Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.305
    Сакам да кажам...

Сдк насмеана :) , проветреана 8) ....убаво ми е
    Си станав со мисла дека ме мрзи да идам до град да си ги завршам обврските но после обилниот појадок и кафенцето добив желба да потрошам се што сум внела во мене, па фармерчињата и чизмичките на мене и магла да ме нема си ја летнав до чаршија со сестра ми,така уште не расонети :^) ама пак сега мирна ми глава сите обврски завршени и викендот може на мира да си го терам...
    Вечер ме викаа,ме терат да излегувам ама пусто мене не ми се излегува сум се одвикнала од тоа :^) :!: не се жалам може ќе се предомислам па и ќе излезам има време до вечер :lol:
    А :!: си зедов книгички за читкање од библиотеката охооо сега ке има што да се читка + онаа за на школо што ми е :)
    А вие феминчиња имајте убав ден и насмеани да си го поминете целиот викенд :*
    п.с. Ве сака вашето Кенди !!!
    дај бе зголемете го бројот на смајлиња во еден пост малку ми се 10 хихих :tmi:

На Springy му/ѝ се допаѓа ова.
  2. velesanka

velesanka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2009
    Пораки:
    2.650
    Допаѓања:
    2.476
    Сакам да кажам...

убав ден, надвор времето е прекрасно.. си бев на ручек во еден ресторан, си се најадов убаво и сега нема до вечер да јадам..

на вакво убаво време јас треба дома да се дружам со книгите, оти во вторник полагам :(

3. baguf4e

baguf4e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    4.671
    Допаѓања:
    11.439
    Сакам да кажам...

СД и К на Старфиш дека сум сигурна дека ќе се смират...100 % сигурна...Исто како што таа мене ми даде утеха пред некоја вечер така и јас сега и праќам милион бакнежи и ја гушкам силно.Се ќе биде добро ѕвездичке :*

На Annath, sesilija, Phyramide и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  4. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.827
    Сакам да кажам...

СДК сите некогаш сме се нашле на крстопат. Онаков кој нема материјална вредност. Крстопат на измешани емоции. Ете во таков се наоѓам јас уште од сношти. Ах лелееее, па мислев дека таа рана е веќе излечена бе! Ќе кажам ПРОКЛЕТ ДА Е ДЕНОТ КОГА ГО ЗАПОЗНАВ, затоа што иако чувствата веќе ги нема, последиците се се‘ уште тука... за жал. Она што ми го направи остави рана длабока колку Охридско Езеро и ладна како истото во февруари. Зарем овие две-три години се лажев себеси дека се‘ е во ред? Ах, не ми се верува. Повторно потпаднав на сопствените лаги. Епа Хипи, морам да ти признаам, одлична лажачка си, без конкуренција!
    Епа сега ќе си ја тупам главата, само не знам дали побрзо од ѕид или од биро, и ќе се прашувам КАДЕ погрешив и КАКО да ја поправам грешката!

Ма како оперирана сум бре луѓе од чувства, после него. Работава се‘ ме боли после тебе, и кичма и врат и чулчето од левата нога. Сум се претворила во ладна статуа, чиниш го гледаш Климента на плоштад во Охрид. Околу машинчево што ми пумпа крв имам изградено Берлински ѕид, па ела влези да те видам! Атила со Хуните го напаѓа секој натрапник!

Ееееее, колку ли само извичници напишав во постов. Ова ми треба! Следново!
    http://www.youtube.com/watch?v=9aHo64w6dmE

5. sesilija

sesilija Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    4.177
    Допаѓања:
    13.285
    Сакам да кажам...

Good morning angels :)

На LivingGlam и kate21 им се допаѓа ова.
  6. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.077
    Сакам да кажам...

Good morning Charlie :)

7. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.527
    Допаѓања:
    92.236
    Сакам да кажам...

Далеку сме од ангели :D Добро утро и добредојде, те немаше долго. :)

8. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.854
    Сакам да кажам...

^^^Кратко и јасно не поздрави Сеси
    ако беше за феминкиве поздравов :tmi:

Јас СДК дека се плашам од глупавоста на еден човек и до каде ќе оди таа! :|

9. Bokicka

Bokicka Истакнат член

Се зачлени на:
    15 март 2010
    Пораки:
    691
    Допаѓања:
    690
    Сакам да кажам...

Како ми тргна продолжениов викенд (што сама си го продолжив, нели)...

Денеска таман реков ќе одмарам по дома, не бе нема шанси. Два три предлога ми дадоа и оваа мојава се подаде :D Пак искачанки... Аххх, младо лудо момиче вакавото темпо на живеење уште долго време нема да го издржиш. Станувај сабајле рано за на работа. Таму стресови еден куп, вриштат на сите страни. Заглави до 8 како некој грешен ѓавол, трчај дома, пиј едно кафе, на брзинка када, дотерување, шминкање и низ врата. Врати се сабајлето во 3, легни и утредента иста шема :tmi:

Татко ми ми вика, фантом да беше, па ќе те гледав некаде, вака... Се натажи човекот не ме видел. Сега па уште му кажувам дека ќе фатам штрафта на скијање некаде... Си вика во себе, ах оваа ќерка моја, уште малку куќа треба да закуќи заедно со дечкото исти вампир како неа, а тие пустите абер немаат! Само забављање им е во глава...

Тики, уште некоја година вака ќе се терало, а може и помалку... Мојот нешто почнал сериозен муабет да ми прави :lol: Живеење заедно а? Во наш стан а? Е, па зошто па да не 8)

Бидете ми поздравени девојки... Убав бил животов ;)

На Annath, Phyramide, marama и 4 други им се допаѓа ова.
  10. viki44e

viki44e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    1.987
    Допаѓања:
    1.083
    Сакам да кажам...

СДК дека сум пресреќна овие денови....
    Ми се роди внуче,машко :!: !
    Едвај чекам да го видам,срце мало! :wasntme: :inlove:

На bona, Annath, lorijana и 17 други им се допаѓа ова.
  11. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.130
    Сакам да кажам...

Пирамидката лоша, ми отвори апетит ]:)
    Една палачинка како би ми дошла, а богами и едно-две шамарчиња, повратак во реалност.
    Не сакам да ви ширам грижи низ форумов, иако вие сте сите толку мили и љубопитни(така по малку) што не можам да не ви кажам што ми лежи на срце.

И искрено да ви кажам, многу убаво се чувствувам. На што се должи тоа не знам, но веројатно е влијанието на многуте позитивни жени околу мене вчера, а еве и денес(тоа на вас се мисли) ;)

И така, кој нервозен, кој расположен, живот иде даље.
    А јас решив денес на животов дека ќе му посветам две-три стихчиња.
    Останете ми со здравје и имајте убав ден :*

Едит: Заборавив едно цвеќенце да ви ставам. Хит ми е сега! Еве ви две, зошто сте толку прекрасни :f: :f:

На Annath, Trendafilka, Miss-Independent и 8 други им се допаѓа ова.
  12. Magnolija

Magnolija Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    1.674
    Допаѓања:
    7.653
    Сакам да кажам...

СКД дека денес ќе мислам позитивно

13. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.290
    Сакам да кажам...

Ауууууууууу кој провод, каква вечер, аааааааа се сакам се!
    Ми требаше ова, ме врати во живот :D
    Забава без ниедна мана!!!
    Си ги сакам колегите, си го најдов својот идол :D, си го сакам Александрија Куве спешл селекшн, го сакам Боними, го сакам дури и снегов :$
    Ах да и сакам нови штикли, оти овие не издржуваат 5 саати непрестајно играње по маси :rofl:

На marama му/ѝ се допаѓа ова.
  14. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.305
    Сакам да кажам...

Сд и к на starfish така треба мисли на позитивни денови кога си се чувствувала најубаво....па и во најлошите моменти има нешто слатко што се крие,а не го загледуваме :)
    Биди насмеана ...што и да е ќе помине :* а и + гледаш сите овде ти дадоа добри совети,и позитивна енергија + палачинка :P

15. Strumfeta93

Strumfeta93 Популарен член

Се зачлени на:
    24 октомври 2010
    Пораки:
    2.191
    Допаѓања:
    3.858
    Сакам да кажам...

Честито Викче се радувам и јас со тебе затоа што знам колкава е радоста :) нека биде здраво и живо и големо да порасне :*

На viki44e му/ѝ се допаѓа ова.
  16. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.527
    Допаѓања:
    92.236
    Сакам да кажам...

Денес му откажав на дечко ми за сите планови. Го пратив некаде сам, со некој другар, па нека се издува малиот :lol:
    Ама затоа утре го поканив на ручек. Милиот тој нема ништо готвено јадено одамна, ама па и мерак ми е да се покажам како добра домаќинка. Кога го прашав што би сакал, само ми рече месо и компири да има, супа не јадел. Море и киселачки ќе пројаде со мене :D

Викиче нека е жив и здрав и голем да порасне :)

На OzzyAngel и viki44e им се допаѓа ова.
  17. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.819
    Сакам да кажам...

Честитки до Викиче! Нека е живо и здраво! ;)

Старфиш, оваа женава што куца моментално тука само арно ти мисли. Сум ги гуглала палачинкиве за што поубави да ти најдам! :D Знам дека ако благо не и помогне на жена (и вибратор чат пат) што друго ќе и помогне?! :)
    Ок, евентуално некоја вуду магија со другарки, џанам вештерките од Иствик нели? :lol:

Бокичке луда! Цицај ги убавините на животот, сега ако не му ја удриш на весеље, кога? До максимум цицаааај! Вампир за убавините кои се помалку ги има, сите да ги апсорбираш! :*

Ми се допаѓа позитивата тука, некако се ми е весело, расположено. Само така :rock:

Ми иде да земам феминско знаме и да навивам - ееееооооооо!!! Але алееее! Јави се ЈУЖНА! :)

На Annath, viki44e и Bokicka им се допаѓа ова.
  18. Miss-Independent

Miss-Independent Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2010
    Пораки:
    2.292
    Допаѓања:
    5.649
    Сакам да кажам...

СДК дека сакам да ви се полигавам малце тука ако? :D
    Старфишке знеш дека те сака дека го сакаш и дека ќе се смирите,па побогу жено божја што се секираш?! :fubar: Уживај во животот и во секој момент,не вреди ни секунда да ти помине во тага..Мисс те :l:
    Ајде на утакмица,вака како аеродромски деца..Малце адреналинот да го кренеме :D :*
    Абе многу ве сакам вас женички тука ејј,секоја на свој начин е посебна и секоја на свој начин ми го разубавувате денот..Најчесто подобро и од пријателите во реалниот живот...
    Ве обожавам :inlove:

Ете така доста е лигавање,идам да се помолам малце на господ да ми го врати памертот,нешто не ми е добро денес :^)
    :D

На Annath, teddybear, LivingGlam и 2 други им се допаѓа ова.
  19. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.077
    Сакам да кажам...

:D Мис Луда Независна! :*

На Miss-Independent му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Hopeful

Hopeful Популарен член

Се зачлени на:
    15 јуни 2010
    Пораки:
    997
    Допаѓања:
    1.468
    Сакам да кажам...

Вики4е, здрав и жив да е малиот, голем да порасне! И ти да си дочекаш ( кога ќе дојде време за тоа ;) ) :*

Старфиш, немој да се секираш, да се нервираш и да плачеш, се ќе се среди душо. Главата горе и немој да се нервираш, ќе се смирите, па вие се сакате. Ајде, бриши ги солзите и ставај насмевка на лицето! :*

На viki44e му/ѝ се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.