Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Sparks

Sparks Популарен член

Се зачлени на:
    5 ноември 2010
    Пораки:
    896
    Допаѓања:
    3.195
    Сакам да кажам...

Ми се излегува... Не ми се седи дома во Сабота, немам за учење... Збеснав дома, збеснав!

На OzzyAngel му/ѝ се допаѓа ова.
  2. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.720
    Сакам да кажам...

СДК денес си средивме уште еден дел од свадбата, од оние по крупните работи... Си закажавме во цркавата, терминот ни е перфектен, попот успеа лесно да извлече огромна смеа од мене (реков еднаш,сега и ќе пишам), прости ми Боже, но ептен е луд. Па и ме израдува дека најверојатно тој ќе не венча. Ако е таков и на венчавката, ќе се паѓа во несвест од смеа :D
    Да не забегувам многу од темата, од денес сме во активна потрага по кум. Се муабетиме со мојов кум да ни е градоначалник од СДСМ, а под кум (старејко) градоначалник од ВМРО :D и свадбата ќе ни биде портокалово-црвено-жолто-сина :D и ќе биде најозборувана свадба, па може и до CNN да стигнеме :rofl:
    ТоУку.БУагодаУам!

3. skyAngel

skyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    16 август 2010
    Пораки:
    1.530
    Допаѓања:
    2.768
    Сакам да кажам...

Вечер ќе го силувам Тони Михајловски :P ах срце оно камоли да беше малце повисок. :D
    Ќе одам во дискотеката за него па што сака нека биде , мора да го изманијачам. 8)

Тони цар!!! :inlove:

4. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.819
    Сакам да кажам...

Уште еднаш ако сум кажала дека сакам луто, јас *ПИП* да не се викам. Ууу, ова звучеше ко да имам манијачки безобразно име, ама немам. Само до цензурата ми беше :)
    Не е ни битно. Од скромно мало усте имам уста нешто налик на Анџелина Џоли кога ќе ја касне пчела. Јазикот не си го чуствувам, така да се си мислам дека сум се вратила од забар. А при првото загризнување мислев дека ќе полетам до таван и ќе направам дупка кај комшиите. Брзина а ла Спиди Гонзалес, ди фастест маус ин да хоул Мехико, ама во вертикала нели.
    Да ти се плукнам во лутите пиперчиња! |(
    Па и во фаст фуд-от. Ја уби мојата инвентивност во готвењето, ја поткрепи мојата хедонистичка желба за нешто мрсничко, пржено, вкусно. Јади си газе, ако. Крв да ти се стори. ПМС е во прашање, што се секираш?!

Патем најдобрата „раскин“ приказна ја слушнав денес. Некој тип, не е битно кој, живее заедно со брат му. Брат му има девојка со која се заедно 3 години. Девојката одеднаш, изненадувачки раскинува со него. Си оди од станот. Типов нема појма што се случува кај него дома, си седи на интернет, си чита работи. За отприлика 15 минути гледа - госпоѓица таа и таа is now single! :o Излегува од собата и го наоѓа брат му со Онур очи во дневна кој веќе го пие првото виски.
    - Ало бре, што се случи? Раскинавте?
    - Да, пред малку. Тука. Во дневна. Од кај знаеш?
    - Прочитав на Фејсбук.

:D
    Абе да ти се плукнам и во Фејсбукот!

5. katakomba24

katakomba24 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    615
    Допаѓања:
    533
    Сакам да кажам...

СДК сега сум среќна! Ако се случи она што сакам и очекувам да се случи ќе сум најсреќна! Конечно добив одговор на прашањето кое сама си го поставував. Разделба со насмевки. Колку е убаво! Од сега разделбите ќе се со насмевки. Ќе плачам само ако сум повредена. Би требало во овај пекол јас да сум најголем ѓавол. :devil: :lol:

6. viki44e

viki44e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    1.987
    Допаѓања:
    1.083
    Сакам да кажам...

СДК дека ги гледам Миланезите и се нервирам затоа што не го ставаат Пато да игра!!
    Слепци! :fubar: ]:)

7. Sparks

Sparks Популарен член

Се зачлени на:
    5 ноември 2010
    Пораки:
    896
    Допаѓања:
    3.195
    Сакам да кажам...

Море сме биле неколку што навиваме за Милан... Јас, ти Вики, Росоњерка, Ози мислам дека ја видов со дрес од Милан....

На Angelche, viki44e и OzzyAngel им се допаѓа ова.
  8. sesilija

sesilija Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    4.177
    Допаѓања:
    13.285
    Сакам да кажам...

И јас сум за Милаааанннн!!!!! :rock: :rock: :rock:

На Angelche и viki44e им се допаѓа ова.
  9. beached

beached Истакнат член

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    624
    Допаѓања:
    1.697
    Сакам да кажам...

СДК: зодијааак ради,увек!!
    А овој на Фемина,чист погодок.
    Сношти кога читав,пишуваше дека ќе имам непланирани гости и си викам деаам кој може да ми дојде непланирано на гости ? :worried:
    И опп,стварно..сега само шо ги испратив,најнепланираните.
    И сега,сум насмеана,многу насмеана. :inlove: :inlove: :inlove:

10. savana

savana Популарен член

Се зачлени на:
    18 август 2010
    Пораки:
    1.770
    Допаѓања:
    9.567
    Сакам да кажам...

СДК фати главава да ме боли :@ усте ова ми фалеше....

11. viki44e

viki44e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    1.987
    Допаѓања:
    1.083
    Сакам да кажам...

СДК дека беше вистинското време за гол!!! :geek:

12. happygirl

happygirl Форумски идол

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    4.774
    Допаѓања:
    24.549
    Сакам да кажам...

Се вратив дома. И што ќе најдам? Огорченост, разочарување, лутина, бес, тага. Само негативни чувства. И како да учам, како да спијам, како да јадам, како да живеам овде??
    Навистина веќе не можам вака да продолжам. Ќе ме уништи оваа никаква атмосфера дома, само гледам да излезам, да не им ги гледам смрштените лица и да не ги слушам беспомошните коментари од нивна страна. Ме разочараа, и тоа одамна, ама се уште се надевав во нив, се уште верував и мислев има излез. Полека сфаќам дека ако чекам на нив, никаде нема да стигнам. Секој ден е се полошо, и секој миг се повеќе ме разочаруваат. Ја изгубија мојата доверба, мојата почит, а уште малку и мојата љубов. Жално нели? Се нарекуваат мои родители.. :puke:

13. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.720
    Сакам да кажам...

СДиК на хепи, не си единствената која минува низ таков период. Секоја од нас си има поминато таков период со родителите. Малку биди ко твоево корисничко име, ако не можеш да ги смениш/смириш родителите со добар разговор, тогаш не ги фаќај на радар.
    Татко ми секогаш вели: не дирај гомно да не ти смрде. Капиш ? :* ајде те сакам позитивна :*
    и една голема

На happygirl му/ѝ се допаѓа ова.
  14. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.077
    Сакам да кажам...

Вистинско пријателство никогаш нема да постои, се додека постои злото.

Омразата го парализира животот; љубовта го ускладува.Омразата го помрачува животот; љубовта го просветлува.

15. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.304
    Допаѓања:
    67.996
    Сакам да кажам...

СДК сите се излезени... Мене не ми текнува кога последен пат сум излегла и сум се изжуркала до даска. Навистина, не можам да се сетам. Ко дебил некој си легнувам во единаесет(ако ептен не ми се спие, инаку во девет сум задремала пред твто, да имав мачки сигурно ќе ме изедеа), за да станам во 6, вака поготово кога сум сама дома добивам ужасни напади на самосожалување, што го мразам најмногу. Ама па, навистина му треба на човек да се издува понекогаш, да се расположи, а не само ко машина некоја. Навистина, ама навистина ми е тапа веќе, работава вака ќе почне да му гуши, па ќе пукне некаде...
    :( :worried: ;(

16. Neytiri

Neytiri Популарен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2010
    Пораки:
    1.289
    Допаѓања:
    2.457
    Сакам да кажам...

СДК:
    На Старфиш, Хепи грл и Реинбоу

http://www.youtube.com/watch?v=CseZvlqTH7w
    :* :* :* :hug: :hug: :hug:

На Викиче да е живо и здраво малечкото :*

На happygirl, blueeparadise и viki44e им се допаѓа ова.
  17. viki44e

viki44e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    1.987
    Допаѓања:
    1.083
    Сакам да кажам...

Честитки до Миланезите...
    0-2!
    Сасвим довољно!Чао,Пријатно! :D

На mims-89 и Yipman2 им се допаѓа ова.
  18. Chupe

Chupe Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2011
    Пораки:
    656
    Допаѓања:
    422
    Сакам да кажам...

СДК едвај чекам да дојде утре
    скијањеееееееееееееееееееее

19. Angelche

Angelche Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2010
    Пораки:
    3.747
    Допаѓања:
    1.359
    Сакам да кажам...

И јас и јас!!

На viki44e му/ѝ се допаѓа ова.
  20. annii

annii Популарен член

Се зачлени на:
    16 април 2010
    Пораки:
    3.344
    Допаѓања:
    5.893
    Сакам да кажам...

СДК .. дека не можам да истанлирам ниту една игра и тоа ме прави нервозна. ПА што баксуз дете ќе бев .. брејј. Пробав Симс делукс, нејќе. Побарав некои други гледам Мумија, Тарзан, и си најдов Барби ЦД на кое има 4 игри и пробав ајде и тоа да го инсталирам, ама па ко за беља треба Алкохол да се има за да се пуштат. :devil: Ајде почнав да ја читам од Ден Браун - Загубениот симбол. 20 страни прочитав и пак досадно. И да пробав нешто демек да си ја поправам грешката која ја напраив со усб-то и нејќе овој глупавиов компјутер па ЦД-то да го чита. Оуу јеа! :envy:
    И да кога веќе почнав да се жалам уште ова да си го кажам. Од вчера ме држи онаа анастезијата што ми ја ставија над двете двојки, ама наместо мепцето мене па носот ми се здрви. :roll:
    И успат на јутуб наидов на Владо Јаневск и Нусе. Како и секогаш успеа да ме расположи со неговото играње. :)

http://www.youtube.com/watch?v=cOrTG_2yAUc

На Angelche, Chupe и blueeparadise им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.