголем дел од времето е посран, ама ваквите моменти како бисерчиња во куп лајна, го прават посебен и вреден.

На Annath, LivingGlam, Phyramide и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  10. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.720
    Сакам да кажам...

СДК епа не е нормална девојката :fubar: . Малку и беше доручек, сладолед, ручек, вечера, измеѓу пак некоја ситница за во желуднок, на крај мораше и сендвич ??? И тебе не ти е лесно !
    -ДА, не ми е лесно ! Воедно поздрав до другата во мене ]:) , која ми го превзема профилот денес!

СДК2 блонди е на боледување до крајот на Февруари :rock: фемина, ќе те напнам :wasntme:
    СДК3 Ај лав мај грлс (се знаете кои сте)
    СДК4 вака можам до сабајле, ама ај да идам да си легнам оти се :yawn:

11. Dafnee

Dafnee Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2010
    Пораки:
    340
    Допаѓања:
    1.929
    Сакам да кажам...

:rofl: да си ми жива и здрава и да се множат бисерчиња во што помалку лајна! :rofl:

Малку лајна, многу бисери! ми се допаѓа! :rofl:

12. kate-the-great

kate-the-great Популарен член

Се зачлени на:
    26 октомври 2010
    Пораки:
    1.473
    Допаѓања:
    1.833
    Сакам да кажам...

За да се признае туѓата вредност, треба да имаш своја.

На velesanka му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Ashling

Ashling Популарен член

Се зачлени на:
    19 декември 2010
    Пораки:
    1.228
    Допаѓања:
    2.579
    Сакам да кажам...

Чил аут girls.

14. Angelche

Angelche Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2010
    Пораки:
    3.747
    Допаѓања:
    1.359
    Сакам да кажам...

Пекол! :devil:
    И сакам да им кажам на Офи и Хајди, дека се гледаме на Архангел! 8)

На Offspring му/ѝ се допаѓа ова.
  15. XstrongerX

XstrongerX Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2010
    Пораки:
    1.714
    Допаѓања:
    5.094
    Сакам да кажам...

Станав плачка.Одвратна, лигава, депресивна, безнадежна, очајна плачка.Мрсулава и тажна.Многу плачев деновиве.Верувам во карма а мојава ме стигна, и ова не и е последна посета, тоа го знам, ова беше само предвремено известување.Ете тажна сум.Оставете ме сама да уживам во иронијата и од себе гневно да ја исцедам и последната капка солза.Долго да плачам, додека не пресушат солзите.Помина, се помина дури и непријатното стегање во градите, гневот, се помина, се е моја вина признавам еве јавно дека ми е жал.Жал ми е што грешев,што дозволив да ме надвладеат погрешните чувства.Жал ми е што немав самоконтрола.Жал ми е што бев таква.Уште повеќе ми е жал што толку се трудев да ги искоренам овие лоши навики што тотално заборавив на нив.Жал ми е не требаше, сега знам.Во животот мој жал ми е за многу работи.Еве денес ми беше жал за секој еден пат што сум зажалила што постојам, што сум дел од живиот свет на овој универзиум.Искрено и длабоко жалам.
    И се колнам никогаш нема да ја заборавам,затоа што ме натера да седам со часови во бањата долго да плачам и да се извинувам, да бидам благодарна што сеуште сум тука.И да знам дека не заслужувам дека сум арогантна, неблагодарна, цинична.Сите сме помалку такви.Таква си е таа сите не расплака.И еве сакам неа да и го посветам постов.Дека срцево ми гори кога ќе си спомнам дека разделбата се ближи, а таа незнае.Не сака да знае не признава, со последен здив се бори и го сака животот.Се радува на сонцето иако не го гледа.-

16. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Сакам да кажам...

СДК дека се менувам, но не поради другите, туку поради мене.
    Не смеам да ја пропуштам големата шанса која што ми е пружена. Овој живот ми е најголемиот подарок, морам да го ценам и да станам она што отсекогаш сум го сакала. Морам да ја здробам болката која што се тркалаше со секоја солза цели десет години. Зошто да ги хранам алчните души кои зајадливо гледаат и се ситат со мојата болка, очите им светат при секој поглед кон мене тажна. Зошто да не станам подобар човек? Зошто да не го исполнам својот сон?
    СДК дека се смеам од се` срце, се смеам бидејќи секое утро кога ќе се разбудам сфаќам дека успевам. Со секое ново утро сум скала погоре до успехот. Не се ситам со туѓата болка, се радувам кога тие што ги сакам се среќни, тоа ме прави и мене среќна.
    Самодовербата ми се враќа. Време е за нови успеси, споделени со луѓето кои знаат да возвратат љубов.
    Храбро и смело ќе продолжам! И да ми треба година, и две... не се откажувам. Нема да се каам никогаш што не сум се обидела.

Прикачени фајлови:

• musicphilo02.jpg
      musicphilo02.jpg
      Големина на фајлот:
      48,9 KB
      Прегледи:
      111
    На Hipica, Sparks, beached и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  17. Angelche

Angelche Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2010
    Пораки:
    3.747
    Допаѓања:
    1.359
    Сакам да кажам...

Мојата близначка, кунг фу грл вит пешн фор фешн. 8)

18. velesanka

velesanka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2009
    Пораки:
    2.650
    Допаѓања:
    2.476
    Сакам да кажам...

Always be Happy, always wear a smile .. Not because life is full of reasons to smile, but because your smile itself is a reason for many others to smile :)

На Chupe и Hipica им се допаѓа ова.
  19. anastasija85

anastasija85 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    555
    Допаѓања:
    1.030
    Сакам да кажам...

I will back again...сега за сега доста видов,се исклучувам и со нови вести се враќам кога ќе бидам посигурна за работава.а форумов станал пекол,незнам дали е до модераторките или некој не си ја води работата како ѓто треба.па се дозволува вака да се забега од граници или :?: :?:
    поздрав грлс :*

На Neytiri му/ѝ се допаѓа ова.
  20. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.527
    Допаѓања:
    92.236
    Сакам да кажам...

Доаѓам и јас :lol: