Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.923
    Допаѓања:
    163.910
    Сдк дека навистина животински се однесувам после колоквиуми,испити и завршување на академска година...ама стварно...до денот пред испитот со сите мисли и идеи на место,штом минат,не знам да се однесувам!А да не зборувам за умор до бескрај,чувство на настинка и се така една недела ме држи,додека приберам впечатоци и се оправам.О боже каква жена?!Стрес...тоа е...или не,шо е важно,важно е да се тешам! :lol:

2. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.268
    Допаѓања:
    67.851
    СДК веќе ќе почне да ми се смачува од ставање линкови во новоотворените теми од истите веќе постоечки. Дај отворете очи малку! А ме нервира така да ги гледам се истите теми :^) :devil:

3. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.854
    СДК дека на дечко ми најубаво сум му мирисала кога сум со бекутанче мачкана :lol: И си добив вечерва млеко за тело од него, погодувате, Бекутан :lol: Како бебе некое да има, мислел дека сум го потрошила (изговор жити се, некни го купив :D )
    Ама ми е убаво вака, ќе се разгалам :inlove: :lol: Па и страв ме фаќа, многу арно не е на арно :^) :sweat:

4. annnni

annnni Популарен член

Се зачлени на:
    27 март 2010
    Пораки:
    3.025
    Допаѓања:
    650
    И јас го имав добиено истиот комплимент зошто и јас користам постојано бекутан+и многу нежна ја прави кожата ,премногу сум задоволна од млекото!а и дечко ми вели постојано бебе мое мало!!!! :lol: :lol: :lol:

5. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.854
    Е ајде де, се така му е убаво. АМа ако, и нас така ни е супер, ем со Бекутан ќе се мачкаме, ем ќе бидат задоволни :lol:

6. annnni

annnni Популарен член

Се зачлени на:
    27 март 2010
    Пораки:
    3.025
    Допаѓања:
    650
    да да... :y: :lol:

7. enca.69

enca.69 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    1.709
    Допаѓања:
    3.455
    СДК дека хороскопов за денес ме уби у поим...па и он ли бре!!!!!!!!!!!сите...абе не му прај така на детето е...греота е, колку е добар (а ти си стока - ова додуша го премолчуваат :x ама знам дека го мислат) па уште и хороскопов ...глупости...уште малку и стварно ќе се преслушам, што лично мене не ми одговара ама ич.... :@ ќе треба да се соочам вистински со моите големи, нереални, мегаломански очекувања и барања и желби и све.....жив сом ненаситен сум :doh: ]:)

8. Barbie-girl

Barbie-girl Истакнат член

Се зачлени на:
    20 мај 2010
    Пораки:
    37
    Допаѓања:
    1
    еееееххххх...колку сум заљубена!!!!! :l: :inlove: :inlove: :inlove:

9. Katja.efremova

Katja.efremova Истакнат член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    658
    Допаѓања:
    92
    СДК опет сам сам ту :D ...женски морам да ви признаам дека ме мрзи многу во последно време да пишувам,незнам зошто...ама :!: редовно ве пратам,да видам како сте ми,добри,живи,здрави и весели како и секогаш(скоро секогаш :D ) Сакам да кажам дека денес во книгата што ја читам еден дел ми остави голем впечаток...беше нешто за сродна душа...ме стави во мисла :D ќе го извадам и ќе го пишам сега сум многу уморна за да обрќам па низ страните :( ...Сакам да кажам и да нагласам дека времето ме ПОЛУДУВА :@ аман веќе доста е баш сега кога помина школото кога можам да уживам уште некое време пред сериозно да ја сватам матурата и да седнам над книгата...времето се заебава со мене |( е нервира ме и нервира и нервира и НЕРВИРА... и јас почнав да се шекнувам пошто ми се спие :D ај да пролистам уште по некоја тема па отидов на спиење....Добра ноќ и слатки сни мои мили форумџики :) :hug:

10. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.928
    СДК дека не слушам од некое увце , не знам од што вака и како повторно да слушам. А што ако почнувам да оглувувам :wasntme:

11. Miss-Perfect

Miss-Perfect Истакнат член

Се зачлени на:
    4 мај 2010
    Пораки:
    368
    Допаѓања:
    77
    СДК дека повторно сум тука, повторно ќе си пишуваме и читкаме :clap: Ме немаше некое време, чат пат по некое љубовно проблемче ме мачи во последно време но... ќе биде подобро, верувам :) Поздравче до сите, ве сакаааам :f:

12. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    СДК немам инспирација за пишување ама ќе ви се вратам ја за брзо време, времето ќе летнее.

13. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.838
    п р е т е р а в !!! и најозбилно, јавно кажувам дека нема веќе да пијам :envy:
    па што се случува со мене ? :o нека тоа што ќе се напијам малку повеќе отколку што треба, туку и трескам глупости :@ и тоа на луѓе што прв пат ги сретнувам во животот. лелееее срамотааааа :@ абе не сте свесни што сум праела муабет, како ќе се појавам пред нив пак :( лелелееее имам грижа на совест... од сабајлето како станав не можам да се помирам со тоа. лелеееее, абе пијана работа :@

ЗНАЧИ СДК НЕ ПИЈАМ ПОВЕЌЕЕЕЕ !!!! :rock:

14. tanjaaaa

tanjaaaa Истакнат член

Се зачлени на:
    21 март 2010
    Пораки:
    232
    Допаѓања:
    13
    СДК :rofl: Dека фатив на спортска!

15. Angel.in.dark

Angel.in.dark Истакнат член

Се зачлени на:
    23 април 2010
    Пораки:
    190
    Допаѓања:
    25
    Честитки Тања.. :)
    Се случува и тоа, не се секирај божем на нив им се нема случено тоа

16. tanjaaaa

tanjaaaa Истакнат член

Се зачлени на:
    21 март 2010
    Пораки:
    232
    Допаѓања:
    13
    ти благодарам мила ;) ајде и на вас да ви :P се врати

17. Angelche

Angelche Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2010
    Пораки:
    3.747
    Допаѓања:
    1.359
    [youtube]<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/m8I7DVjb8TM&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/m8I7DVjb8TM&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>[/youtube]
    I wanna say:: I just simply adore this song :rock: :inlove: :inlove:

18. Angelche

Angelche Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2010
    Пораки:
    3.747
    Допаѓања:
    1.359
    Сдк...толку од веселењето отидов да учам :( :(
    Поздрав :* :hug:

19. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.923
    Допаѓања:
    163.910
    Немам што да облечам!!!!

20. viki44e

viki44e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    1.987
    Допаѓања:
    1.083
    Хахахахах класика е ова немам што да облечам хехех ме насмеа!!ама да ти кажам и јас исто немам што да облечам :( време е за мал шопинг а ?? :) 8)

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.