Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Cija-si

Cija-si Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јануари 2011
    Пораки:
    72
    Допаѓања:
    50
    Сакам да кажам...

сакам да кажам дека денеска ми е роденден и именден воедно :))

На Bozica1980 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. stilas7

stilas7 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јули 2010
    Пораки:
    1.050
    Допаѓања:
    694
    Сакам да кажам...

среќен роденден и се најубаво :inlove: :inlove: :inlove:

На Cija-si му/ѝ се допаѓа ова.
  3. elenna89

elenna89 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 декември 2010
    Пораки:
    40
    Допаѓања:
    25
    Сакам да кажам...

СДК дека се би дала да сум во Битола...Го обожавам просто тој град...Да се шетам по Широк Сокак и да јадам во Бурееееее :(

На Chupe, viki44e, Alanna и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  4. Alanna

Alanna Популарен член

Се зачлени на:
    20 ноември 2010
    Пораки:
    1.120
    Допаѓања:
    484
    Сакам да кажам...

Дали може да се најде во Ск таква пица како во Буре а воедно и амбиент ? :$

5. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    13.002
    Допаѓања:
    164.577
    Сакам да кажам...

Сдк фемина ќе беше уште поубаво место за минување време ако се разликуваше личен став од инает(своја перцепција на нештата и ете така ми дојде,ама буквално по секоја тема,као на секоја да се дискутира за Кога лисјата паѓаат од нешто кое што е научно докажано),аргументирано и е жива вистина и ретко постои исклучок.
    Треба некој увод на идејата што значи форум,како се дискутира,дебатира и аргументира и што воопшто е аргумент.Многу ќе олесни и плус нема да се сфаќаат многу работи лично како навреда.И да...да си поработиме сите малку на својата зрелост и воопшто,големина ко луѓе,а не непотребно да градиме ега као планини.

6. UniqueCreature

UniqueCreature Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јули 2010
    Пораки:
    221
    Допаѓања:
    44
    Сакам да кажам...

СДК ја прочитав цела тема за свекрвите и снаите, очите ми капнаа ама и се изначудив...
    Ве поздравувам :*

7. elenna89

elenna89 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 декември 2010
    Пораки:
    40
    Допаѓања:
    25
    Сакам да кажам...

Тешко...јас барем не сум сретнала таков амбиент :) Како и да е и да има негде таков амбиент и иста пица нека биде, друго е да седиш во Скопје, друго е на Широк Сокак во Битола ! Чуството е различно... :)

На Chupe му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Malechk0

Malechk0 Истакнат член

Се зачлени на:
    4 февруари 2010
    Пораки:
    510
    Допаѓања:
    87
    Сакам да кажам...

Сдк,
    Нека му е вечно името на срцето мое :*
    Му викам јас имаш најубаво име,тој не не |(
    Само да се противи нешто. Скорпија ... |(

9. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Сакам да кажам...

СДК никогаш не оставајте го за утре, она што можете да го направите задутре.
    Ве поздравува вашата мрза која ако не се одлепи од столчето ќе закасни на училиште. :worried:

На Strumfeta93 му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Marilyn-Monroe

Marilyn-Monroe Популарен член

Се зачлени на:
    24 декември 2010
    Пораки:
    1.805
    Допаѓања:
    5.896
    Сакам да кажам...

СДК си ја читав цееееела вечер темата Како побрзо да ми расте косата? и ме фати и мене еуфорија ]:) Бај д веј, полагам после, па на враќање ке нападнам некоја аптека.. тададададаааааааааааааааааам!!!

11. Chupe

Chupe Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2011
    Пораки:
    656
    Допаѓања:
    422
    Сакам да кажам...

Среќен најсреќен роденден, да ти се исполнат посаканите желби и секако да ти е вечно името

12. Chupe

Chupe Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2011
    Пораки:
    656
    Допаѓања:
    422
    Сакам да кажам...

леле во Бурееееееееееее мммммммм топено сирење какво што нема никаде на светот и фурнаринките мммхмхмхмххм

На elenna89 му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.819
    Сакам да кажам...

Дафне се врати! Секако дека ни недостастасуваше античка-македонско убавино :)
    Мене лично ако ме прашаш, чак ни strawberry margarita не сум. Ако има уште некој поиспомешан коктел - јас сум тој! Можеби оној ледениот чај од Лонг Ајланд :)

Кој мрази понеделници, нека дигне два прста! Јас дигам 8, сосе тие од нозете!
    Понеделник е намќорест ден. Го прогласувам за меѓународен празник на сите намќори во светов. Сакал нејќел, и да не си, те обзема тоа чуство и стануваш дел од нив. Зомби заразата брзо се шири.

Се додека не прочиташ нешто од лудата ми сестра ин витро Дафне и не се окезиш, како што би ми рекол татко ми - се цепиш ко скината чорапа :)

Еј од утре нема веќе јануари! Еј што супер! Уште месец дена до почетокот на пролетта! :rock:

На Dafnee му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Bokicka

Bokicka Истакнат член

Се зачлени на:
    15 март 2010
    Пораки:
    691
    Допаѓања:
    690
    Сакам да кажам...

Убавино моја египетска јас се приклучувам кон мразењето на понеделник и дигам 20 прстиња во вис (со се ноџињата нели :lol: )

Уфф, денов некако исцрпува, со самото тоа што знаеме дека е ПОНЕДЕЛНИК |( и дека почнува уште една работна недела на која крајот не и се гледа баш (до петок, ќе се изначекаш)...

Ве поздравувам цурици, имајте убав понеделник (ко за чудо) и уште поубава недела 8)

На Phyramide му/ѝ се допаѓа ова.
  15. tigerlady

tigerlady Популарен член

Се зачлени на:
    21 јануари 2011
    Пораки:
    1.651
    Допаѓања:
    5.421
    Сакам да кажам...

ах проклета глупава организација на нашиве државни факултети цел месец ни распуст ни одмор не видов а ништо не оставив за на испит
    офффффф муки
    може требаше да си аплицирам за стипендија на некој приватен немаше мозочето со глупости да си го тупам

16. Marilyn-Monroe

Marilyn-Monroe Популарен член

Се зачлени на:
    24 декември 2010
    Пораки:
    1.805
    Допаѓања:
    5.896
    Сакам да кажам...

СДК добра тема оваа за понеделников.
    Ден-почетник на неделата. Си се одморил конечно ден-два, и ке мора нагло да си продолжиш кај што си застанал, ја снемува магијата на одмор, уживање, мрза, рај...
    Ден на сушење алишта. Ако не ние, барем машината за перење работела, па барем понеделникот ај што е грд, ке ни мириса низ дома свежо на прашок.
    Да го видиш понеделник врнежлив или смуртен, ти се чини како воена состојба да е прогласена-мораш да снабдиш услови за живот, а радо би го преспал целиот ден.
    Понеделник-и да се разбудиш наспан, среќен, задоволен од сонот, кога ке видиш низ прозор, знаеш дека е тоа тој ден, најнамќорестиот, најомразениот, најтемниот ден во неделата, и ОП расположението ти добива негативен предзнак.
    Па и Спасовден да се падне во понеделник, и спасението ке го гледам негативно :worried:
    За крај, најволшебно е чувството да знаеш дека полагаш, а дека денот на полагањето е баш понеделник. Нели сакаш уште повеќе да го мразиш?

17. Dafnee

Dafnee Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2010
    Пораки:
    340
    Допаѓања:
    1.929
    Сакам да кажам...

СДК морам да ви мавнам една контра, али ја сакам понеделници..онака ми се... нови! Ми мирисаат непрочитано!
    Па шта буде нек буде...јас сум сабајлево мјузиклес...
    Си подпевнувам онака лајт ама срамота е во канцеларија да вежбам „сол,сол,сол-ла,сол,сол-мииии“ ...Па силом тужне прилике, преминав на хм-кање.
    Поздрав до Пирамитката Лонг Ајлендска...или...долгоостровска...ез ју префр...Со шмек на зелен лајм.
    Ма ај биди Мохито бар...Ова Лонг ајлендов ептен мејнстримски ми е...
    Или лемон маргарита, од оние у Тренд што ги правеа летово! :D ( This does sound like too much alcohol expirience..but ow..well... Пред фактите и боговите молчат...Па ќе преќутам :rofl: )

18. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.305
    Сакам да кажам...

Сдк сите 2 дена одмор а Кенди и понеделник си го зеде слободен....
    Одмор !!!
    Па не се иде на школо со вака крвави очи,главата бумбар и растечен нос....затоа сега си се дружам со чајчето и лимончето ;)
    А вие драги феминчиња имајте убава работна недела и бидете паметни како што умеете да бидете ве сака вашето Кенди

19. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.130
    Сакам да кажам...

[​IMG] :rofl:

Шала на страна, понеделничкото станување ми е смрт.
    И тоа уште повеќе затоа што вчера претерав со налевање со убави пијалоци. Достојно си го одбележав почетокот на вториот семестар..... и веројатно затоа сега ме стега главата :tmi:
    Се андевам дека нема да паднам по пат некаде.
    Имајте убав ден!! :*

На Phyramide му/ѝ се допаѓа ова.
  20. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.720
    Сакам да кажам...

http://www.youtube.com/watch?v=bhLx7tc2Ptk

е така се чувствувам денес :rofl:
    СДК понеделнички маженцето мое ќе се дружи со мене... Иако е на работа. Сепак работа и задоволство идат заедно :D

На SweetCandy му/ѝ се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.