Сакам да кажам [стара тема]

Discussion in 'Кафе-муабети' started by Marley, Jan 17, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. blond

blond Популарен член

Сакам да кажам...

СДК одговорните на Фемина сериозно треба да поработат на проблемот со чатот и без-врска муабетот на личности кои се зачленуваат само за да тепаат време таму! Или исфрлете го чатот од употреба или направете го да е достапен само за оние кои имаат одобрено "висење" од модератор.
    Ова веќе таму на ништо не личи (упс, ми личи на биртија).
    Толку имав да кажам.

GeorGinnA and karak like this.
  2. broken099

broken099 Истакнат член

Сакам да кажам...

Сдк многу болат мајчинските солзи. И тоа премногу. Таа плаче, а јас невино и го гледам лицето измачкано од црната маскара. И толку сакам да викнам, да ги испоубијам сите кои те расплакуваат, но неможам. Немоќна сум. Таа плаче, плачам и јас. Плачам колку што можат да течат солзите. Плачам толку, што слободно можам да останам без воздух. Плачам и ја гушкам. Прегратката која не поврзува истовремено. Се чувствувам толку глупаво, што почнувам да го мразам тоа. Какво ли семејство сме ние со таков татко? ;(

Squirrels likes this.
  3. Strumfeta93

Strumfeta93 Популарен член

Сакам да кажам...

Не ми е јасно како можат да постојат девојки како Џуксела, крсти се боже и спадни збери си вересиите.

blond likes this.
  4. ma4o4female

ma4o4female Популарен член

Сакам да кажам...

Се' уште не сум почнала со испитите, а веќе ми е тешко. Прво па мушко, два испита :!: Tomorrow! Ко преживи причаче!!! Лелелле...ма4о4 жали се ти, а книга никако да фатиш...ама ајде сега на ред е Sex and the City 2, а утре Running around like a headless chicken
    In bocca al lupo :drunk:

5. All-that

All-that Истакнат член

Сакам да кажам...

Книгите се храна за мозокот а воедно и за душата (познато ми звучи ова некако :^) :lol: ) Некои автори заслужуваат овација да придонесе мотивација за креирање уште многу бројни фасцинантни дела :)

6. Phyramide

Phyramide Популарен член

Сакам да кажам...

Секој ден е за мене ново доживување и нов заклучок и до крајот на животов ќе тврдам дека една работа нема да престане никогаш да ме изненадува - луѓето. Колку луѓе - толку карактери. Тешко на оние кои решиле психологија да студираат, тешка задача имаат, но сепак инспиративна, морам да признаам.
    Многу чуден сој сме ние, кој ли ни ја дал можноста да зборуваме?! Да не зборувавме, можеби работите ќе беа поедноставни.
    Егоисти и себични мрчатори сме. Сакаме да си изградиме его. Ќе го изградиме, па не даваме да ни го пипне никој. Па не ни е доволно што го имаме, па уште и сакаме да ни го тапшаат и да ни го галат. Его - мастурбатори, ете тоа сме ние :)
    И чудно е како тешко прифаќаме критика. Што да зборам, се знам и себеси. Имам околу мене некоја збирштина на оригинални и искрени пријатели, и ме акнале од земја, знаете како во цртанине кога булдогот го млати Том - лево, десно додека не се освести. Доколку не сум била во право. Сум плачела некогаш, сум ги кудела како може да се така сурови, ама сум сфатила, дека тоа ќе го направи само човек кој вистински те сака.
    А жими се не ги разбрав оние луѓе кои се шупливи внатре. Свесни се дека се шупливи ама ќе крекаат гласно низ цел свет колку всушност не се. Гласот ќе ја надмине нивната вредност. Ушите да ти ги дупнат. Бреј си велам, од каде толкава сила?! Па уште и да крекаа артикулирано, дури ни говорот не им чини. И ќе ти кажуваат - ама кажи а? Супер сум нели? Нели? Виде ли што напраив кажи а?
    - Како прво, прекини да ме боцкаш во рамо, кратер ќе ми направиш. Како второ, што да ти кажам? Сакаш да ја чуеш вистината која нема да ти се допадне или сакаш да ти кажам со лажна насмевка колку си супер? :)

Much ado about nothing. Што би рекол чика Шекспир :)

Јас би рекла дека психологијата е интересна наука и има супер материјал за проучување.
    И би ви рекла да си бидете реално свесни за своите вредности и да си се гордеете со нив. Со себеси. Не можеме сите да сме принцези Дијани или мајки Терези...пу пу скраја да е. Понекогаш златната средина повеќе сјае од сивото вештачко издигнување над останатите луѓе. Или потценувањето - ниту тоа не чини.
    И би ви рекла, дека денес е четврток, во случај да не знаете - тоа значи дека од утре е ВИКЕНД! ;)

7. broken099

broken099 Истакнат член

Сакам да кажам...

Сдк дека се надевам дека секое утре е подобро. Ама никогаш да дојде тоа подоброто. Живот бе. ;)
    Пишувам математика и го проколнувам наставникот сто пати! ]:) Кој болесник би дал 20 задачи долги како една Библија?
    И го слушам Балашевич. Прекрасен човек. Крал на баладите. Кој ми се придружува на концертот? :wasntme:

И да, имајте убав ден и покрај идиотите и мороните на кои ќе налетате.
    И тејк а смајл, секако :*

8. Dafnee

Dafnee Популарен член

Сакам да кажам...

СДК ... Сартр се превртува у гроб, додека го исцедуваат од цитирање наши дискутабилни професори и колумнисти.

9. Barbie-mwa

Barbie-mwa Популарен член

Сакам да кажам...

Колку пати склопував раце и се молев да ми се вратиш, колку пати го проколнував твоето име, а те сакав. А сега на сè ставам крај, повеќе не ми требаш, замина од мене како што се појави. На сите им покажав дека можам без тебе, освен на самата себе, но само посакувам да дојде ден кога и ти ќе го проколнеш моето име, а ќе ме сакаш, да сум ти потребна како дрога, да си вечен зависник од мојата љубов искрена.

10. savana

savana Популарен член

Сакам да кажам...

СДК денов ептен раздвижено ми започна :) Но затоа цело попладне има да се досадувам :(

11. caroline.costa

caroline.costa Популарен член

Сакам да кажам...

СДК
    Во животот немам стравови
    отсекогаш биле разочарувања
    и време е за моите планови
    да доживеат свои остварувања
    :!:

Strumfeta93 and lorijana like this.
  12. joelle

joelle Популарен член

Сакам да кажам...

сдк дека some people are alive only because it's illegal to shoot them :devil:

julie77 and beached like this.
  13. irenna

irenna Популарен член

Сакам да кажам...

ПМС УПМ :@

14. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Сакам да кажам...

^ исти случај и јас.....ПМС...
    Сакам да си кажам сама на себе, КЕНДИ:
    -Стрпи се ќе дојде пролетт :f:
    -Уживај во топлото кебенце повеќе :coffee:
    -Земи книгичка и читни нешто за утре :geek:
    -Не се замарај КЕНДИ со личностите околу тебе кои не заслужуваат ;)
    -Свиркај си,смеј си се и не се замарај е така :music: :) :sun:

п.с. и не дозволувај ПМС-от да влијае на тебе во големи количини!!!

15. ehrgeizig123

ehrgeizig123 Истакнат член

Сакам да кажам...

СДК дека ќе се зачленам во АВОН. Гледам имаат интересни понуди, и се исплати да станеш претставник. Јеее ќе си добијам и 4 производи гратис и за 200 денари плус уште 4. :lol: :lol: :lol:
    Ајде кој сака да ми се придружи :D

16. irenna

irenna Популарен член

Сакам да кажам...

Јас бев зачленете ( ваљда уште сум :?: ) и на нарачка од 1000 денари ми доаѓаше околу 250-300 денари поефтино во зависност од производите. Сега одамна не сум нарачала преку мене, ама ми стига пошта од авон и гледам таа координаторката на мое име пушта нарачки, изгледа така има и она некој бенефит.
    Инаку ако си правиш нарачки секој месец тебе козметиката ќе ти дојде џабе, барем јас така правев, за ќарот си нарачував производи :)

17. skyAngel

skyAngel Популарен член

Сакам да кажам...

:whew: ^_^ Каков сон ...ммм.
    Го сонував Тони , абе Тони Михајловски :D .
    Ептен беше нежен и романтичен во сонот.
    Сега ќе ви раскажам :inlove:

Значи Игор Џамбазов ме однесол до него и јас целата ќефови сум седнала до Тони и тој ме фатил за обравчињата и ме цункал на обравчето. :( И јас глупата сум му рекла „ Не ме бакнувај на устата , си имам дечко“ :lol: и тој ми кажал „ Јас не сум за тебе “. И сум си станала си сум си заминала. :inlove: Толку.

Иначе денот ептен убаво ми започна...Мајмунот не разбуди со валкани муабети , на завршен испит прашањата ептен ми се погодија 10ка ќе си добијам ...јеее.

Е толку од мене сега за сега, секогаш се споделувам со вас. Ви благодарам што ме исчитавте. :P

Ве гушка вашата Скај!

TheCandy880 likes this.
  18. Phyramide

Phyramide Популарен член

Сакам да кажам...

Je ne sais pas si vous etes comme moi les copines, mais moi j'adore me maquiller les yeux....
    :)
    Преземено од Dj Dimitri фром Пари, Ај ем а вери стајлиш грл. Моите болежливи мозочни ќелии - или што и да е чудово што ме боли, си имаат журка :)

LivingGlam likes this.
  19. Dafnee

Dafnee Популарен член

Сакам да кажам...

У шупак космоса смо упали, многи су домобранци заувјек пролупали. Царује вирус апатије, ал ти на мене стави упитник па рекни...Јел ти бата делује ко губитник?

Ма нема шансе шта ти је?

Ја нисам лузер, о напротив....мени је осмјех лајт-мотив. Ја нисам лузер..Ја имам НАС...А за свет..ма ко те пита!

20. lorijana

lorijana Истакнат член

Сакам да кажам...

ТРЕБА МИ!!!!!!!
    Треба ми во овој мрак некој кој не спие навечер, да се седи со мене до зори!
    Треба ми некој на кој што ке му бидам засекогаш млада и убава!
    Да се од мене не плаши и да не ми ги брои пијачките :fubar:
    треба ми .................
    има ли?????????????????????????? :devil:
    Некој којшто не слушша приказни , некој кој има душа!!!!!!!!11
    треба мииииииииииииии има ли???????
    НЕМААААААААААААААААААААААААА :rock:

Thread Status:
Not open for further replies.