Сакам да кажам [стара тема]

Discussion in 'Кафе-муабети' started by Marley, Jan 17, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. babyketi

babyketi Популарен член

Сакам да кажам...

ЛУДОТО 19 Благодарам многу ! :* :* :*

2. Offspring

Offspring Форумски идол

Сакам да кажам...

СДК дека го гледав филмот со дебелите жени на МТВ1 и ми се згади од патетики. Тоа се случува кога дебела жена ќе добие самодоверба. Одвратно :puke:

3. Lina24

Lina24 Истакнат член

Сакам да кажам...

и јас го гледав
    иначе сдк дека ме фати грипот и многу лошо се чувтсвувам не сум станата цел ден од кревет, сега малку дојдов да ве читнам да не ќе ми помине малку од малку вратоглавицата од лежење и од темепратура

4. NelChe

NelChe Истакнат член

Lux and kate21 like this.
  5. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

Сакам да кажам...

СДК дека во мојот џеб владее рецесија каква што не се видела 20 години

Offspring likes this.
  6. Strumfeta93

Strumfeta93 Популарен член

Сакам да кажам...

Леле ама неписмена професорица си имам |( . Досега беше само на кажување а сега имам и писмен доказ :!: .
    Во книгата ни пишува: При постепено намалување на телесната температура од 35 на 30 степени настанува бла бла...

А таа на скратено ни издиктирала: Хипотермијата настанува ако човекот се изложува на ладно на 30 степени се губат рефлексите и свеста.

Епа мислам дека 30 степени не се ни приближно ладни а камо ли да ја загубиме свеста :x . Ние како што книга не отвараме, само од тетратка на скратено учиме, бог ти знае до сега што сме учеле.

Смајлисекрсти

7. velesanka

velesanka Популарен член

Сакам да кажам...

сдк дека сега станувам од спиење.. прегладнета сум :(

8. kate21

kate21 Популарен член

Сакам да кажам...

И јас сакам да кажам дека мило ми е што ни се врати БејбиКети, имењачката моја :*

И СДК дека во сивилово има безброј црвени, жолти, розеви, виножитни линии ама дали ние сакаме да ги видиме :)
    И СДК оти исцицана сум до коска више, уште волку имам енергија --->>> .

9. starfish

starfish Популарен член

Сакам да кажам...

Општ заклучок дека имаме потреба од едно смајли што се крсти на форумот! :D

СДК дека денес безобразието на професорите и нивната можност за иживување со студентите го достигна врвот. Безобразни професорски суштества си даваат за право да ги лечат своите комплекси и фрустрации од младоста, врз младите студенти. И после каде е мотивираноста на студентите? Кај е желбата за успех?
    Епа прашај те ги цицачите на волјата, кои зимаат плата од 2000 евра и мислат дека се им се може!
    Се чувствувам бедно како студент, искрено, како мал партал во земјава, што го шутираат на сите страни...а знам дека тоа не би требало да биде така.

О, државичке моја, гнездо мое... Лулка на мојата пропаст!

Ми иде да спакувам куферите и магла од тука. Кај и да е, тука да не сум.
    Плажа, сонце, вода... таман си е! 8)

teddybear likes this.
  10. Sparks

Sparks Популарен член

Сакам да кажам...

СДК дека ако нешто не ти го зае*е денот, не те остава... Што убаво бев денеска расположена, реков ќе биде се во ред и на крајот доволни се само 30 секунди некој да ти го уништи целото расположение... И така јас одам да учам, кога не правам ништо попаметно...

11. vikica10

vikica10 Истакнат член

Сакам да кажам...

СДК дека девојки супер сте :) ви ги читав постовите и баш ми е мило што се регистрирав на форумов да си ја олеснам душава :) Инаку на нервна база сум периодов, пукнав :( И најпаметно ми е да спијам сега зашто доста беа нервози за денеска.

12. velesanka

velesanka Популарен член

Сакам да кажам...

сдк на youtube си ги најдов епизодите од филмот Втората смена и сега ке си се успивам со нив :D

13. ma4o4female

ma4o4female Популарен член

Сакам да кажам...

http://cooleria.mk/video/najubaviot-nac ... e-stoplis/ еве баш ова сега ми е потребно! Љубовна прегратка, зачинета со прегратка и бакнеж. Ах, пак ми се враќа тој период на депресија. Со душа ја чекам пролетта кога повторно ќе можам да заживеам заедно со природата. Тогаш знам дека љубовта ќе се роди сама по себе...

14. Phyramide

Phyramide Популарен член

Сакам да кажам...

Привет братьям русским, здравствујте!
    Како си се дружам со Русиве еднаш месечно, фешти, огномет, ухуууу, лудории без граници. Па и денес занесена си ја одминав работата. Сфатив дека сум забегала едно 10 минути, ајде враќај се назад! |(

Како функционира новинарството во светот. Ми се јавува другар, не е од Македонија. Во паника - брзо да сум му кажала што се случува актуелно во нашата земја, морал да направи вест за Балканот и ете сакал за Македонија да напише.
    Му велам - човече работиш во информативна агенција, не ли имате некаков систем таму? - Абе имамееее ама, ај бе кажи ми што да пишам! - И толку ли? Можам билошто да ти кажам и ти ќе го ставиш тоа како вест? - Да бе. - Ахам, епа пиши дека Том Круз го бутнал Грујо и сега тој станал премиер во Македонија :^)
    Луда работа. Можеби ова требаше да го сместам во темата на Бокичка ама нејсе.

Патем, сте го гледале чешкиот филм Колја? Оној што доби оскар поодамна за најдобар странски филм? Многу е убав. Гледајте го. И таму имаше многу Руси и најслаткото дете на светот му велеше на човекот - вашии зли, наши добри!
    Море јок. Ваши зли, наши добри. Ме реметат тука еднаш месечно ]:)

До свидания!

Bokicka, LivingGlam and Dafnee like this.
  15. Chupe

Chupe Популарен член

Сакам да кажам...

СДК добро утро феминкиииииии
    денес е прекрасен ден

16. ehrgeizig123

ehrgeizig123 Истакнат член

Сакам да кажам...

Сдк дека си се вратив домче по само саат време откако излегов :lol: :lol: Само дома си е дома.
    И да, добро утро феминки,имајте убав ден.

17. Marilyn-Monroe

Marilyn-Monroe Популарен член

Сакам да кажам...

СДК убав е денов. Среда. Среќен, среќно, среќна. Средиште на неделата, на убавината, на љубовта... на среќата.
    Среќни сме што имаме сонце, што имаме душа, што имаме живот.
    Среќна сум што сум жива и здрава, што ги имам дадите, бато, тато и мама.
    Среќна сум што не можам директно, барем виртуелно можам да направам со некого муабет. Среќна сум што ве имам вас, што ја имам Фемина. Се надевам и Фемина дека е среќна со мене. :$
    Имајте среќен ден! Имајте среќна љубов! Имајте среќен живот!

Chupe likes this.
  18. Srekicka

Srekicka Популарен член

Сакам да кажам...

Ааа Пирамидка добро ти иде рускиов и јас го учам чат-пат некое време :lol:

Да среда е убав, среќен ден! Имам толку многу работи да завршам, а надвор пингвини паѓаат у несвест. Има да се наоружам ко за на скијање и ќе тргнам у поход....факултет, лекар, кафе, учење, семинарска...

И за крај една мисла: никогаш не мисли на иднината. Таа доаѓа доволно брзо. Алберт Ајнштајн ;) (превземено)

19. GeorGinnA

GeorGinnA Популарен член

Сакам да кажам...

Среда, убав ден,среќен ден.

Ако имам имунитет како кинески чорапи,пак го сакам февруари.
    Мачорите завиваат околу мачките како некои герилци, се пекмезат пред нив чиниш кинески кралици се :)

Секој февруари јас сум со скисната фаца и растечен нос- без промашај, ама еве пак сум среќна.

Среќна и исполнета, задоволна и задоволена 8) ....две години, неговото мажјачко присуство покрај мене го предизвикува сето тоа.

Убаво е бре да сакаш и да те сакаат, убаво е да знаеш дека некој те чува и ти менува облоги и чорапи со оцет и не спие цела ноќ држејќи те за рака, убаво е некој да ти носи доручек во кревет,убаво е некој да те нервира,убаво е некој да те донесува до оргазам од кој мускулите ти се изместуваат.....убаво ми е, греота е да се поплачам :P

Денес се означуваат две, ако продолжи вака еве јавно пред сите вас ветувам дека ќе бидам покрај него и кога ќе се навршуваат 50, кога ќе бидеме стари ,со растресени раце, највероватно склеротични и со вилици....потпишувам :nod:

20. ehrgeizig123

ehrgeizig123 Истакнат член

Сакам да кажам...

СДК дека мора да се отвори тема Фејсбук фрикови Мора! Што се наоѓам по тоа чудо,страшно!
    Ги замолувам модераторките да го разгледаат предлогот,па да ме известат ако може преку ЛП дали да ја отворам темата.

Thread Status:
Not open for further replies.